ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Άστραψε και βρόντηξε ο Μπάλακ!

Άστραψε και βρόντηξε ο Μπάλακ!
«Φάνηκε να κατανοεί την απόφασή μου», είχε δηλώσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να μην καλέσει ξανά στην εθνική ομάδα τον Μίχαελ Μπάλακ. Ο 34χρονος μέσος έσπευσε μία μέρα μετά να αποκαταστήσει την αλήθεια, ενώ απέρριψε την πρόταση να γίνει το φιλικό στις 10 Αυγούστου με τη Βραζιλία προς τιμήν του κάνοντας λόγο για... φάρσα!

«Το ύφος και το περιερχόμενο της δήλωσης του Γιόακιμ Λεβ με εξέπληξε και με στενοχώρησε. Είναι δυστυχώς όπως ακριβώς και ο τρόπος που με αντιμετώπισε μετά τον σοβαρό μου τραυματισμό το περασμένο καλοκαίρι», δήλωσε ο άσος της Λεβερκούζεν και πρόσθεσε: «Το να χαρακτηρίσεις ένα φιλικό παιχνίδι που έχει κλειστεί εδώ και τόσο καιρό σαν αποχαιρετιστήριο παιχνίδι για μένα είναι φάρσα κατά τη γνώμη μου. Ξέρω πως χρωστάω στους φιλάθλους ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά δεν αποδέχομαι την πρόταση».

Ο Μπάλακ, που μετρά 98 συμμετοχές και 42 γκολ με το εθνόσημο, ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Μουντιάλ του 2002 και του Euro 2008. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να κληθεί να αγωνιστεί στο φιλικό απέναντι στη Βραζιλία στις 10 Αυγούστου για να τιμηθεί για την προσφορά του.
Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...