ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Στον Ελπιδοφόρο ο Παυλής

Στην Δ' Εθνική θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ

Στον Ελπιδοφόρο ο Παυλής
Στην Δ' Εθνική και στην ομάδα του Ελπιδοφόρου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Παυλής, σύμφωνα με το site periferiako.com. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της ομάδας της Κηφισιάς Βασίλης Γαντζούλας απέσπασε το πρωί της Δευτέρας την υπογραφή του Παυλή. Η πρώτη επαφή έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, ο 21χρονος επιθετικός είδε χθες από κοντά τον αγώνα του Ελπιδοφόρου και τον Άγιαξ Ταύρου και εντέλει σήμερα, τελευταία ημέρα των μεταγραφών, υπέγραψε συμφωνητικό.

Πηγή aek365

Ευχαριστούμε των Γιώργο Φ. για το άρθρο και περιμένουμε και άλλα..
Read more!

Νίκολας: «Καμία επιθυμία για... ΝΒΑ»

Ο Ντρου Νίκολας εμφανίζεται πλήρως ικανοποιημένος από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ των «πρασίνων» να ξεκαθαρίζει ότι η προοπτική του ΝΒΑ τον αφήνει πλέον παγερά αδιάφορο.


Ο 30χρονος σουτινγκ γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδος, Ντρου Νίκολας, μίλησε στην ιστοσελίδα realgm.com για...

... το ΝΒΑ:

«Δεν έχω καμία επιθυμία να επιστρέψω και να παίξω στο ΝΒΑ. Αγαπάω τη ζωή μου εδώ στην Αθήνα και είμαι ευτυχισμένος. Δεν θα έπαιζα στο D-League.

Δεν βγάζουν καν χρήματα σε αυτά τα πρωταθλήματα και οι παίκτες έχουν ένα μικρό όνειρο να κληθούν από ομάδα του ΝΒΑ, αλλά οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές».

... τη φετινή σεζόν:

«Αρχικά εύχομαι να είμαστε υγιείς φέτος. Δεν έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια με όλους τους παίκτες στην ομάδα. Μας λείπει ακόμα ο Άλεξ Μάριτς και παίξαμε χωρίς τον Σάτο στο πρώτο παιχνίδι του Τορ-16.

Όλη την χρονιά κάποιος τραυματίζεται. Εγώ μόλις επέστρεψα από τραυματισμό, ο Μάικ Μπατίστ επίσης. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που κάποια στιγμή αυτή τη χρονιά θα είμαστε όλοι υγιείς και θα παίζουμε ακόμα στην Ευρωλίγκα».

... τον Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Είναι τιμή να παίζω μαζί του 2,5 χρόνια τώρα. Κάνει το παιχνίδι τόσο εύκολο για όλους μας. Είναι ένας από αυτούς τους σπέσιαλ παίκτες που μπορούν να επηρεάσουν το παιχνίδι ακόμα και όταν δεν σουτάρει...

Πολλές φορές έχεις παίκτες που έχουν επιρροή στο παιχνίδι επειδή σκοράρουν πολύ. Ο Δημήτρης παίζει σπουδαία άμυνα και είναι σταθερός».

... την παρουσία του στο κολέγιο Μέριλαντ:

«Το ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα είναι η πιο σπουδαία ανάμνηση και μπορεί να έχουν περάσει χρόνια, αλλά δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Ήταν πολύ όμορφα, έπαιξα με σπουδαίους συμπαίκτες και είναι κάτι πολύ μεγάλο να κερδίσεις το πρωτάθλημα στην Αμερική. Από τότε μιλάω ακόμα με τον Στιβ Μπλέικ που παίζει τώρα στους Λέικερς».

... την αιτία που δεν αγωνίστηκε στο ΝΒΑ:

«Μάλλον γιατί ήμουν κοντός για σούτινγκ γκαρντ και δεν με υπολόγιζαν ως πλέι μέικερ. Για καλό ήταν όμως και δεν μετάνιωσα που δεν παίζω στο ΝΒΑ τώρα».

Πηγή gazzeta Read more!

«Άκυρο» σε Τότεναμ από Ατλέτικο

Η Ατλέτικο δεν δέχτηκε την πρόταση ύψους 45 εκατ. ευρώ της Τότεναμ για τον Σέρχιο Αγκουέρο. Η πρόταση των «σπερς» ήταν λίγο κάτω από τη ρήτρα αποδέσμευσης του Αργεντινού αστέρα.
«Άκυρο» σε Τότεναμ από Ατλέτικο


Ο τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, βρέθηκε στην Ισπανία την περασμένη εβδομάδα για να δει τον Κουν Αγκουέρο να αγωνίζεται. Τον ήθελε πολύ στην Πρέμιερ και η διοίκηση του έδωσε το «πράσινο φως», όμως σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η συμφωνία χάλασε στους φόρους και δεν φαίνεται να προχωρά, παρά το ύψος του ποσού που προσφέρθηκε στους Μαδριλένους.
Ήδη η Τότεναμ μετρά αρκετές αρνητικές απαντήσεις σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αφού δεν κατάφερε να αποκτήσει ούτε τον Φερνάντο Γιορέντε της Μπιλμπάο, ούτε τον Τζιουσέπε Ρόσι από τη Βιγιαρεάλ, αλλά ούτε και τον Αλβαρο Νεγρέδο από τη Σεβίλλη.
Σίγουρα αυτό είναι ένα πλήγμα για το ίματζ της αγγλικής ομάδας, αφού τα λεφτά τα έχει αλλά μάλλον δεν φτάνουν…
Πηγή gazzeta
Read more!

«Όχι» σε Λίβερπουλ για Κάρολ

«Όχι» σε Λίβερπουλ για ΚάρολΑρνητική απάντηση σε πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών (35 εκατ. ευρώ περίπου) που κατέθεσε για την απόκτηση του Άντι Κάρολ εισέπραξε η Λίβερπουλ από την Νιούκαστλ. Οι «κόκκινοι» προσπαθούν να κάνουν τα …κουμάντα τους σε περίπτωση που μετακομίσει τελικά ο Φερνάντο Τόρες στην Τσέλσι και πλέον στρέφεται στον Μάριο Γκόμεζ της Μπάγερν Μονάχου 

Ο Γερμανός επιθετικός είχε απασχολήσει την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ και το καλοκαίρι. 

Πηγή sport-fm Read more!

Το "κρύο πιάτο" των Σέλτικς


Οι Σέλτικς πήραν ρεβάνς για την ήττα τους από τους Λέικερς στους περσινούς τελικούς του ΝΒΑ  περνώντας με 109-96 από το «Staples Center». Ο Κόμπι Μπράιαντ  σταμάτησε στους 41 πόντους (6/7 βολές, 13/24 δίποντα, 3/5 τρίποντα) κι έσπασε το φράγμα των 27.000 στην καριέρα του αλλά ήταν μόνος.
Αντίθετα οι Σέλτικς είχαν πολλούς πρωταγωνιστές. Ο Πολ Πιρς είχε 32 πόντους (7/7 βολές, 8/13 δίποντα, 3/5 τρίποντα), ο Ρέι Άλεν πρόσθεσε άλλους 21 (2/2 βολές, 5/5 δίποντα, 3/7 τρίποντα), ο Κέβιν Γκαρνέτ κυριάρχησε στις δύο ρακέτες με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο Ραζόν Ρόντο μοίρασε 16 ασίστ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στους αγώνες του ΝΒΑ
Οκλαχόμα Θάντερς - Μαϊάμι Χιτ  103-108
Λ.Α. Λέικερς - Μπόστον Σέλτικς 96-109
Ορλάντο Μάτζικ - Κλίβελαντ Καβαλίερς  103-87
Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ντένβερ Νάγκετς 110-99
Νιού Γιόρκ Νικς - Ντιτρότι Πίστονς 124-106
Φοίνιξ Σανς - Νιού Όρλεανς Χόρνετς 104-102
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Γιούτα Τζαζ 96-81
Read more!

Ο Τζόνσον χάνει το ραντεβού με Άρη

Χωρίς τον Άνταμ Τζόνσον, που τραυματίστηκε, θα αγωνιστεί η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στον Άρη για τους "32" του Europa League. Ο διεθνής Άγγλος άσος χτύπησε στον αστράγαλο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες, κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν μάλλον τέλειωσε για αυτόν.
Πηγή novasports


Read more!

«Νοκ άουτ» ο Ριέρα!

Πιο σοβαρό απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι το πρόβλημα του Άλμπερτ Ριέρα. 
«Νοκ άουτ» ο Ριέρα!


Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που δέχτηκε μία γερή κλωτσιά στο χθεσινό παιχνίδι του Βόλου και έγινε αναγκαστική αλλαγή, έχει ωστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο και δεν θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη. 

