ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Στην Παρί ο Οτσόα

Στην Παρί ο Οτσόα
Στην Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκιγιέρμο Οτσόα ο οποίος αποτέλεσε επιλογή του Ολυμπιακού για την θέση του βασικού πορτιέρο. 

Ο τερματοφύλακας από το Μεξικό συμφώνησε με την γαλλική ομάδα και ο πρόεδρος της Αμέρικα, αποκάλυψε την συμφωνία του στην ομάδα του Παρισιού. 

«Πληροφορήθηκα πως ο Γκιγιέρμο Οτσόα συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», ήταν το σχόλιό του στο twitter. Ωστόσο από την Παρί Σεν Ζερμέν –μέχρι στιγμής- δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Πηγή sport-fm Read more!

Και οι Ιταλοί για Ολυμπιακό-Ζήση

Και οι Ιταλοί για Ολυμπιακό-Ζήση
Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νίκου Ζήση από την Σιένα. Μετά τους Λιθουανούς και οι Ιταλοί και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα, sport.it, αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει πρόταση στον διεθνή πλέι-μέικερ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2012. Κάτι τέτοιο βέβαια προς το παρών δεν μπορεί να ισχύει, τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο, καθώς στον μεν Ολυμπιακό δεν έχει γίνει ακόμη το ραντεβού του Ντούσαν Ίβκοβιτς με τους αδελφούς Αγγελόπουλους για να τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, η δε Σιένα -και κατ’ επέκταση ο Ζήσης- ασχολούνται με τους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στην Καντού που ξεκινούν το Σάββατο (11/06). 

Ο διεθνής γκαρντ, θα ήταν σίγουρα μία ιδανική λύση για την αντικατάσταση του Θοδωρή Παπαλουκά, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς (για ένα χρόνο στην ΑΕΚ την περίοδο 2000/01) και έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό και στο παρελθόν, χωρίς το φλερτ να έχει ευτυχή κατάληξη. Μέχρι να ξεκαθαρίσει όμως η κατάσταση στο λιμάνι, όλα είναι σε φιλολογικό επίπεδο. Πάντως, ο παίκτης παρότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας, -λογικά- θα βρει τον τρόπο να μείνει ελεύθερος, αφού πρόκειται για ελληνική ομάδα και μπαίνει στη μέση οικογενειακό θέμα. 

Πηγή sport-fm Read more!

Μήτσου: «Οργανωμένο σχέδιο ο… καυγάς»

Μήτσου: «Οργανωμένο σχέδιο ο… καυγάς»
Σκληρή απάντηση του Αργύρη Μήτσου στον Μίμη Δομάζο για όσα έγιναν στο τελευταίο Δ.Σ. και την μεταξύ τους αντιπαράθεση. 

«Οργανωμένο σχέδιο» υποστήριξε πως είναι αυτοί οι τσακωμοί, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

«Στρατηγική που δημιουργεί προβλήματα με σκοπό την υποβάθμιση των Δ.Σ», συμπλήρωσε ο Αργύρης Μήτσου, που ζήτησε από τα… αφεντικά των εκπροσώπων του Συμβουλίου, να δηλώσουν εάν τους εκφράζει η θέση των ανθρώπων που παρίστανται στη θέση τους. 

Νωρίτερα, ο Μίμης Δομάζος σε συνέντευξή του στο leoforos.gr, δήλωσε, πως ο Αργύρης Μήτσου του είπε: «Ποιος είσαι εσύ που μιλάς για τον Παναθηναϊκό», για αυτό θύμωσε και του επιτέθηκε. Στη συνέχεια, ο πρώην ποδοσφαιριστής υποστήριξε πως τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου «…ξεφτιλίζουν τον σύλλογο». Η αντίδραση του Αργύρη Μήτσου ήταν άμεση με την γραπτή δήλωσή του. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός 

«Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ., με μεγάλη μου λύπη και προς έκπληξή μου, έγινα αποδέκτης σφοδρότατης και απροκάλυπτης φραστικής επίθεσης από συγκεκριμένο άτομο. Ανάλογες επιθέσεις δέχτηκαν και άλλα μέλη του Δ.Σ. με θεσμικό ρόλο. 

