ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Διώχνει τον Μπλάνκο με…τρόπο;

Διώχνει τον Μπλάνκο με…τρόπο;
Η ΑΕΚ με την συμπεριφορά της δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Ίσμαελ Μπλάνκο, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη. Ο Αργεντινός παρότι είχε πρόταση για τώρα, έμεινε για τον κόσμο...

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», Τουρκική ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας πρόσφερε 500.000 ευρώ για την απόκτησή του. Το θέμα όμως δεν προχώρησε, και αυτό όχι γιατί αρνήθηκε η ΑΕΚ, αλλά γιατί αρνήθηκε ο Μπλάνκο ο οποίος δεν θέλησε να αφήσει την ομάδα δεδομένου ότι έχει φύγει και ο Τζιμπούρ.

Μάλιστα, η πρόταση των Τούρκων ήταν πολύ καλύτερη από αυτή που του έχει κάνει η ΑΕΚ (την τελευταία βελτιωμένη), καθώς του πρόσφεραν ένα εκατομμύριο ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς τα μπόνους!

Ο μάνατζερ του Μπλάνκο τονίζει στην εφημερίδα ότι: «Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο από τις 6 Δεκεμβρίου που μου είχε πει ότι θα στείλει μία βελτιωμένη πρόταση, η οποία όμως ακόμη δεν έχει έρθει. Μπορεί να καταλάβει ο καθένας πόσο θέλει η ΑΕΚ να μείνει ο Μπλάνκο… Για το αν θέλει ο παίκτης, δεν νομίζω ότι έχει κάνεις αμφιβολίες».

O μάνατζερ του «Ζορό», Χουάν Μπέρος, πρόσθεσε: «Από την ΑΕΚ δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Πριν μια-δυο μέρες επικοινώνησε μαζί μου ένας μεσάζων μάνατζερ ο οποίος μου μετέφερε την πρόταση και ρώτησε αν ο παίκτης θέλει να πάει. Απάντησα αρνητικά και κατηγορηματικά. Ο Μπλάνκο θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και τον Ιούνιο θα φύγει ελεύθερος».

Ο Μπέρος τόνισε ότι υπάρχουν αρκετές προτάσεις, αλλά δεσμεύτηκε να μην δώσει ονόματα πριν τις 15 Φεβρουαρίου, και παράλληλα τονίζει την έκπληξή του για την κίνηση της ΑΕΚ να δέχεται προτάσεις και να δείχνει ότι θέλει να πουλήσει τον παίκτη τον Ιανουάριο.

Εύλογο το ερώτημα και αυτό που φαίνεται είναι ότι ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος δεν έχει σκοπό να κάνει κάποια καλύτερη προσφορά στον Μπλάνκο. Μάλιστα, δεν δείχνει να ισχύει ούτε και η τελευταία πρόταση που του έκανε. Επομένως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο «Ζορό» από το καλοκαίρι και μετά δεν θα φοράει την φανέλα της ΑΕΚ.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...