Ο γιατρός, Νίκος Τζουρούδης, που τον εξέτασε σήμερα, δίνει ελάχιστες πιθανότητες για να δώσει το «παρών» στην Τούμπα, αφήνει, όμως, ένα μικρό «παραθυράκι», μήπως αντιδράσει καλύτερα ο οργανισμός του και υποχωρήσει αύριο το υγρό. 

Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Ριέρα, τελικά, τότε τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Ζαϊρί.
Read more!

Παραιτήθηκε ο Ουζουνίδης

Παραιτήθηκε ο Ουζουνίδης
Και ξαφνικά… ο Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή. Κόντρα στις πληροφορίες που τον έφερναν να παραμένει ακλόνητος, μετά και την ισοπαλία με την Κέρκυρα, ο Έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του «Γηραιού». 
Πηγή sport-fm Read more!

Και τώρα... ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!


Κύριε πρόεδρε

Και τώρα... ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!
Αν μάλιστα ο Ολυμπιακός νικήσει τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη», η διαφορά μπορεί να φτάσει και στους +12!
Μου επιτρέπετε να σας το εξηγήσω. Δείτε τα επόμενα ματς ως το ντέρμπι:
* Ολυμπιακός – Skoda Ξάνθη
* ΆρηςΟλυμπιακός
Και για τον Παναθηναϊκό δύο καυτά ντέρμπι:
* ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός
* ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ
Πέρα από όλα τα υπόλοιπα που είναι ΣΑΦΩΣ υπέρ του Ολυμπιακού: +7, άριστη ψυχολογία, δυναμικός πρόεδρος ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ όσο κανένας για κούπες, εξαιρετικός προπονητής και ρόστερ μακράν ικανότερο όλων των άλλων. Το οποίο ενισχύθηκε και με Τζιμπούρ, Μανιάτη!

Αν δείτε και τη συνέχεια του προγράμματος, ακόμη και με ισοπαλία στο «Καραϊσκάκη», πάλι άνετα το σηκώνει ο Ολυμπιακός! Αλλά δύσκολο, έχει μεγάλη επιθυμία να τους κάνει πλάκα! Και την κάνει, με επιτυχία!

Μάλλον έχει κακό σκοπό, τουτέστιν να τους ξεφτιλίσει...

Ε, δεν θέλει και μεγάλη προσπάθεια.

Τρελάθηκαν και πόνεσαν πολλοί και πολύ με το νέο χρυσό «διπλό» του Ολυμπιακού.

Πίστεψαν πως θα χάσει δύο-τρεις βαθμούς. Πως να γίνει αυτό όμως από μία ομάδα που κάνει 18 τελικές προσπάθειες!

Τέλος πάντων, αυτό που οδηγεί τον Ολυμπιακό «τρένο» προς την κατάκτηση του τίτλου δεν είναι οι +7 αλλά το ΠΑΘΟΣ, η ΔΙΨΑ, η ΤΡΕΛΑ όλων στον Πειραιά απ’ τον πρόεδρο ως τον τελευταίο οπαδό, για ακόμα ένα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Δίψα που δεν έχουν οι απέναντι, εκείνοι άλλωστε ακόμα δεν βρίσκουν... πρόεδρο! Τέτοια είναι η... αγάπη των επιφανών στελεχών του για την ομάδα.

Τετέλεσται λοιπόν, ας κάνουν όλοι τους σχεδιασμούς τους για το επόμενο. Αυτό, πήρε το γνωστό δρόμο του!

Με σεβασμό

ΥΓ. 1: Πάει έξω, στην Ισπανία και μετά θα γυρίσει μέσα. Αλλά λίγο πιο κάτω από εκεί που υπολογίζουν κάποιοι.
Ανατρέξτε σε προηγούμενα υστερόγραφα.
ΥΓ. 2: Ο κύριος Θεοδωρίδης ζητάει 1,2 εκατομμύρια για τον... Μέσι. Αναμένεται σύντομα προσγείωση. Ανώμαλη!
Πηγή gazzetta.gr Read more!

Πειραιάς μέσω... Γαλικίας!

Πειραιάς μέσω... Γαλικίας!
Ο Φρανσίσκο Χαβίτο μπορεί να είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός όμως αναμένεται να επιστρέψει σε έξι μήνες για να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Η μεταγραφή αυτή δεν χαλάει και στις τάξεις του Ολυμπιακού θεωρούν δεδομένη την έλευση του Χαβίτο το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πάντως ο Ισπανός είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, αφού σε μικρό χρονικό διάστημα θα προλάβει να αγωνιστεί και στην Primera Division με τους Γαλιθιάνους και έπειτα θα φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού!

Αυτά είναι... Όνειρα που εκπληρώνονται μέσα σε έξι μήνες!

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Τι τρέχει με τον Σισέ ;;

Τι τρέχει με τον Σισέ
Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι Τζιμπρίλ Σισέ τα έβαλε με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Ο Γάλλος επιθετικός είναι εκνευρισμένος και φαίνεται...Η κατάσταση στον σύλλογο με τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις έχουν ξενερώσει για τα καλά τον Σισέ. Μη ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» είχε άριστες σχέσεις με τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος αποχώρησε ξανά από την ομάδα.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό άρθρο στο sportdog.gr

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Διώχνει τον Μπλάνκο με…τρόπο;

Διώχνει τον Μπλάνκο με…τρόπο;
Η ΑΕΚ με την συμπεριφορά της δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Ίσμαελ Μπλάνκο, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη. Ο Αργεντινός παρότι είχε πρόταση για τώρα, έμεινε για τον κόσμο...

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», Τουρκική ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας πρόσφερε 500.000 ευρώ για την απόκτησή του. Το θέμα όμως δεν προχώρησε, και αυτό όχι γιατί αρνήθηκε η ΑΕΚ, αλλά γιατί αρνήθηκε ο Μπλάνκο ο οποίος δεν θέλησε να αφήσει την ομάδα δεδομένου ότι έχει φύγει και ο Τζιμπούρ.

Μάλιστα, η πρόταση των Τούρκων ήταν πολύ καλύτερη από αυτή που του έχει κάνει η ΑΕΚ (την τελευταία βελτιωμένη), καθώς του πρόσφεραν ένα εκατομμύριο ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς τα μπόνους!

Ο μάνατζερ του Μπλάνκο τονίζει στην εφημερίδα ότι: «Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο από τις 6 Δεκεμβρίου που μου είχε πει ότι θα στείλει μία βελτιωμένη πρόταση, η οποία όμως ακόμη δεν έχει έρθει. Μπορεί να καταλάβει ο καθένας πόσο θέλει η ΑΕΚ να μείνει ο Μπλάνκο… Για το αν θέλει ο παίκτης, δεν νομίζω ότι έχει κάνεις αμφιβολίες».

O μάνατζερ του «Ζορό», Χουάν Μπέρος, πρόσθεσε: «Από την ΑΕΚ δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Πριν μια-δυο μέρες επικοινώνησε μαζί μου ένας μεσάζων μάνατζερ ο οποίος μου μετέφερε την πρόταση και ρώτησε αν ο παίκτης θέλει να πάει. Απάντησα αρνητικά και κατηγορηματικά. Ο Μπλάνκο θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και τον Ιούνιο θα φύγει ελεύθερος».

Ο Μπέρος τόνισε ότι υπάρχουν αρκετές προτάσεις, αλλά δεσμεύτηκε να μην δώσει ονόματα πριν τις 15 Φεβρουαρίου, και παράλληλα τονίζει την έκπληξή του για την κίνηση της ΑΕΚ να δέχεται προτάσεις και να δείχνει ότι θέλει να πουλήσει τον παίκτη τον Ιανουάριο.

