ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Αλλάζει χέρια η Παρί!

Αλλάζει χέρια η Παρί!
Τα γαλλικά μέσα αναφέρουν ότι ο Σεΐχης Ταμίν Μπιν Χαμάντ του Κατάρ βρίσκεται πολύ κοντά στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Παρί Σεν Ζερμέν!Η ομάδα της πρωτεύουσας βρίσκεται εδώ και καιρό στο… σφυρί και μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες εξαγοράς της από γκρουπ επιχειρηματιών αρχικά από τη Ρωσία και στη συνέχεια από τις ΗΠΑ, φαίνεται ότι ο Σεΐχης Ταμίν Μπιν Χαμάντ του Κατάρ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της. Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ο Σεμπαστιέν Μπαζέν, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει από τις δύο εταιρείες που ελέγχουν την Παρί να βρει τον επόμενο μεγαλομέτοχο, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 30χρονο μεγιστάνα. Αυτή τη στιγμή την ομάδα ελέγχουν από κοινού οι εταιρείες Colony Capital και Butler Capital Partners, αμφότερες Αμερικανικών συμφερόντων. Ο Σεΐχης έχει ήδη στην κατοχή του τη Λεκουίγια στην πατρίδα του, την οποία οδήγησε φέτος στην κατάκτηση του τίτλου, κάνοντας μεγάλες επενδύσεις και αποκτώντας μεταξύ άλλων τους Μπακαρί Κονέ από τη Μαρσέιγ, Αρούνα Ντιντάν και τον γνωστό μας Αμπντεσλάμ Ουαντού, ενώ είναι πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Κατάρ. Το… ντιλ αναμένεται να ξεπεράσει τα 70 εκατ. ευρώ και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Πήραν το δίπλωμα του Φατί!

Πήραν το δίπλωμα του Φατί!
Με πρόστιμο 1.000 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για τέσσερις μήνες τιμωρήθηκε ο Ζακ Φατί της Σοσό. Το αυτοκίνητο του Σενεγαλέζου ανέπτυξε ταχύτητα 201 χλμ. την ώρα.Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της L’Est Republicain ο Αμερικανός διεθνής, Τσάρλι Ντέιβις ήταν με τον Φατί στο αυτοκίνητο όταν τον Οκτώβριο... έσπασαν το φράγμα των 200 χλμ. ανα ώρα.

Οι δύο άνδρες είπαν ότι αυτός που οδηγούσε ήταν ο Φατί, όμως όταν συνελήφθησαν πίσω από το τιμόνι ήταν ο Ντέιβις καθώς είχαν αλλάξει θέσεις. Ολο αυτό συνέβη επειδή ο Φατί νόμιζε ότι ο δίπλωμά του είχε ακυρωθεί λόγω προηγούμενης παράβασης για υπερβολική ταχύτητα. Σημειώνεται ότι η ζωή του Ντέιβις, που αποκτήθηκε από την DC United τον Ιανουάριο ως δανεικός, είχε κινδυνεύσει το 2009 σε δυστύχημα στο οποίο ένας πεζός σκοτώθηκε!

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ο Φάνης τα έχανε, ο Φένιν το έβαλε!

Ο Φάνης τα έχανε, ο Φένιν το έβαλε!
Πέντε εκπληκτικές ευκαιρίες έχασε ο Φάνης Γκέκας, αλλά η Άιντραχτ βρήκε τον λυτρωτή στο πρόσωπο του Φένιν που χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Βέρντερ (1-1).Η κακή μέρα για τον Έλληνα επιθετικό φάνηκε από το πρωί, όταν και νικήθηκε από τον Βίζε σε τετ α τετ στο πρώτο δεκάλεπτο, με την Βέρντερ πάντως να έχει και αυτή τις καλές τις στιγμές. Η ομάδα του Σάαφ κατάφερε να προηγηθεί στο 58' με αυτογκόλ του Άλτιντοπ και μέσα στα επόμενα έξι λεπτά, ο Γκέκας έχασε μοναδικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Στο 62' νικήθηκε και πάλι από τον Βίζε και δύο λεπτά αργότερα το σκηνικό επαναλήφθηκε! Μόνο που αυτή τη φορά, ο Έλληνας φορ είχε διπλή ευκαιρία καθώς μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα της Βέρντερ, έκανε την κεφαλιά από το ένα μέτρο αλλά και πάλι ο Γερμανός πορτιέρε με εκπληκτική επέμβαση αποσόβησε το σίγουρο γκολ. Την λύση την έδωσε τελικά ο Φένιν στο 83', μόλις 13 λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας με καρφωτή κεφαλιά. Στο 86', ο Γκέκας νικήθηκε σε ένα ακόμα τετ α τετ, με τον Βίζε να κρατά όρθια την Βέρντερ! Το 1-1 παρέμεινε, με τις δύο ομάδες να κρατούν μία μικρή διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (08/04)
Άιντραχτ-Βέρντερ 1-1 (83' Φένιν-58' αυτ. Άλτιντοπ)

