ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

«Mε τη μαγκιά μας θα νικήσουμε!»

«Mε τη μαγκιά μας θα νικήσουμε!»
Τη σιγουριά του ότι το βράδυ του Σαββάτου η διαφορά από τον Παναθηναϊκό θα πάει στο +10 εξέφρασε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της «Θύρας 7»!

«Μην... τσιμπάτε στις προκλήσεις!»

O πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ξεκαθάρισε προς τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του πως δεν «πρέπει να... τσιμπήσουμε σε προκλήσεις». Ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ τους κατέστησε σαφές πως περιμένει κόσμια συμπεριφορά από μέρους τους.

Ο Μαρινάκης διευκρίνισε πως δεν θέλει καμία ακρότητα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη: «Στηρίξτε την ομάδα με τον τρόπο που εσείς ξέρετε. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ' άλλα.

Θα πρέπει να εμψυχώσουμε όπως μπορούμε τους παίκτες μας. Να φανούμε φιλόξενοι και μην γίνει κανένα παρατράγουδο», σχολίασε σχετικά.

Από εκεί και πέρα σχετικά με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τους είπε μεταξύ άλλων: «Έχουμε καλύτερη ομάδα και θα κερδίσουμε! Πιστεύω ότι εμείς θα νικήσουμε. Είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάμε σαν να μην υπάρχει το +7. Θα το αντιμετωπίσουμε σοβαρά και υπεύθυνα».

Ικανοποίηση για τη συνεργασία

Εκτός αυτού ο Μαρινάκης δεν έκρυψε το πόσο ευχαριστημένος είναι από την συνεργασία με τη «Θύρα 7». «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία που έχουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα», υπογράμμισε σχετικά.

Αναλυτικά ο Μαρινάκης τόνισε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα μας, η οποία απέδειξε και με τη νίκη της στο 'Κλεάνθης Βικελίδης', ότι όλα όσα έλεγαν περί αδυναμίας της να κερδίσει δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και ντέρμπι, είναι παραμύθια.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από ακρότητες. Θα κερδίσει με την μαγκιά του γιατί είναι καλύτερη ομάδα. Θέλουμε μια δυνατή ατμόσφαιρα, θέλουμε να είστε, όπως σε όλα τα παιχνίδια, στο πλευρό των παικτών μας, αλλά σε κόσμια πλαίσια όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Θα πρέπει να μην απαντήσετε σε προκλήσεις, εάν προκληθείτε. Δεν το έχουμε ανάγκη. Έχουμε καλύτερη ομάδα. Δεν πρέπει να υπάρξουν περιστατικά που θα εκθέσουν το σύλλογο.

Πάμε πολύ καλά και έχουμε κόσμια συμπεριφορά τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός ξέρει να φιλοξενεί και θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία που μας πρόσφεραν στον πρώτο γύρο, τόσο στην αποστολή μας όσο και στους επισήμους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ».

Από τη μεριά τους οι οργανωμένοι εξέφρασαν και αυτοί την ικανοποίησή τους για την συνεργασία που έχουν με την ΠΑΕ και δεσμεύτηκαν πως θα συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα όσο περισσότερο μπορούν και χωρίς να δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα. Η συνάντηση των δύο πλευρών που έγινε σε πολύ καλό κλίμα το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μολών... Καντέ!

Μολών... Καντέ!

Μπορεί να μην ήταν και να μη γίνει ποτέ το hummer που περίμεναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μερικές φορές, όμως, κι ένα… Golf, όπως το αγαπημένο του αυτοκίνητο, κάνει καλά τη δουλειά του. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τα εννέα πρόσωπα του Σεντρίκ Καντέ.


1. Ο ποδοσφαιριστής!

Γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου του 1979 στη Γαλλία, από γονείς μετανάστες από το Μάλι. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Στρασμπούρ, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στα 19 του χρόνια. Έκανε το αγροτικό του σε Ιστρές και Βαλένς πριν επιστρέψει στην ομάδα της γειτονιάς του και αναγνωριστεί η αξία του. Στο Στρασβούργο έμεινε τρία χρόνια και ακολούθως πήρε μεταγραφή στη Νις. Τρία ακόμα χρόνια στην Ολιμπίκ πριν τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Με την Εθνική ομάδα της χώρας του έχει 25 συμμετοχές και είχε μείνει εκτός για δύο χρόνια. Η παρουσία του στον Παναθηναϊκό τον έφερε εκ νέου στην Εθνική του ομάδα.

2. Ο… Παναθηναϊκός!