Ορισμένοι μέτοχοι έχουν ορίσει ως αντιπροσώπους τους στο Δ.Σ. άτομα που αναλώνονται σε μια διαρκή προσπάθεια δημιουργίας εντάσεων και επιδιώκουν την αντιπαράθεση. Μάλιστα δε, εκ των υστέρων εκμεταλλεύονται επικοινωνιακά αυτή την αντιπαράθεση και προβαίνουν σε ανακοινώσεις ή συνεντεύξεις, όπως άλλωστε έγινε σήμερα. 

Εάν οι εν λόγω εκπρόσωποι λειτουργούν αυτοβούλως και εν αγνοία των μετόχων τους οποίους εκπροσωπούν, κρίνονται από τις πράξεις τους. Διαφορετικά, οι μέτοχοι θα πρέπει να δηλώσουν ρητά και απερίφραστα εάν οι θέσεις, οι τοποθετήσεις και η εν γένει συμπεριφορά των εκπροσώπων τους, τους εκφράζει καθώς και να αξιολογήσουν την προσφορά αυτών στο Δ.Σ. 

Σε αντίθετη περίπτωση, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι αντιπαραθέσεις αυτές, σε μια συνεδρίαση μάλιστα για εντελώς τυπικά θέματα, αποτελούν μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου. Η στρατηγική αυτή υπαγορεύει την δημιουργία συνεχών προβλημάτων με απώτερο σκοπό την υποβάθμιση του Δ.Σ. 

Μάλιστα οι συγκρούσεις αυτές προκαλούνται από τα ίδια άτομα, κατ' εξακολούθηση στα τελευταία τρία Δ.Σ. Κατά τη διάρκεια της 30αχρονης παρουσίας και ανιδιοτελούς προσφοράς μου στον Παναθηναϊκό, ουδέποτε έχω βιώσει παρόμοιες καταστάσεις κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ. Το ήθος και η επιστημονική μου ιδιότητα, δεν μου επιτρέπουν να σχολιάσω τις ανακρίβειες και φαιδρότητες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα για πράξεις που φέρομαι ότι έκανα σχετικά με το εν λόγω επεισόδιο. Σεβόμενος την ιστορία του Παναθηναϊκού δεν επιθυμώ να δώσω άλλη διάσταση σε αυτό το συμβάν. 

Στην κρίσιμη στιγμή που βιώνει ο Παναθηναϊκός, το Δ.Σ. καλείται να πάρει κρίσιμες αποφάσεις και όλα τα μέλη οφείλουμε να διαφυλάξουμε το κύρος και την εύρυθμη λειτουργία του». 

Πηγή sport-fm Read more!

«Όχι» από Μανωλά!

«Όχι» από Μανωλά!
Καταρχήν… αρνητική ήταν η απάντηση του Κώστα Μανωλά, στην πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση συμβολαίου! 

Ο νεαρός αμυντικός είπε «όχι» στην προσφορά τριετούς συνεργασίας (που αύξανε τις αποδοχές του από τις 50.000 στις 270.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο), ωστόσο κατέθεσε αντιπρόταση στη διοίκηση. 

Η πλευρά του Μανωλά απέρριψε την πρόταση που της κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα για τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές (230.000, 270.000 και 300.000 ευρώ -χωρίς τα μπόνους), ωστόσο δεν απέρριψε και οριστικά το ενδεχόμενο να καταλήξει σε συμφωνία με την «Ένωση». 

