ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Επιβεβαίωσε την έξοδο ο Ρούνεϊ!

Στην επιβεβαίωση των όσων ακούγονται για αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε με επίσημη δήλωσή του ο Γουέιν Ρούνεϊ. «Θέλω τρόπαια, δεν θα ανανεώσω», τόνισε.
«Είναι αλήθεια, συναντήθηκα με τον Ντέιβιντ Γκιλ την περασμένη εβδομάδα, όμως δεν μου έδωσε καμία από τις εγγυήσεις που ήθελα για το ρόστερ της ομάδας στο μέλλον και του είπα ότι δεν θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου» τόνισε αρχικά ο 24χρονος επιθετικός.
«Άκουσα με ενδιαφέρον όσα είπε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και κάποια σημεία με εξέπληξαν. Είναι απόλυτα αληθές αυτό που είπε για τα ραντεβού που είχαμε εγώ και ο μάνατζέρ μου με την ομάδα, για να διαπραγματευτούμε το νέο συμβόλαιο. Στη διάρκεια των συναντήσεων, τον Αύγουστο ζήτησα εγγυήσεις για να ξέρω ότι θα έχουμε τη δυνατότητα σαν σύλλογος να φέρνουμε κάποιους από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου στην ομάδα», πρόσθεσε.
Οσον αφορά την ομάδα που τον ανέδειξε μετά την μεταγραφή από την Εβερτον, είπε: «Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτρεφα πάντα τον μεγαλύτερο σεβασμό. Πώς θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά ξέροντας την τεράστια ιστορία της και ειδικότερα έχοντας την τύχη να συμμετέχω και εγώ στις επιτυχίες των έξι τελευταίων χρόνων; Για μένα μετράνε τα τρόπαια, όπως μας έχει συνηθίσει ο σύλλογος και ο Σερ Αλεξ. Για τον λόγο αυτό πιστεύω πως οι απαιτήσεις μου ήταν λογικές».
Κλείνοντας αναφέρθηκε στον Φέργκιουσον:
«Παρά τις τελευταίες εντάσεις, θα οφείλω πάρα πολλά για πάντα στον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και μέντορας, που με βοήθησε και με συμβούλευσε από τη μέρα που άφησα την Έβερτον σε ηλικία 18 ετών. Για το καλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εύχομαι να μπορούσε να συνεχίσει για πάντα, αφού είναι μοναδικός και ιδιοφυία».
Read more!

Οι οπαδοί της Ρεάλ θέλουν Γιορέντε!

«Φερνάντο Γιορέντε ή Γουέιν Ρούνεϊ;» Αυτή ήταν η δημοσκόπηση της ημέρας από τη «Marca» και οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάνθηκαν: Γιορέντε! Μάλιστα το ποσοστό ήταν συντριπτικό υπέρ του ισπανού επιθετικού.


Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης ψήφισαν υπέρ της απόκτησης του Φερνάντο Γιορέντε με ποσοστό 69%, ενώ μόλις το 31% προτίμησε τον Άγγλο Γουέιν Ρούνεϊ. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι η Ρεάλ θα πάρει τον άσο της Μπιλμπάο. Άλλωστε για την απόκτησή του απαιτούνται τουλάχιστον 36 εκατ. ευρώ, αλλά και πρέπει να πείσουν την ομάδα του να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Ειδικά το δεύτερο είναι… δεδομένο πως δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή. Read more!

«Η άμυνα είναι το μυστικό μας!»

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος μετά το παιχνίδι, όπως είναι φυσικό, και δήλωσε: «Είναι σημαντική η νίκη απέναντι στη Μίλαν, γιατί από αυτό το παιχνίδι θα μπορέσει να δει πολύς κόσμος ποιο είναι το πραγματικό επίπεδο της ομάδας».


Τα παραπάνω λόγια είναι μια… μπηχτή» του Κασίγιας που ήθελε να απαντήσει σε όσους κατέκριναν το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του Μουρίνιο, ιδιαίτερα μετά το παιχνίδι απέναντι στην Εσπανιόλ που τα είχε βρει «σκούρα» με την 8η ομάδα του πρωταθλήματος – όπως έγραφαν τα μέσα.
Επίσης, στις δηλώσεις του για το «El Larguero» τόνισε ότι με τον Μουρίνιο η ομάδα έχει ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω και εκθείασε την απόδοση μερικών συμπαικτών του, αλλά αποκάλυψε και το μυστικό της επιτυχίας:
«Το παιχνίδι μας ξεκινάει από την άμυνα. Αυτό είναι το μυστικό μας, καθώς έχουμε βελτιωθεί πολύ σε αυτό το κομμάτι. Το αμυντικό παιχνίδι που κάνουμε γίνεται πολύ… επιθετικό. Εγώ αυτό που θέλω από τον εαυτό μου είναι να συνεχίσω να υπερασπίζομαι όσο καλύτερα γίνεται την εστία της ομάδας. Όλοι είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα. Ειδικά την φετινή σεζόν βοηθούν πολύ οι νεώτεροι, όπως ο Πέπε και ο Μαρσέλο. Ο Μαρσέλο έχει ανέβει πάρα πολύ και η απόδοσή του είναι πολύ καλύτερη από άλλες εποχές. Μία από τις αποκαλύψεις της σεζόν είναι ο Καρβάλιο». Read more!

