ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

"Παίζει για την πάρτη του ο Γεωργιάδης"


Ο ιδιοκτήτης του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης επιτέθηκε κατά του Γιώργου Γεωργιάδη, τον οποίο χαρακτήρισε αδιάφορο και... παρτάκια, ενώ έκανε λόγο για απειλές σε περίπτωση που δεν τον πουλήσει!Ποιος άκουσε τον Πέτρο Θεοδωρίδη και δεν τον φοβήθηκε. Ο ισχυρός άνδρας των λιονταριών μίλησε στον Sentra 103.3 για την πορεία της ομάδας και τον Γιώργο Γεωργιάδη.Για τον νεαρό άσο μάλιστα έριξε.. βόμβα, τονίζοντας πως δεν έχει σκοπό να τον πουλήσει τώρα, ενώ τον χαρακτήρισε σε ως παρτάκια!
Για το ματς με την ΑΕΛ: "Για τα πέναλτι του Πανσερραϊκού δεν λέει τίποτα. Εμείς δεν μιλήσαμε, όμως είδα που δώσανε συγχαρητήρια στον κ. Παππά. Λογικό να λες λοιπόν καλό τον διαιτητή που δεν σου δίνει εις βάρος σου πέναλτι".
Για την παραμονή είπε: "Είναι δέκα ματς, 30 βαθμοί. Με δυο νίκες και δυο ήττες όλα μπορούν να αλλάξουν"
Για τα δικά του λάθη είπε: "Τα προσωπικά λάθη έχουν να κάνουν με τις επιλογές του προπονητή στις μεταγραφές. Άλλα περιμέναμε και άλλα μας έδωσαν. Παρότι προέρχονται από καλά πρωταθλήματα".
Κλείνοντας για τον Γεωργιάδη, τόνισε:
"Να υποκύψω για αυτά που δίνει η ΑΕΚ; Όχι δεν θα το κάνω. Υπάρχει πρόταση από την ΑΕΚ, αυτό τι θα πει όμως; Ο παίκτης θα πουληθεί 1.2 εκ. ευρώ και όχι σε αυτήν την περίοδο.
Δεν μας ενδιαφέρει να χάσουμε παίκτες, αλλά να πάρουμε. Κάτι απειλές που ακούω για το αν θα πέσουμε θα κάνει χρήση κάποιου άρθρου δεν τις καταλαβαίνω. Ίσως και γι' αυτό να μην γίνεται η μεταγραφή του..."
Για την αγωνιστική εικόνα του νεαρού άσου, είπε: "Κάποιοι παίκτες εδώ και 2-3 αγωνιστικές παίζουν για την πάρτη τους και όχι για τον Πανσερραϊκό. Έχουν το μυαλό τους αλλού και όχι στον στόχο μας που είναι η παραμονή.
Φυσικά και αναφέρομαι και στον Γεωργιάδη που εδώ και δυο αγωνιστικές δεν δείχνει τίποτα. Παίζει μόνο για την πάρτη του και για να ξεχωρίσει. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα".

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...