ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Με δίδυμο στην επίθεση


Τις πρώτες του δοκιμές εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα την Πέμπτη. Βέβαια για ακόμη μία φορά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς ο Σεμπάστιαν Λέτο για παράδειγμα είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει το δεύτερο παιχνίδι της ποινής του λόγω καρτών. Παράλληλα, την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει αν ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο Σωτήρης Νίνης και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα είναι σε θέση να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Για τον Γάλλο τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς απουσιάζει αρκετό διάστημα, ενώ για τους άλλους δύο οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.
Η είδηση λοιπόν σχετικά με την δοκιμή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, είναι οτι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην ίδια ενδεκάδα τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Αντώνη Πετρόπουλο, με τον Γάλλο να παίζει λίγο πιο πίσω. Απο εκεί και πέρα, εκτός ενδέχεται να μείνει ο Σίντνεϊ Γκοβού λόγω της συμπεριφορά τους στο παιχνίδι του AEL FC Arena, ενώ όλες οι άλλες θέσεις είναι οι αναμενόμενες.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Τζόρβας, με τους Σεντρίκ Καντέ και Γιόσου Σαριέγκι να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, πλαισιωμένο από τους Νίκο Σπυρόπουλο (αριστερά) και Λουκά Βύντρα (δεξιά). Όσον αφορά τις άλλες θέσεις, φαβορί είναι οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης (με εντολή να βγαίνει προς τα αριστερά) και Στέργος Μαρίνος (δεξιά).
Πηγή leoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...