ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Πολλές προσδοκίες, μικρή προσφορά

Γκοβού
Ο Σίντνεϊ Γκοβού φαίνεται πως δεν έχει εκμεταλλευτεί τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσαν οι πράσινοι. Διαβάστε τι έχει κάνει στις 12 αγωνιστικές που έχει παίξει μέχρι τώρα και ποια είναι τα στατιστικά του.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε αποτέλεσε την πιο ηχηρή (βάση καριέρας-ονόματος) μεταγραφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, μαζί με αυτές των Ριέρα, Ντιόπ και Τζορτζ Μπόατενγκ.Από την αρχή όμως η παρουσία του Γάλλου επιθετικού ήταν πολύ μέτρια, ενώ από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να απασχολεί την διοίκηση των πράσινων για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Σίγουρα για την κακή του εικόνα δεν ευθύνεται αποκλειστικά ο Γάλλος άσος, αφού οι πράσινοι να θυμίσουμε πως έχουν περάσει διοικητικές αλλαγές, αλλαγές στο προπονητικό τιμ και στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Για ένα παίκτη που προέρχεται από μία ομάδα που όλα δουλεύουν ρολόι, αυτή ήταν σίγουρα μία μεγάλη αλλαγή. Αν συνυπολογίσουμε και τον θάνατο του πατέρα του, τότε έχει πολλά δικαιολογητικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που εμείς στα σταθούμε καθαρά στο τι έχει κάνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αναλύοντας την κάθε του εμφάνιση ξεχωριστά. Πάμε λοιπόν...

Χωρίς τσαμπουκά!

Πριν πούμε μία μία τις 12 αγωνιστικές ας αναφέρουμε κάποιους αριθμούς. Σε 12 ματς πρωταθλήματος, ο Γκοβού μετρά καμία κίτρινη κάρτα, καμία κόκκινη κάρτα και μόλις σε ένα ματς αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά (πρώτη αγωνιστική με την Ξάνθη).Έχει κάνει επίσης μόλις 15 φάουλ, 45 πάσες (οι 40 λάθος), 5/15 επιτυχημένες σέντρες, καμία ασίστ και φυσικά κανένα γκολ. Πάμε στα ματς τώρα...

1η Παναθηναϊκός - Ξάνθη 1-1: Ο Γκοβού έκανε 10 πάσες, 9 λάθη και 5 θετικές ενέργειες σε 90 λεπτά. Το πρώτο του ματς, πολύ μέτρια παρουσία.

2η Άρης - Παναθηναϊκός 0-1: Ο Γκοβού έκανε 4 πάσες, 4 λάθη, 1 θετική ενέργεια σε 79 λεπτά αγώνα. Τραγική εμφάνιση.

3η Καβάλα - Παναθηναϊκος 2-2: Ο Γκοβού είχε 1 πάσα, 1 λάθος, 1 θετική ενέργεια σε 45 λεπτά αγώνα. Ήταν ο χειρότερος της αναμέτρησης και βγήκε πρώτος από το ματς.

8η Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1: Ο Γκοβού έκανε 2 πάσες, 4 λάθη και καμία θετική ενέργεια σε 46 λεπτά. Δεν είναι τυχαίο πως όταν βγήκε γύρισε το ματς ο Παναθηναϊκός. Επέστρεψε από τραυματισμό.

9η Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-1: Ο Γκοβού είχε 1 πάσα, 4 λάθη, 3 θετικές σε 57 λεπτά αγώνα. Δεν ήταν κακός, παρά τους φτωχούς αριθμούς.

10η Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 1-1: Ο Γκοβού είχε 1 πάσα, 3 λάθη και καμία θετική ενέργεια σε 46 λεπτά αγώνα. Ο Νίόπλας αποχώρησε και ο ίδιος έκανε καιρό να ξαναπαίξει.

13η Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός 2-0: Ο Γκοβού είχε 5 πάσες, 1 λάθος και 1 θετική ενέργεια σε 58 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός νίκησε από τύχη, αφού ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος.

16η Ξάνθη - Παναθηναϊκός 0-2: Ο Γκοβού είχε 4 πάσες, 3 λάθη και καμία θετική σε 56 λεπτά αγώνα. Πάντως ήταν αρκετά θετικός μέχρι και στο 40ο λεπτό.

17η Παναθηναϊκός - Άρης 1-0: Ο Γάλλος άσος είχε 6 πάσες, 2 λάθη και 6 θετικές σε 67 λεπτά αγώνα. Ίσως η καλύτερη του παρουσία στο πρωτάθλημα.

18η Παναθηναϊκός - Καβάλα 4-2: 1 Ο Γκοβού είχε 1 πάσα, 2 λάθη και 1 θετική ενέργεια σε 61 λεπτά αγώνα. Κακό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο έγινε αμέσως αλλαγή.

19η Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-1: Ο Γκοβού είχε 3 πάσες, 2 λάθη και 2 θετικές ενέργειες σε 76 λεπτά αγώνα. Ξεκίνησε φουριόζος, όμως μετά ξεφούσκωσε.

20η Παναθηναϊκός - Εργοτέλης 2-0: Ο Γάλλος άσος είχε 7 πάσες, 5 λάθη και καμία θετική ενέργεια σε 72 λεπτά αγώνα. Ξεκίνησε εντυπωσιακά με δυο κούρσες, όμως μετά το 40ο λεπτό εξαφανίστηκε.

** Πάσα εννοούμε μία ενέργεια που οδήγησε σε κάτι θετικό

** Θετική ενέργεια εννοούμε μία φάση που συμμετείχε και την τελείωσε επιθετικός, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπήκε γκολ.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...