Εύλογο το ερώτημα και αυτό που φαίνεται είναι ότι ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος δεν έχει σκοπό να κάνει κάποια καλύτερη προσφορά στον Μπλάνκο. Μάλιστα, δεν δείχνει να ισχύει ούτε και η τελευταία πρόταση που του έκανε. Επομένως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο «Ζορό» από το καλοκαίρι και μετά δεν θα φοράει την φανέλα της ΑΕΚ.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Πολλές προσδοκίες, μικρή προσφορά

Γκοβού
Ο Σίντνεϊ Γκοβού φαίνεται πως δεν έχει εκμεταλλευτεί τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσαν οι πράσινοι. Διαβάστε τι έχει κάνει στις 12 αγωνιστικές που έχει παίξει μέχρι τώρα και ποια είναι τα στατιστικά του.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε αποτέλεσε την πιο ηχηρή (βάση καριέρας-ονόματος) μεταγραφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, μαζί με αυτές των Ριέρα, Ντιόπ και Τζορτζ Μπόατενγκ.Από την αρχή όμως η παρουσία του Γάλλου επιθετικού ήταν πολύ μέτρια, ενώ από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να απασχολεί την διοίκηση των πράσινων για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Σίγουρα για την κακή του εικόνα δεν ευθύνεται αποκλειστικά ο Γάλλος άσος, αφού οι πράσινοι να θυμίσουμε πως έχουν περάσει διοικητικές αλλαγές, αλλαγές στο προπονητικό τιμ και στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Για ένα παίκτη που προέρχεται από μία ομάδα που όλα δουλεύουν ρολόι, αυτή ήταν σίγουρα μία μεγάλη αλλαγή. Αν συνυπολογίσουμε και τον θάνατο του πατέρα του, τότε έχει πολλά δικαιολογητικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που εμείς στα σταθούμε καθαρά στο τι έχει κάνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αναλύοντας την κάθε του εμφάνιση ξεχωριστά. Πάμε λοιπόν...

Χωρίς τσαμπουκά!

Πριν πούμε μία μία τις 12 αγωνιστικές ας αναφέρουμε κάποιους αριθμούς. Σε 12 ματς πρωταθλήματος, ο Γκοβού μετρά καμία κίτρινη κάρτα, καμία κόκκινη κάρτα και μόλις σε ένα ματς αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά (πρώτη αγωνιστική με την Ξάνθη).Έχει κάνει επίσης μόλις 15 φάουλ, 45 πάσες (οι 40 λάθος), 5/15 επιτυχημένες σέντρες, καμία ασίστ και φυσικά κανένα γκολ. Πάμε στα ματς τώρα...

1η Παναθηναϊκός - Ξάνθη 1-1: Ο Γκοβού έκανε 10 πάσες, 9 λάθη και 5 θετικές ενέργειες σε 90 λεπτά. Το πρώτο του ματς, πολύ μέτρια παρουσία.

2η Άρης - Παναθηναϊκός 0-1: Ο Γκοβού έκανε 4 πάσες, 4 λάθη, 1 θετική ενέργεια σε 79 λεπτά αγώνα. Τραγική εμφάνιση.

3η Καβάλα - Παναθηναϊκος 2-2: Ο Γκοβού είχε 1 πάσα, 1 λάθος, 1 θετική ενέργεια σε 45 λεπτά αγώνα. Ήταν ο χειρότερος της αναμέτρησης και βγήκε πρώτος από το ματς.

8η Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1: Ο Γκοβού έκανε 2 πάσες, 4 λάθη και καμία θετική ενέργεια σε 46 λεπτά. Δεν είναι τυχαίο πως όταν βγήκε γύρισε το ματς ο Παναθηναϊκός. Επέστρεψε από τραυματισμό.

9η Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-1: Ο Γκοβού είχε 1 πάσα, 4 λάθη, 3 θετικές σε 57 λεπτά αγώνα. Δεν ήταν κακός, παρά τους φτωχούς αριθμούς.

10η Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 1-1: Ο Γκοβού είχε 1 πάσα, 3 λάθη και καμία θετική ενέργεια σε 46 λεπτά αγώνα. Ο Νίόπλας αποχώρησε και ο ίδιος έκανε καιρό να ξαναπαίξει.

13η Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός 2-0: Ο Γκοβού είχε 5 πάσες, 1 λάθος και 1 θετική ενέργεια σε 58 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός νίκησε από τύχη, αφού ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος.

16η Ξάνθη - Παναθηναϊκός 0-2: Ο Γκοβού είχε 4 πάσες, 3 λάθη και καμία θετική σε 56 λεπτά αγώνα. Πάντως ήταν αρκετά θετικός μέχρι και στο 40ο λεπτό.

17η Παναθηναϊκός - Άρης 1-0: Ο Γάλλος άσος είχε 6 πάσες, 2 λάθη και 6 θετικές σε 67 λεπτά αγώνα. Ίσως η καλύτερη του παρουσία στο πρωτάθλημα.

18η Παναθηναϊκός - Καβάλα 4-2: 1 Ο Γκοβού είχε 1 πάσα, 2 λάθη και 1 θετική ενέργεια σε 61 λεπτά αγώνα. Κακό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο έγινε αμέσως αλλαγή.

19η Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-1: Ο Γκοβού είχε 3 πάσες, 2 λάθη και 2 θετικές ενέργειες σε 76 λεπτά αγώνα. Ξεκίνησε φουριόζος, όμως μετά ξεφούσκωσε.

20η Παναθηναϊκός - Εργοτέλης 2-0: Ο Γάλλος άσος είχε 7 πάσες, 5 λάθη και καμία θετική ενέργεια σε 72 λεπτά αγώνα. Ξεκίνησε εντυπωσιακά με δυο κούρσες, όμως μετά το 40ο λεπτό εξαφανίστηκε.

** Πάσα εννοούμε μία ενέργεια που οδήγησε σε κάτι θετικό

** Θετική ενέργεια εννοούμε μία φάση που συμμετείχε και την τελείωσε επιθετικός, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπήκε γκολ.

Πηγή sport24

Read more!

Όνειρο ο Πατσίνι, εφιάλτης για Γιούβε

Ονειρικό ντεμπούτο έκανε με την φανέλα της Ίντερ ο Τζανπάολο Πατσίνι, καθώς μπήκε στο ματς στο ημίχρονο με την Παλέρμο να νικά 2-0 στο Μιλάνο, έβαλε δύο γκολ και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Ετο'ό ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή (3-2). Χατ-τρικ ο Καβάνι, έχασε από Ουντινέζε η Γιουβέντους.

Η Παλέρμο προηγήθηκε στο 5' με τον Μίκολι και το 0-2 έκανε ο Νοτσερίνο στο 36', έτσι φάνταζε πιθανή η δεύτερη σερί ήττα για τους "νερατζούρι" μετά από αυτήν από την Ουντινέζε.

Στο ημίχρονο ο Λεονάρντο πέρασε στο ματς τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Χουσεΐν Καρζά και Τζανπάολο Πατσίνι (αμφότεροι στην photo).

Ο διεθνής Ιταλός στράικερ μείωσε στο 57' με πλασέ έπειτα από εξαιρετική κίνηση στην περιοχή και σκόραρε ξανά για την ισοφάριση στο 73' με κεφαλιά από σέντρα του Μάικον, ο οποίος τον είχε τροφοδοτήσει και στο 1ο γκολ.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Πατσίνι κέρδισε πέναλτι από τον Εσεκιέλ Μουνιός, ο Σαμουέλ Ετο'ό το εκτέλεσε και ολοκλήρωσε την σπουδαία ανατροπή.

Στο 64' και ενώ το σκορ ήταν στο 1-2, η Παλέρμο κέρδισε πέναλτι, ο Χαβιέρ Παστόρε το εκτέλεσε και ο Ζούλιο Σέζαρ το απέκρουσε, ενώ ο Αργεντινός είχε και δοκάρι στα τελευταία λεπτά το ημιχρόνου, χάνοντας την ευκαιρία για το 0-3.

Χατ-τρικ ο Καβάνι

Ο Έντινσον Καβάνι πέτυχε χατ-τρκ και η Νάπολι νίκησε με 4-0 την Σαμπντόρια στο "Σαν Πάολο", έτσι διατηρήθηκε στο -4 από την πρωτοπόρο, Μίλαν.

Η αναμέτρηση της Μπολόνια με την Ρόμα στο "Νταλ'Άρα" ξεκίνησε με καθυστέρηση, αλλά στο 18' διεκόπη λόγω χιονόπτωσης.

Εφιάλτης για Γιουβέντους

Η Γιουβέντους προηγήθηκε στο 60' με το εκπληκτικό γκολ του Κλάουντιο Μαρκίζιο, αλλά τελικά έχασε από την Ουντινέζε με 2-1.

Η ομάδα του Ούντινε προσπέρασε την "Γιούβε", ενώ με τα γκολ Σαπάτα στο 67' και Αλέξις Σάντσες στο 85' πήρε δεύτερη σερί μεγάλη νίκη μετά από αυτήν κόντρα στην Ίντερ με 3-1.

Οι συνθέσεις

ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο, Ρανόκια, Σαντόν (46' Καρζά), Σανέτι, Καμπιάσο (80' Όμπι), Τιάγκο Μότα, Κοουτίνιο (46' Πατσίνι), Ετο'ό, Ντιέγκο Μιλίτο.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σίριγκου, Κασάνι, Εσεκιέλ Μουνιός, Μπόβο, Μπαλτζαρέτι, Μιλιάτσο, Μπατσίνοβιτς, Νοτσερίνο, Ίλιτσιτς, Παστόρε, Μίκολι (61' Καζάμι).

