ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Οι "καυτές" διακοπές του Φαν Πέρσι!

Λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της Άρσεναλ για τη νέα σεζόν, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι απολαμβάνει στιγμες χαλάρωσης στις Βαλεαρίδες Νήσους μαζί με την εκρηκτική σύντροφό του, Μπουσρά (photos)!
Ακολουθώντας τα χνάρια των συμπαίκτων του στην Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγας και Θίο Γουόλκοτ, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι συνεχίζει και εκείνος απτόητος τις καλοκαιρινές διακοπές του, με τον 27χρονο "κανονιέρη" (24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζον) να επιλέγει το νησί της Φορμεντέρα για να περάσει μερικές ξέγνοιαστες ημέρες μαζί με την οικογένειά του.

Ο λόγος για την 27χρονη Ολλανδομαροκινή σύζυγό του, Μπουσρά, τον γιο του Σακιλ και την κόρη του Ντίνα Λάιλα, με τον φακό των παπαρατσι να τους ακολουθεί και να "συλλαμβάνει" άκρως εντυπωσιακές εικόνες.

Πηγή sport24
Read more!

Live Streaming ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρακολουθήστε τον φιλικό αγώνα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Αυστρία κόντρα στην Πολωνική Λεχ Ποζνάν από εδώ :




http://panathinaikosstreamblog.blogspot.com/




Το Protathlitesgr.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετaι.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Read more!

Οι δέκα εντολές του Βίλας-Μπόας!



Αναλυτικά, οι δέκα εντολές που του Βίλας-Μπόας που πρέπει να τηρούνται ευλαβικά από τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι:

1. Πρωινή προπόνηση στις 9 ακριβώς
2. Γευματίζουμε μαζί με τους συμπαίκτες μας
3. Το μεσημεριανό χαλάρωμα θα γίνεται στο ξενοδοχείο
4. Μιλάμε μόνο αγγλικά
5. Υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες για τηλεόραση, εφημερίδες και κινητά τηλέφωνα
6. Θα κουρεύεστε έξω από το προπονητικό κέντρο
7. Απαγορεύονται σε αυτό οι οικογένειες και οι εκπρόσωποί σας
8. Όλοι θα κρίνονται κάθε μέρα
9. Η φήμη κανενός δεν θα μετράει
10. Απαγορεύονται αντικείμενα που αφορούν το παρελθόν
Read more!

Μεταγραφές μέσω Μαν.Γιουνάιτεντ για Ίντερ

Μεταγραφές μέσω Μαν.Γιουνάιτεντ για Ίντερ
Την πώληση του Γουέσλι Σνάιντερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει η Ίντερ προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι την ενδιαφέρουν.
 

Όπως αναφέρει η “Corriere dello Sport”, οι «νερατζούρι» φέρονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Ολλανδό μέσο αντί του ποσού των 30 εκατομμυρίων λιρών (33.3 εκατ. ευρώ περίπου), ποσό που προσφέρουν οι πρωταθλητές Αγγλίας. 

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έχει έρθει σε συμφωνία με τον μέσο της Βελέζ Σάρσφιλντ, Ρίκι Άλβαρες, τον αμυντικό της Σάντος, Τζόναθαν και τον επιθετικό της Τζένοα, Ροντρίγκο Παλάσιο και με το που φύγει ο Σνάιντερ θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους, καταλήγει το δημοσίευμα. 


Πηγή sport-fm
Read more!

Γκολ από κόρνερ ο Μπέκαμ !

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπορεί να διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, όμως συνεχίζει να πετυχαίνει εντυπωσιακά γκολ. Δείτε το απίστευτο τέρμα που έβαλε από το κόρνερ (video).


Ξέραμε ότι το επίπεδο του αμερικανικού ποδοσφαίρου δεν είναι αρκετά υψηλό, οπότε παίκτες με σπουδαία καριέρα ακόμα και στα τελειώματα τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα από το κόρνερ στην αναμέτρηση εναντίον των Σικάγο Φάιερ.

Ο Άγγλος σταρ εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί μπερδεύτηκαν και ο τερματοφύλακας το έφαγε κάτω από τα χέρια. Ε να πούμε την αλήθεια βοήθησαν λίγο και οι αντίπαλοι...


Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...