Για πρώτη φορά είδε το… φως τον Γενάρη του 2009. Έπειτα από πρόταση του Χενκ τεν Κάτε,Παναθηναϊκός κινήθηκε για να τον αποκτήσει από τη Νις, ωστόσο βρήκε κλειστές πόρτες. «Σίγουρα είναι μία σπουδαία ομάδα στην Ευρώπη με επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Champions League. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο Μιλάνο επί της Ίντερ. Μόνο και μόνο αυτή η νίκη δελεάζει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Όμως, επαναλαμβάνω πως τον πρώτο λόγο έχει η Νις», θα πει τότε ο Σεντρίκ Καντέ με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου του να απορρίπτει το ενδεχόμενο μεταγραφής.

«Δεν τον αφήνουμε να φύγει, ό,τι και να μας δώσουν, ακόμα και 4 ή 5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Καντέ είναι πολύτιμη μονάδα για την ομάδα μας και μάλιστα σκοπεύουμε μέσα στις επόμενες μέρες να ξεκινήσουμε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του». Η ανανέωση δεν έγινε ποτέ και οΠαναθηναϊκός τον απέκτησε ως ελεύθερο. Στις 12 Ιουνίου υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια, ενώ μια μέρα πριν, κατά την άφιξή του, είχε δηλώσει: «Είμαι χαρούμενος που έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, που είναι μέσα στις είκοσι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ήρθα να παίξω σε υψηλό επίπεδο».

3. Ο συμπατριώτης!

Ήταν εκείνος που άνοιξε την πόρτα της Παιανίας και αναρωτήθηκε «parlez-vous Francais??». Εκείνη την εποχή ουδείς μπορούσε να του απαντήσει «oui». Δεκαοκτώ μήνες μετά πολλά άλλαξαν και ο Σεντρίκ Καντέ, παρότι ο πρώτος της άτυπης γαλλικής παροικίας (ο ίδιος αν και γεννημένος στη Γαλλία, δεν έχει αλλάξει πατρίδα), έγινε ο πιο… άσημος. Ονόματα όπως εκείνα του Τζιμπρίλ Σισέ, του Αλέν Μπουμσόνγκ, του Σίντνεϊ Γκοβού, ακόμα και του Νταμιάν Πλεσί, τον επισκίασαν, αλλά παράλληλα έκαναν και πιο εύκολη την παραμονή του και την προσαρμογή του. «Είναι ενδιαφέρον, δεν ήταν κάτι προσχεδιασμένο», είχε δηλώσει για το θέμα και για τον καθένα έχει κάτι καλό να πει.

Το καλοκαίρι, μάλιστα, τόσο ο Μπουμσόνγκ όσο και ο Γκοβού τον είχαν συμβουλευτεί πριν υπογράψουν στον Παναθηναϊκό, αν και παραδέχτηκε πως «περισσότερο μίλησαν με τον Τζιμπρίλ, γιατί ο Γκοβού τον ήξερε από την Εθνική και ο Μπουμσόνγκ από την Οσέρ».

4. Ο γκαφατζής!

Μετά το πρώτο εξάμηνο στην Ελλάδα, στο οποίο και ο ίδιος έχει δηλώσει πως προσπαθούσε να προσαρμοστεί, το δεύτερο ήταν εκείνο που καθιερώθηκε. Επειδή όμως δεν υπάρχει και αμυντικός χωρίς λάθη, υπάρχουν καταγεγραμμένα περιστατικά όπου ο Σεντρίκ Καντέ έγινε ή λίγο έλειψε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε αγώνα του Παναθηναϊκού.

Το πρώτο λάθος ήταν στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Βασιλεία το καλοκαίρι του 2009. Έκανε βιαστικό γύρισμα στον Τζόρβα και ο Ίνκουμ έκλεψε την μπάλα, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ η ελβετική ομάδα. Στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας για τα προκριματικά του Champions League, είχε συνεννοηθεί λάθος με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς και ο Γουίλφριντ έκλεψε την μπάλα, ωστόσο δεν βρήκε στόχο το πλασέ του. Τρίτο λάθος έρχεται στο ματς με τον Πανθρακικό, όταν κάνει τραγικό λάθος και του παίρνει την μπάλα ο Μπέλεκ, αλλά το δοκάρι σταματάει το πλασέ του.

5. Ο επιθετικός!

