ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Μεταγραφές αλλά και... υποδομές!

Μεταγραφές αλλά και... υποδομές!

Τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ με παίκτες που θα προσφέρουν προανήγγειλε ο Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα δώσει μεγάλο βάρος στην αξιοποίηση του υπάρχοντος υλικού και των υποδομών.
Ο Ισπανός προπονητής μίλησε μετά την προπόνηση της Τετάρτης: «Έχω έρθει για να δώσω λύσεις στην ΑΕΚ. Είναι εύκολο να κάνεις μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων όταν υπάρχουν πολλά χρήματα. Δύσκολο είναι να κάνεις καλές μεταγραφές όταν δεν υπάρχουν πολλά χρήματα. Εκεί πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Στόχος είναι να αναδείξουμε παίκτες από τις ακαδημίες και να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Δεν χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές που θα πάρουμε να είναι γνωστοί, αλλά να μπορούν άμεσα να μας βοηθήσουν. Αν δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε μια μεγάλη μεταγραφή, ίσως να την κάνουμε», τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Στη συνέχεια ο 46χρονος προπονητής της ΑΕΚ συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή η καλύτερη μεταγραφή που μπορούμε να κάνουμε είναι οι ίδιοι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας. Ελπίζουμε να επιστρέψουν υγιείς όσο περισσότερο γίνεται, γιατί όταν αναλάβαμε βρήκαμε πολλούς τραυματίες - εδώ και κάποιους παίκτες δεν τους έχω δει ακόμη. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε όλο το δυναμικό μας. Θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε όλους. Δεν ήρθαμε να ανακαλύψουμε την Αμερική. Θέλω να δίνω ευκαιρίες κι όποιος έχει την ποιότητα θα την εκμεταλλευτεί. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τίποτα δεν χαρίζεται».

Ο Χιμένεθ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο του εντός έδρας ματς με τη νέα του ομάδα. «Ήταν κάτι μοναδικό. Το γκολ το πέτυχαν οι φίλαθλοί μας. Μας παρέσυραν να μπούμε δυνατά στο ματς. Ελπίζω να είναι δίπλα μας κι όταν έρθουν δύσκολες μέρες. Θέλουμε να δώσουμε κι άλλες χαρές στον κόσμο της ΑΕΚ κι όχι μόνο στιγμιαίες χαρές».

Τέλος για την αναμέτρηση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, είπε: «Είναι αγώνας χωρίς αύριο, αφού δεν υπάρχει επαναληπτικός. Πρέπει να παραταχθούμε αύριο και σκεφτόμαστε μόνο την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...