Κι αυτό διότι κατέθεσε αντιπρόταση στη διοίκηση, όπου αναφέρει ποιες είναι οι απαιτήσεις του νεαρού αμυντικού (σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 400.000 ευρώ) για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Εφόσον αυτές, λοιπόν, δεν γίνουν αποδεκτές -ή έστω αντικείμενο διαπραγμάτευσης από την ΠΑΕ (που αποφάσισε να συζητήσει σε διοικητικό συμβούλιο το θέμα) θεωρείται πολύ πιθανό να κινηθούν οι διαδικασίες για την πώλησή του. 

Πηγή sport-fm Read more!

Ινιέστα: «Άλλο επίπεδο με Σεσκ»

Ινιέστα: «Άλλο επίπεδο με Σεσκ»
Ένα επίπεδο πάνω θα ανέβει η Μπαρτσελόνα με την τριάδα των Φάμπρεγας - Ινιέστα - Τσάβι στο κέντρο σύμφωνα με την άποψη του Αντρές Ινιέστα. Ο μέσος των «μπλαουγκράνα» θέλει όσο τίποτα να δει την ισπανική τριπλέτα στη Βαρκελώνη και εύχεται αυτό να συμβεί άμεσα. 

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για άλλη μια φορά με την Άρσεναλ με τους «κανονιέρηδες» αυτή τη φορά να είναι πιο θετικοί για την πραγματοποίηση της μεταγραφής και τον Ινιέστα να μην… κρατιέται: 

«Το θέμα της μεταγραφής του Σεσκ είναι θέμα της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ. Αν πάντως πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο το επίπεδο της ομάδας θα ανέβει. Ταιριάζουμε απόλυτα με τον Τσάβι και τον Σεσκ. Είναι ευχή μου να τον δω εδώ. Δεν μπορώ να γίνω πιο ξεκάθαρος. Είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα σε όλη του τη ζωή. Θέλω πολύ να παίξω στο πλάι του. Είναι σπουδαίος παίκτης». 

Πηγή sport-fm Read more!

«Ο Κυργιάκος απασχολεί τον Παναθηναϊκό»

«Ο Κυργιάκος απασχολεί τον Παναθηναϊκό»Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού έχει μπει ο Σωτήρης Κυργιάκος σύμφωνα με αγγλικά Μέσα. 

Ο Νταλγκλίς δεν υπολογίζει τον Έλληνα στόπερ αλλά η επιστροφή του πρώην παίκτη των «πράσινων» στην ομάδα που τον ανέδειξε, ότι και να λένε στην Βρετανία, φαντάζει πολύ δύσκολη. 

Αφενός οι σχέσεις του αμυντικού με μέλη της διοίκησης δεν είναι και οι καλύτερες, αφετέρου, ούτε λεφτά υπάρχουν για να σπάσει το συμβόλαιο του διεθνούς στόπερ, μια και δεν πουλήθηκε κανείς παίκτης ακόμη και δεν έχουν μπει χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. 

Δημοσίευμα της «talkSPORT», πάντως, γράφει: «Ο Νταλγκλίς θέλει να αναζωογονήσει το ρόστερ με την προσθήκη νεότερων ποδοσφαιριστών. Ο Κυργιάκος απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Μία κίνηση που αν γίνει θα τον γυρίσει στην πρώην ομάδα του, στην οποία είχε μεταγραφεί το 1998». 

Πηγή sport-fm Read more!

Supporters… διαρκείας!

Supporters… διαρκείας!
Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να βοηθήσει την ομάδα (πέρα από την εγγραφή ως μέλη των Supporters) και με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, έκανε η ΠΑΕ. 

Με σύνθημα «Μαζί γράφουμε ιστορία» και μειωμένες τιμές για τα μέλη του νεοσύστατου φορέα, παρουσιάστηκε το νέο πλάνο των διαρκείας -που αφορά μόνο στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ, προκειμένου να δημιουργείται ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και να ελαττωθούν τα έξοδα χρήσης του σταδίου. 