Οι προωθήσεις του στις στημένες φάσεις συνιστούν κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες και προκαλούν συναγερμό. Παρότι δεν είναι ο κλασικός ψηλός κεντρικός αμυντικός που χρειάζεται ψηλά κορμιά να τον σταματήσουν. Το γκολ είναι σπάνιο στο ρεπερτόριό του, αφού στη Γαλλία είχε σκοράρει μόλις πέντε φορές σε δέκα χρόνια, ένα άθροισμα που μπορεί και να ξεπεράσει με τον Παναθηναϊκό. Στο «τριφύλλι» έχει πετύχει μέχρι τώρα δύο γκολ, αμφότερα τη φετινή σεζόν. Σκόραρε απέναντι στην Κοπεγχάγη και κόντρα στον Εργοτέλη, όμως η προσφορά του στο δημιουργικό κομμάτι είναι μεγαλύτερη. Έστω κι αν συνηθίζει να… χαρίζει γκολ με το κεφάλι κι όχι με τα πόδια, όπως έκανε χθες.

Ο Σεντρίκ Καντέ είχε δώσει τρεις ασίστ στον Τζιμπρίλ Σισέ και από μία σε Χριστοδουλόπουλο και Σαλπιγγίδη. Αναλυτικά οι ασίστ του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού:

1. Παναθηναϊκός-Λάρισα 4-0 (πάσα στο τρίτο γκολ του Σισέ)
2. Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 2-0 (πάσα στον Σαλπιγγίδη για το δεύτερο γκολ)
3. Παναθηναϊκός-Ρόμα 3-2 (πάσα στον Χριστοδουλόπουλο για το 2-2)
4. ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-3 (πάσα στον Σισέ για την ισοφάρισε σε 1-1)
5. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-1 (πάσα στον Σισέ για το τρίτο γκολ)

6. Ο Έλληνας!

Ύστερα από ενάμιση χρόνο στην Ελλάδα, έχει μάθει καλά τις συνήθειες και τα… κατατόπια. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλα εκείνα που του έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον στη χώρα μας, αλλά και την επιθυμία του να επισκεφτεί στην Ακρόπολη, κάτι που ακόμα… χρωστάει. Ο Σέντρικ Καντέ μένει στην Εκάλη με την οικογένειά του και ίσως το απόμερο της περιοχής να είναι εκείνο που δεν του επιτρέπει να γνωρίζει τους δρόμους όσο καλά θα ήθελε.

Έχει δοκιμάσει ελληνικά φαγητά και μάλιστα προέτρεψε τους συμπατριώτες του να ζητήσουν σουβλάκι όταν έρθουν στη χώρα μας, ωστόσο υπάρχει μια άλλη αδυναμία που απέκτησε ζώντας στην Ελλάδα. «Δεν μπορώ με τίποτα να χορτάσω τη φέτα. Τρώω κάθε μέρα!!!»

7. Ο γλεντζές!

Παρότι οικογενειάρχης και ήπιων τόνων, όταν το ρίχνει έξω δεν καταλαβαίνει τίποτα! Φυσικά και δεν έχει συλληφθεί να παραβιάζει το ωράριο του Παναθηναϊκού ή να ακολουθεί άστατη ζωή. Η μοναδική φορά που εθεάθη στα μπουζούκια ήταν για να γιορτάσει την κατάκτηση του νταμπλ με τους συμπαίκτες του και φυσικά έχοντας στο πλευρό τη γυναίκα του. Κατάφερε, όμως, και σε αυτή την περίπτωση να προσαρμοστεί στις… απαιτήσεις της περίστασης και δοκίμασε όλα τα έθιμα. Ξεκίνησε με λουλουδοπόλεμο και κατέληξε να δοκιμάζει τις χορευτικές του ικανότητες στο τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι!!!!

8. Ο οικογενειάρχης!

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν δίνουν την παραμικρή λαβή για τη ζωή τους εκτός γηπέδων. Είναι παντρεμένος από το 2003 κι έχει δύο γυναίκες να τον ταλαιπωρούν στο σπίτι. Η Λούνα-Σίρα, η οποία είναι εφτά ετών και η Ζάντα-Κεγιάχ, η οποία πλησιάζει τα πέντε! Είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του, αφού μεγάλωσε με αυστηρές αρχές. Δεν διστάζει να παραδεχτεί πως έπειτα από κάθε αγώνα, ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινωνεί είναι οι γονείς του και έχει δηλώσει πως του λείπει το γεγονός ότι δεν μπορούν να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Η οικογένειά του (σύζυγος και παιδιά) ζουν μαζί του στην Ελλάδα και ο ίδιος έχει πει πως έχουν προσαρμοστεί πλήρως στον τρόπο ζωής και δεν έχει κανένα παράπονο από την ποιότητα που προσφέρεται στην οικογένειά του.

