ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Νεστέροβιτς: "Προετοιμαζόμαστε για Σιένα"


Μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (59-77), ο Σλοβένος σέντερ, μίλησε για την αναμέτρηση τονίζοντως πως οι ερυθρόλευκοι, ουσιαστικά, με αυτά τα παιχνίδια, προετοιμάζονται ενόψει των πλέι-οφ για την Ευρωλίγκα κόντρα στη Σιένα.
Ο ΜVP για τον μήνα Φλεβάρη στην Ευρωλίγκα, Ράσο Νεστέροβιτς, έπαιξε για 18 λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ και πέτυχε 6 πόντους. Ο Σλοβένος μίλησε για το παιχνίδι, σχολιάζοντας τα εξής: "Το παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για εμάς, να δοκιμάσουμε σχήματα, συστήματα, να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε, ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για τις ερχόμενες αναμετρήσεις κόντρα στην Σιένα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε αυτά τα παιχνίδια".

Ο ύψους 2.12 έμπειρος σέντερ, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Είναι σημαντικό για εμάς που συνεχίζουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα, έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Στόχος μας να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο, να κερδίσουμε στις υπόλοιπες έξι αγωνιστικές που απομένουν, ώστε να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο δίχως απώλειες".
Πηγή red planet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...