ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ημιτελικά, πράξη δεύτερη

Ημιτελικά, πράξη δεύτερη
Έχοντας κάνει το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Α1 βόλεϊ των ανδρών, Ολυμπιακός και Ηρακλής δοκιμάζονται εκτός έδρας κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, στο δεύτερο μεταξύ τους ματς.

Με ολική ανατροπή ήρθε η νίκη για ερυθρόλευκους και γηραιό, που επικράτησαν αμφότεροι 3-2 παίρνοντας το προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός... μαθημένος από τις αναμετρήσεις του με τον «αιώνιο» αντίπαλο θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου (9/4) στο κλειστό της Γλυφάδας με μόνο στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του, ώστε να μη χρειαστεί τρίτο ματς, πετυχαίνοντας παράλληλα την 6η νίκη του κόντρα στην ομάδα του τριφυλλιού τη φετινή περίοδο σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ίδιος ο στόχος και για τον Ηρακλή, ο οποίος αν και εμφανίστηκε νωθρός στη Μίκρα κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά έφτασε στο τέλος στο ζητούμενο και πλέον έχει τον πρώτο λόγο, αφού διατήρησε το πλεονέκτημα της έδρας του. Από την άλλη, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν, ειδικά για τους «πράσινους» αφού με νέα ήττα τελειώνουν και οι στόχοι τους για φέτος, κάτι που κανείς από την ομάδα του τριφυλλιού δεν επιθυμεί.

Το ντέρμπι των «αιωνίων» θα διεξαχθεί στις 17:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports3, ενώ στις 19:30 θα ακολουθήσει αυτό της Θεσσαλονίκης με τηλεοπτική μετάδοση από την ίδια συχνότητα.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...