ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!


138 ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ Χ 3,35
174 ΣΕΑΡΑ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ Χ 3,20
180 ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Χ 3,20
175 ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ-ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ Χ 3,25 Read more!

Τελεσίγραφο «πολέμoυ» της Μπάρτσα σε Ρεάλ Μαδρίτης!

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μίλησε με σκληρή γλώσσα κατά της «βασίλισσας» και όσων διέρρευσαν από κύκλους της για ενδεχόμενο ντόπινγκ στους Καταλανούς. Τελεσίγραφο από τους «μπλαουγκράνα» στους «μερένχες» και απειλή «πολέμου» εάν επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα! 
Τελεσίγραφο «πολέμoυ» της Μπάρτσα σε Ρεάλ Μαδρίτης!



«Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης περάσει ξανά τα όρια της αθλητικής άμιλλας, θα είμαστε υποχρεωμένοι να διακόψουμε κάθε θεσμική επαφή. Είναι κάτι που δεν επιθυμούμε, αλλά δεν θα μπορούμε να πράξουμε διαφορετικά», προειδοποίησε ο Ροσέλ, ο οποίος στη συνέχεια κατήγγειλε ευθέως τους «μερένχες» για τη στάση του τη σεζόν που πέρασε. 

«Αμυνθήκαμε σε επανειλημμένες επιθέσεις σχετικά με υποτιθέμενο ντόπινγκ και η Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρεται ως η πηγή και προέλευση αυτών των κατηγοριών. Άνθρωποι της Μαδρίτης ξεπέρασαν κάθε όριο αντιπαλότητας και εκτόξευσαν κατηγορίες που στερούνται οποιασδήποτε βάσης. Σας διαβεβαιώνω πως εάν κάτι αντίστοιχο συνέβαινε από στελέχη της δικής μας ομάδας, θα ενεργούσαμε δυναμικά και θα οδηγούσαμε αυτά τα άτομα στη δικαιοσύνη. Περιμέναμε ανάλογη αντίδραση και από τη Ρεάλ Μαδρίτης». 

Από την οργή του Σάντρο Ροσέλ δεν ξέφυγε ούτε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον οποίο ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» είπε: «Ξεπέρασε τα όρια και έφτασε σε τέτοιο σημείο αυτοεξευτελισμού που τόλμησε να εκφράσει τη γνώμη πως ο προπονητής της Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να ντρέπεται για το πώς επιτεύχθηκαν ορισμένες από τις νίκες της ομάδας μας. Με τη στάση του στη συνέντευξη Τύπου στα ημιτελικά του Champions League, ντρόπιασε τον εαυτό του και τους ποδοσφαιριστές του»! 

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Ροσέλ κάλεσε τον ομόλογό του της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ να «αρπάξει την ευκαιρία και να αλλάξει πολιτική ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των δύο ομάδων εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων». 

Η απάντηση της «βασίλισσας» ήταν άμεση και είχε τη μορφή ανακοίνωσης, στην οποία μεταξύ των άλλων, αναφέρεται: «Αντιλαμβανόμαστε πως οι ατυχείς εκφράσεις του κ. Ροσέλ εκπορεύονται από την πίεση που ακούν και τα Μέσα στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ώστε να διατηρεί επιθετική στάση απέναντί μας. Για το καλό του ποδοσφαίρου, εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση οικοδόμησης καλών σχέσεων. Τέλος. Θα θέλαμε να επισημάνουμε την αφοσίωση της ομάδας μας στους όρους της ευγενούς άμιλλας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το ευ αγωνίζεσθαι και τη μάχη κατά του ρατσισμού».



Πηγή sport-fm Read more!

Μεταγραφές με… δανεικά

Μεταγραφές με… δανεικά
Το ενδεχόμενο να πάρουν δάνειο για να κινηθεί τη μεταγραφική περίοδο η ομάδα σκέφτονται στον Παναθηναϊκό, αν δεν προχωρήσουν σύντομα οι περιπτώσεις των πωλήσεων. Πιέζει για επιστροφή Μάτος ο Φερέιρα, ενώ ψάχνει για φορ, τη στιγμή που υπάρχει διαφορά στο οικονομικό μεταξύ Τζιμπρίλ Σισέ και Λάτσιο. 