9. Ο… ανθρωπιστής!

Μία από τις πλέον άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του είναι το φιλανθρωπικό του έργο. Ο Σεντρίκ Καντέ, όπως και οι περισσότεροι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές, κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τις υπανάπτυκτες χώρες της «Μαύρης Ηπείρου» και την πατρίδα του. Το έργου του ιδίου ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2009 στο Μάλι και πρόκειται για ένα αθλητικό σχολείο (βλ. σχετική φωτό).

«Επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Όλα ολοκληρώθηκαν στις αρχές του 2009 με το άνοιγμα του κέντρου "Sport Universe", όπως ονομάζεται ο οργανισμός μου. Προς το παρόν απασχολούνται περίπου τριάντα παιδιά από το χωριό Σαλά, 40 χλμ. έξω από το Μπαμάκο (σ.σ. πρωτεύουσα του Μάλι). Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πολύ φτωχά παιδιά, στο οποίο συνδυάζεται ο αθλητισμός με τη μόρφωση».

Αρωγός στην προσπάθεια του Καντέ είναι ο βετεράνος μπασκετμπολίστας Κρόφορντ Πάλμερ, με τον οποίο γνωρίστηκαν στο Στρασβούργο, την εποχή που ο μεν αγωνιζόταν στην ομάδα ποδοσφαίρου και ο δε στην ομάδα μπάσκετ.

Πηγή gazzeta Read more!

Ανεβαίνει ο Ουρτάδο


Κάθε μέρα που περνά, η επιστροφή του Μοϊσές Ουρτάδο πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά, αφού ο Ισπανός άσος έχει μπει πλέον σε ρυθμούς προπονήσεων. Φουλάρει και ο Ποτουρίδης, ενώ ο Ραούλ Μπράβο έχει πάρει άδεια.Η προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" για το μεγάλο ντέρμπι στο "Καραϊσκάκη" ξεκίνησε την Δευτέρα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βλέπει τα προβλήματά του να λύνονται σιγά σιγά.Αναφερόμαστε φυσικά στους τραυματίες, όπου ανεβάζουν ρυθμούς και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να τεθούν στην διάθεση του Ισπανού προπονητή, κάτι που θα του λύσει τα χέρια.Συγκεκριμένα, ο μόνιμος τραυματίας Μοϊσές Ουρτάδο, μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπόνησης. Την Δευτέρα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, δίχως να αντιμετωπίσει πρόβλημα και στην συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.Σε καλύτερη κατάσταση είναι πλέον και ο Γιάννης Ποτουρίδης, που έκανε ατομικό και ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο. Δεν θα αργήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός.
Κατά τ' άλλα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ουσιαστικά δηλαδή, η προετοιμασία για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον "αιώνιο" αντίπαλο ξεκινά από την Τρίτη στις 10:30.
Αξίζει να σημειωθεί, πως από του Ρέντη έλειπε ο Ραούλ Μπράβο, καθώς βρίσκεται στην πατρίδα του, για προσωπικό του λόγο. Ο Ισπανός αμυντικός θα επιστρέψει το απόγευμα και θα μεταβεί στο Ρέντη προκειμένου να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να ενταχθεί στην προπόνηση της ομάδας.
Πηγή sport24
Read more!

Κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα ο ΠΑΟ

Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό ιστορίας και στατιστικών του ποδοσφαίρου.
Μία σημαντική διάκριση κέρδισε ο Παναθηναϊκός από έναν παγκόσμιο οργανισμό που ασχολείται με τη στατιστική του ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον πλανήτη.Σύμφωνα με το IFFHS λοιπόν οι πράσινοι είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα με την έναρξη της νέας χιλιετίας, καθώς βρίσκεται στην 24η θέση του σχετικού πινάκα στην Ευρώπη.
Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζονται οι βαθμοί έχει να κάνει με τους πόντους που κατακτά μία ομάδα στο πρωτάθλημα της όπως και στην Ευρώπη.
Οι περισσότεροι προέρχονται από τη συμμετοχή στο Champions League, μετά πάει το Europa League και το πρώην UEFA cup και τέλος οι εγχώριες διοργανώσεις.
Δείτε αναλυτικά τον πίνακα και το δημοσίευμα ΕΔΩ

Πηγή sport24
Read more!

Σχολιαστής ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ!