 

Για τα μέλη των Supporters τα διαρκείας στις θύρες 1, 15, 17, 19, 35, 3, 21 και 33 κοστίζουν 165 ευρώ, ενώ για μη μέλη κοστίζουν 210 ευρώ, την ώρα που το φθηνότερο διαρκείας πέρυσι κόστιζε 250 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο για τους Supporters κοστίζει 75 ευρώ και 90 ευρώ για μη μέλη, ενώ υπάρχουν οικογενειακά πακέτα σε προνομιακές τιμές. Χαμηλότερες τιμές σε σχέση με πέρυσι θα υπάρχουν και στα απλά εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας. 

Από την Τρίτη 14 Ιουνίου μέχρι την Πέμπτη 23 Ιουνίου θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης της κάρτας τους οι κάτοχοι της περασμένης σεζόν (2010/11). Από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 30 Ιουλίου θα αρχίσει η ελεύθερη διάθεση των καρτών διαρκείας. 

Δείτε στους πίνακες που υπάρχουν σε φωτογραφίες τις τιμές των διαρκείας και των απλών εισιτηρίων ανά θύρα.

Πηγή sport-fm Read more!

Πήρε Ενιεάμα η Λιλ

Πήρε Ενιεάμα η Λιλ
Στο γαλλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Λιλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βινσέντ Ενιεάμα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. 

Ο 29χρονος Νιγηριανός γκολκίπερ, με δηλώσεις του τόνισε ότι: «είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη. Θα αγωνίζομαι στη Λιλ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια». 

Ο Ενιεάμα αγωνιζόταν από το 2007 στην Χάποελ Τελ Αβίβ ενώ πριν είχε φορέσει την φανέλα της Μπνέι Γιεχούντα. Παράλληλα, έχει 58 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας.

Πηγή sport-fm Read more!

Ίβκοβιτς: «Απείλησαν τη ζωή του Σπανούλη»

Στα ελλιπέστατα μέτρα ασφαλείας στο τέταρτο ματς της σειράς των τελικών στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του. 
Ίβκοβιτς: «Απείλησαν τη ζωή του Σπανούλη»

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», ανέφερε πως ο Σπανούλης και μέλη του τεχνικού τιμ δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους, ενώ τόνισε ότι το παιχνίδι μύριζε μπαρούτι από την αρχή. 

Ο «Σοφός» μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία, εξηγώντας ότι έχει διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, αλλά και για την φημολογούμενη αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο «Ντούντα»: 

Για τις φήμες που τον θέλουν να βλέπει την πόρτα της εξόδου του Ολυμπιακού 

«Έχω διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και τις προσεχείς ημέρες θα συναντηθώ με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο». 

Για το τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ 

«Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε ωστόσο στο τέλος αστοχήσαμε σε πολύ κρίσιμες βολές. Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είχε ξεφύγει από την αρχή, όταν γέμισαν με κόσμο οι πρώτες έξι σειρές στις εξέδρες πίσω από τα καλάθια, που υποτίθεται πως θα έπρεπε να είναι άδειες για λόγους ασφαλείας, αλλά και ο χώρος μεταξύ της κερκίδας και των πάγκων. Σύμφωνα με τον κανονισμό αυτές οι έξι σειρές θα έπρεπε να είναι κενές. Πιστέψτε είχαμε γίνει μούσκεμα από τα νερά που μας πετούσαν. Αυτό ωστόσο ήταν το λιγότερο. Στο ημίχρονο απείλησαν τον Σπανούλη ότι θα σκοτώσουν τον ίδιο και το παιδί του, ενώ απειλές δέχθηκαν και μέλη του προπονητικού επιτελείου. Είδα οπαδό του Παναθηναϊκού να κρατάει μαχαίρι. Ο Παπαλουκάς απομάκρυνε αρκετές φορές κροτίδες κλωτσώντας τες ωστόσο αρκετές έσκασαν στα πόδια μας. Σε αυτό σημείο πρέπει να πω ότι οι προπονητές και οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να μας προστατέψουν, όπως κάνουν πάντα και όπως κάνουμε και εμείς στο ΣΕΦ. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει και κάτι άλλο. Η ψυχολογία του όχλου είναι απρόβλεπτη». 