*64' χαμένο πέναλτι Παστόρε

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Σαντακρότσε, Πάολο Καναβάρο (70' Κριμπάρι), Καμπανιάρο, Σούνιγκα, Γκαργκάνο, Γεμπντά, Ντοσένα, Χάμσικ (58' Σόσα), Λαβέτσι, Καβάνι (63' Λουκαρέλι).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Κούρτσι, Τζάουρι (70' Ντεσένα), Βόλτα, Ακάρντι, Τζίγκλερ, Μανίνι, Παλόμπο, Τισόνε (69' Πόλι), Γκουρμπέτι, Μακέντα (55' Μπιαμπιανί), Μακαρόνε.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Βιβιάνο, Γκάρικς, Μπρίτος, Αντρέα Ασπόζιτο, Ρουμπίν, Καζαρίνι, Μουντιγκάγι, Ντέλα Ρόκα, Έκνταλ, Μετζορίνι, Ντι Βάιο.

ΡΟΜΑ: Ζούλιο Σέρζιο, Κασέτι, Νικολάς Μπουρντίσο, Ζουάν, Καστελίνι, Ντε Ρόσι, Φάμπιο Σιμπλίσιο, Ταντέι, Περότα, Τότι, Βούτσινιτς.

ΤΖΕΝΟΑ: Εντουάρντο, Μέστο, Νταϊνέλι, Καλάντζε, Κρίσιτο, Κονκό (90' Ραφίνια), Μιλανέτο, Κούτσκα, Μάρκο Ρόσι (92' Παλόσκι), Παλάσιο, Φλόρο Φλόρες (86' Μορέτι).

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Άντζελο (66' Γκαλόπα), Παλέτα, Λουκαρέλι, Γκόμπι, Καντρέβα (87' Μποζίνοφ), Ντζεμαϊλί, Μορόνε (46' Παλαντίνο), Βαλιάνι, Τζοβίνκο, Κρέσπο.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πιζάνο (71' Περίκο), Κανίνι, Αστόρι, Αγκοστίνι (87' Αριάουντο), Μπιοντίνι, Κόσου, Λάτζαρι, Μισιρόλι, Νενέ (61' Ακουαφρέσκα), Μάτρι.

ΜΠΑΡΙ: Ζιλέ, Αντρέα Μαζιέλο, Μάρκο Ρόσι, Γκλικ, Ράγκι, Γκάτσι, Αλμιρόν, Ντονάτι (87' Καστίγιο), Μπερτιβόλιο, Ρούντολφ (58' Ρίβας), Οκάκα.

*χαμένο πέναλτι 42' Ρούντολφ και 89' Ακουαφρέσκα

ΛΕΤΣΕ: Ροζάτι, Τόμοβιτς, Φεράριο, Φαμπιάνο, Μπρίβιο, Μουνάρι, Βίβες, Τζακομάτσι (76' Γκροσμίλερ), Ρουμπέν Ολιβέρα, Κόρβια (71' Μεσμπά), Ζέντα (91' Γκουσταβο).

ΤΣΕΖΕΝΑ: Αντονιόλι, Τσεκαρέλι, Πελεγκρίνο, Βαν Μπέργκεν, Λάουρο (57' Ντελαφιόρε), Καζέρτα (57' Μπουντάν), Κολούτσι, Παρόλο, Τζακερίνι (68' Σαμάρκο), Λουΐς Χιμένες, Μπογκντάνι.

*χαμένο πέναλτι 82' Μπουντάν

ΜΠΡΕΣΙΑ: Αρκάρι, Ζεμπινά, Μπέγκα, Μαρέκο, Τζαμπέλι, Κόρντοβα (58' Πέρπαριμ Χέτεμαϊ), Αντόνιο Φιλιπίνι, Παναγιώτης Κονέ (64' Νταπρελά), Ντιαμάντι, Έντερ (73' Λαντζαφάμε), Καράτσολο.

ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Φρε, Μαντέλι, Αντρεόλι, Μαντοβάνι, Ζέλσον Φερνάντες, Ριγκόνι, Κόνσταντ, Μπολιατσίνο (77' Μαρκολίνι) (80' Σάρντο), Πελισιέρ, Τερό (62' Μοσκαρντέλι).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Γκριγκέρα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Γκρόσο, Φελίπε Μέλο, Ακουϊλάνι (86' Μοαμέντ Σισοκό), Κράσιτς, Μαρκίζιο (89' Λιμπερτάτσι), Μαρτίνες, Ντελ Πιέρο.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Μπενάτια, Σαπάτα, Ντομίτσι, Ίσλα, Πίντζι, Γκιοκχάν Ινλέρ (66' Ντένις), Κουάντουο Ασαμόα, Αρμέρο (81' Κόντα), Ντι Νατάλε (70' Αμπντί), Αλέξις Σάντσες.

*87' κόκκινη Μπονούτσι, 88' Αλέξις Σάντσες

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Λάτσιο - Φιορεντίνα 2-0 (69' πέν. και 73' Κόζακ)

Κατάνια - Μίλαν 0-2 (58' Ρομπίνιο, 85' Ιμπραχίμοβιτς)

Κυριακή

Μπρέσια - Κιέβο 0-3 (45'+1 και 94' Πελισιέρ, 47' Μαντέλι)

Κάλιαρι - Μπάρι 2-1 (8' και 12' Μάτρι / 14' Οκάκα)

Λέτσε - Τσεζένα 1-1 (11' Κόρβια / 93' Μπογκντάνι)

Τζένοα - Πάρμα 3-1 (16' πέν. Παλάσιο, 44' αυτ. Παλέτα, 45' Καλάντζε / 32' Κρέσπο)

Μπολόνια - Ρόμα 0-0 [διεκόπη λόγω χιονόπτωσης]

Νάπολι - Σαμπντόρια 4-0 (16', 45' πέν. και 57' Καβάνι, 48' Χάμσικ)

Ίντερ - Παλέρμο 3-2 (57' και 73' Πατσίνι, 76' πέν. Ετο'ό / 5' Μίκολι, 36' Νοτσερίνο)

Γιουβέντους - Ουντινέζε 1-2 (60' Μαρκίζιο / 67' Σαπάτα, 85' Αλέξις Σάντσες)

Η βαθμολογία

1. Μίλαν 47

2. Νάπολι 43

3. Λάτσιο 40

4. Ρόμα 38*

5. Ίντερ 38*

6. Ουντινέζε 36

7. Γιουβέντους 35

8. Παλέρμο 34

9. Κάλιαρι 29

10. Σαμπντόρια 27*

11. Μπολόνια 27*

12. Κιέβο 27

13. Τζένοα 27*

14. Πάρμα 25

15. Φιορεντίνα 25*

16. Κατάνια 22

17. Λέτσε 21

18. Τσεζένα 20

19. Μπρέσια 18

20. Μπάρι 14

*1 ματς λιγότερο έχουν Ίντερ, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Τζένοα, Μπολόνια και Ρόμα

**Κάντε κλικ ΕΔΩ για υπερ-αναλυτική βαθμολογία (επιλέγοντας Ιταλία & 1η κατηγορία)

Ο πίνακας των σκόρερς

17 γκολ

Έντινσον Καβάνι (Νάπολι)

15 γκολ

Αντόνιο Ντι Νατάλε (Ουντινέζε)

13 γκολ

Σαμουέλ Ετο'ό (Ίντερ)

Μάρκο Ντι Βάιο (Μπολόνια)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)

11 γκολ

Αλεσάντρο Μάτρι (Κάλιαρι)

9 γκολ

Σέρτζο Πελισιέρ (Κιέβο)

Μάρκο Μποριέλο (Ρόμα)

Φάμπιο Κουαλιαρέλα (Γιουβέντους)

8 γκολ

Μάρεκ Χάμσικ (Νάπολι)

Ερνάν Κρέσπο (Πάρμα)

Αλεσάντρε Πάτο (Μίλαν)

Χαβιέρ Παστόρε (Παλέρμο)

Τζανπάολο Πατσίνι (Σαμπντόρια / Ίντερ)

7 γκολ

Ρομπίνιο (Μίλαν)

Γιόσιπ Ίλιτσιτς (Παλέρμο)

Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο (Φιορεντίνα)

6 γκολ

Μίρκο Βούτσινιτς (Ρόμα)

Έριον Μπογκντάνι (Τσεζένα)

Πηγή sport24

Read more!