Σήμερα λήγει η προθεσμία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και πλην του Αδαμάντιου Πολέμη, κανένας άλλος μέτοχος δεν έχει καταθέσει χρήματα και κανένας δεν φέρεται διατεθειμένος να το πράξει. Η δυνατότητα καταβολής χρημάτων θα παραμείνει ανοιχτή για λίγο καιρό ακόμα, αλλά με τη διάθεση που… δεν υπάρχει, η διοικούσα επιτροπή των «πρασίνων» δεν θα έχει την απαραίτητη δυναμική ρευστότητας ώστε να προχωρήσει στη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Ο Δημήτρης Γόντικας, όπως και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, περιμένει πωλήσεις παικτών ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα, κάτι που θα καθυστερήσει πιθανότατα το μεταγραφικό σχεδιασμό. 

Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι ορατό το ενδεχόμενο να προχωρήσει η ΠΑΕ σε δανεισμό, ώστε να καταφέρει να καλύψει τις ανάγκες της και να μην είναι αναγκασμένη να περιμένει να πουληθούν κάποιοι παίκτες. Επιθυμία του Φερέιρα είναι να έχει από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας έτοιμο ή σχεδόν έτοιμο το ρόστερ της επόμενης σεζόν για να μπορεί να δουλέψει πάνω σε αυτό. 

Πιέζει για Μάτος, ψάχνει επιθετικό 

Το κενό που άφησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θέλει να καλύψει με τον Μαρσέλο Μάτος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού θεωρεί τον Βραζιλιάνο ιδανικό αντικαταστάτη του συμπατριώτη του και σίγουρη λύση για τη μεσαία γραμμή. Βλέποντας, ωστόσο, ότι ο 27χρονος χαφ θέλει να παραμείνει στην Μποταφόγκο έχει αρχίσει έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων, τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον μάνατζέρ του, Κάρλος Λέιτε, προσπαθώντας να τον πείσει να επιστρέψει με θέληση για δουλειά και όχι αναγκαστικά, λόγω του ότι δεν μπορεί να τον αγοράσει η Μποταφόγκο. 

Εκτός όμως από τον Μάτος, ο Πορτογάλος τεχνικός εξετάζει και πολλές περιπτώσεις επιθετικών για να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος αποχωρεί. Ο Φερέιρα έχει δημιουργήσει μια μακρά λίστα και πλέον κάνει το ξεκαθάρισμα ώστε να καταλήξει σε αυτούς που θεωρεί ιδανικούς για τη θέση. Τα ονόματα είναι πάρα πολλά, τόσο από την Πορτογαλία, όσο και από τη Λατινική Αμερική, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη. 

Διαφορά Λάτσιο-Σισέ 

Στις ετήσιες απολαβές του Τζιμπρίλ Σισέ φαίνεται να «κολλάει» προς το παρόν το θέμα της μεταγραφής του Γάλλου στη Λάτσιο. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει δεχθεί πρόταση ύψους 1.3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, ποσό αρκετά μικρότερο από τα 2+ που παίρνει στους «πράσινους». Επίσης, εκτός του οικονομικού, υπάρχει και το θέμα της ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών των Ρωμαίων, οι οποίοι είναι γνωστοί για τα συνθήματα που έχουν πει κατά καιρούς για μαύρους παίκτες, ακόμα και της ομάδας τους. 

Από την άλλη πλευρά, λίγα είναι και τα χρήματα που προσφέρουν οι «λατσιάλι» στον Παναθηναϊκό. Οι Ιταλοί δίνουν ένα ποσό γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ στο «τριφύλλι» για τον Σισέ, ποσό που δεν κρίνεται ικανοποιητικό από τους διοικούντες την ομάδα. Οι επαφές με τους Τάρε και Μοράμπιτο θα συνεχιστούν τις προσεχείς ημέρες και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα φτάσουν σε συμφωνία. 