Για την στάση της Ελληνικής Αστυνομίας στον τέταρτο τελικό αλλά και γενικότερα 

«Στην Ελλάδα η αστυνομία έχει την οδηγία να μην χρησιμοποιεί βία, αλλά να αναμένει περαιτέρω οδηγίες για το πως θα δράσει σε ενδεχόμενο επεισόδιο με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει τίποτα στο τέλος. Το μόνο που κάνουν είναι να επιτηρούν...από απόσταση!» 

Για τις υποσχέσεις που είχαν δοθεί στην αρχή της σεζόν περί αποχώρησης των ομάδων σε περίπτωση επεισοδίων 

«Πίστευα όταν ήρθα ότι η ταυτόχρονη παρουσία του Ζέλικο και η δική μου στους πάγκους των αιωνίων θα ηρεμούσε τα πράγματα στις εξέδρες. Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την έναρξη του Πρωταθλήματος ο Ζέλικο πρότεινε να παίρνουμε την ομάδα και να φεύγουμε στα αποδυτήρια στο πρώτο μπουκάλι που θα πέφτει στο παρκέ. Εγώ πάλι είχα την άποψη ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τους παίκτες μας και ότι όλα τα άλλα τα αναλαμβάνουν οι διοργανωτές. Του είπα: «Φίλε μου μην αναλαμβάνεις ευθύνες για τις οποίες είναι άλλοι αρμόδιοι». 

Για το τι έκαναν λάθος οι παίκτες του στο τελευταίο ματς της σειράς 

«Στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς, όταν το σκορ ήταν 65-60, οι παίκτες μου άρχισαν να ασχολούνται με τις αποφάσεις των διαιτητών και σταμάτησαν να παίζουν. Σε μία από τις συνεντεύξεις Τύπου ανέφερα το παράδειγμα του Ντάλας με το Μαϊάμι, όπου παρότι βρέθηκαν στο -15 κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι». 

Για το τι είπε την επομένη του τέταρτου τελικού στους παίκτες του, με τους οποίους δείπνησε σε εστιατόριο της Γλυφάδας 

«Δεν ήταν κάποιου είδους επαγγελματική συνάντηση. Ήθελα όσοι δουλέψαμε την χρονιά αυτή να βρεθούμε μιας και τελείωσε η σεζόν. Μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί με τους παίκτες μου. Η συναναστροφή μου με τους παίκτες δεν σταματάει στα αποδυτήρια». 

Για τα όσα ακούγονται για αποχώρηση των Αγγελόπουλων και τη μείωση του μπάτζετ 

«Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι νέοι και προσωπικότητες υψηλής εμβέλειας. Έχουν επενδύσει πολλά και αυτό είναι καλό και για το ελληνικό αλλά και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Με την κρίση που πλήττει την Ελλάδα, αν αποχωρήσουν αυτοί και οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι που διοικούν τον Παναθηναϊκό, το μπάσκετ θα γίνει ερασιτεχνικό. Τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ περιστρέφονται γύρω από αυτές τις δύο ομάδες». 

Για τον Τεόντοσιτς 

«Είχε πρόβλημα με την πλάτη του και σε αντίθεση με πέρυσι που ήταν MVP της Euroleague φέτος δεν ήταν τόσο δυνατός. Πρέπει να δουλέψει για να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει στην πλάτη του και να δουλέψει στην φυσική κατάσταση καθώς είναι ένα από τα άτομα που θα μπορούσαν να πάρουν στις πλάτες τους την εθνική ομάδα της Σερβίας». 

