ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Προτάθηκαν Γέλεν και Φρο


ύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν τις περίπτωσης δύο παικτών με εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο πρώτος είναι 31χρονος Γαλλος Πιερ Αλέν Φρο (γεν. 15/4/1980), ενώ ο δεύτερος ο 30χρονος Πολωνός Ιρενέους Γέλεν (γεν. 9/4/1981).

Ο Φρο ξεκίνησε την καριέρα του στη Σοσό, στη συνέχεια πέρασε από τις Λιόν, Λανς, Παρί, ενώ από το 2008 αγωνίζεται στη Λιλ. Συνολικά μετράει 350 συμμετοχές με 95 γκολ, ενώ στη φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί 21 φορές σκοράροντας 5 τέρματα.

Δείτε τον Φρο εν δράσει:

Από την πλευρά του, ο Γέλεν μεταγράφηκε το 2006 στην Οσέρ (από την Βίσλα) και μέχρι σήμερα αγωνίζεται εκεί έχοντας γράψει 132 συμμετοχές και 46 γκολ. Φέτος έχει παίξει σε 13 ματς (3 γκολ), ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Πολωνίας 28 φορές (5 γκολ).

Δείτε τον Γέλεν εν δράσει:
Πηγή red planet
Read more!

Συζήτησαν για Ρίκκα


Συζήτησαν για Ρίκκα
Πριν λίγες ημέρες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε ο εκπρόσωπος του Αντώνη Ρίκκα. Ο Παύλος Τοπίδης εκπροσωπεί και τον Γιώργο Γεωργιάδη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη συνάντηση αφορούσε αποκλειστικά τον 24χρονο μέσο που παίζει δανεικός στην Κέρκυρα. Ο Ρίκκα αγωνίστηκε το πρώτο 6μηνο δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου και είχε 7 συμμετοχές (540 λεπτά), ενώ στην Κέρκυρα μετρά 2 συμμετοχές (75 λεπτά). Η συζήτηση αφορούσε πιθανή επιστροφή του Ρίκκα στην ΑΕΚ ή αν θα λύσει το συμβόλαιο που υπέγραψε μέχρι το 2013. Η ΑΕΚ είχε επενδύσει περισσότερα από 700.000 ευρώ για να τον πάρει από την Ξάνθη το 2008, ενώ ο παίκτης αμείβεται με 250.000 ευρώ ετησίως.
Με την φανέλα της ΑΕΚ μετρά μόλις 5 εμφανίσεις σε δύο σεζόν (ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό στις αρχές της σεζόν 2008/09). Απόφαση στην συνάντηση Αρναρ Γκρέταρσον – Παύλου Τοπίδη δεν πάρθηκε, ενώ τονίστηκε ότι ο Ρίκκα παρακολουθείτε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και πιθανόν αν ικανοποιήσει το προπονητικό τιμ ή αν χρειαστεί λόγω συνθηκών να γυρίσει πίσω. Παράλληλα, συζητήθηκαν και κάποιες οφειλές της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ προς τον 24χρονο Ελληνα χαφ.
Πηγή aek365
Read more!

«Πρασινίζει» ο Αμπντούν


Ένας από τους παίκτες που σίγουρα αρέσει στον Παναθηναϊκό είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν της Καβάλος. Ο Αλγερινός μέσος, έχει εντυπωσιάσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον έχει κάνει να πει το «ΟΚ» για την απόκτησή του το καλοκαίρι που μας έρχεται. 
Μάλιστα, στην πόλη Καβάλα λένε πως οι επαφές των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει και έχει υπογραφεί και προσύμφωνο μεταξύ τους. Επίσης, το θέμα από την πόλη της Μακεδονίας το πάνε ακόμα πιο μακριά καθώς λένε πως η μεταγραφή είναι κλεισμένη κάτι που δεν μπορεί να ισχύει καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στα διοικητικά της ομάδας. Τέλος από ο παίκτης δεν έχει πρόβλημα να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό, καθώς όπως έχει δηλώσει θέλει να πάει σε μεγάλη ομάδα.
Πηγή leoforos
Read more!

Νεστέροβιτς: "Προετοιμαζόμαστε για Σιένα"


Μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (59-77), ο Σλοβένος σέντερ, μίλησε για την αναμέτρηση τονίζοντως πως οι ερυθρόλευκοι, ουσιαστικά, με αυτά τα παιχνίδια, προετοιμάζονται ενόψει των πλέι-οφ για την Ευρωλίγκα κόντρα στη Σιένα.
Ο ΜVP για τον μήνα Φλεβάρη στην Ευρωλίγκα, Ράσο Νεστέροβιτς, έπαιξε για 18 λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ και πέτυχε 6 πόντους. Ο Σλοβένος μίλησε για το παιχνίδι, σχολιάζοντας τα εξής: "Το παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για εμάς, να δοκιμάσουμε σχήματα, συστήματα, να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε, ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για τις ερχόμενες αναμετρήσεις κόντρα στην Σιένα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε αυτά τα παιχνίδια".