«Με πάθος για το αποτέλεσμα»

Σύμφωνα με τον Έκτορ Κούπερ ο Άρης θα αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Ο Αργεντινός δεν θέλησε να αποκαλύψει τον τρόπο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Λεβερκούζεν, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για το πάθος των παικτών του.

Ο Αργεντινός τεχνικός στην συνέντευξη τύπου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αναφορικά με την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν (21/10, 22:05) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League , τόνισε:
«Θα ήθελα να ζητήσω αρχικά να μην μπερδεύουμε πράγματα και καταστάσεις. Μπροστά μας έχουμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, στις οποίες έως τώρα έχουμε μία νίκη και μία ήττα. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε την ένταση να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Και το λέω αυτό για να καταλάβετε όλοι ότι δεν υπολογίζουμε το παιχνίδι της Κυριακής που μας πέρασε και κοιτάμε αυτό της επόμενης διοργάνωσης».

Η καλύτερη ομάδα του ομίλου
«Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου, η οποία κέρδισε το πρώτο ματς και έφερε ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης, συν του ότι κάνει καλό πρωτάθλημα στη Γερμανία. Είναι μια ομάδα που μου αρέσει να την ονομάζω “ολοκληρωμένη”.
Θεωρώ ότι έχει τα πάντα, σε όλα τα επίπεδα. Ξέρει να πιέζει, είναι γρήγορη, ψηλή, καλή στα στημένα και πολύ καλά δουλεμένη. Πέρα από το ρόστερ της, αλλάζει τα συστήματά της όποτε χρειάζεται».

Κλειστά χαρτιά
Εμείς όμως είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε προετοιμαστεί, αλλά δεν θα αποκαλύψω πώς θα παίξουμε. Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν θα το κάνω τώρα. Από εκεί και πέρα, κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει την εμπιστοσύνη και την ελπίδα για το θετικό αποτέλεσμα και την επιθυμία μας να κάνουμε το “κάτι παραπάνω”. Πρέπει να βγάλουμε όλα τα χαρακτηριστικά και την τακτική μας στο γήπεδο, γιατί θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έχει τάξη στον αγωνιστικό χώρο.  Ίσως να είναι και καλύτερα αν κάποιος πει, μετά από όλα αυτά, ότι ανησυχώ, γιατί όταν βρίσκεσαι υπό συνθήκες πίεσης, προετοιμάζεσαι καλύτερα».

Δεν θα παίξουμε μόνο αμυντικά
Σχολιάζοντας το αν οι ποδοσφαιριστές του θα ασκήσουν πίεση στην Μπάγερ Λεβερκούζεν από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό, όπως έκαναν και στο παιχνίδι με την Ατλέτικο, σημείωσε:
«Σίγουρα μπορεί να γίνει αυτό, αλλά η αξιολόγηση γίνεται διαφορετικά όταν αντιμετωπίζεις άλλο αντίπαλο. Αν πιστεύετε όμως ότι επειδή ο αντίπαλος είναι δυνατός, εμείς μόνο θα αμυνθούμε, να σας πω ότι αυτό δεν θα συμβεί στην ομάδα μου.
Δεν θα αναφέρω τα αγωνιστικά μου πλάνα, αλλά θα σας πω πως ό,τι κάνουμε πρέπει να γίνει σχεδόν τέλεια. Αν δούμε ότι πρέπει να πιέσουμε ψηλά, θα το κάνουμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπούμε μόνο για να αμυνθούμε». Read more!

Οριστικά χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ με Πανιώνιο


Οριστικά χωρίς θεατές θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της μακεδονικής ΠΑΕ.
Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τελικώς τον κόσμο του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της μακεδονικής ΠΑΕ κατά της πρωτόδικης απόφασης (υπ΄ αριθμ. 258/2010) που είχε λάβει η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, βάσει της οποίας επιβλήθηκε η σχετική ποινή και πρόστιμο 49.000. Η τιμωρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφορά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη, στις 3 Οκτωβρίου. Read more!

Ο Ρούνεϊ την… ακύρωσε!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ, όμως η χορηγός της ομάδας τα έχει βάψει μαύρα, αφού στη διαφήμισή της έχει ως πρωταγωνιστή τον Άγγλο διεθνή!
Ο Ρούνεϊ την… ακύρωσε! (Video)
Η χορηγός της Γιουνάιτεντ, «Turkish airlines» είναι αρκετά… προβληματισμένη για τη νέα διαφήμισή της, η οποία έχει ως πρωταγωνιστή έναν παίκτη που τον Ιανουάριο μπορεί να παίζει σε άλλη ομάδα. Ο Γουέιν Ρούνεϊ (τον οποίο κράζουν οι Άγγλοι ακόμα και για τον ρόλο στη διαφήμιση) έχει σημαντικό ρόλο στο διαφημιστικό σποτάκι, και ακόμα και εκεί φέρνει… μπελάδες. Ο Ρούνεϊ ετοιμάζει να κουνήσει μαντήλι, και η εταιρία μάλλον να αλλάξει διαφήμιση… Read more!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ..