Σάββατο (09/04)
Αμβούργο-Ντόρτμουντ
Ανόβερο-Μάιντζ
Νυρεμβέργη-Μπάγερν
Στουτγάρδη-Καϊζερσλάουτερ
Φράιμπουργκ-Χοφενχάιμ
Σάλκε-Βόλφσμπουργκ

Κυριακή (10/04)
Γκλάντμπαχ-Κολωνία
Λεβερκούζεν-Ζαντκ Πάουλι

Η βαθμολογία σε 28 αγώνες

1. Ντόρτμουντ 65
2. Λεβερκούζεν 58
3. Μπάγερν 51
4. Ανόβερο 50
5. Μάιντζ 45
6. Νυρεμβέργη 42
7. Αμβούργο 41
8. Φράιμπουργκ 38
9. Χοφενχάιμ 37
10. Σάλκε 36
11. Κολωνία 35
12. Βέρντερ Βρέμης 34 *
13. Φρανκφούρτη 33*
14. Καϊζερσλάουτερν 31
15. Στουτγκάρδη 30
16. Βόλφσμπουργκ 28
17. Ζανκτ Πάουλι 28
18. Γκλάντμπαχ 23

* Με παιχνίδι περισσότερο

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Απαράλλαχτη η... Greek Team!

Παίζουν... μόνοι τους!
Τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού με πρώτο και καλύτερο τον Δημήτρη Διαμαντίδη κι ένας του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης, εξακολουθούν να «οδηγούν» τις προτιμήσεις του κόσμου στην ανάδειξη των κορυφαίων της φετινής χρονιάς.Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» με 50% στη θέση του πόιντ γκαρντ είναι με διαφορά ο πιο αγαπημένος του κόσμου και μαζί με τους Σάτο, Φώτση, Μπατίστ και Σπανούλη είναι η καλύτερη πεντάδα στο euroleague.net, ψηφοφορία που θα λάβει τέλος το βράδυ της 11ης Απριλίου και θα αποτελέσει το 25% στη δημιουργία της φετινής All-Euroleague Team.

Αναλυτικά οι τρεις πρώτοι ανά θέση:

POINT GUARDS
Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) 50%
Μίλος Τεόντοσιτς (Ολυμπιακός) 11,3%
Χαλίντ Ελ-Αμίν (Λιέτουβος Ρίτας) 9%

SHOOTING GUARDS & SMALL FORWARDS
Ρομέιν Σάτο (Παναθηναϊκός) 18%
Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός) 10,4%
Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα) 9,7%

POWER FORWARDS & CENTERS
Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός) 21,1%
Αντώνης Φώτσης (Παναθηναϊκός) 14,2%
Σοφοκλής Σχορτσιανίτης (Μακάμπι Τελ Αβίβ) 8,6%

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Με 25 εκατ. στην Ιντερ ο Τέβες»

«Με 25 εκατ. στην Ιντερ ο Τέβες»
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τέβες από την Σίτι, μπορεί να βρεθεί η Ιντερ με 25 εκατ. ευρώ. Οπως αναφέρει πηγή από Ιταλία η μεταγραφή εξαρτάται από τον νέο τεχνικό.Σύμφωνα με πηγή του goal.com, ο 27χρονος Αργεντινός βρέθηκε την Πέμπτη (07/04) στο Μιλάνο και έμαθε για το ενδιαφέρον της Ιντερ. «Θεωρώ ότι η Ιντερ είναι έτοιμη για συζητήσεις για μεταγραφή που θα κοστίσει 25 εκατ. ευρώ. Δεν είναι απλά μία φήμη αλλά κάτι περισσότερο. Αν αποχωρήσει από την Σίτι και έρθει στην Serie A, η Ιντερ είναι πρώτη ομάδα στη λίστα, είναι το φαβορί για να τον φέρει στην Ιταλία». Η πηγή συνέχισε: «Βρίσκονται σε αναζήτηση κάποιου κορυφαίου προπονητή, οπότε η υπόθεση εξαρτάται από το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός και τι παίκτες θα θέλει. Θέλουν έναν επιθετικό πρώτης γραμμής, ενώ ήθελαν εδώ και χρόνια τον Τέβες».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Προς πώληση ο Εστογιανόφ