Ο ύψους 2.12 έμπειρος σέντερ, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Είναι σημαντικό για εμάς που συνεχίζουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα, έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Στόχος μας να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο, να κερδίσουμε στις υπόλοιπες έξι αγωνιστικές που απομένουν, ώστε να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο δίχως απώλειες".
Πηγή red planet
Read more!

Με δίδυμο στην επίθεση


Τις πρώτες του δοκιμές εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα την Πέμπτη. Βέβαια για ακόμη μία φορά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς ο Σεμπάστιαν Λέτο για παράδειγμα είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει το δεύτερο παιχνίδι της ποινής του λόγω καρτών. Παράλληλα, την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει αν ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο Σωτήρης Νίνης και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα είναι σε θέση να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Για τον Γάλλο τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς απουσιάζει αρκετό διάστημα, ενώ για τους άλλους δύο οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.
Η είδηση λοιπόν σχετικά με την δοκιμή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, είναι οτι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην ίδια ενδεκάδα τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Αντώνη Πετρόπουλο, με τον Γάλλο να παίζει λίγο πιο πίσω. Απο εκεί και πέρα, εκτός ενδέχεται να μείνει ο Σίντνεϊ Γκοβού λόγω της συμπεριφορά τους στο παιχνίδι του AEL FC Arena, ενώ όλες οι άλλες θέσεις είναι οι αναμενόμενες.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Τζόρβας, με τους Σεντρίκ Καντέ και Γιόσου Σαριέγκι να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, πλαισιωμένο από τους Νίκο Σπυρόπουλο (αριστερά) και Λουκά Βύντρα (δεξιά). Όσον αφορά τις άλλες θέσεις, φαβορί είναι οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης (με εντολή να βγαίνει προς τα αριστερά) και Στέργος Μαρίνος (δεξιά).
Πηγή leoforos
Read more!

Σκέφτονται Χιμένεθ στη Μάλαγα

Σκέφτονται Χιμένεθ στη ΜάλαγαΩς ένα από τα δύο φαβορί (το άλλο είναι ο Λουίς Αραγονιές) να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάλαγα χρίζουν τον Μανόλο Χιμένεθ οι Ισπανοί! Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικό σταθμός Cadena Ser, ο προπονητής της ΑΕΚ και ο Αραγονιές είναι οι δύο βασικοί προπονητές που σκέφτεται η διοίκηση της Μάλαγα να πάρουν τη θέση του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Τονίζεται πάντως στο ρεπορτάζ πως αν είναι να γίνει κάτι με τον Χιμένεθ και τη Μάλαγα, το πιο πιθανό είναι να συμβεί μετά το τέλος της σεζόν.
Πηγή aek365 Read more!

Ματσεράτα VS Αγκάμεζ 1-0

Τι και αν ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ σε 3 σετ είχε 19 πόντους (11 επίθεση, 3 άσσους, 5 μπλοκ). Ο πρώην άσσος του Παναθηναϊκού ήταν απελπιστικά μόνος του στον πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ που έγινε στην Ιταλία με το τελικό 3-0 σετ (25-18, 41-39, 25-23) της Ματσεράτα επί της  τουρκικής Αρκάς να κρίνεται απόλυτα φυσιολογικό. 

Το σετ πάντως που έκρινε την αναμέτρηση ήταν το δεύτερο όταν οι Ιταλοί το κατέκτησαν μετά από μάχη 43 λεπτών με το .αστρονομικό 41-39. MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Ιγκορ Όμρτσεν της Ματσεράτα που σημείωσε 23 πόντους. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επαναληπτικό της Σμύρνης την προσεχή Κυριακή.

Οι συνθέσεις:
ΜΑΤΣΕΡΑΤΑ: Σαβάνι 16, Βερμίλιο 3, Κόντε 9, Στάνκοβιτς 4, Ομρσεν 23, Ποντρασκάνιν 8 (λίμπερο Παρόντι,  65% υπ.), Μαρτίνο.
ΑΡΚΑΣ: Κοτς 4, Αγκάμεζ 19 (11/25, 3 άσσους, 5 μπλοκ), Σούμπασι 7, Γκοκ 2, Χασάν 8 (λίμπερο Σαχίν, 44% υπ.), Τεντάρ, Καντεμίρ, Τόκογλου.