Μικρά-μικρά

-Πολύ κίνηση στους δρόμους γύρω από το Στάδιο αρκετές ώρες πριν την έναρξη του ματς. Ο κόσμος βρίσκεται στις... επάλξεις!

- 19:30: Η προσέλευση του κόσμου εντός τους γηπέδου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα Περίπου 50 άτομα αυτή τη στιγμή στις κερκίδες

-19:40: Οι πρώτοι οπαδοί της Ρούμπιν -περίπου 10- κάνουν την εμφάνισή τους στα επίσημα, συνοδευόμενοι από λίγους αστυνομικούς.

-19:55: Τα πρώτα πανό στο γήπεδο έχουν ήδη τοποθετηθεί. Πατίσσια, Κιάτο, Αμφιλοχία, Αμαλιάδα, Αθήνα, Ανθούσα, Mad Boys, Νότιοι, Αργυρούπολη, Λαμία έχουν πάρει θέση στις κερκίδες.

-20:11: Οι διαιτητές βγαίνουν για την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

-20:15: Η αποστολή του Παναθηναϊκού φτάνει στο γήπεδο,γνωρίζοντας την αποθέωση από όσους περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια.

-20:16: Ακολουθεί η αποστολή της Ρούμπιν.

-20:17: Οι παίκτες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την αναγνωριστική βόλτα.

-20:18: Οι παίκτες της Ρούμπιν κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο.

-20:18: Ο Φερνάντες κλέβει την παράσταση με τα τεράστια ακουστικά που φοράει.

-20:19: Με τεράστια ακουστικά κάνει την εμφάνισή του και ο Σισέ, συνοδευόμενος από τον Πλεσί.

20:20: Περίπου 1000 άτομα αυτή τη στιγμή στο γήπεδο

20:22: Ο Λούις Γκαρσία συνομιλεί με τον συμπατριώτη του της Ρούμπιν, Σέζαρ Νάβας. Σαριέγκι-Σιμάο-Δημούτσος, Ιωαννίδης-Σεϊταρίδης και Χριστοδουλόπουλος-Φερνάντες τα υπόλοιπα "πηγαδάκια".

Read more!

«Τζίλετ-Χικς κατέστρεψαν τη Λίβερπουλ»


Οι Αμερικανοί πρώην ιδιοκτήτες Τζορτζ Τζίλετ και Τομ Χικς έχουν την απόλυτη ευθύνη για την καταστροφή της Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον πρώην προπονητή των Reds Ράφα Μπενίτεθ.O Ράφα Μπενίτεθ δεν έκρυψε ποτέ τη δυσαρέσκειά του για το διοικητικό μοντέλο της Λίβερπουλ, ακόμα και όταν ήταν προπονητής της ομάδας. Ο Ισπανός επέστρεψε στην Αγγλία ως τεχνικός της Ίντερ για τον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του Champions League. H στιγμή ήταν ιδανική, αφού είχε πολλά να πει για δύο ανθρώπους που αποχαιρέτισαν το «Άνφιλντ» έπειτα από τέσσερα χρόνια γεμάτα αποτυχίες, τους Αμερικανούς πρώην ιδιοκτήτες, Τομ Χικς και Τζορτζ Τζίλετ.

«Το μόνο που μπορώ να πω στους οπαδούς της Λίβερπουλ είναι "συγγνώμη". Εχουμε μία παροιμία στην Ισπανία, η οποία λέει: "Οταν βλέπεις ένα ποτήρι γεμάτο άσπρο υγρό, μάλλον γάλα θα είναι"», είπε ο Μπενίτεθ, ο οποίος εξήγησε: «Από τη στιγμή που η ομάδα πήγαινε μια χαρά, τι άλλαξε; Οι Αμερικανοί! Επέλεξαν έναν νέο γενικό διευθυντή (Κρίστιαν Πέρσλοου), ο οποίος ανακατευόταν σε όλες τις αποφάσεις, και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαμε έως τότε. Αν με ρωτήσετε τι συνέβη στη Λίβερπουλ, τα πράγματα είναι απλά. Ήθελαν να αλλάξουν κάποια πράγματα, τελικά άλλαξαν τα πάντα. Ξέρουμε ποιος έχει την ευθύνη».

Ο πρώην τεχνικός της Βαλένθια ανέλαβε τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2004. Την επόμενη χρονιά κατέκτησε το Champions League στον αξέχαστο τελικό της Κωνσταντινούπολης με τη Μίλαν, ενώ το 2006 κατέκτησε το κύπελλο και πήρε την 3η θέση στην Premier League με 82 βαθμούς, τους περισσότερους που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία 20 χρόνια. Το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου (2006) οι Τζίλετ-Χικς αγόρασαν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Read more!