Ο Έκτος Ραούλ Κούπερ αφήνει για λίγο την προπονητική προκειμένου να σχολιάζει αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του δικτύου των Βαλεαρίδων Νήσων, ΙΒ3 θα έχει την τιμή να συνεργαστεί με τον πρώην τεχνικό του Άρη.
Η αρχή μάλιστα θα γίνει με το ματς μεταξύ της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα, όπου ο Κούπερ θα μοιραστεί τις πολύτιμες γνώσεις του με τους τηλεθεατές.
Ο διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού, Πέδρο Τεράς έκανε τις απαραίτητες ανακοινώσεις.
"Είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον οργανισμό μας το γεγονός ότι συνεργάζεται με τον Έκτορ Κούπερ. Είναι ένα άτομο με αδιαμφισβήτητες επαγγελματικές ικανότητες, που έχει επιδείξει πολλές φορές την αφοσίωση του για τον τόπο μας".
Από την πλευρά του ο 55χρονος προπονητής τόνισε:
"Χαίρομαι για αυτή την συνεργασία γιατί στο Τσάμπιονς Λιγκ αγωνίζονται οι καλύτερες ομάδες. Μπορείς να παρακολουθήσεις ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τον νικητή.
Πάντα σε ότι κάνω αναζητώ ένα κίνητρο και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το μεγαλύτερο".
Πηγή sport24
Read more!

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΤΕΡΜΑ..??! *ΒΙΝΤΕΟ*

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ενίοτε και σε γκολκίπερ αμφιβόλου αξίας, όπως του Ναντίμ Ταμπέτ της Τυνησιακής, Ολιμπίκ Μπεζά που έδρασε βεβιασμένα νομίζοντας πως η μπάλα έχει περάσει άουτ.

Η ομάδα του αντιμετώπισε την Καϊρουάν εκτός εκτός έδρας (1-1). Σε μία ανύποπτη φάση και ενώ βρίσκονταν στην αντεπίθεση οι παίκτες των γηπεδούχων ο Ταμπέτ εκτίμησε λανθασμένα θεωρώντας πως η μπάλα είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.Έτσι παρότι ο διαιτητής δεν καταλόγισε καμία παράβαση, ο 26χρονος τερματοφύλακας εγκατέλειψε τα γκολπόστ του!

Αφήνοντας ανυπεράσπιστη την εστία του, λίγο έλειψε να δεχθεί γκολ η Ολιμπίκ Μπεζά όμως χάρη στη παρέμβαση των αμυντικών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα!

Στα πλάνα φαίνεται ξεκάθαρα, πως ενώ το ματς συνεχίζεται κανονικά ο ύψους 1.90 τερματοφύλακας έχει βγει εκτός αγωνιστικού χώρου αναζητώντας μια μπάλα προκειμένου να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι.

Δείτε το απίθανο video

http://www.dailymotion.com/video/xh0zhp_y-yyy-yyyyy-yyyyyyyyy-tyyyyyy_sport#from=embed

Πηγή sport24

Read more!

Με Τέβες και Μπαλοτέλι η Σίτι στη Θεσσαλονίκη

Με Τέβες και Μπαλοτέλι η Σίτι στη Θεσσαλονίκη
Ο Κάρλος Τέβες και ο Μάριο Μπαλοτέλι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι που φτάνει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης με τον Άρη για τους «32» του Europa League (19:00). 

Ο Αργεντινός επιθετικός φημολογείτο πως πιθανώς να έπαιρνε κάποιες ανάσες, ωστόσο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αντιμετωπίζοντας με μεγάλη σοβαρότητα το ερχόμενο ματς αποφάσισε να πάρει μαζί του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Όσο για τον Μπαλοτέλι, ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε από τις 28 Δεκεμβρίου στο γόνατο. 

Εκτός αποστολής έμειναν ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ και ο Τζέιμς Μίλνερ. Ο τελευταίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο το Σάββατο στο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στη Γιουνάιτεντ. 

Η αποστολή των «πολιτών» αναμένεται στις 19:00 στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα δεν έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρά μόνο μία βόλτα στους χώρους του γηπέδου. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 20:00. 

Αναλυτικά η αποστολή: 

Τερματοφύλακες: Σέι Γκίβεν, Τζο Χαρτ, Τέιλορ. 

Αμυντικοί: Ρίτσαρντς, Σαμπαλέτα, Μπόατενγκ, Κ. Τουρέ, Κομπανί, Κολάροφ, Λέσκοτ. 

Μέσοι: Ράιτ-Φίλιπς, Βιεϊρά, Γ. Τουρέ, Σίλβα, Μπάρι. 

Επιθετικοί: Τέβες, Τζέκο, Μπαλοτέλι, Ζο, Τζόνσον.

Πηγή sport-fm Read more!