Πηγή novasports Read more!

Παπαδόπουλος: "Ζω ένα όνειρο"

Ποιος είπε ότι η Ελλάδα δεν εκπροσωπείται στο Champions League; Μάλλον κάνει λάθος, αφού ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, στην πρώτη του κιόλας χρονιά στην Σάλκε, έχει ζήσει όσα θα... ζούσε σε όλη την ποδοσφαιρική του ζωή αν έμενε... Ελλλάδα. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε για περισσότερο από 30 λεπτά στη νίκη-πρόκριση με 3-1 επί της Βαλένθια για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 19χρονος αμυντικός πέρασε στην θέση του Μάτιπ στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης και με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. To novasports.gr επικοινώνησε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος ζει ένα... όνειρο...


Κυριάκο, πρώτη χρονιά στην Σάλκε και μάλλον πρέπει να νιώθεις ήδη χαρούμενος για την επιλογή σου να μεταγραφείς στην γερμανική ομάδα... Τελικός Κυπέλλου Γερμανίας και από την Τετάρτη το βράδυ στα προημιτελικά του Champions League. "Σίγουρα είναι ένα όνειρο για μένα... Είναι μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα η πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια επιτυχία που, αν εξαιρέσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA το 1997, είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει ο σύλλογος στην Ευρώπη. Δείξαμε πάθος και αποφασιστικότητα από την αρχή της αναμέτρησης με την Βαλένθια. Ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, από το τυχερό γκολ του Ρικάρντο Κόστα δεν φοβηθήκαμε. Ήμασταν σίγουροι για την πρόκριση. Και αυτό το αποδείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Πετύχαμε τρία γκολ και νομίζω πως δικαιότατα βρισκόμαστε στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Περίμενες ότι στην πρώτη σου χρονιά θα ζούσες τόσα όσα δεν είχες ζήσει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Γιατί μπορεί να κατέκτησες πρωτάθλημα, όμως στην Σάλκε ο χρόνος συμμετοχής σε όλη την χρονιά δεν συγκρίνεται ούτε κατά διάνοια μ' αυτόν που είχες στον Ολυμπιακό.... «Σίγουρα ο Ολυμπιακός με βοήθησε πολύ. Στην Σάλκε όμως πίστεψαν στις ικανότητές μου. Μ' εμπιστεύθηκαν και νομίζω πως τους έχω δικαιώσει σε μεγάλο βαθμό. Σε λίγους μήνες παραμονής μου στην Γερμανία έχω ζήσει πράγματα που αν έμενα στην Ελλάδα θα χρειαζόμνουν καμιά πενταετία για να τα ζήσω. Η πρόκριση στα προημιτελικά και η παρουσία μας στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας είναι κάτι σπουδαίο για την Σάλκε και για μένα φυσικά. Για να είμαι ειλικρινής, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι δέλεαρ για κάθε παίκτη και η πρόκρισή μας στα προημιτελικά είναι μεγάλη επιτυχία. Διαθέτουμε μια ποιοτική ομάδα και αυτό φαίνεται από την πορεία μας σε Ευρώπη και Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα, μπορεί να μην τα πηγαίνουμε καλά, όμως κάποιες φορές πρέπει να θυσιάσεις κάποια πράγματα... Είμαι αισιόδοξος όμως και η χρονιά πιστεύω πως κρύβει κι άλλες συγκινήσεις για τους φίλους της Σάλκε. Χρειάζεται όμως υπομονή και στήριξη στην ομάδα».

Από εδώ και στο εξής πως βλέπεις τα πράγματα για την Σάλκε; «Όσο προχωράμε στον Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο μεγαλώνει το επίπεδο. Και μόνο το ότι βρισκόμασταν στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είναι μεγάλη επιτυχία για την Σάλκε. Δεν νομίζω πως ήταν πολλοί αυτοί που περιμένανε την Σάλκε στα προημιτελικά. Όπως είπα, διαθέτουμε ποιοτική ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα».

Πηγή novasports Read more!