Με απουσίες η Λίβερπουλ


Χωρίς πέντε βασικότατους ποδοσφαιριστές ταξίδεψαν στη Νάπολι οι «κόκκινοι». Μετά τους Άγκερ, Τζόνσον και Κάουτ, οι Τόρες και Τζέραρντ έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Νάπολι.Ο Ρόι Χόντσον αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τα δύο πιο «βαριά χαρτιά» της ομάδας του, καθώς οι «κόκκινοι», βρισκόμενοι στην ζώνη του υποβιβασμού της Πρέμιερ Λιγκ, δεν θέλουν να ρισκάρουν με την συμμετοχή τους στην Ιταλία. Αντίθετα, ο Σωτήρης Κυργιάκος, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Read more!

«Έκλαιγε γιατί δεν είχε να φάει...»


Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Βασίλης Μηνούδης, με αφορμή το επεισόδιο που έγινε με μέλος της ομάδας που δεν είχε χρήματα ούτε για να φάει, μίλησε για το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού αλλά και την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει το ελληνικό βόλεϊ θέτοντας σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα των συλλόγων και των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο του Sentra Fm 103,3 και στους δημοσιογράφους Βασίλη Βέργη, Νίκο Ασημακόπουλο και Κώστα Ασημακόπουλο:

Το περιστατικό συνέβη στην ομάδα;

«Πράγματι συνέβη και δείχνει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα. Ζούμε πολύ σκληρές καταστάσεις. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού εδώ και μια δέκα μήνες η ομάδα είναι απλήρωτη. Δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις έναν άνδρα να κλαίει επειδή δεν έχει να φάει και να ζητάει ελεημοσύνη. Πως να κάνεις προπόνηση και πως να συγκεντρωθείς εάν ζεις τέτοιες καταστάσεις;»

Είστε 10 μήνες απλήρωτοι, άρα τα συμβόλαια δεν έχουν καμία αξία...

«Είναι θέμα αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας του καθενός. Το πρόβλημα είναι πλέον βιοποριστικό και δεν το έχει μόνο ο Παναθηναϊκός αλλά όλες οι ομάδες. Πολλοί αθλητές είναι έτοιμοι να σταματήσουν το βόλεϊ για να μπορέσουν να κάνουν άλλη δουλειά. Πρέπει να ζήσουν τις οικογένειες τους και σκέφτονται όλα τα ενδεχόμενα. Για την ώρα είμαστε κοντά στις ομάδες και τις στηρίζουμε όσο μπορούμε, αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε. Ο καθένας θα πάρει την απόφαση για τον εαυτό του. Ισως γυρίσουμε σε καθαρα ερασιτεχνικό καθεστώς με ότι αυτό συνεπάγεται».

Ο Ερασιτέχνης έχει και δεν δίνει ή δεν έχει καθόλου χρήματα...

«Δεν το γνωρίζω αυτό. Η πρωτοβουλία με τα sms μπορεί να είναι πρωτοποριακή αλλά μας έχει βάλει σε σκέψεις. Δεν ξέρουμε αν θα αποδώσει και δεν μπορεί να αποτελέσει μόνιμο έσοδο για να τακτοποποιηθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας. Δυστυχώς δεν είμαστε αισιόδοξοι. Εχουμε κάνει μεγάλη υπομονή. Κάναμε πολλές συναντήσεις με την διοίκηση του Ερασιτέχνη. Δείξαμε μεγάλη κατανόηση. Κάναμε μειώσεις συμβολαίων από 40 έως 60% αλλά και πάλι δεν βλέπουμε φως. Το μόνο που ακούμε είναι υποσχέσεις. Από Δευτέρα σε Παρασκευή και από Παρσκευή σε Δευτέρα. Ολα αυτά μας βάζουν σε σκέψεις».

Τι έφταιξε και φτάσαμε ως εδώ;

«Δυστυχώς το πρόβλημα δεν το έχει μόνο Παναθηναϊκός. Απλά ο Παναθηναϊκός δημοσιοποίησε το πρόβλημα. Είναι σε όλο το φάσμα του επαγγελματικού βόλεϊ. Δεν έγινε σωστός προγραμματισμός και δεν υπήρξε οργάνωση τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να χάσουμε όλους τους χορηγούς και τους χρηματοδότες. Είμαστε προετοιμασμένοι για δύσκολες καταστάσεις αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να αντέξουν όλοι μέχρι το τέλος της κρίσης». Read more!

«Οπλοστάσιο» οι σύνδεσμοι!


Η αστυνομία έκανε αιφνιδιαστικούς ελέγχους χθες το βράδυ σε τέσσερις συνδέσμους φιλάθλων και βρήκε μολότοφ, ρόπαλα και φωτοβολίδες. Τα κλαμπ των οπαδών ήταν σε Ηλιούπολη, Ανάκασα, Μπραχάμι και Νέα Σμύρνη.

Στη ΓΑΔΑ έγινε στις 13:00 παρουσίαση των ευρημάτων που βρέθηκαν μετά το «ντου» της αστυνομίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν και έξι συλλήψεις ατόμων ηλικίας 21, 25, 26, 30, 31 και 32 και κατηγορήθηκαν άλλοι δύο για παραβάσεις των νόμων περί κατοχής εκρηκτικών υλών, περί όπλων, περί εξωσχολικού αθλητισμού, περί φωτοβολίδων και περί ναρκωτικών.