«Δεν το περίμενα αυτό από τον Ίβκοβιτς»

«Δεν το περίμενα αυτό από τον Ίβκοβιτς»
Ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας, Ντράγκαν Κάπιτσιτς εξέφρασε την έκπληξή του για την παραίτηση του Ίβκοβιτς, τονίζοντας ότι είχε την εντύπωση πως ο «Ντούντα» θα έμενε στην εθνική ομάδα.Με δηλώσεις του σε σερβικά ΜΜΕ, ο Κάπιτσιτς σχολίασε για τη φυγή του Ίβκοβιτς από τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας πως «μετά τη συζήτηση που είχαμε στην Αθήνα, είχα την εντύπωση ότι ο Ίβκοβιτς ήθελε να συνεχίσει στην Εθνική Σερβίας. Όλα οδηγούσαν σε αυτό. Σκέφτηκα ότι μετά τις εκλογές θα ξεκαθάριζε το ζήτημα και θα ολοκληρωνόταν η συμφωνία. Είμαι ξαφνιασμένος παρά το ότι φυσικά έχει το δικαίωμα ο Ίβκοβιτς να παραιτηθεί για συγκεκριμένους λόγους».

Σε ερώτηση για τις επικείμενες εκλογές στην ομοσπονδία και κατά πόσον αυτές θα επηρεάσουν την απόφαση του Ίβκοβιτς, ο Κάπιτσιτς σχολίασε, «για άλλη μια φορά θέλω να πω ότι είναι δικαίωμά του. Πρέπει να δεχθώ την απόφασή του και αυτό θα κάνει πιθανότατα και οποιοσδήποτε είναι στην προεδρία της ομοσπονδίας, αν γίνει κάποια αλλαγή. Η διαδικασία της επιλογής και πρόσληψης νέου προπονητή πάντως, δεν είναι εύκολη».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Tέλος από τη Σερβία ο Ίβκοβιτς!

Tέλος από τη Σερβία ο Ίβκοβιτς!
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Σερβίας, δίνοντας τέλος στις συζητήσεις με την ομοσπονδία της χώρας για παραμονή του μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.
«Μαύρη μέρα για το σερβικό μπάσκετ», τιτλοφορείται στη γειτονική χώρα η είδηση της παραίτησης του «Ντούντα» από τους «πλάβι». Ο προπονητής του Ολυμπιακού έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Ντράγκαν Κάπιτσιτς και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ενημερώνοντάς τους ότι δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Ο «Σοφός» είχε δεχθεί στην Αθήνα την επίσκεψη αξιωματούχων της ομοσπονδίας για να συζητήσουν την εξόφληση του μισθού και των πριμ που έχει λαμβάνειν και εν κατακλείδι την παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την άνοιξη, αλλά ο Ίβκοβιτς πρόλαβε τις εξελίξεις στέλνοντας επιστολή που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ψυχικά και σωματικά τη δουλειά που ξεκίνησα το 2008.

Το να είμαι προπονητής της εθνικής Σερβίας είναι για μένα μια ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση. Όλοι ξέρουμε ότι ποτέ δεν ζήτησα να λάβω συγκεκριμένη στιγμή τον μισθό μου. Τον καιρό του εμπάργκο και στις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία της χώρας και του μπάσκετ από το 1992 έως το 1995 εκπροσωπούσα την εθνική ομάδα εντελώς εθελοντικά. Απέρριψα το ποσό που μου πρότειναν. Με τον ίδιο τρόπο ηγήθηκα και του γραφείου των προπονητών από το 1996 έως το 1999.Αν μπορούσα, θα το έκανα με μεγάλη χαρά και τώρα, αλλά υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην ομοσπονδία μας».

Ο Ίβκοβιτς συνέχισε την επιστολή του με ευχαριστίες και την υπόσχεση πως θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια αναφέροντας συγκεκριμένα πως «είμαι ευγνώμων προς όλα τα μέλη του προπονητικού επιτελείου με τα οποία δούλεψα τα προηγούμενα χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στα προπονητικά προγράμματα από το 2008.

Είμαι σίγουρος πως θα κατανοήσετε τους λόγους που με οδήγησαν να μην ολοκληρώσω τη συμφωνία μας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012. Όπως πάντα, είμαι έτοιμος να μεταβιβάσω την εμπειρία μου από τη συνεργασία με αυτή τη γενιά των παικτών στο νέα προπονητικό τιμ και να τους προσφέρω ένα πλήρες πλάνο προετοιμασίας».