Προς πώληση ο Εστογιανόφ
Στην πώληση του Ουρουγουανού Φαμπιάν Εστογιανόφ, που αγωνίζεται ως δανεικός σε ομάδα της πατρίδας του, προσβλέπει η ΠΑΕ Πανιώνιος προκειμένου να εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό αριθμό εσόδων.Η διοίκηση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, στο πλαίσιο του προγραμματισμού και του οικονομικού πλάνου για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, έθεσε επί τάπητος το ζήτημα της πώλησης του Εσταγιανόφ. Η διοίκηση φαίνεται ότι εξετάζει όλες τις δυνατές επιλογές για να προχωρήσει η ομάδα χωρίς μεγάλες περικοπές και μειώσεις συμβολαίων και η επικρατέστερη «λύση» ακούει στο όνομα του Φαμπιάν Εστογιανόφ. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Πενιαρόλ και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, δείχνοντας πως έχει ξαναβρεί τη φόρμα του. Συνεπώς, οι άνθρωποι του Πανιωνίου είναι αναμενόμενο να προσδοκούν σημαντικά έσοδα από την πώλησή του.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Αλλάζουν ή… βουλιάζουν!

Αλλάζουν ή… βουλιάζουν!
Η UEFA πήρε το «όπλο» της και είναι αποφασισμένη να βάλει φρένο στις υπερχρεωμένες ομάδες. Έρευνα του BBC κάνει λόγο πως Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι θα τα βρουν… σκούρα για να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ!Μεταγραφές, συμβόλαια-μαμούθ, τεράστια μπόνους, και έσοδα που δεν ισοδυναμούν με αυτές τις κινήσεις. Οι διοικήσεις της Τσέλσι και της Σίτι ξοδεύουν αλόγιστα, όμως η UEFA… είναι έτοιμη να επιβάλλει το οικονομικό fair play, και όπως διαμηνύσει δεν θα χαριστεί σε κανέναν σύλλογο. Τα μεγάλα κλαμπ έχουν πάρει το μήνυμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να συμμορφωθεί, όμως έρευνα του BBC αναφέρει πως δυο αγγλικές ομάδες θα έχουν δύσκολο έργο…
Το οικονομικό fair play θα αρχίσει να εφαρμόζεται από το 2013, με την Τσέλσι να έχει έλλειμμα το τελευταίο καλοκαίρι 57 εκατ. ευρώ, ενώ τη Σίτι 125 εκατ. ευρώ. Οι κινήσεις των δυο ομάδων… προκαλούν την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και σίγουρα θα είναι δύσκολο να συμμορφωθούν με τις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA!

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ημιτελικά, πράξη δεύτερη

Ημιτελικά, πράξη δεύτερη
Έχοντας κάνει το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Α1 βόλεϊ των ανδρών, Ολυμπιακός και Ηρακλής δοκιμάζονται εκτός έδρας κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, στο δεύτερο μεταξύ τους ματς.

Με ολική ανατροπή ήρθε η νίκη για ερυθρόλευκους και γηραιό, που επικράτησαν αμφότεροι 3-2 παίρνοντας το προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός... μαθημένος από τις αναμετρήσεις του με τον «αιώνιο» αντίπαλο θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου (9/4) στο κλειστό της Γλυφάδας με μόνο στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του, ώστε να μη χρειαστεί τρίτο ματς, πετυχαίνοντας παράλληλα την 6η νίκη του κόντρα στην ομάδα του τριφυλλιού τη φετινή περίοδο σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ίδιος ο στόχος και για τον Ηρακλή, ο οποίος αν και εμφανίστηκε νωθρός στη Μίκρα κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά έφτασε στο τέλος στο ζητούμενο και πλέον έχει τον πρώτο λόγο, αφού διατήρησε το πλεονέκτημα της έδρας του. Από την άλλη, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν, ειδικά για τους «πράσινους» αφού με νέα ήττα τελειώνουν και οι στόχοι τους για φέτος, κάτι που κανείς από την ομάδα του τριφυλλιού δεν επιθυμεί.