Οι έλεγχοι έγιναν στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη, του Παναθηναϊκού στο Μπραχάμι, της ΑΕΚ στην Ανάκασα και του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Στο μοναδικό κλαμπ που δεν βρέθηκε τίποτα απολύτως (ρόπαλα, μολότοφ, φωτοβολίδες) ήταν αυτό των «πρασίνων».

Αναλυτικά τι βρέθηκε στους συνδέσμους:

Στους Αγίους Αναργύρους: 6 μολότοφ, 4,4 γραμμάρια χασίς, 2 πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων με δύο φωτοβολίδες εντός, 1 εκτοξευτήρας φωτοβολίδων τύπου στυλό, 6 φωτοβολίδες που προσαρμόζονται στο στυλό, 9 φωτοβολίδες που προσαρμόζονται στο πιστόλι, 1 μπαστούνι του χόκεϊ, 1 μπαστούνι του μπέιζμπολ, 2 μαδέρια, 4 ξύλινα ρόπαλα, 2 μεταλλικές ράβδους με πλαστικές χειρολαβές, 2 μεταλλικά ρόπαλα με αυτοσχέδιες χειρολαβές, 2 φωτοβολίδες αλεξίπτωτο, 3 φωτοβολίδες χειρός, 1 βαριοπούλα.

Στην Ηλιούπολη: 13 αυτοσχέδια ξύλινα κλομπ, 1 μαχαίρι μήκους 28 εκατοστών, 1 πτυσσόμενο σιδερένιο κλομπ, 1 καπνογόνο.

Στη Νέα Σμύρνη: 4 ερυθρές φωτοβολίδες αλεξίπτωτο, 5 φωτοβολίδες χειρός, 6 καπνογόνα, 1 βεγγαλικό χειρός, 9 κροτίδες, 6 μηχανισμοί εκτόξευσης φωτοβολίδων, 1 υαλοθραύστης χειρός, 7 μπουκάλια με βενζίνη, 4 πυροσβεστήρες, 2 καδρόνια, 3 κομμάτια μάρμαρο, 1 διάφανη πλαστική ράβδος, 1 κράνος, 2 μεταλλικά εξαρτήματα βαρέως τύπου.

Όπως επίσης ανακοίνωσε η αστυνομία οι εφόδους θα συνεχιστούν.

Read more!

Μέσι: «Ευχαριστώ τον Μοράτι, αλλά...»


Τη μία φορά το είχε πει σαν αστείο, την άλλη στα σοβαρά. Ο λόγος για τον Μάσιμο Μοράτι, που δήλωσε σε αυτές τις δύο περιπτώσεις πως θέλει στην Ίντερ τον Μέσι, ο τελευταίος όμως... αρνήθηκε ευγενικά!«Νομίζω ότι ξεκαθάρισε πως αστειευόταν. Ακόμα και έτσι να είναι τον ευχαριστώ, αλλά η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου. Ελπίζω να μείνω εδώ για πάντα», ήταν τα λόγια του Μέσι, βάζοντας τέλος στις όποιες σκέψεις υπήρχαν στο μυαλό του Μάσιμο Μοράτι! Read more!

Θλάση και... off με Ολυμπιακό


Η μαγνητική που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης ο Σωτήρης Νίνης έδειξε ότι ο διεθνής μέσος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες! Κάποιος τον... μάτιασε τον μικρό. Ο Σωτήρης Νίνης μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στην αναμέτρηση της Εθνικής με την Ισραήλ και τον άφησε εκτός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, διαπιστώθηκε σήμερα μετά την μαγνητική που έκανε ότι έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες! Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο «Ελ Νίνιο» δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό(δεν το συζητάμε καν για την ΑΕΚ) και ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει ακόμη έναν παίκτη στο ιατρικό του δελτίο.

Ακόμη ένας μυϊκός τραυματισμός, λοιπόν, στην Παιανία με το... μέτρημα να έχει πλέον χαθεί. Όλη η καλή δουλειά του Έμπεν την περασμένη διετία, όχι μόνο δεν συνεχίστηκε αλλά ο Παναθηναϊκός αρχίζει να θυμίζει... νοσοκομείο από τα προβλήματα. Προβλήματα που προέρχονται από την προετοιμασία που έγινε το καλοκαίρι και έχει σαν αποτέλεσμα ο ένας μετά τον άλλο «πράσινο» να βγαίνουν off από τους μυϊκούς τραυματισμούς. Read more!

