ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Μουρίνιο: «Χάσαμε το πρωτάθλημα» *ΒΙΝΤΕΟ*

Μουρίνιο: «Χάσαμε το πρωτάθλημα» (video)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι δεν φταίνε οι παίκτες και μιλάει με τρόπο που δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Ήρεμος, στεναχωρημένος, χωρίς ίχνος προκλητικής διάθεσης, ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι είναι αργά τώρα πια για το πρωτάθλημα, αφού μετά την ήττα στην Παμπλόνα έμεινε στο -7. Κάτι για το οποίο είχε προϊδεάσει τους φίλους της Ρεάλ.

«Οι παίκτες μας έχουν κάνει τη δουλειά τους με αξιοπρέπεια, δεν έχουν καμία ευθύνη και δεν τους θεωρώ υπεύθυνους που χάθηκαν οι τρεις βαθμοί από την αποψινή μας ήττα», τόνισε για τους ποδοσφαιριστές του, ενώ σε ερώτηση για τον διαιτητή του αγώνα, είπε: «Ο διαιτητής έχει κάνει καταπληκτική δουλειά απόψε», δείχνοντας ότι δεν ψάχνει δικαιολογία να κρυφτεί.

Επέμεινε, παρά ταύτα, στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα καθώς είχαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν. Όμως, επειδή για τον Ζοσέ μιλάμε, παραπονέθηκε λίγο για το γεγονός ότι τα ball boy πετούσαν την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο: «Το μόνο που δεν μου άρεσε, γιατί δεν είναι τίμιο, είναι ότι πετούσαν την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο όταν είχαμε την κατοχή. Έγινε τρεις φορές και αυτό σημαίνει ότι υπήρχε στρατηγική. Το κοινό ήταν φανταστικό και είχε ενεργή συμμετοχή στην νίκη της ομάδας του».

Όσο για την έδρα της Οσασούνα: «Στην Παμπλόνα είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια. Μη νομίσετε ότι θα περάσουν νικηφόρα πολλές ομάδες από εδώ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα αλλά δεν τις κάναμε γκολ, συγχαρητήρια για όλους τους παίκτες που τα έδωσαν όλα, παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, γιατί το αξίζουν», κατέληξε.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου του Μουρίνιο, μετά τον αγώνα με την Οσασούνα στην Παμπλόνα.

http://www.youtube.com/watch?v=pWeiZWrL_fo&feature=player_embedded

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...