Η επιστολή ολοκληρώνεται με αιχμές του Ίβκοβιτς σχετικά με την έλλειψη ενδιαφέροντος όπως καταγγέλλει από την ομοσπονδία. Αναφέρει συγκεκριμένα στο τέλος του κειμένου του ότι «αγαπητέ κύριε πρόεδρε, μετά τη συνάντησή μας στην Αθήνα πριν τρεις μήνες, γνωρίζω πως έχετε υπερφορτωμένο πρόγραμμα εργασίας σχετικά με τις διαδικασίες προετοιμασίας της Γενικής Συνέλευσης. Αυτός είναι ένας σημαντικός χρόνος για τις εκλογές της ομοσπονδίας. Υποθέτω πως αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που δεν έχω λάβει για μήνες ούτε ένα τηλεφώνημα από εσάς, τον γενικό γραμματέα ή κάποιο από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Παίκτης της ΑΕΚ...και επίσημα!!

«Καλύτερη επιλογή η ΑΕΚ»
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Ντίνο Ντρπιτς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Μέχρι το καλοκαίρι θα φορά τα κιτρινόμαυρα ο Κροάτης, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια. «Ήταν η καλύτερη επιλογή», τόνισε ο Κροάτης άσος.«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Dino Drpic έως τις 30/06/11 με δικαίωμα επέκτασης έως τις 30/06/13», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δήλωσε: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου τη δεδομένη στιγμή. Βρισκόμουν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της εδώ και κάποιους μήνες και τελικά όλα ολοκληρώθηκαν θετικά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Είμαι χαρούμενος που θα ανήκω σε αυτή την ομάδα και περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη φορά που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της. Θα χρειαστούν κάποια παιχνίδια για να βρω τη φόρμα μου αλλά θέλω να υποσχεθώ στους φιλάθλους της ΑΕΚ ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Tα «Φαινόμενα» εκλείπουν... *ΒΙΝΤΕΟ*

Tα «Φαινόμενα» εκλείπουν... (videos)
Οι τίτλοι τέλους για έναν από τους τελευταίους μεγάλους ήρθε. Ο Ρονάλντο αποφάσισε να ρίξει αυλαία σε μια απίστευτη καριέρα, που σημάδεψε την τελευταία εικοσαετία. Το gazzetta.gr σας θυμίζει λίγη από τη μαγεία του.
Παντού τίτλους

Η καριέρα του σπουδαία, σε όποια ομάδα και να αγωνίστηκε κατέκτησε τίτλους. Με εξαίρεση τη Μίλαν, στην οποία δεν ολοκλήρωσε τη χρονιά εξαιτίας του σοβαρού του τραυματισμού, κατέκτησε παντού τίτλους. Κρουζέιρο, Αϊντχόφεν, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Κορίνθιανς, με όλες κατάφερε να πάρει τουλάχιστον ένα τρόπαιο.

Ένας Παγκόσμιος ρωταθλητής

Ο Ρονάλντο δεν είπε ποτέ όχι στην Εθνική Βραζιλίας συμμετέχοντας σε τέσσερα Μουντιάλ κατακτώντας τα δύο από αυτά, ενώ έγραψε και το δικό του όνομα με χρυσά γράμματα. Ο «χοντρός» συμμετείχε στα Παγκόσμια Κύπελλα του 1994, του 1998, του 2002 και του 2006, ενώ με το γκολ που σημείωσε στον αγώνα Βραζιλία-Γκάνα για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφτασε τα 15 γκολ στη διοργάνωση, ξεπερνώντας τον Γκερντ Μίλερ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών.

Η ατυχία σε όλο της το μεγαλείο

Αν κάποιος μπορεί να επικαλεστεί την τύχη, την γκαντεμιά ή τα θεία είναι ο Ρονάλντο. Το «φαινόμενο» είδε τη μοίρα να του παίζει σκληρό παιχνίδι αφού τραυματίστηκε τρεις φορές σοβαρά στο γόνατο, τραυματισμοί που θα μπορούσαν να τερματίσουν πρόωρα την καριέρα του.

Το πρώτο χτύπημα έρχεται στις 21 Νοεμβρίου 1999 σε έναν αγώνα της Ίντερ κόντρα στη Λέτσε. Επιστρέφει στις 12 Απριλίου 2000 κόντρα στη Λάτσιο στον ημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας, αλλά ύστερα από επτά λεπτά παθαίνει υποτροπή στους χιαστούς. Το κλάμα του στο «Ολίμπικο» συγκλονίζει.