Μόνο για Μπάρτσα ο Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν τόνισε ότι θα άφηνε τον Άγιαξ μόνο για την Μπαρτσελόνα, παρά το ενδιαφέρον Λίβερπουλ και Άρσεναλ προς το πρόσωπό του.
Μόνο για Μπάρτσα ο Έρικσεν

Ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν έτοιμος να προσφέρει 10 εκατ. ευρώ στον «Αίαντα» για την απόκτηση του 19χρονου Δανού το περασμένο καλοκαίρι, καθώς τον βλέπει ως ιδανικό αντικαταστάτη του Σεσκ Φάμπρεγας σε περίπτωση που ο αρχηγός της Άρσεναλ αποφασίσει να αποχωρήσει. Τις τελευταίες ημέρες η Λίβερπουλ εμφανίστηκε να ενδιαφέρεται ζεστά για τον νεαρό μέσο, του οποίου η τιμή συνεχώς ανεβαίνει, όμως ο ίδιος... προσγείωσε τους «κόκκινους» λέγοντας ότι αν αποφασίσει να αφήσει τον Άγιαξ το προσεχές καλοκαίρι, θα το κάνει μόνο για την Μπαρτσελόνα. «Αν είχα μία πρόταση από τη Λίβερπουλ τώρα, θα την απέρριπτα. Αν ήταν να αλλάξω ομάδα, θα το έκανα μόνο για την Μπαρτσελόνα», ήταν οι δηλώσεις του Έρικσεν, ο οποίος εξελίσσεται σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της ηλικίας του στον κόσμο.
Πηγή gazzeta Read more!

Υποψήφιος για Τσέλσι ο Τεν Κάτε !

Ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται το καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι και σύμφωνα με τους Άγγλους, ένας από τους υποψήφιους προπονητές να τον αντικαστήσουν είναι ο Χενκ τεν Κάτε.
Υποψήφιος για Τσέλσι ο Τεν Κάτε

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, είναι στη λίστα των Λονδρέζων, αλλά το όνομα που «παίζει» πιο πολύ για να αντικαταστήσει τον Ιταλό προπονητή είναι ο Λουίς φαν Γκάαλ.
Όπως δήλωσε ο μάνατζερ Κάρι Μπέρντ, δεν πρόκειται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» να βρεθεί κάποιο μεγάλο όνομα τεχνικού και αποκάλυψε τρεις (όλοι τους Ολλανδοί) για τη θέση, τον Φρανκ Ράικαρντ, τον Μάρκο φαν Μπάστεν και τον Χενκ Τεν Κάτε.
Πηγή gazzeta
Read more!

Έτσι θα απαντήσει ο Ολυμπιακός!

Έτσι θα απαντήσει ο Ολυμπιακός!O Γιώργος Νοικοκύρης γράφει στο blog του στο katimagiko.gr για τον τρόπο με τον οποίο θα απαντήσει ο Ολυμπιακός στα γεγονότα και τις αποκαλύψεις των ημερών.


Μπορείτε να διαβάσετε όλο το κείμενο ΕΔΩ.
Πηγή gazzeta
Read more!

Μήνυμα παραμονής Μπέιλ

 Μήνυμα παραμονής Μπέιλ
Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον ίδιο μίλησε ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος τόνισε πως είναι χαρούμενος στην Τότεναμ. Τι είπε για την κλήρωση της ομάδας του για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.



Ο ίδιος μίλησε στο Gol.tv και τόνισε χαρακτηριστικά:
 «Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος στην Τότεναμ. Η αλήθεια είναι ότι δεν συζητάω το θέμα της μεταγραφής μου και το μόνο που κοιτάω είναι να βελτιώνομαι και να απολαμβάνω την παραμονή μου στο Λονδίνο».
Για την Μπαρτσελόνα αλλά και το μέλλον του σημείωσε:
«Η Μπαρτσελόνα παίζει υπέροχο ποδόσφαιρο αυτή την περίοδο. Κάθε εβδομάδα μάς αποδεικνύει ότι είναι εκπληκτική ομάδα. Αλλά εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Δεν νιώθουμε καμία πίεση. Πιστεύω ότι πρέπει να αγωνιστούμε με το δικό μας τρόπο, χωρίς νευρικότητα και να αποδείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι είμαστε καλή ομάδα».
Πηγή gazzeta
Read more!

Ανακοίνωσε Λιούτσι η HRT

Η Hispania Racing ανακοίνωσε τον Βιταντόνιο Λιούτσι ως τον δεύτερο οδηγό της ομάδας, μετά τον Ναράιν Καρθικέγιαν, κι έκλεισε το γκριντ της Formula1 για το 2011.
Ανακοίνωσε Λιούτσι η HRT


Μια θέση είχε μείνει κενή στη Formula1 για φέτος και αυτή ήταν στην Hispania Racing. Τελικά καλύφθηκε, αφού η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε τον δεύτερο οδηγό της. Αυτός είναι ο Βιταντόνιο Λιούτσι, ο οποίος δοκιμάστηκε από την HRT στις προηγούμενες δοκιμές εξέλιξης στη Βαρκελώνη και άφησε καλά στοιχεία.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη άφησε ικανοποιημένο τόσο τον Ιταλό όσο και το αφεντικό της ομάδας, Κόλιν Κόουλς. «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με την HRT. Ποτέ δεν είχα χάσει την ελπίδα μου πως θα βρίσκομαι στη Φόρμουλα 1, καθώς ήξερα πως είχα την εμπειρία που θέλει μια νέα ομάδα.