Παναθηναϊκός για Γκουιντέτι

Παναθηναϊκός για Γκουιντέτι
Την περίπτωση του Γιον Γκουιντέτι φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός για το καλοκαίρι. Πρόκειται για τον 19χρονο Σουηδό επιθετικό, ο οποίος παίζει στη Μπέρνλι δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με την σουηδική ιστοσελίδα aftonbladet.se ο Παναθηναϊκός και η Μονακό εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Γκουιντέτι, ο οποίος γνωρίζει ότι το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι είναι αβέβαιο λόγω του πλουραλισμού που έχει η αγγλική ομάδα στην επίθεση.

Τόσο ο ελληνικός όσο και ο γαλλικός σύλλογος επιθυμούν να αποκτήσουν τον παίκτη στο τέλος της φετινής σεζόν με τον ίδιο να λέει: «Ξέρω για όλα αυτά που ακούγονται, αλλά είναι κάτι για το οποίο θα μιλήσω μόνο όταν συμβεί. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω».

Ο μάνατζερ του παίκτη, Περ Γιόνσον ανέφερε σχετικά με το ενδιαφέρον για τον νεαρό Σουηδό επιθετικό. «Υπήρξε μια προσφορά αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι σε διάφορες χώρες που ενδιαφέρονται για τον Γιον».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μουρίνιο: «Χάσαμε το πρωτάθλημα» *ΒΙΝΤΕΟ*

Μουρίνιο: «Χάσαμε το πρωτάθλημα» (video)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι δεν φταίνε οι παίκτες και μιλάει με τρόπο που δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Ήρεμος, στεναχωρημένος, χωρίς ίχνος προκλητικής διάθεσης, ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι είναι αργά τώρα πια για το πρωτάθλημα, αφού μετά την ήττα στην Παμπλόνα έμεινε στο -7. Κάτι για το οποίο είχε προϊδεάσει τους φίλους της Ρεάλ.

«Οι παίκτες μας έχουν κάνει τη δουλειά τους με αξιοπρέπεια, δεν έχουν καμία ευθύνη και δεν τους θεωρώ υπεύθυνους που χάθηκαν οι τρεις βαθμοί από την αποψινή μας ήττα», τόνισε για τους ποδοσφαιριστές του, ενώ σε ερώτηση για τον διαιτητή του αγώνα, είπε: «Ο διαιτητής έχει κάνει καταπληκτική δουλειά απόψε», δείχνοντας ότι δεν ψάχνει δικαιολογία να κρυφτεί.

Επέμεινε, παρά ταύτα, στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα καθώς είχαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν. Όμως, επειδή για τον Ζοσέ μιλάμε, παραπονέθηκε λίγο για το γεγονός ότι τα ball boy πετούσαν την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο: «Το μόνο που δεν μου άρεσε, γιατί δεν είναι τίμιο, είναι ότι πετούσαν την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο όταν είχαμε την κατοχή. Έγινε τρεις φορές και αυτό σημαίνει ότι υπήρχε στρατηγική. Το κοινό ήταν φανταστικό και είχε ενεργή συμμετοχή στην νίκη της ομάδας του».

Όσο για την έδρα της Οσασούνα: «Στην Παμπλόνα είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια. Μη νομίσετε ότι θα περάσουν νικηφόρα πολλές ομάδες από εδώ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα αλλά δεν τις κάναμε γκολ, συγχαρητήρια για όλους τους παίκτες που τα έδωσαν όλα, παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, γιατί το αξίζουν», κατέληξε.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου του Μουρίνιο, μετά τον αγώνα με την Οσασούνα στην Παμπλόνα.

http://www.youtube.com/watch?v=pWeiZWrL_fo&feature=player_embedded

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

"Παίζει για την πάρτη του ο Γεωργιάδης"


Ο ιδιοκτήτης του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης επιτέθηκε κατά του Γιώργου Γεωργιάδη, τον οποίο χαρακτήρισε αδιάφορο και... παρτάκια, ενώ έκανε λόγο για απειλές σε περίπτωση που δεν τον πουλήσει!Ποιος άκουσε τον Πέτρο Θεοδωρίδη και δεν τον φοβήθηκε. Ο ισχυρός άνδρας των λιονταριών μίλησε στον Sentra 103.3 για την πορεία της ομάδας και τον Γιώργο Γεωργιάδη.Για τον νεαρό άσο μάλιστα έριξε.. βόμβα, τονίζοντας πως δεν έχει σκοπό να τον πουλήσει τώρα, ενώ τον χαρακτήρισε σε ως παρτάκια!
Για το ματς με την ΑΕΛ: "Για τα πέναλτι του Πανσερραϊκού δεν λέει τίποτα. Εμείς δεν μιλήσαμε, όμως είδα που δώσανε συγχαρητήρια στον κ. Παππά. Λογικό να λες λοιπόν καλό τον διαιτητή που δεν σου δίνει εις βάρος σου πέναλτι".
Για την παραμονή είπε: "Είναι δέκα ματς, 30 βαθμοί. Με δυο νίκες και δυο ήττες όλα μπορούν να αλλάξουν"
Για τα δικά του λάθη είπε: "Τα προσωπικά λάθη έχουν να κάνουν με τις επιλογές του προπονητή στις μεταγραφές. Άλλα περιμέναμε και άλλα μας έδωσαν. Παρότι προέρχονται από καλά πρωταθλήματα".
Κλείνοντας για τον Γεωργιάδη, τόνισε:
"Να υποκύψω για αυτά που δίνει η ΑΕΚ; Όχι δεν θα το κάνω. Υπάρχει πρόταση από την ΑΕΚ, αυτό τι θα πει όμως; Ο παίκτης θα πουληθεί 1.2 εκ. ευρώ και όχι σε αυτήν την περίοδο.
Δεν μας ενδιαφέρει να χάσουμε παίκτες, αλλά να πάρουμε. Κάτι απειλές που ακούω για το αν θα πέσουμε θα κάνει χρήση κάποιου άρθρου δεν τις καταλαβαίνω. Ίσως και γι' αυτό να μην γίνεται η μεταγραφή του..."
Για την αγωνιστική εικόνα του νεαρού άσου, είπε: "Κάποιοι παίκτες εδώ και 2-3 αγωνιστικές παίζουν για την πάρτη τους και όχι για τον Πανσερραϊκό. Έχουν το μυαλό τους αλλού και όχι στον στόχο μας που είναι η παραμονή.
Φυσικά και αναφέρομαι και στον Γεωργιάδη που εδώ και δυο αγωνιστικές δεν δείχνει τίποτα. Παίζει μόνο για την πάρτη του και για να ξεχωρίσει. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα".

Πηγή sport24
Read more!

Καταρρέει η Γιουβέντους...

Καταρρέει η Γιουβέντους...
Το χειρότερο που μπορούσε να κάνει φέτος η Γιουβέντους ήταν να... χαρίσει στους οπαδούς της μια σεζόν όπως η περσινή. Το 1-2 από την Ουντινέζε, έδειξε ότι αυτό θα κάνει! Η «Μεγάλη Κυρία» υποδέχθηκε την Ουντινέζε με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό στο κύπελλο και να παραμείνει σε τροχιά Champions League. Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος όμως, ο Ιανουάριος αποδεικνύεται καταστροφικός για τους Μπιανκονέρι, που ηττήθηκαν με 2-1. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, οι Τορινέζοι προηγήθηκαν στο 60' με ένα τρομερό γυριστό σουτ του Μαρκίζιο και έδειχναν ότι θα πάρουν το τρίποντο, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική...

Στο 67' ο Ζαπάτα με διπλή προσπάθεια, αφού κανένας από τους αμυντικούς δε βοήθησε τον Μπουφόν, ισοφάρισε 1-1 και στο 85' ο Σάντσεζ από κοντά, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι έχασαν την μπάλα, έκανε το 1-2! Αμέσως μετά, στο 87', η Γιούβε έμεινε με 10 παίκτες από την αποβολή του Μπονούτσι με απευθείας κόκκινη κάρτα, για να πάει πρόωρα στα αποδυτήρια και ο Σάντσεζ στο 89', για την Ουντινέζε, με δεύτερη κίτρινη.

Το show του Καβάνι!

Στο «Σαν Πάολο» η Νάπολι υποδέχθηκε τη Σαμπντόρια με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρούσε στη 2η θέση και πάντα στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Ο στόχος επιτεύχθηκε, με τον Καβάνι να είναι ακόμη μία φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Βάλτερ Ματζάρι. Ο Ουρουγουανός σέντερ φορ άνοιξε το σκορ στο 16' με πλασέ μετά την πάσα του Λαβέτσι και στο 45' έκανε το 2-0 με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Με την έναρξη της επανάληψης, στο 48', το σκορ έγινε 3-0 με σουτ του Χάμσικ ύστερα από νέα ασίστ του Λαβέτσι, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-0 εν μέσω αποθέωσης με το χαττρικ του Καβάνι στο 57', που από κοντά ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια των Γκαργκάνο και Χάμσικ.

