ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Από… Δευτέρα

Από… Δευτέρα
Η στάση της Βαλανσιέν για την παραχώρηση του Κάρλος Σάντσες μεταθέτει από… Δευτέρα τις εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού. 

Στον Πειραιά, παραδέχονται πως υπάρχει ενδιαφέρον, και «θερμό» μάλιστα, για την απόκτηση του Κολομβιανού μέσου, αλλά δεν δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να υποκύψουν στα τερτίπια και στις οικονομικές απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας. 

Όπως συμβαίνει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να διατηρήσουν την τακτική με την οποία αντιμετωπίζουν όλα τα ζητήματα στο μεταγραφικό παζάρι. Έτσι, στο ζήτημα του Σάντσες έχουν καταθέσει την πρότασή τους και πλέον, γνωρίζοντας ότι είναι η μόνη ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Κολομβιανό, είναι αποφασισμένοι να περιμένουν για την αντίδραση της γαλλικής ομάδας. 

Αυτό που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι ότι το ποσό που ζητάει η Βαλανσιέν για τον Σάντσες κρίνεται υπέρογκο από την διοίκηση των Πειραιωτών. 

Τις επόμενες ημέρες, βάσει των δεδομένων που υπάρχουν μέχρι τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν σταθεροί στις θέσεις τους και θα περιμένουν κίνηση… καλής κίνησης από την γαλλική ομάδα. Την ίδια στιγμή όμως δεν πρόκειται να μείνουν αδρανείς. 

Οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας θα συνεχίσουν να εξετάζουν τις περιπτώσεις παικτών που υπάρχουν. Τόσο για τις άλλες θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση, όσο και για την μεσαία γραμμή καταλήγοντας σε ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποτελέσουν το ίδιο καλή λύση για την ενίσχυση του κέντρου..

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...