Επίσης, ξέρω ότι έχω δύσκολο έργο κατά την εξέλιξη του μονοθεσίου. Είμαι ευγνώμων προς τον Χοσέ Ραμόν Καραμπάντε που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία», ήταν τα λόγια του Λιούτσι. Από την πλευρά του, ο Κόουλς δήλωσε σίγουρος για τις ικανότητές του. «Είμαι σίγουρος για τις ικανότητες του να εξελίξει το μονοθέσιο.

Χαίρομαι που θα συνεργαστούμε και είμαι υπερήφανος που θα τον έχουμε μαζί μας». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πέρυσι ο Βιταντόνιο Λιούτσι οδηγούσε για λογαριασμό της Force India, όπου έχασε τη θέση του από τον Βρετανό Πολ ντι Ρέστα.
Πηγή gazzeta Read more!

Χάνει το ντέρμπι Κυπέλλου ο Φάμπρεγας!

Χάνει το ντέρμπι Κυπέλλου ο Φάμπρεγας!Η συμμετοχή του Φάμπρεγας στη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα επιδείνωσε τον τραυματισμό του και έτσι ο αρχηγός της Άρσεναλ θα χάσει τον προημιτελικό Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο (12/03) και όπως ανακοίνωσε ο Βενγκέρ, ίσως να χάσει και το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Γουέστ Μπρομ στις 19 του μήνα. Παράλληλα, νοκ άουτ τέθηκε και ο Σέζνι που είχε γίνει αλλαγή στο «Καμπ Νου».

Πέραν των δύο αυτών νέων προβλημάτων, η Άρσεναλ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Αλεξάντερ Σονγκ ούτε βέβαια στον εδώ και καιρό τραυματία Τόμας Βερμάελεν.
Πηγή gazzeta Read more!

Για Παρασκευή και το Άρης-ΠΑΟ

Για Παρασκευή και το Άρης-ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να μετατεθεί ο αγώνας μπάσκετ με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική για την Παρασκευή 18/3, μία μέρα νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί, για να διευκολυνθεί ενόψει Μπαρτσελόνα.



Οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να αγωνιστούν στη Βαρκελώνη την Τρίτη 22 Μαρτίου και έτσι ζήτησαν από τον ΕΣΑΚΕ να μεταφερθεί ο αγώνας του με τον Άρη μία μέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για να έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του να προετοιμαστεί για τα playoffs με την Ευρωλίγκα.

Σε περίπτωση που συναινέσει ο Άρης, θα γίνει η αλλαγή στο πρόγραμμα και ο αγώνας του Αλεξανδρείου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18/3 αντί για το Σάββατο 19/3. Ανάλογο αίτημα υπέβαλε και ο Ολυμπιακός για τον αγώνα του με τον Ηλυσιακό και δικαιώθηκε, με τον ΕΣΑΚΕ να ορίζει τον αγώνα την Παρασκευή 18/3.
Πηγή gazzeta
Read more!

Δεν θέλει Ρεάλ ο Ραούλ

Την επιθυμία του να αποφύγει η Σάλκε την πρώην ομάδα του Ρεάλ Μαδρίτης για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ραούλ Γκονζάλες.
Δεν θέλει Ρεάλ ο Ραούλ

«Θα προτιμούσα να μην παίξουμε με ισπανικές ομάδες. Δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω τη Ρεάλ Μαδρίτης… Θα ήταν πολύ ιδιαίτερο για εμένα να επιστρέψω στο Μπερναμπέου σαν αντίπαλος, με άλλη ομάδα. Στη Σάλκε είμαι πολύ χαρούμενος. Εκπληρώσαμε έναν στόχο. Τώρα έχουμε να απολαύσουμε άλλα δύο παιχνίδια. Είμαστε ήδη στους καλύτερους της Ευρώπης».
Πηγή gazzeta Read more!

Και οι Ιταλοί για τις... κασέτες!