Για τον Έρτσεγκ 

«Ο Ζόραν ήταν σε καλή κατάσταση τον Φεβρουάριο, στη διάρκεια των αναμετρήσεων για το Top 16 και πραγματικά βοήθησε την ομάδα. Όμως μετά, στα πλέι οφ έμοιαζε να είναι τελείως χαμένος. Η αλήθεια είναι ότι δεν βρισκόταν στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση». 

Για τον Κέσελ 

«Ο Μάρκο είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση. Δεν έπεισε μέσα στη χρονιά. Είχε και έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για περίπου δυόμιση μήνες. Στα πλέι οφ που επέστρεψε προφανώς δεν ήταν έτοιμος».

Πηγή sport-fm Read more!

Επιστρέφει ο αρχηγός!

Επιστρέφει ο αρχηγός!
Έτοιμος να επιστρέψει δριμύτερος στη Λίβερπουλ, μετά τον τραυματισμό του, εμφανίστηκε ο Στίβεν Τζέραρντ με δηλώσεις του στη «Daily Express». 

Ο έμπειρος Άγγλος μέσος δεν έχει αγωνιστεί στο σύλλογο από τον Μάρτιο όταν και τραυματίστηκε στους προσαγωγούς. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε εγχείρηση και μετά από απουσία 8 εβδομάδων αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές του επόμενου μήνα. 

«Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση στο τι μπορώ να πετύχω. Θα δουλέψω σκληρά το καλοκαίρι για να επιστρέψω σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Νιώθω ότι θα είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί την τελευταία δεκαετία», είπε ο Τζέραρντ και συνέχισε: «Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά και χάρη στους φυσιοθεραπευτές της ομάδας θα επιστρέψω σύντομα. Έκανα καθημερινά πολύ σκληρή προπόνηση πάνω στους προσαγωγούς μου. Ελπίζω να προλάβω να αγωνιστώ στα φιλικά του καλοκαιριού». 

Πηγή sport-fm Read more!

Κι επίσημα στη Λάτσιο ο Κλόζε!

Παίκτης της Λάτσιο είναι και τυπικά ο Μίροσλαβ Κλόζε. Η ομάδα της Ρώμης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γερμανού επιθετικού, ο οποίος συμφώνησε για διετές συμβόλαιο έναντι περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο διεθνής φορ, που έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου, θα παρουσιαστεί επίσημα σήμερα, ημέρα των 33ων γενεθλίων του. 
Κι επίσημα στη Λάτσιο ο Κλόζε!



«Ο Μίροσλαβ Κλόζε είναι παίκτης της Λάτσιο. Είναι μία ξεχωριστή μέρα για τον ίδιο, καθώς θα γιορτάσει τα 33α του γενέθλια με τα χρώματα των ‘μπιανκοτσελέστι’. Από τον πρόεδρο, τα μέλη και τους φιλάθλους του συλλόγου, ευχές για τα καλύτερα», αναφέρει η ανακοίνωση της Λάτσιο.
Πηγή sport-fm Read more!

Μαύρο… χρυσάφι για τον Σισέ

Μαύρο… χρυσάφι για τον Σισέ
Ο Σισέ απασχολεί πολλές ομάδες αφού πωλείται και σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα οι Άραβες προσφέρουν 10 εκ. € για το σπάσιμο του συμβολαίου απο τον Παναθηναϊκό και 4 εκ. € ετησίως στον ίδιο για συνεργασία. 

Η ομάδα που έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γάλλο επιθετικό δεν έχει γίνει γνωστή όπως αναφέρει το «transfert-foot.net», αλλά ταυτόχρονα η γαλλική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως έχει γίνει ήδη επίσημη πρόταση. 

Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο, ακόμη και να ευσταθεί, πολύ δύσκολα ο επιθετικός των πράσινων θα δεχθεί την προσφορά μια και όπως ο ίδιος ο Σισέ έχει δηλώσει αρκετές φορές, εάν φύγει θα το κάνει για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. 

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...