ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

«Η άμυνα είναι το μυστικό μας!»

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος μετά το παιχνίδι, όπως είναι φυσικό, και δήλωσε: «Είναι σημαντική η νίκη απέναντι στη Μίλαν, γιατί από αυτό το παιχνίδι θα μπορέσει να δει πολύς κόσμος ποιο είναι το πραγματικό επίπεδο της ομάδας».


Τα παραπάνω λόγια είναι μια… μπηχτή» του Κασίγιας που ήθελε να απαντήσει σε όσους κατέκριναν το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του Μουρίνιο, ιδιαίτερα μετά το παιχνίδι απέναντι στην Εσπανιόλ που τα είχε βρει «σκούρα» με την 8η ομάδα του πρωταθλήματος – όπως έγραφαν τα μέσα.
Επίσης, στις δηλώσεις του για το «El Larguero» τόνισε ότι με τον Μουρίνιο η ομάδα έχει ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω και εκθείασε την απόδοση μερικών συμπαικτών του, αλλά αποκάλυψε και το μυστικό της επιτυχίας:
«Το παιχνίδι μας ξεκινάει από την άμυνα. Αυτό είναι το μυστικό μας, καθώς έχουμε βελτιωθεί πολύ σε αυτό το κομμάτι. Το αμυντικό παιχνίδι που κάνουμε γίνεται πολύ… επιθετικό. Εγώ αυτό που θέλω από τον εαυτό μου είναι να συνεχίσω να υπερασπίζομαι όσο καλύτερα γίνεται την εστία της ομάδας. Όλοι είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα. Ειδικά την φετινή σεζόν βοηθούν πολύ οι νεώτεροι, όπως ο Πέπε και ο Μαρσέλο. Ο Μαρσέλο έχει ανέβει πάρα πολύ και η απόδοσή του είναι πολύ καλύτερη από άλλες εποχές. Μία από τις αποκαλύψεις της σεζόν είναι ο Καρβάλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...