Ονειρικό ντεμπούτο Πατζίνι!
Στη Γιουβέντους δίστασαν να δώσουν τα λεφτά που ήθελε η Σαμπντόρια για να πουλήσει τον Τζιαμπάολο Πατζίνι. Στην Ίντερ αποφάσισαν να τα δώσουν και η απόσβεση άρχισε από το ντεμπούτο του! Οι Νερατζούρι υποδέχθηκαν την Παλέρμο και μετά το πρώτο ημίχρονο το ματς έμοιαζε χαμένο, καθώς στο 5' ο Μίκολι με κοντινό σουτ έκανε το 0-1, στο 36' ο Νοτσερίνο έγραψε το 0-2 μέσα σε ένα... χαμό στην αντίπαλη άμυνα και στο 45' ο Παστόρε πλησίασε στο τρίτο γκολ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στην ανάπαυλα ο Λεονάρντο αντικατέστησε τον Κουτίνιο με τον Πατζίνι και στο β' μέρος ήρθαν τα πάνω-κάτω! Στο 57' ο διεθνής Ιταλός σέντερ φορ μείωσε σε 1-2 με ωραία προσπάθεια και στο 63' ο Παστόρε έγινε... οριστικά μοιραίος για τους Σικελούς, καθώς νικήθηκε από τον Ζούλιο Σέζαρ σε πέναλτι! Η Ίντερ το πίστευε και στο 73' ο Πατζίνι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά, ενώ στο 76' κέρδισε πέναλτι από τον Μουνιόζ! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ετό και η Ίντερ πήρε σπουδαία νίκη με 3-2, παραμένοντας σε τροχιά Champions League!

Νίκη παραμονής η Κιέβο!
Ο αγώνας Μπρέσια-Κιέβο αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τη μάχη για την παραμονή. Αυτοί που πανηγύρισαν, τελικά, ήταν οι φιλοξενούμενοι, που πέρασαν χαλαρά από το «Μάριο Ριγκαμόντι» με 3-0! Οι Βερονέζοι άνοιξαν το σκορ στο 45' με κοντινή προσπάθεια του Πελισιέ και στο 47' έκαναν το 0-2, αυτή τη φορά με κεφαλιά του αμαρκάριστου Μαντέλι. Το τελικό 0-3 έγινε στο 93' από τον Πελισιέ ξανά, που απέφυγε τον Ζεμπινά και νίκησε τον Αρκάρι με σουτ.

Αν έχεις Μάτρι, διάβαινε...
Ο Αλεσάντρο Μάτρι αποτελεί μεταγραφικό στόχο των μεγάλων ομάδων τους τελευταίους μήνες, αλλά παραμένει στην Κάλιαρι και κάνει μια χαρά τη δουλειά του! Στον εντός έδρας αγώνα με την Μπάρι, ο σέντερ φορ των Σαρδηνών πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα δώδεκα λεπτά και έδωσε στην ομάδα του τη νίκη με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 14' με τον Οκάκα και θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 42', αλλά ο Ρούντολφ δεν ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Το ίδιο... έπαθε και ο Ακουαφρέσκα για την Κάλιαρι στο 89', αλλά τέλος καλό όλα καλά για την ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

Νίκησε η Τζένοα!
Στην Τζένοα είχαν ξεχάσει την τελευταία φορά που νίκησαν εντός έδρας... Είχαν να το πετύχουν από τον περασμένο Νοέμβριο και το έκαναν ξανά την Κυριακή, καθώς βρήκαν απέναντί τους το κατάλληλο θύμα. Η Πάρμα, περί ης ο λόγος, έχει αποδείξει ότι είναι εντελώς ασταθής και γι' αυτό δεν μπορεί να βελτιώσει αισθητά τη θέση της στην κατάταξη. Οι Γενοβέζοι άνοιξαν το σκορ στο 16' με πέναλτι του Παλάσιο, αλλά στο 32' είδαν τον Κρέσπο να ισοφαρίζει με κοντινή προσπάθεια. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, όμως, ο αμυντικός Παλέτα... κατέστρεψε τους Παρμέντζι. Στο 44' με αυτογκόλ έδωσε στην Τζένοα το προβάδισμα με 2-1 και αμέσως μετά, στο 45', αντί να διώξει την μπάλα έδωσε... ασίστ στον Καλάτζε, που από κοντά έκανε το 3-1!

Ζωντανή με Μπογκντάνι!
Στο ντέρμπι παραμονής, ανάμεσα σε Λέτσε και Τσεζένα, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς με το τελικό 1-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που πανηγυρίζουν καθώς κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο... 93' με κεφαλιά του Μπογκντάνι. Νωρίτερα η Λέτσε είχε ανοίξει το σκορ με τον Κορβία -με κεφαλιά στο 12'- και είχε ευκαιρίες για να σκοράρει ξανά και να κλειδώσει τη νίκη. Δεν το έκανε και το πλήρωσε...

Αναβολή λόγω χιονόπτωσης!
Στο «Ρενάτο Νταλ' Άρα» της Μπολόνια, η τοπική ομάδα και η Ρόμα άρχισαν κανονικά τον αγώνα, αλλά στο 18' αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης χιονόπτωσης που καθιστούσε αδύνατη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Το πότε θα συνεχιστεί το ματς από το σημείο που διακόπηκε, θα το αποφασίσει προσεχώς η Lega Calcio.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σάββατο (29/01)
Λάτσιο-Φιορεντίνα 2-0 (69' πεν., 74' Κόζακ)
Κατάνια-Μίλαν 0-2 (58' Ρομπίνιο, 85' Ιμπραΐμοβιτς)
Κυριακή (30/01)
Μπρέσια-Κιέβο 0-3 (45',90' Πελισιέ, 47' Μαντέλι)
Μπολόνια-Ρόμα (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)
Κάλιαρι-Μπάρι 2-1 (8',12' Μάτρι-14' Οκάκα)
Τζένοα-Πάρμα 3-1 (16' πεν. Παλάσιο, 44' αυτ. Παλέτα, 45' Καλάτζε-32' Κρέσπο)
Ίντερ-Παλέρμο 3-2 (57',73' Πατζίνι, 76' πεν. Ετό-5' Μίκολι, 36' Νοτσερίνο)
Λέτσε-Τσεζένα 1-1 (12' Κορβία-93' Μπογκντάνι)
Νάπολι-Σαμπντόρια 4-0 (16',45' πεν.,57' Καβάνι, 48' Χάμσικ)
Γιουβέντους-Ουντινέζε 1-2 (60' Μαρκίζιο-67' Ζαπάτα, 85' Σάντσεζ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (22 αγωνιστικές)
1. Μίλαν 47
2. Νάπολι 43
3. Λάτσιο 40
4. Ρόμα 38*
5. Ίντερ 38*
6. Ουντινέζε 36
7. Γιουβέντους 35
8. Παλέρμο 34
9. Κάλιαρι 29
10. Κιέβο 27
11. Σαμπντόρια 27*
12. Τζένοα 27*
13. Φιορεντίνα 25*
14. Πάρμα 25
15. Μπολόνια 25*
16. Κατάνια 22
17. Λέτσε 21
18. Τσεζένα 20
19. Μπρέσια 18
20. Μπάρι 14

* Οι Ρόμα, Ίντερ, Σαμπντόρια, Φιορεντίνα, Τζένοα και Μπολόνια έχουν ένα ματς λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23η)
Τρίτη (01/02)
Μίλαν-Λάτσιο (21:45)
Τετάρτη (02/02)
Τσεζένα-Κατάνια (21:45)
Κιέβο-Νάπολι (21:45)
Φιορεντίνα-Τζένοα (21:45)
Παλέρμο-Γιουβέντους (21:45)
Πάρμα-Λέτσε (21:45)
Ρόμα-Μπρέσια (21:45)
Σαμπντόρια-Κάλιαρι (21:45)
Ουντινέζε-Μπολόνια (21:45)
Πέμπτη (03/02)
Μπάρι-Ίντερ (21:45)

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Nταλίκα, Γιουνάιτεντ και... τατουάζ! (photos)

Nταλίκα, Γιουνάιτεντ και... τατουάζ! (photos)
Ο Μπερμπάτοφ οδηγεί τη Γιουνάιτεντ στον τίτλο, και αποτελεί πηγή… έμπνευσης για τους φίλους της ομάδας. Ο Βούλγαρος φορ… έστειλε τους οπαδούς να «χτυπήσουν» τατουάζ! Οδηγός νταλίκας στο επάγγελμα ο 51χρονος Τζον, ο οποίος… τρελαμένος από την εξαιρετική πορεία της ομάδας του αποφάσισε να «χτυπήσει» τεράστιο τατουάζ στην πλάτη με σήμα της ομάδας του, πληρώνοντας παράλληλα 1.000 λίρες. Ο 51χρονος οπαδός δηλώνει υπερήφανος που έκανε ένα τόσο μεγάλο τατουάζ, και πηγή έμπνευσής ο… Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ!