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφορικά με την υπόθεση του αγώνα της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό, με τους γείτονες να βγάζουν το συμπέρασμα πως «οι Πειραιώτες προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τον Μπάντι»!
Και οι Ιταλοί για τις... κασέτες!
Ο διαιτητής της αναμέτρησης Μακάμπι-Ολυμπιακός, Λούκα Μπάντι, είναι από την Ιταλία και όπως ήταν αναμενόμενο τα ΜΜΕ της χώρας ασχολήθηκαν με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών. Επικαλούμενοι ελληνικά δημοσιεύματα, διατύπωσαν το συμπέρασμα πως ο Ολυμπιακός επιχείρησε να δωροδοκήσει τον Μπάντι με 200 χιλ. ευρώ, χωρίς όμως η προσπάθεια να έχει αποτέλεσμα, καθώς αναφέρουν πως τα όσα έγιναν στο ματς (με την αποβολή του Ντιόγκο) δεν ωφέλησαν τους Πειραιώτες. Οι τίτλοι στα δημοσιεύματα είναι οι ίδιοι. «Ο Ολυμπιακός αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον Μπάντι»...
Πηγή gazzeta Read more!

Αναστολή της αποχής ανακοίνωσε ο ΠΣΑΠ

Με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΠ γνωστοποιεί την αναστολή της αποχής των ποδοσφαιριστών που ήταν προγραμματισμένη για την 26 αγωνιστική. 
Αναστολή της αποχής ανακοίνωσε ο ΠΣΑΠ


Αιτία, η αδυναμία δημιουργίας κοινού μετώπου με τη συμμετοχή όλων των ομάδων αλλά γεγονός ότι δεν υπήρξε αντίδραση από την ΕΠΟ, τη Super League και τα τηλεοπτικά κανάλια, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Η ανακοίνωση: 

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών πρωτοστάτησε στο τεράστιο πρόβλημα της βίας στα ελληνικά γήπεδα, με σειρά από συντονισμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες του που κορυφώθηκαν από τον Αύγουστο του 2010.
Στην κλιμάκωση των προσπαθειών και με προσήλωση στο κοινό αίσθημα, όπως αυτό εκφράσθηκε και από την πλειοψηφία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, ο Π.Σ.Α.Π., από κοινού με τους αρχηγούς των 10 από τις 16 ομάδες της Super League (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης, Ηρακλής, Ατρόμητος Αθηνών, Ξάνθη, Λάρισα, Πανσερραϊκός), γνωστοποίησε την πρόθεση των ποδοσφαιριστών να μην αγωνισθούν στις αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.
Ως απαραίτητη και αναγκαία προϋπόθεση τέθηκε η συμπαράταξη και των υπολοίπων ομάδων (Πανιώνος, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός Βόλου, Κέρκυρα, Καβάλα, Εργοτέλης), οι οποίες, δυστυχώς, δεν θέλησαν εντέλει να ακολουθήσουν αυτή την προσπάθεια, για δικούς τους προφανώς λόγους που μπορούμε να φαντασθούμε, αλλά σίγουρα αδυνατούμε να κατανοήσουμε.
Αν και δόθηκε η δυνατότητα να υπάρξει σύμπραξη όλων, προκειμένου να καταστεί επιτέλους εφικτή η πρώτη κοινή και μαζική αντίδραση απέναντι στα αίσχη των γηπέδων, οι ανωτέρω συνάδελφοι που αποτελούν τη μειοψηφία, επέμειναν και τήρησαν αρνητική στάση στο αίτημα της πλειοψηφίας.
Λυπούμαστε που δεν μας ακολούθησαν και οι υπόλοιπες 6 ομάδες και εκφράζουμε την απογοήτευση μας για το γεγονός ότι δεν υπήρξε αντίδραση από την Ε.Π.Ο., τη Super League και τα τηλεοπτικά κανάλια που καλύπτουν τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. που επενδύει στο ποδόσφαιρο και τους άλλους χορηγούς.
Όλους αυτούς τους περιμέναμε δίπλα μας, δυστυχώς όμως νιώσαμε την απουσία τους.
Η αυτοκριτική και η υπευθυνότητα είναι πλέον αναγκαίες και πέραν αυτών ο καθένας από όσους δεν ακολούθησαν την πλειοψηφία θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, ανάλογα με τη θέση του και την εν γένει συμπεριφορά του.
Σεβόμενοι τους συναδέλφους που συμπαρατάχθηκαν με τον Π.Σ.Α.Π., συνεκτιμώντας τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν και αντιλαμβανόμενοι ότι σε κινητοποιήσεις αυτού του χαρακτήρα το καλύτερο δυνατό είναι να υπάρχει ομοθυμία και απόλυτη σύμπλευση, ώστε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα να είναι αυτό που αξίζουν και δικαιούνται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οφείλουμε, με ιδιαίτερη σύνεση και υπευθυνότητα να γνωστοποιήσουμε την αναστολή της πρωτοβουλίας μας, αφού μια ενδεχόμενη συνέχεια θα μπορούσε να προκαλέσει ανεπιθύμητες εμπλοκές.
Πρέπει να επισημανθεί ότι η απόφαση του Π.Σ.Α.Π. και των ποδοσφαιριστών των 10 ομάδων αποτελεί πράξη ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους Έλληνες φιλάθλους, στο σύνολο των ποδοσφαιριστών και στο θεσμό του Πρωταθλήματος για τον οποίο εμείς τουλάχιστον αντιλαμβανόμαστε ότι θα πρέπει να προστατευθεί.
Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα και ασφαλώς ο Σύνδεσμος τους, ο Π.Σ.Α.Π., αισθάνονται ωστόσο ότι μπορούν να νιώθουν νικητές αυτού του αγώνα που έδωσαν με εντιμότητα και αποφασιστικότητα.
Το μήνυμα που επιθυμούσαμε δόθηκε ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Οι ΜΟΝΟΙ που εναντιώνονται ουσιαστικά στη βία και δείχνουν ευαισθησία για την καταπολέμηση της είναι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Παρά τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις κανείς άλλος ασχολείται.
Η εικόνα θα ήταν διαφορετική, εάν οι συνάδελφοι των 6 ομάδων που δεν ακολούθησαν την πλειοψηφία, είχαν το σθένος να πούν “δεν αγωνιζόμαστε και εμείς”.
Παρόλα αυτά είμαστε πάντοτε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους μας, ευχόμαστε όμως, να μην βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να βιώσουν καταστάσεις στα γήπεδα ή και έξω από αυτά που θα απειλήσουν τη σωματική ακεραιότητα και την ίδια τη ζωή τους.
Η δημοσιοποίηση του προβλήματος που υπάρχει με τη δραματική τροπή που πήρε το ζήτημα της βίας καταδεικνύει ότι η κοινή γνώμη, όπως και τα Μ.Μ.Ε., τα οποία ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση τους και την ανάδειξη των ενεργειών των ποδοσφαιριστών απέναντι στο φαινόμενο που προσβάλλει ανθρώπινες υπολήψεις και βάζει σε κίνδυνο ζωές αθώων ανθρώπων, είναι ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Αξιώνουμε τα αυτονόητα που αφορούν την ασφάλεια των συναδέλφων μας, όλων εντέλει όσοι πηγαίνουν στο γήπεδο.
Το βέβαιο είναι ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, με προσπάθειες, δράσεις, κινητοποιήσεις, προτάσεις, πιέσεις.
Εμείς είμαστε εδώ πιστοί και συνεπείς σε όσα λέμε και έντιμοι όσο και υπεύθυνοι.
Φοβόμαστε τα χειρότερα και δεν το κρύβουμε.
Ο Π.Σ.Α.Π. ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε παρών, πρόσφορος στον γόνιμο διάλογο και πρωτεργάτης στη λήψη θετικών μέτρων με στόχο τη διαμόρφωση μιας εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου για την οποία δε θα νιώθουμε διαρκώς ντροπή και εσχάτως αηδία και κυρίως τρόμο
». 

ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ.Α.Π. / ΓΡ. ΤΥΠΟΥ



Πηγή sport-fm Read more!

Χαμόγελα για… ποινή και τραυματίες

Χαμόγελα για… ποινή και τραυματίες
Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε από την UEFA στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των ομίλων του Champions League. Οι «πράσινοι» ανησυχούσαν ακόμη και για τιμωρία της έδρας τους μετά την εισβολή ενός οπαδού στον αγωνιστικό χώρο και τη χειρονομία προς τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο τελικά έπεσαν στα μαλακά και θα πληρώσουν απλώς ένα μικρό πρόστιμο. 

Έτοιμοι Νίνης και «Μπουμ» 

Ευχάριστα ήταν τα νέα της σημερινής προπόνησης για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής είδε τόσο τον Σωτήρη Νίνη να ξεπερνά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, όσο και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να ξεπερνά τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπώρησαν. Έτσι αμφότεροι αναμένεται να είναι στην αποστολή, ο Έλληνας μέσος πιθανώς και στην ενδεκάδα, στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο» για την 26η αγωνιστική (19:30). Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Λέτο (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο), ο Πλεσί που έχει ίωση και δεν προπονήθηκε, καθώς και ο τραυματίας Καρνέζης, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.

Πηγή sport-fm Read more!

