ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

«Τζίλετ-Χικς κατέστρεψαν τη Λίβερπουλ»


Οι Αμερικανοί πρώην ιδιοκτήτες Τζορτζ Τζίλετ και Τομ Χικς έχουν την απόλυτη ευθύνη για την καταστροφή της Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον πρώην προπονητή των Reds Ράφα Μπενίτεθ.O Ράφα Μπενίτεθ δεν έκρυψε ποτέ τη δυσαρέσκειά του για το διοικητικό μοντέλο της Λίβερπουλ, ακόμα και όταν ήταν προπονητής της ομάδας. Ο Ισπανός επέστρεψε στην Αγγλία ως τεχνικός της Ίντερ για τον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του Champions League. H στιγμή ήταν ιδανική, αφού είχε πολλά να πει για δύο ανθρώπους που αποχαιρέτισαν το «Άνφιλντ» έπειτα από τέσσερα χρόνια γεμάτα αποτυχίες, τους Αμερικανούς πρώην ιδιοκτήτες, Τομ Χικς και Τζορτζ Τζίλετ.

«Το μόνο που μπορώ να πω στους οπαδούς της Λίβερπουλ είναι "συγγνώμη". Εχουμε μία παροιμία στην Ισπανία, η οποία λέει: "Οταν βλέπεις ένα ποτήρι γεμάτο άσπρο υγρό, μάλλον γάλα θα είναι"», είπε ο Μπενίτεθ, ο οποίος εξήγησε: «Από τη στιγμή που η ομάδα πήγαινε μια χαρά, τι άλλαξε; Οι Αμερικανοί! Επέλεξαν έναν νέο γενικό διευθυντή (Κρίστιαν Πέρσλοου), ο οποίος ανακατευόταν σε όλες τις αποφάσεις, και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαμε έως τότε. Αν με ρωτήσετε τι συνέβη στη Λίβερπουλ, τα πράγματα είναι απλά. Ήθελαν να αλλάξουν κάποια πράγματα, τελικά άλλαξαν τα πάντα. Ξέρουμε ποιος έχει την ευθύνη».

Ο πρώην τεχνικός της Βαλένθια ανέλαβε τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2004. Την επόμενη χρονιά κατέκτησε το Champions League στον αξέχαστο τελικό της Κωνσταντινούπολης με τη Μίλαν, ενώ το 2006 κατέκτησε το κύπελλο και πήρε την 3η θέση στην Premier League με 82 βαθμούς, τους περισσότερους που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία 20 χρόνια. Το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου (2006) οι Τζίλετ-Χικς αγόρασαν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...