Οι Διαιτητές της 7ης αγωνιστικής

Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος θα είναι ο διαιτητής στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Μήτσιος θα σφυρίξει το Ολυμπιακός-Αρης και ο Γιάχος τον ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.
ο Aναλυτικά οι διαιτητές:

Καβάλα - Εργοτέλης
Μάριος Λαμπρόπουλος (Τρύφωνας Σπυρίδων, Λάζαρος Δημητριάδης)

Πανσερραϊκός - Κέρκυρα
Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης (Μιχάλης Καρσιώτης, Πολυχρόνης Κωστάρας)

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος
Αθανάσιος Γιάχος (Νικόλαος Φαντόπουλος, Ηλιας Αλεξέας)

Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής
Μιχάλης Βοσκάκης (Χρήστος Μπάλτας, Φλώριος Ελευθερίου)

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δημήτριος Σαραϊδάρης, Λεωνίδας Βασιλειάδης)

Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα
Πέτρος Κωνσταντινέας (Δαμιανός Ευθυμιάδης, Αντώνης Καρατζίκας)

Ολυμπιακός - Άρης
Χρήστος Μήτσιος (Δημήτρης Γκάγκας, Χρήστος Σωτηρόπουλος)

Ατρόμητος - SKODA Ξάνθη
Δημήτρης Καλόπουλος (Δημήτρης Μποζατζίδης, Χρήστος Μαγιάνης) Read more!

Θωμάς Μαύρος: Θα επιστρέψω στην ΑΕΚ..


Η επικοινωνία μας με τον Θωμά Μαύρο έγινε με αφορμή τη σημερινή συμπλήρωση 11 χρόνων από το θάνατο του Λουκά Μπάρλου. Δεν θα μπορούσαμε όμως να μη τον ρωτήσουμε για την ΑΕΚ της εποχής. Ο Θωμάς Μαύρος ήταν σαφής μιλώντας για τις αλλαγές που υπήρξαν: «Ήταν μεγάλη η νίκη της Κυριακής στον Άρη. Πιστεύω ότι βοήθησε η αλλαγή προπονητή στην ψυχολογία της ομάδας. Πάντα έτσι συμβαίνει. Οι ποδοσφαιριστές πήραν δύναμη. Με όπλο την ψυχολογία τους κέρδισαν 4-0. Έβαλε όμως και ο Χιμένεθ την πινελιά του στην τακτική. Μέτρησε ιδιαίτερα και αυτό. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι άλλαξε πολλά πράγματα. Θα δούμε στην πορεία. Ελπίζω να τα καταφέρει, γιατί δεν μπορεί μία ομάδα σαν την ΑΕΚ να μην πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Είναι αδιανόητο» είπε ο Θωμάς Μαύρος.
Όσο για το πότε θα τον δούμε πάλι στο γήπεδο; Ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. «Έρχομαι στο γήπεδο. Όχι συχνά είναι η αλήθεια. Τώρα όμως θα επιστρέψω. Αν όλα πάνε καλά θα είμαι την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να με δείτε στο γήπεδο. Θέλω να έρθω. Με... έφτιαξε η νίκη την Κυριακή», δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος στο aek365.gr.

Υ.Γ. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.. Read more!

«Έκλεψα τις παναθηναϊκές καρδιές»!

Αποκαλυπτικός ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ σε γαλλικό περιοδικό τονίζοντας ότι χαίρεται πολύ που είναι στον Παναθηναϊκό. Ο «πράσινος» φορ μίλησε για την οικονομική κρίση και τους φίλους του «τριφυλλιού», που τους έχει κλέψει την καρδιά.
Για τον Παναθηναϊκό: «Στο Champions League δεν πάμε καλά. Αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Ξέρω ότι πρέπει να σκοράρω στην Ευρώπη για να επιστρέψω στην Εθνική. Πάντως, λατρεύω να παίζω εδώ. Σε κάθε ματς υπάρχουν περίπου 40.000 άνθρωποι. Το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα για τους Έλληνες. Όπως και το μπάσκετ. Πολλοί δίνουν μάχη για να βρουν δουλειά και βρίσκουν καταφύγιο στο ποδόσφαιρο. Μου αρέσουν πολύ. Είναι φωνακλάδες και ποτέ ικανοποιημένοι. Και έχω καταφέρει να γίνω ένας από τους αγαπημένους τους. Έμεινα εδώ παρότι είχα προτάσεις κι αυτό… έκλεψε τις καρδιές τους».

Για την οικονομική κρίση:
«Κρίση; Εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν έχουμε επηρεαστεί ούτε οι σύλλογοι. Όταν περπατάμε στο δρόμο βλέπουμε την κρίση πολλές φορές, κοιτώντας τους ανθρώπους. Είναι δύσκολα μερικές φορές. Αλλά όχι τόσο άσχημα όσο τα παρουσιάζουν. Το ποδόσφαιρο δεν έχει επηρεαστεί από την κρίση. Οι πρόεδροι είναι αρκετά πλούσιοι. Η Ελλάδα πολλές φορές μοιάζει με παράδεισο αλλά και με κόλαση. Οι συνθήκες εργασίας και οι μισθοί των παικτών είναι καλοί. Αλλά υπάρχουν ορισμένα επικίνδυνα πράγματα. Ορισμένες φορές βλέπετε είναι τόσο όμορφα και τόσο ωραία εδώ, που σε κάνει να ξεχνάς την προτεραιότητα σου, να παίξεις ποδόσφαιρο.  Είναι Οκτώβριος και έχει 25 βαθμούς Κελσίου. Όμορφα σπίτια με ταράτσες, φοίνικες σε πολλά σημεία. Πρέπει λοιπόν να προσέχεις και να μένεις αφοσιωμένος. Αν δεν είσαι ισχυρός στην νοοτροπία, μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο αυτό. Αλλά εγώ δεν είμαι γι’ αυτό εδώ. Είμαι μαχητής. Δεν μου αρέσει να χάνω και λατρεύω να με αγαπούν. Έχω κάνει κάποια καλά πράγματα εδώ και αυτό έβαλε ιδέες στον  Μπουμσόνγκ και στον Σίντνεϊ Γκοβού. Χάρη στην επιτυχία μου ήρθαν κι αυτοί».
Read more!

