ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ακαδημίες όπως η Πόρτο

Ο Γιάννης Σαμαράς έδειξε θετικός να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, παράλληλα, με την διατήρηση αυτού του διευθυντή των ακαδημιών, στις οποίες θα πέσει ακόμη μεγαλύτερο βάρος από αυτό το καλοκαίρι. 
Ακαδημίες όπως η Πόρτο



Σε συνάντηση που είχε ο Γιάννης Σαμαράς με τους συνεργάτες του στις Ακαδημίες ανέλυσε τις σκέψεις και τα πλάνα του για την νέα σεζόν, στηριζόμενος σε κάποια σημεία στο πλάνο που ακολουθεί η Πόρτο, με απόλυτη επιτυχία. 

Μια από τις καινοτομίες είναι η παρουσία προπονητών από τα τμήματα των Ακαδημιών στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, με σκοπό να δουλέψουν πάνω σε συγκεκριμένα στοιχεία. Μάλιστα, υπάρχει σκέψη κάποιοι από τους συνεργάτες του Γιάννη Σαμαρά στις Ακαδημίες να δώσουν το «παρών» και στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας που θα γίνει στο εξωτερικό. 

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έκανε γνωστές ο κ. Σαμαράς ο οποίος ενημέρωσε πως περισσότερα θα ξεκαθαριστούν από τις συζητήσεις που θα κάνει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Κάτι που αποδεικνύει πως άμεσα εμπλεκόμενος με τα τμήματα θα είναι και ο Πορτογάλος τεχνικός. 

Η πρώτη προπόνηση των Ακαδημιών ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν θα γίνει στις 18 Ιουλίου με την ομάδα των νέων και στη συνέχεια, μετά από 4-5 ημέρες θα ακολουθήσουν οι έφηβοι.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...