Έτοιμοι για ΠΑΟΚ Ζαϊρί και Ιμπαγάσα

Η οριστική αναστολή της αποχής που είχε προαναγγέλλει ο ΠΣΑΠ για την 26η αγωνιστική, στην οποία έτσι και αλλιώς ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συμμετείχε, φέρνει και... επίσημα στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους» τον ΠΑΟΚ. 
Έτοιμοι για ΠΑΟΚ Ζαϊρί και Ιμπαγάσα


Στον τραυματία Ραούλ Μπράβο και τους τιμωρημένους Κέβιν Μιραλάς, Άλμπερτ Ριέρα και Βασίλη Τοροσίδη, αναμένεται να περιοριστούν τα προβλήματα του Ολυμπιακού εν όψει του ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε με ικανοποίηση στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης τον Ζαουάντ Ζαϊρί να αφήνει οριστικά πίσω του το αιμάτωμα στον αριστερό προσαγωγό και να προπονείται κανονικά. Ομοίως και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που μετά το-καθιερωμένο πλέον-πρόγραμμα συντήρησης επανήλθε σε φουλ ρυθμούς και αυτή τη φορά αναμένεται να παίξει από την αρχή. 

Όσον αφορά στον Ραούλ Μπράβο, συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση, αλλά δεν είναι έτοιμος. Ο Ισπανός αριστερός μπακ θα υποβληθεί σε εξετάσεις τις επόμενες ημέρες για να φανεί πώς εξελίσσεται η αποθεραπεία του και αν έχει πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ.

Πηγή sport-fm Read more!

Μέχρι Πρωθυπουργό φτάνει η ΑΕΚ!

Μέχρι Πρωθυπουργό φτάνει η ΑΕΚ!
Αποφασισμένη να παρέμβει δυναμικά στα τεκταινόμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου εμφανίζεται η ΑΕΚ. 

Η «Ένωση» προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από τις ανακοινώσεις και με επιστολή που έστειλε στον ρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, καλεί τον ίδιο να επέμβει, προκειμένου να σταματήσει ο διεθνής διασυρμός της χώρας. 

Στην επιστολή της προς τον κ. Παπανδρέου -και μετά από μια εισαγωγή, όπου αναφέρει πόσο έχει πληγεί και η ίδια από το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου- η ΑΕΚ ζητά τη λήψη σκληρών μέτρων από την κυβέρνηση. 

Αφού τονίζει, δε, πως η ίδια θα σταθεί αρωγός σε οποιαδήποτε σχετική πρωτοβουλία, χαρακτηρίζει την εξυγίανση του ποδοσφαίρου -εκτός από απαραίτητη- και αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Πηγή sport-fm Read more!

Ήρωας καρτούν ο Κασίγιας!

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας, Ίκερ Κασίγιας, έγινε καρτούν-σούπερ ήρωας σε μια διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών.
Ήρωας καρτούν ο Κασίγιας! (video)

Σε αυτήν την καμπάνια, που ονομάζεται «more energy», εκτός του Κασίγιας, λαμβάνουν μέρος και άλλοι πασίγνωστοι αθλητές, όπως ο Τζον Γουόλ από το NBA, και ο Λιούις Χάμιλτον, οδηγός της Φόρμουλα 1. Η διαφήμιση θα μεταδοθεί σε λίγες μέρες και ανάμεσα στις χώρες που θα παιχτεί είναι η Κίνα και οι ΗΠΑ, εκεί που ο τερματοφύλακας της Ρεάλ είναι διασημότατος.
Δείτε το διαφημιστικό σποτ παρακάτω.
Πηγή gazzeta

Σχετικά video

Read more!

Πατέρας: «Σεναριογράφος ο Μπέος»

Άμεση ήταν η απάντηση του Νικόλα Πατέρα στους ισχυρισμούς του Αχιλλέα Μπέου. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού με ανακοίνωσή του, τονίζει ότι ουδεμία σχέση έχει με τις περιβόητες κασέτες και προσθέτει πως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει να αποδείξει όσα είπε στον αρμόδιο εισαγγελέα. 
Πατέρας: «Σεναριογράφος ο Μπέος»


Η ανακοίνωση: 

«Ο κύριος Μπέος εκτός από επιτυχημένος παράγοντας πολυτάλαντος και λαλίστατος μας απέδειξε σήμερα ότι είναι και εξαιρετικός σεναριογράφος. Σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δώσει κασέτες σε οποιονδήποτε γιατί δεν έχω κασέτες στην κατοχή μου. Εάν είχαν έρθει κασέτες στην κατοχή μου, θα τις είχα παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα. Τέλος όσον αφορά τους συκοφαντικούς σε βάρος μου χαρακτηρισμούς του κ. Μπέου θα επιληφθεί του θέματος ο εισαγγελέας, όπου θα κληθεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του».

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...