Το ντέρμπι των «αιωνίων» θα διεξαχθεί στις 17:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports3, ενώ στις 19:30 θα ακολουθήσει αυτό της Θεσσαλονίκης με τηλεοπτική μετάδοση από την ίδια συχνότητα.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Έφυγαν» 1.500 εισιτήρια

«Έφυγαν» 1.500 εισιτήρια
Χίλια πεντακόσια εισιτήρια «έφυγαν» για τον αγώνα-φιέστα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ στην πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους.Χίλια πεντακόσια εισιτήρια αγοράστηκαν την Παρασκευή για το ματς του Ολυμπιακού με την Λάρισα, όπου θα γίνει η φιέστα της κατάκτησης του 38ου πρωταθλήματος. Οι οπαδοί των Πειραιωτών αδημονούν να δώσουν το παρών στον συγκεκριμένο αγώνα και για να ενισχύσουν την ομάδα τους στο παιχνίδι με την ΑΕΛ αλλά και για να πανηγυρίσουν με τους αγαπημένους τους παίκτες τον φετινό τίτλο.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Οι έντεκα του Φερέιρα

Οι έντεκα του Φερέιρα
Παναθηναϊκός θέλει τρίποντο και… εντυπώσεις κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Τι ετοιμάζει ο Πορτογάλος.

Οι καμπάνες της Μητρόπολης, που είπε και ο Γόντικας, ήχησαν στις Σέρρες και περιθώρια για νέα απογοητευτική εμφάνιση και γκέλα δεν υπάρχουν. Η νίκη την Κυριακή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης είναι μονόδρομος.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Πορτογάλος στην Παιανία κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Τζόρβας, έχοντας αριστερά τον Ιωαννίδη, δεξιά τον Βύντρα και τον Σαριέγκι με τον Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Αν προπονηθεί αύριο ο Σπυρόπουλος θα έχει κάποιες πιθανότητες να ξεκινήσει.

Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης και Κατσουράνης η τριάδα στα χαφ. Αριστερό «φτερό» ο Λέτο, δεξιά όπως όλα δείχνουν ο Χριστοδουλόπουλος ή ο Γκοβού και στην κορυφή του 4-3-3 ο Τζιμπρίλ Σισέ που εξέτισε την τιμωρία του στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Με τα λεφτά του Ντουντού, φέρνει παιχταρά!

Με τα λεφτά του Ντουντού, φέρνει παιχταρά!
Καθόλου τυχαία δεν ήταν η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να διακοπεί τώρα η συνεργασία με τον Ντουντού Σεαρένσε. Μεταγραφές έρχονται, οπότε βάλτε με το νου σας...

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει κάνει ήδη επαφές με μεγάλο όνομα από το εξωτερικό και ήθελε να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Βραζιλιάνου περιπατητή των δυο τελευταίων ετών, προκειμένου να ρίξει το "μπικικίνι" στα πόδια του παίκτη που θέλει να φέρει.

Αυτοί που ξέρουν λένε ότι πρόκειται ίσως για το κορυφαίο όνομα εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή που θα έχει έρθει ποτέ στην χώρα μας και μάλιστα σε ηλικία που θα έχει σχεδόν δέκα χρόνια μπάλας μπροστά του.

Τα λεφτά που θα έπαιρνε ο Ντουντού συν αυτά ενός ακόμα εκ των Μάρκο Πάντελιτς, Ντένις Ρόμενταλ ή στην καλύτερη των περιπτώσεων του Ραούλ Μπράβο, είναι αρκετά για να καλυφθεί το συμβόλαιο του παίκτη - κράχτη που θέλει να φέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Περιμένουμε να μάθουμε ποιός θα είναι.

Ονόματα έχουν γραφτεί πολλά. Από Άλτιντοπ και Καλού, μέχρι Ντιέγκο και Λουίς Φαμπιάνο. Όποιος και να είναι από αυτούς πάντως, δεν πρόκειται να χαλάσει κανέναν οπαδό του Ολυμπιακού...

Πηγή sportdog.gr

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...