Πηγή sport-fm Read more!

ΤΡΙΑΔΑ ΕΚ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ!




125 ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ-ΟΥΡΑΚΑΝ 1 1,70
126 ΚΙΛΜΕΣ-ΟΛΙΜΠΟ Χ 3,20
127 ΡΙΒΕΡ-ΛΑΝΟΥΣ Χ 3,20 Read more!

ΑΕΚ… με χίλια!

Τρεις μέρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας αποδείχθηκαν αρκετές για να ξεπεράσει η ΑΕΚ τα… τρία ψηφία του αριθμού τους! 

ΑΕΚ… με χίλια!




Ήδη περισσότεροι από 1.000 φίλοι της «Ένωσης» έσπευσαν να ανανεώσουν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ -αριθμός ενθαρρυντικός, δεδομένων και των συνθηκών των ημερών. 

Μετά την εντυπωσιακή πρώτη μέρα (όταν και ανανεώθηκαν 500 περίπου διαρκείας) και τη διάθεση 200 ακόμα χθες, την Πέμπτη 300 επιπλέον «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν -μέσω του ΑΕΚ Shop στη Νέα Φιλαδέλφεια και των εκδοτηρίων του ΟΑΚΑ- τη θέση τους στην εξέδρα. 

Δημιούργησαν αισιοδοξία, δε, πως ο αριθμός θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο προσεχώς και ενδεχομένως μέσα στο διήμερο Παρασκευής-Σαββάτου να ξεπεράσει τις 1.500 κάρτες. Σημειώνεται πως η προθεσμία ανανεώσεων-αγορών για τους περσινούς κατόχους είναι μέχρι τις 23 Ιουνίου, ενώ η διάθεση των υπόλοιπων θέσεων σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ θα γίνεται από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 30 Ιουλίου.

Πηγή sport-fm Read more!

Μας πετάει εκτός Ευρώπης η UEFA!!

Μας πετάει εκτός Ευρώπης η UEFA
Το ενδεχόμενο να αποβάλει τις ελληνικές ομάδες από τα Κύπελλα Ευρώπης έχει αφήσει ανοιχτό η UEFA, μέσω των αξιωματούχων της που βρέθηκαν στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα τηςSportday, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου άφησε να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο θα γίνει αν δεν εφαρμοστεί η γνωμοδότησή της στο θέμα των αδειοδοτήσεων ΌΦΗ, Ηρακλή και Τρικάλων. 

Η UEFA θα ενημερωθεί σήμερα, όπως αναμένεται, από την price waterhouse cooper για τα αποτελέσματα των οικονομικών στοιχείων των φακέλων των ομάδων και θα ανακοινώσει την τελική γνωμοδότηση, που σύμφωνα με τη Sportday, θα είναι αρνητική και για τους τρεις συλλόγους. 

Σε περίπτωση που γίνει πράξη η απειλή της UEFA θα υπάρξουν οδυνηρές επιπτώσεις για τους ελληνικούς συλλόγους και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα οικονομικά οφέλη που θα υπήρχαν από τη συμμετοχή Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Champions League, αλλά και ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακού Βόλου στο Europa League θα χαθούν, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Πηγή sport-fm Read more!