Δείτε φωτογραφίες με οπαδούς ομάδων που έχουν προβεί σε ανάλογες κινήσεις. Click to open image! Click to open image! Click to open image!
Click to open image! Click to open image! Click to open image!
Click to open image! Click to open image!
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Το «δυσκολότερο» ταξίδι του Κοντρέρας

Το «δυσκολότερο» ταξίδι του Κοντρέρας
Στην πατρίδα του την Χιλή αναμένεται να φτάσει σήμερα ο Πάμπλο Κοντρέρας μετά από «μαραθώνιο» ταξίδι προκειμένου να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα του που έφυγε από την ζωή.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Άρη και ήταν από τους καλύτερους, παρά την τραγική είδηση που έμαθε πριν τον αγώνα. Αργά το βράδυ αναχώρησε με προορισμό την Χιλή προκειμένου να βρεθεί κοντά στους συγγενείς του.

Ο Κοντρέρας είπε στους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» πως θα βρίσκεται στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης ή το αργότερο το πρωί της Παρασκευής και θα είναι στη διάθεση του Μάκη Χάβου για τον ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στην Τούμπα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Μπουνιά αλα Ρόμπεν!! *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Τόμας Μίλερ τόλμησε να "γκρινιάξει" και έτσι ο Άριεν Ρόμπεν του έδωσε μπουνιά εν ώρα αγώνα (video).
Συγκεκριμένα, ο Τόμας Μίλερ έκανε παράπονα στον Ολλανδό όταν ο τελευταίος ανέλαβε την πρωτοβουλία να εκτελέσει ένα φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μπάγερν με την Βέρντερ στην Βρέμη.Ο Ρόμπεν λοιπόν αντέδρασε πιάνοντας αρχικά τον Γερμανό από το λαιμό και εν συνεχεία του έδωσε και μια γροθιά στο πρόσωπο!

"Το μισώ όταν οι συμπαίκτες μου σηκώνουν διαρκώς τα χέρια και παραπονιούνται", εξήγησε ο Ρόμπεν μετά το ματς.

"Είναι ασέβεια. Είμαστε ομάδα. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να είμαστε πρότυπα, έτσι πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιες αντιδράσεις", συμπλήρωσε ο Ολλανδός.

Ο Ρόμπεν δηλαδή "έδειρε" τον Τόμας Μίλερ και εν συνεχεία προσπάθησε με τις δηλώσεις του να κάνει... μάθημα για το τι πρέπει να γίνεται σε μια ομάδα!

Ο συμπατριώτης προπονητής του, Λουΐς φαν Χάαλ, τόνισε: "Στην Ολλανδία είναι πιο φυσιολογικό να κάνουμε παράπονα ο ένας στον άλλο, αλλά εδώ στην Γερμανία είναι διαφορετική η κουλτούρα. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε, να ανέβουμε στην 3η θέση και τώρα πιστεύω θα ηρεμήσουν τα πράγματα".

Video με εικόνες από το περιστατικό...

http://www.youtube.com/watch?v=JKNH8XkA69Y&feature=player_embedded

Πηγή sport24

Read more!

Ο «Αλέ», ο Βόλος και η λάθος θέση του Μιραλάς

Ο «Αλέ», ο Βόλος και η λάθος θέση του Μιραλάς
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο katimagiko.gr τη νίκη του Ολυμπιακού στον Βόλο, την εμφάνιση του Νέρι Καστίγιο με τον Άρη ενώ τονίζει πως έχει γίνει λάθος με την θέση του Μιραλάς που έχει κοστίσει πολύ στον Βέλγο. • Χάρηκα που είδα έτσι τον Καστίγιο. Όπως τον κόβω, άμα γυμναστεί σωστά μπορεί να γίνει όπως ήταν. Επειδή γουστάρει πολύ την Ελλάδα- το ξέρω από προσωπική επαφή μαζί του- εδώ θα αναγεννηθεί. Είναι δικό μας παιδί, αν γυμναστεί σωστά, μπορεί και να τον δούμε πάλι με τα κόκκινα.

• Καλά έκανε ο Μιχαλήτσιος και τον έριξε στο ντέρμπι. Και ας μην έχει τη φόρμα του. Ό,τι καλό πήγε να κάνει ο Άρης, ήταν από τον Καστίγιο! Λίγο έλειψε να γίνει και ο ήρωας του ματς, να έβαζε εκείνη τη γκολάρα, χαμός θα γινόταν. Χρειαζόταν έναν τέτοιο παίκτη ο Άρης, να παίρνει τις προσωπικές ενέργειες. Του έλειπε πολύ η προσωπική ενέργεια του Άρη. Όπως του λείπει και ένας καλός σέντερ φορ.

• Το ματς στην Τούμπα παρ’ ότι δεν θα έχει κόσμο ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο διότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη εξυπηρετεί τον τρόπο παιχνιδιού που ξέρει να παίζει καλά ο ΠΑΟΚ. Δηλαδή να κρατήσει πίσω το μηδέν. Είναι έμπειρη ομάδα.

• Όλα τα λεφτά θα είναι να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός, διότι ο ΠΑΟΚ πάνω από 1 γκολ πολύ δύσκολα βάζει. Τα χαφ του δεν στέκουν καλά, όλα του τα χαφ είναι ένας παίκτης, ο Γκαρσία. Απ’ όλες αυτές τις ομάδες ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος και πιστεύω μέσα μου πώς έστω και με δυσκολία ο Ολυμπιακός θα περάσει.

• Με ανησυχεί που ο Ολυμπιακός παίρνει τα ματς με υποδεέστερες ομάδες στο 1 γκολ διαφορά. Στο α’ ημίχρονο δημιούργησε ο Ολυμπιακός Βόλου 3-4 φάσεις επικίνδυνες. Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός Πειραιώς έπρεπε να βάλει αρκετά γκολ, ειδικά στο τελευταίο 25λεπτο ο Βόλος έπαθε καθίζηση. Του έλειπαν και βασικοί του παίκτες, παραδόθηκε αμαχητί στο τέλος.

• Ο Ριέρα έκανε επιτέλους ενέργεια σπουδαίου παίκτη στο γκολ. Ενώ όμως θα έπρεπε μετά από αυτή την ενέργεια να σηκωθεί και να δούμε έναν παικταρά, είδαμε μία από τα ίδια, πεσμένος πάλι. Ο Τζιμπούρ που μπήκε ήταν καλός, αν και θέλει δουλειά για να βρει τη φόρμα του.

• Όμως έχει μια ζημιά μεγάλη ο Ολυμπιακός. Το έχω πει, το έχω ξαναπεί αλλά είναι ζημιά και αισθάνομαι ότι πρέπει να το λέω πάλι. Έχουν κοπεί τα πόδια του Μιραλάς. Ο Μιραλάς πρέπει να είναι φουνταριστός, σε όλους τους άλλους ψάξτε θέση, όχι στον Μιραλάς! Του κόψανε μια φόρα εκπληκτική που είχε, έμεινε στα 9 γκολ. Ο θάνατος του αντίπαλου προπονητή και των αντίπαλων σέντερ μπακ ήταν ο Μιραλάς έτσι όπως έπαιζε στη θέση του φορ! Τέτοια ταχύτητα και ντρίμπλα μέσα στην περιοχή δεν υπήρχε στην Ελλάδα. Δεν μπορούσαν αυτά τα σέντερ μπακ στην Ελλάδα να τον κρατήσουν. Ήταν το κάτι άλλο. Χάθηκαν αυτά, είναι μια απογοήτευση.

• Ο Παναθηναϊκός με τον Εργοτέλη δεν… πρωτοτύπησε. Ήταν χάλια πάλι! Τι πράγμα είναι αυτό, δεν θυμάμαι πιο άσχημο Παναθηναϊκό για τόσα πολλά ματς. Και όμως αυτή η ομάδα είναι πολλούς βαθμούς πάνω από τις άλλες ομάδες. Γι’ αυτό σας λέω, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι της πλάκας! Φανταστείτε πόσο ανύπαρκτο πρωτάθλημα έχουμε, μόνος του παίζει ο Ολυμπιακός!

• Τι Νίνης, τι Σίλβα, τι Κατσουράνης, όποια ομάδα βρεθεί με γρήγορο ρυθμό θα τους διαλύσει. Τα είδαμε άλλωστε τι έπαθαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο παλαιμάχων.