Το θριαμβικό πρωτοσέλιδο της «Marca»!

Διθυράμβους για τη Ρεάλ Μαδρίτης από την εφημερίδα «Marca», η οποία στο πρωτοσέλιδό της αναφέρεται στη χτεσινοβραδινή νίκη επί των Μιλανέζων.  Ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιστρέφει στο διοικητικό συμβούλιο. Δείτε το πρωτοσέλιδο της «Marca».
Το θριαμβικό πρωτοσέλιδο της «Marca»


Για τη Ρεάλ γράφει: «Μία ικανότατη ομάδα, τέλεια στην άμυνα, ασταμάτητη στην επίθεση και μια ισοπεδωτική μεσαία γραμμή . Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε τη Μίλαν των Ίμπρα,  Ρόνι και  Ρομπίνιο. Μέτρησαν δυο, αλλά θα μπορούσαν να ήταν έξι!
Ρεσιτάλ από Ντι Μαρία, Μαρσέλο, Οζίλ και CR7.
Οι «ροσονέροι» χούλιγκαν πιάστηκαν: τέσσερις τραυματίες και πέντε συλληφθέντες».
Για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την υποτιθέμενη μεταγραφή του Γουέιν Ρούνεϊ… Ο Μουρίνιο φέρεται να λέει: «Αν πωλείται ας με ενημερώσουν», και ο Φέργκιουσον να απαντά: «Ναι, αν το παιδί έχει πει ότι θέλει να φύγει…»
Όσο για τη στάση της Ρεάλ σχετικά με τον Ρούνεϊ… αρχίζει να «θυμώνει».
Φυσικά από το πρωτοσέλιδο δεν ξεφεύγει και ο Λαπόρτα, όπου γίνεται αναφορά για το αποψινό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Κοπενχάγη και λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων η «Marca» γράφει κάπως εριστικά: «Ο Λαπόρτα και οι άνδρες του καυχιόνται στους κόλπους τους…» Read more!

Oλοι θέλουν τον Ρούνεϊ!

Δηλώσεις έκαναν χθες μερικοί από τους υποψηφίους που φαίνεται να ενδιαφέρονται για τον Άγγλο επιθετικό, με πρώτο και καλύτερο τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε πως ο Ρούνεϊ θα παραμείνει στη Γιουνάιτεντ: « Θα μείνει. Πιθανόν να θέλει να φύγει για κάποιο λόγο, αλλά πιστεύω πως ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανήκει στους οπαδούς της, ανήκει στο Όλντ Τράφοντ. Πιστεύω πως θα παραμείνει εκεί». Ο πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν παρέλειψε ωστόσο να υπογραμμίσει, πως  αν δεν τον θέλουν στην Αγγλία, η πόρτα των «μερένγκες» είναι ανοιχτή, ακόμα και αν όλοι «σφαχτούν» για την υπογραφή του: «Αν, όμως στο τέλος αποφασίσουν πως δεν τον χρειάζονται, ας μου τηλεφωνήσουν. Όλοι θα τον θέλουν, βέβαια».
Εκτός από τον τεχνικό της Ρεάλ, δηλώσεις έκανε ο  Πεπ Γκουαρντιόλα αλλά και Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, είπε πώς ο διεθνής επιθετικός, είναι ένας παίχτης με σπουδαίο ταλέντο, που λίγοι έχουν στις μέρες μας, ενώ ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι σε ερώτηση για το αν θα ενδιαφερθεί για τον Ρούνεϊ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίχτες άλλων ομάδων, όπως δεν θέλω και οι άλλοι να μιλούν για τους δικούς μου. Σέβομαι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, είναι δικό τους πρόβλημα και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό».
Read more!

Διαψεύδει ο Μαντσίνι για Ρούνεϊ

Διαψεύδει ο Μαντσίνι για Ρούνεϊ
Ο φήμες στην Αγγλία περί προσέγγισης της Μάντσεστερ Σίτι στον Γουέιν Ρούνεϊ έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες, όμως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι διαψεύδει τα συγκεκριμένα σενάρια.
«Όχι, δεν είχα ποτέ επαφή. Ο Ρούνεϊ είναι σπουδαίος παίκτης αλλά νομίζω ότι θα μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι καλός παίκτης, είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα του. Δεν είναι σωστό να μιλήσω για αυτή την υπόθεση. Έχω σεβασμό για εκείνον, για τον Φέργκιουσον, για τη Γιουνάιτεντ», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Στη συνέχεια ο προπονητής της Σίτι πρόσθεσε: «Θέλω να μιλάω μόνο για τους παίκτες μου. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είμαι προπονητής της Σίτι. Έχω αρκετά προβλήματα με τους παίκτες μου. Ο Ρούνεϊ είναι δυνατός παίκτης όπως ο Τόρες, ο Μέσι, ο Τέβες, ο Μπαλοτέλι. Αυτή είναι η γνώμη μου». Read more!

