ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Παπαδόπουλος: "Ζω ένα όνειρο"

Ποιος είπε ότι η Ελλάδα δεν εκπροσωπείται στο Champions League; Μάλλον κάνει λάθος, αφού ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, στην πρώτη του κιόλας χρονιά στην Σάλκε, έχει ζήσει όσα θα... ζούσε σε όλη την ποδοσφαιρική του ζωή αν έμενε... Ελλλάδα. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε για περισσότερο από 30 λεπτά στη νίκη-πρόκριση με 3-1 επί της Βαλένθια για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 19χρονος αμυντικός πέρασε στην θέση του Μάτιπ στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης και με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. To novasports.gr επικοινώνησε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος ζει ένα... όνειρο...


Κυριάκο, πρώτη χρονιά στην Σάλκε και μάλλον πρέπει να νιώθεις ήδη χαρούμενος για την επιλογή σου να μεταγραφείς στην γερμανική ομάδα... Τελικός Κυπέλλου Γερμανίας και από την Τετάρτη το βράδυ στα προημιτελικά του Champions League. "Σίγουρα είναι ένα όνειρο για μένα... Είναι μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα η πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια επιτυχία που, αν εξαιρέσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA το 1997, είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει ο σύλλογος στην Ευρώπη. Δείξαμε πάθος και αποφασιστικότητα από την αρχή της αναμέτρησης με την Βαλένθια. Ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, από το τυχερό γκολ του Ρικάρντο Κόστα δεν φοβηθήκαμε. Ήμασταν σίγουροι για την πρόκριση. Και αυτό το αποδείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Πετύχαμε τρία γκολ και νομίζω πως δικαιότατα βρισκόμαστε στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Περίμενες ότι στην πρώτη σου χρονιά θα ζούσες τόσα όσα δεν είχες ζήσει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Γιατί μπορεί να κατέκτησες πρωτάθλημα, όμως στην Σάλκε ο χρόνος συμμετοχής σε όλη την χρονιά δεν συγκρίνεται ούτε κατά διάνοια μ' αυτόν που είχες στον Ολυμπιακό.... «Σίγουρα ο Ολυμπιακός με βοήθησε πολύ. Στην Σάλκε όμως πίστεψαν στις ικανότητές μου. Μ' εμπιστεύθηκαν και νομίζω πως τους έχω δικαιώσει σε μεγάλο βαθμό. Σε λίγους μήνες παραμονής μου στην Γερμανία έχω ζήσει πράγματα που αν έμενα στην Ελλάδα θα χρειαζόμνουν καμιά πενταετία για να τα ζήσω. Η πρόκριση στα προημιτελικά και η παρουσία μας στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας είναι κάτι σπουδαίο για την Σάλκε και για μένα φυσικά. Για να είμαι ειλικρινής, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι δέλεαρ για κάθε παίκτη και η πρόκρισή μας στα προημιτελικά είναι μεγάλη επιτυχία. Διαθέτουμε μια ποιοτική ομάδα και αυτό φαίνεται από την πορεία μας σε Ευρώπη και Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα, μπορεί να μην τα πηγαίνουμε καλά, όμως κάποιες φορές πρέπει να θυσιάσεις κάποια πράγματα... Είμαι αισιόδοξος όμως και η χρονιά πιστεύω πως κρύβει κι άλλες συγκινήσεις για τους φίλους της Σάλκε. Χρειάζεται όμως υπομονή και στήριξη στην ομάδα».

Από εδώ και στο εξής πως βλέπεις τα πράγματα για την Σάλκε; «Όσο προχωράμε στον Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο μεγαλώνει το επίπεδο. Και μόνο το ότι βρισκόμασταν στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είναι μεγάλη επιτυχία για την Σάλκε. Δεν νομίζω πως ήταν πολλοί αυτοί που περιμένανε την Σάλκε στα προημιτελικά. Όπως είπα, διαθέτουμε ποιοτική ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα».

Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...