Διαβάστε όλη την, όπως πάντα καυστική άποψη του Νίκου Αλέφαντου, μόνο στο katimagiko.gr!
Read more!

Ευνοϊκή κλήρωση για την εθνική

Η πεντάδα της Εθνικής μπαίνει ξανά στο παρκέ μετά από τάιμ άουτ
Τυχερή στάθηκε η εθνική μας ομάδα, η οποία στην κλήρωση του Ευρωμπάσκετ 2011 που πραγματοποιήθηκε στο Βίλνιους της Λιθουανίας τέθηκε επικεφαλής του Γ' ομίλου.

Βαλκανική υπόθεση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Γ΄όμιλος του Ευρωμπάσκετ 2011 (31 Αυγούστου - 18 Σεπτεμβρίου) με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο ρόλο του απόλυτου φαβορί.

Η κληρωτίδα φάνηκε τυχερή για την εθνική μας, καθώς έφερε στον δρόμο μας ομάδες από τα πέριξ της γειτονιάς μας... Άλλωστε, δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν διαφορετικά οι Κροατία, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, Βοσνία και η πρώτη της προκριματικής φάσης (μία εκ των Ουγγαρία, Φιλανδία, Πορτογαλία).Σε μία κλήρωση που θύμισε κάτι από... Γιουροβίζιον λίγο πριν την έναρξη της με τραγούδια από όλες τις χώρες που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένο. Εκτός από τους αντιπάλους στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν είναι σε θέση να τρομάξουν μία σοβαρή παρουσία της εθνικής μας, η συνέχεια αποδεικνύεται άκρως θετική.

Η διασταύρωση των ομίλων μας φέρνει στον δρόμο μας τους τρεις πρώτους από τον Δ΄όμιλο. Τι σημαίνει αυτό; Τρεις εκ των Σλοβενία, Ρωσία, Βέλγιο, Γεωργία, Βουλγαρία και Ουκρανία, την στιγμή που στους Α' και Β' όμιλο συνωστίστηκαν οι Ισπανία, Τουρκία, Λιθουανία, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία, η 2η των προκριματικών (Α΄όμιλος), Σερβία, Γαλλία, Γερμανία, Ισραήλ, Ιταλία και Λετονία (Β΄όμιλος). Οι τρεις πρώτες από κάθε όμιλο παίρνουν το εισιτήριο για την δεύτερη φάση. Εκεί θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των έξι, με τις τέσσερις πρώτες να περνάνε στα προημιτελικά, όπου θα διασταυρωθούν σε νοκ άουτ αγώνες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ θα δώσει πέντε ματς στην πόλη Αλίτους (68.000 κατοίκων), όπου θα γίνουν τα παιχνίδια του ομίλου, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμα τρία στην δεύτερη φάση και πριν τα προημιτελικά στα παιχνίδια που θα λάβουν χώρα στο Βίλνιους. Από τα νοκ άουτ, δηλαδή τα προημιτελικά όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Κάουνας.Όπως προαναφέραμε η εθνική μας θα δώσει τα παιχνίδια της στον τρίτο όμιλο στην πόλη Αλίτους. Οι ομάδες του πρώτου ομίλου στο Πανεβέζις, του δευτέρου στο Σιαουλιάι, ενώ εκείνες από τον τέταρτο στο Κλαπέιτα.

Αναλυτικά οι όμιλοι που σχηματίστηκαν μετά το τέλος της κλήρωσης:

Α όμιλος: Ισπανία, Τουρκία, Λιθουανία, Μ.Βρετανία, Πολωνία, 2η προκριματικών.

Β όμιλος: Σερβία, Γαλλία, Γερμανία, Ισραήλ, Ιταλία, Λετονία.

Γ όμιλος: Ελλάδα, Κροατία, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, Βοσνία, 1η προκριματικών.

Δ όμιλος: Σλοβενία, Ρωσία, Βέλγιο, Γεωργία, Βουλγαρία, Ουκρανία.

Βασιλακόπουλος: "Δεν έχει να φοβάται τίποτα"

Αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης ο πρόεδρος της Fiba Europe, Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για τους αντιπάλους της εθνικής μας ομάδας. "Η εθνική ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και πιστεύω ότι θα έχει πολύ καλή παρουσία και σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα". Παράλληλα, εξέφρασε την δυσφορία του για τον διαχωρισμό των Λιθουανία, Λετονία, Σλοβενία οι οποίες δεν μπορούσαν να μπουν μαζί, κάτι που δεν είχε ειπωθεί στο κεντρικό συμβούλιο.

Πηγή sport24

Read more!

"Όχι" του Μπλάνκο σε Εσκίσεχιρ

Μπλάνκο
Πρόταση ύψους 500.000 ευρώ έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ για τον Ισμαέλ Μπλάνκο, με την Ένωση να μην είναι αρνητική. Δεν θέλει να φύγει τώρα από την Ελλάδα ο Αργεντινός επιθετικός. Η παραμονή του Μπλάνκο στην ΑΕΚ φαίνεται πως δυσκολεύει ακόμα περισσότερο, αφού το συμβόλαιο του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη αρκετές ομάδες έχουν καταθέσει προτάσεις για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου η Εσκίσεχιρ Σπορ έστειλε προσφορά 500.000 ευρώ στα γραφεία της ΠΑΕ, όμως ο παίκτης είναι αρνητικό στο να μετακομίσει στην Τουρκία.Μάλιστα ο μάνατζερ του 28χρονου ποδοσφαιριστή μίλησε στην SportDay και αποκάλυψε πως η ΑΕΚ θέλει να διώξει τον παίκτη, παρά την επιθυμία του ίδιου να παραμείνει.

"Έχω να μιλήσω με τον πρόεδρο από τις 6 Δεκεμβρίου, όταν συναντηθήκαμε. Μου είχε πει πως θα έστελνε έπειτα από μία εβδομάδα μία βελτιωμένη πρόταση. Ακόμα δεν την έχει στείλει...", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Μπορεί να καταλάβει ο καθένας όσο θέλει η ΑΕΚ να μείνει ο Μπλάνκο... Για το αν θέλει να μείνει ο παίκτης, δεν νομίζω πως έχει κάποιος αμφιβολίες".

Πηγή sport24

Read more!

Στην Βόλφσμπουργκ ο Τουντσάι

Στην Βόλφσμπουργκ ο Τουντσάι
Στην Γερμανία για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ βρίσκεται ο Σανλί Τουντσάι. Ο Τούρκος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «λύκους».

Η Στόουκ Σίτι έκανε δεκτή την πρόταση ύψους 4 εκατ. λιρών για τον 289χρονο στράικερ ο οποίος αναχώρησε την Κυριακή στην Γερμανία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή. Ο Τουντσάι δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει θέση βασικού στην αγγλική ομάδα από όταν μετακόμισε πριν δύο χρόνια από την Μίντλεσμπρο και αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον.

Η Βόλφσμπουργκ μετά την πώληση του Τζέκο βρισκόταν σε αναζήτηση επιθετικού και παρά την απόκτηση του Μποκανί έψαχνε για άλλο ένα φορ που θα βρίσκεται στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Ήδη οι «λύκοι» έχουν κλείσει για το καλοκαίρι τον αρχηγό της Καϊζερσλάουτερν, Σρνταν Λάκιτς.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ο επτάσφαιρος Φουστέρ

Ο επτάσφαιρος Φουστέρ (videos)
Ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Νταβίντ Φουστέρ, η οποία συνοδεύτηκε με γκολ. Το gazzetta.gr σας θυμίζει όλα τα τέρματα του Ισπανού.

Ο 28χρονος άσος έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής λίρα εκατό για τους «ερυθρόλευκους». Δεν είναι μόνο η δουλειά που κάνει στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά και η συμμετοχή του στο σκοράρισμα. Επτά τέρματα έχει πετύχει μέχρι τώρα ο Φουστέρ στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά αποδείχθηκαν πολύτιμα αφού χάρισαν τους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Ισπανού άσου τον παίκτη που του έλυσε το φετινό πρόβλημα των εκτελέσεων πέναλτι.

Τα γκολ του Φουστέρ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ

4η

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

3-0 (62΄)

10η

Εργοτέλης-Ολυμπιακός

0-2(95΄)

13η

Καβάλα-Ολυμπιακός

0-1 (39΄)

14η

Ολυμπιακός-Ατρόμητος

2-1 (32΄)

16η

Ολυμπιακός-Ηρακλής

2-0 (32΄)

19η

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

0-1 (30΄)

20η

Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός

0-1 (19΄)


Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...