Δεν... σηκώνει άλλο τον Σαβίνι

Δεν... σηκώνει άλλο τον ΣαβίνιΣτην ατζέντα του Παντελή Κωνσταντινίδη βρίσκονται πέραν όλων των άλλων θεμάτων και οι αποδεσμεύσεις παικτών που πρόσφεραν αντιστρόφως ανάλογα από το ποσό που αναγράφεται στα συμβόλαιά τους, με τον Μίρκο Σαβίνι να παίρνει σειρά.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, σε επικοινωνία που είχε με τον μάνατζερ του Ιταλού, του διαμήνυσε -όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο - πως ο πελάτης του θα πρέπει να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη. «Δεν τον θέλουμε, πιεζόμαστε πολύ οικονομικά και δεν μπορούμε να σηκώσουμε ένα τέτοιο συμβόλαιο», εξήγησε στον Φεντερίκο Παστορέλο, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε πως για να σημειωθεί μια τέτοια εξέλιξη, θα πρέπει αφενός να βρει πρώτα μια συμφέρουσα πρόταση για τον πελάτη του και αφετέρου (εδώ είναι το πιο σημαντικό) να επέλθει συμφωνία στο ποσό της αποζημίωσης προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του.
Πηγή sport-fm
Read more!

Ακαδημίες όπως η Πόρτο

Ο Γιάννης Σαμαράς έδειξε θετικός να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, παράλληλα, με την διατήρηση αυτού του διευθυντή των ακαδημιών, στις οποίες θα πέσει ακόμη μεγαλύτερο βάρος από αυτό το καλοκαίρι. 
Ακαδημίες όπως η Πόρτο



Σε συνάντηση που είχε ο Γιάννης Σαμαράς με τους συνεργάτες του στις Ακαδημίες ανέλυσε τις σκέψεις και τα πλάνα του για την νέα σεζόν, στηριζόμενος σε κάποια σημεία στο πλάνο που ακολουθεί η Πόρτο, με απόλυτη επιτυχία. 

Μια από τις καινοτομίες είναι η παρουσία προπονητών από τα τμήματα των Ακαδημιών στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, με σκοπό να δουλέψουν πάνω σε συγκεκριμένα στοιχεία. Μάλιστα, υπάρχει σκέψη κάποιοι από τους συνεργάτες του Γιάννη Σαμαρά στις Ακαδημίες να δώσουν το «παρών» και στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας που θα γίνει στο εξωτερικό. 

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έκανε γνωστές ο κ. Σαμαράς ο οποίος ενημέρωσε πως περισσότερα θα ξεκαθαριστούν από τις συζητήσεις που θα κάνει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Κάτι που αποδεικνύει πως άμεσα εμπλεκόμενος με τα τμήματα θα είναι και ο Πορτογάλος τεχνικός. 

Η πρώτη προπόνηση των Ακαδημιών ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν θα γίνει στις 18 Ιουλίου με την ομάδα των νέων και στη συνέχεια, μετά από 4-5 ημέρες θα ακολουθήσουν οι έφηβοι.

Πηγή sport-fm Read more!

Από… Δευτέρα

Από… Δευτέρα
Η στάση της Βαλανσιέν για την παραχώρηση του Κάρλος Σάντσες μεταθέτει από… Δευτέρα τις εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού. 

Στον Πειραιά, παραδέχονται πως υπάρχει ενδιαφέρον, και «θερμό» μάλιστα, για την απόκτηση του Κολομβιανού μέσου, αλλά δεν δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να υποκύψουν στα τερτίπια και στις οικονομικές απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας. 

Όπως συμβαίνει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να διατηρήσουν την τακτική με την οποία αντιμετωπίζουν όλα τα ζητήματα στο μεταγραφικό παζάρι. Έτσι, στο ζήτημα του Σάντσες έχουν καταθέσει την πρότασή τους και πλέον, γνωρίζοντας ότι είναι η μόνη ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Κολομβιανό, είναι αποφασισμένοι να περιμένουν για την αντίδραση της γαλλικής ομάδας. 

Αυτό που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι ότι το ποσό που ζητάει η Βαλανσιέν για τον Σάντσες κρίνεται υπέρογκο από την διοίκηση των Πειραιωτών. 

Τις επόμενες ημέρες, βάσει των δεδομένων που υπάρχουν μέχρι τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν σταθεροί στις θέσεις τους και θα περιμένουν κίνηση… καλής κίνησης από την γαλλική ομάδα. Την ίδια στιγμή όμως δεν πρόκειται να μείνουν αδρανείς. 

Οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας θα συνεχίσουν να εξετάζουν τις περιπτώσεις παικτών που υπάρχουν. Τόσο για τις άλλες θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση, όσο και για την μεσαία γραμμή καταλήγοντας σε ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποτελέσουν το ίδιο καλή λύση για την ενίσχυση του κέντρου..

Πηγή sport-fm Read more!

Στη Μύκονο Σακίρα-Πικέ!

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο βρίσκεται ένα από τα πλέον συζητημένα ζευγάρια της χρονιάς.
Στη Μύκονο Σακίρα-Πικέ!

Η γνωστή τραγουδίστρια Σακίρα και το αμόρε της, ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Πικέ, κάνουν τις βουτιές τους στο νησί των Κυκλάδων και θα μείνουν στη χώρα μας περίπου μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso» το ζευγάρι φρόντισε θέλοντας να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έφθασε στο «νησί των Ανέμων» με ιδιωτικό αεροπλάνο απευθείας από την Ισπανία.
Πηγή sport-fm

Read more!

Άστραψε και βρόντηξε ο Μπάλακ!

Άστραψε και βρόντηξε ο Μπάλακ!
«Φάνηκε να κατανοεί την απόφασή μου», είχε δηλώσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να μην καλέσει ξανά στην εθνική ομάδα τον Μίχαελ Μπάλακ. Ο 34χρονος μέσος έσπευσε μία μέρα μετά να αποκαταστήσει την αλήθεια, ενώ απέρριψε την πρόταση να γίνει το φιλικό στις 10 Αυγούστου με τη Βραζιλία προς τιμήν του κάνοντας λόγο για... φάρσα!

«Το ύφος και το περιερχόμενο της δήλωσης του Γιόακιμ Λεβ με εξέπληξε και με στενοχώρησε. Είναι δυστυχώς όπως ακριβώς και ο τρόπος που με αντιμετώπισε μετά τον σοβαρό μου τραυματισμό το περασμένο καλοκαίρι», δήλωσε ο άσος της Λεβερκούζεν και πρόσθεσε: «Το να χαρακτηρίσεις ένα φιλικό παιχνίδι που έχει κλειστεί εδώ και τόσο καιρό σαν αποχαιρετιστήριο παιχνίδι για μένα είναι φάρσα κατά τη γνώμη μου. Ξέρω πως χρωστάω στους φιλάθλους ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά δεν αποδέχομαι την πρόταση».

Ο Μπάλακ, που μετρά 98 συμμετοχές και 42 γκολ με το εθνόσημο, ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Μουντιάλ του 2002 και του Euro 2008. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να κληθεί να αγωνιστεί στο φιλικό απέναντι στη Βραζιλία στις 10 Αυγούστου για να τιμηθεί για την προσφορά του.
Πηγή sport-fm

Read more!

Έρχεται… πόκερ για Γεωργιάδη!

Έρχεται… πόκερ για Γεωργιάδη!
Σε σκληρή παρτίδα πόκερ φαίνεται πως θα εξελιχθεί η μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη στην ΑΕΚ! 

Η υπενθύμιση της διαπραγματευτικής ικανότητας του Πέτρου Θεοδωρίδη (μέσω των δηλώσεών του στονNovaΣΠΟΡ FM 94,6) σε συνδυασμό με την -περιορισμένη- ικανότητα του Σταύρου Αδαμίδη για οικονομική υπέρβαση κάνουν κάτι παραπάνω από βέβαια τα… «παζάρια» στη μεταξύ τους συνάντηση το Σαβ/κο. 