Σημερα τα εισιτήρια του ντέρμπι!










Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από σημερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΑΕΚΠαναθηναϊκός (Κυριακή 24/10, 21:00 μ.μ.). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από τα εξής σημεία:

• aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210-8064210

• aekshop 2: Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525784

• aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210-5317482

• aekshop 6: Ηλιουπόλεως 105, Δάφνη τηλ. 210-9735470

Από την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου εισιτήρια θα πωλούνται και στο εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 11:00 - 18:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν όλα τα εκδοτήρια ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και Λ. Κύμης, από τις 13:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

• εκδοτήριο μπάσκετ και εκδοτήριο θύρας 12, από τις 15:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aekfctickets.gr ή καλώντας στα τηλέφωνα 210-8056740 και 801 100 21-21 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:30-17:30). Όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου θα μπορούν να τα παραλάβουν από ειδικά ταμεία, προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας και την ταυτότητά τους στα παρακάτω εκδοτήρια:

εκδοτήριο Ειρήνης, εκδοτήριο Μπάσκετ και εκδοτήριο Θύρας 12

Τα ειδικά ταμεία θα λειτουργήσουν μόνο την ημέρα του αγώνα από τις 17:00 μ.μ. μέχρι και 10’ μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 15, 16, 17 : 20€ (Παιδικά 10€)

Θύρες 4, 5, 6, 12, 13, 14, 31 : 25€ (Παιδικά 10€)

Θύρες 7, 8, 9, 10, 11 : 40€ (Παιδικά 15€)

Θύρα 29 : 70€ (Παιδικά 25€)

Θύρες P1, P2 : 130€ (Παιδικά 30€)

ΑΜΕΑ 13 : 10€

• Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

• Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης ζήτησης και προκειμένου να αποφύγουν οι φίλαθλοι την καθυστέρηση κατά την αγορά των εισιτηρίων τους την ημέρα του αγώνα, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα σημεία πώλησης όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα.

Read more!

«Μην ξεγελαστούμε από το 0-4!»


Να προσέξουν πολύ τον αγώνα με τον Άρη ζήτησε από τους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, υπογραμμίζοντάς τους πως δεν πρέπει να τους ξεγελάσει η ευρεία σε σκορ ήττα της ομάδας της Θεσσαλονίκης από την ΑΕΚ. Μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Βαλβέρδε τούς ανέφερε ορισμένα πράγματα για τον αγώνα με τον Άρη. «Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι αυτό. Να μην ξεγελαστούμε σε καμία των περιπτώσεων από το 0-4! Δεν σημαίνει τίποτα πως έχασε έτσι. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και ως τέτοια θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τους διευκρίνισε ότι «πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Θα πρέπει να προπονηθούμε κατάλληλα γι' αυτό το μεγάλο ντέρμπι. Για εμάς το ζητούμενο είναι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

Για βασικός ο Φετφατζίδης

Μπορεί να μην έδειξε σήμερα ενδεκάδα ο Βαλβέρδε, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Φετφατζίδης θα πάρει φανέλα βασικού με τον Άρη. Ο νεαρός χαφ έκανε ένα πολύ καλό ματς με την Ξάνθη και ο Βαλβέρδε προσανατολίζεται να τον ξεκινήσει στο κυριακάτικο παιχνίδι. Read more!

«Φλερτ» Άντερσον-Παναθηναϊκού!


Παναθηναϊκός εξετάζει τον δανεισμό του Άντερσον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Πληροφορίες από την Ελλάδα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός σκέφτεται τον δανεισμό του Άντερσον στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με οψιόν αγοράς. Το μέλλον του Άντερσον στο "Ολντ Τράφορντ" έχει γίνει θέμα τους τελευταίους μήνες, με τον Βραζιλιάνο να μην μπορεί να βρει θέση στα πλάνα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Κάρλος Φρέιτας λέγεται ότι έκανε κρούση για την κατάσταση του Άντερσον μέσω του ατζέντη Χόρχε Μέντες.

Η ελληνική ομάδα ψάχνει για έναν μέσο, καθώς ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα φύγει στο τέλος της χρονιάς και ο Άντερσον είναι ένας από τους υποψήφιους στόχους. Επίσης η πρώην ομάδα του παίκτη, η Πόρτο, έχει συνδεθεί με το μέλλον του, αλλά πρέπει να δούμε αν η Γιουνάιτεντ θα του επιτρέψει να φύγει από την ομάδα».

Read more!

Show από Αρσεναλ, Ρεάλ


Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η θριαμβεύτρια του πρώτου πιάτου της 3ης αγωνιστικής του Champions League με το 2-0 επί της Μίλαν. Πεντάρα Αρσεναλ, νίκες για Μπάγερν και Τσέλσι, κάζο για Ρόμα. Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...