Η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής οδήγησε στην αναβολή του ραντεβού των δύο προέδρων και τη μεταφορά του μέσα στο Σαβ/κο (πιθανότατα το Σάββατο). Με την ευκαιρία, δε, του ταξιδιού του Σταύρου Αδαμίδη στη Βόρεια Ελλάδα (για εκδηλώσεις των Supporters σε Κομοτηνή και Κατερίνη), το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί μάλλον στη Θεσσαλονίκη. 

Εκεί όπου ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα πάει με πρόταση που θα κινείται κοντά στις 300.000 ευρώ (συν τον Ανέστη Αργυρίου) και προοπτική να ανέβει… βαριά βαριά στις 400.000, ενώ -αντίθετα- ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού (φαίνεται ότι) θα πάει χωρίς διάθεση να κατέβει κατά πολύ από τις απαιτήσεις του (πάνω από 500.000 ευρώ). Ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, όπου -πιθανότατα και σε μια κίνηση τακτικής-χαρακτήρισε πιθανότερο προορισμό του Γεωργιάδη (αλλά και του Ανάκογλου) το εξωτερικό. 

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ θα ποντάρει στην επιθυμία του Θεοδωρίδη να πουλήσει τον παίκτη «τώρα που γυρίζει» (και ο Πανσερραϊκός είναι στη Β’ Εθνική), ενδεχομένως να ρίξει στο τραπέζι κι άλλα έμψυχα ανταλλάγματα (πέραν του Αργυρίου) και φυσικά θα ελπίζει να… αποδειχθεί εμπράκτως η θετική επιρροή που ακούγεται ότι μπορεί να έχει στον πρόεδρο των Σερραίων η φιλική σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. 

Πηγή sport-fm Read more!

Τέρμα οι... εκούσιες κίτρινες!

Τέρμα οι... εκούσιες κίτρινες!
Ποινή δύο αγωνιστικών θα επιβάλει στο εξής η UEFA σε ποδοσφαιριστές που επιδιώκουν να τιμωρηθούν με κίτρινη κάρτα για να επιστρέψουν με... λευκό μητρώο στα επόμενα στάδια κάποιας διοργάνωσης. «Συνήθως η τιμωρία ήταν πρόστιμο, αλλά πλέον θα υπάρχει αγωνιστικός αποκλεισμός πέρα από την αυτόματη ποινή μίας αγωνιστικής που επισύρει η αποβολή», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο. 

Πολύς λόγος έγινε για την κίτρινη κάρτα που πήρε ο Αντρές Ινιέστα στον πρώτο προημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (5-1), προκειμένου να εκτίσει την τιμωρία του στην αδιάφορη ρεβάνς και να επιστρέψει «καθαρός» για τους αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά. Ο Καταλανός μέσος δεν τιμωρήθηκε ούτε με πρόστιμο, ενώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις για το Europa League η Βιγιαρεάλ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 60.000 ευρώ και οι Σάντο Καθόρλα και Νιλμάρ με 20.000 ευρώ για κίτρινη κάρτα που επιδίωξαν να πάρουν.

Πηγή sport-fm Read more!

Στη Σάλτσμπουργκ ο Πάσανεν

Στη Σάλτσμπουργκ ο ΠάσανενΔεν άργησε να βρει ομάδα ο Πέτρι Πάσανεν μετά την αποχώρησή του από τη Βέρντερ Βρέμης. Ο 30χρονος Φινλανδός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με τη Σάλτσμπουργκ και μετακομίζει στην Αυστρία. Ο διεθνής άσος αγωνιζόταν τα προηγούμενα επτά χρόνια στη Βέρντερ έχοντας 144 συμμετοχές και 3 γκολ στην Bundesliga.
Πηγή sport-fm Read more!

Στην Ιαπωνία λέμε ΝΑΙ!

112 ΝΙΙΓΚΑΤΑ-ΣΕΝΤΑΪ Χ 3,25
108 ΚΑΒΑΣΑΚΙ-ΧΙΡΟΣΙΜΑ Χ 3,20
113 ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ-ΚΑΣΙΒΑ 2 1,60


ΠΟΛΛΕΣ ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ! Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...