Ο ίδιος δεν το βάζει κάτω, επιστρέφει εντυπωσιακά με το Μουντιάλ του 2002, μετακομίζει στη Ρεάλ, αλλά κι εκεί οι τραυματισμοί δεν τον αφήνουν. Έτσι, έρχεται το 2008 έχοντας επιστρέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Μίλαν αυτή τη φορά, όπου σε ένα ματς των «ροσονέρι» με τη Λιβόρνο καταρρέει. Η αρχική διάγνωση, ένας χρόνος στα πιτς και τέλος της καριέρας του. Ξανά όμως ο ίδιος δεν τα παρατάει κι επιστρέφει νωρίτερα μετακομίζοντας στην Κορίνθιανς.

Από τη Ροναλντίνια στα τραβεστί

Το «φαινόμενο» εκτός από τα μαγικά που έκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έκανε και άλλα εκτός. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι σχέσεις του γέμιζαν σελίδες των «κίτρινων» εντύπων. Από τη Ροναλντίνια στην Ντανιέλα Τσικαρέλι, μέχρι την παραλίγο ερωτική βραδιά με τις τρεις τραβεστί έως και τη στείρωση που έκανε πριν από λίγο καιρό, ο Ρονάλντο δεν σταμάτησε να απασχολεί τα ΜΜΕ.

Από «Φαινόμενο», «χοντρός»

Οι σοβαροί τραυματισμοί τον κυνήγησαν και αυτό είχε επίπτωση και στον οργανισμό του. Την εποχή που βρίσκεται στη Ρεάλ αρχίζει να παίρνει και τα πρώτα κιλά. Ο Ρονάλντο που ήταν υπόδειγμα αθλητή, πλέον θυμίζει παλαίμαχο με μπιροκοιλιά. Ο ίδιος κάνει προσπάθειες να τα χάσει τα κιλά αυτά, ακόμα και λιποαναρρόφηση κάνει μήπως και τα χάσει, αλλά πλέον το παρατσούκλι «χοντρός» που τον συνόδευε τα τελευταία χρόνια της καριέρας του, είχε μείνει για τα καλά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ-AΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ RONALDO..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=200UXfWgMQM
http://www.youtube.com/watch?v=L4-ryzvVUVU&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yswziXAhtNE
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X2NHqSXftzU
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QXCMnstVSXU
Read more!

«Δεν μπορούμε να σας πάρουμε στα σοβαρά»

«Δεν μπορούμε να σας πάρουμε στα σοβαρά»
Ανακοίνωση με σαφείς αιχμές για χαριστική αντιμετώπιση της ΕΠΟ απέναντι στους τρεις του τέως ΠΟΚ (με σαφείς αναφορές στις υποθέσεις Μιραλάς, Σισέ, Κοτσόλη και την τιμωρία της ΑΕΚ με μία αγωνιστική με απόφαση που βγήκε αυθημερόν) εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την ποινή δίμηνης απαγόρευσης εισόδου στον Μάκη Χάβο. «Η όλη προσπάθεια να πάρουμε στα σοβαρά τη λειτουργία των οργάνων πέφτει, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο κενό», αναφέρει η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» και καταλήγει: «Με αγωνία περιμένουμε και πάλι να εφαρμοστεί το γράμμα του κανονισμού σε κάποια υπόθεση του ΠΑΟΚ». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για την... αργοπορημένη απόφαση τιμωρίας του προπονητή μας Μάκη Χάβου, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Θα μπορούσαν, εφόσον μαζεύτηκαν το Σάββατο το πρωί για άλλη υπόθεση, να προλάβουν και τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής... 

Θεωρούμε σαφές ότι για την -σε α' ενικό πρόσωπο και εν βρασμώ ψυχής- διαμαρτυρία του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Φάκος θα πράξει το καθήκον του και θα τον αθωώσει τελικά, όπως αν δεν κάνουμε λάθος έκανε πρόσφατα σε άλλη περίπτωση. 

Επίσης, αν δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές, προλαβαίνουμε να κάνουμε κι εμείς μία; Εξάλλου μας αδειάσατε για δύο μήνες μια θέση στον πάγκο... 

Η όλη προσπάθεια να πάρουμε στα σοβαρά τη λειτουργία των οργάνων πέφτει, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο κενό... Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ύβρη, έκφραση αγανάκτησης με άκομψο τρόπο, σ' έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. 

Με αγωνία περιμένουμε και πάλι να εφαρμοστεί το γράμμα του κανονισμού σε κάποια υπόθεση του ΠΑΟΚ».

Πηγή sport-fm Read more!

Σαραβάκος «Καλύτερος ο Ολυμπιακός»

«Καλύτερος ο Ολυμπιακός»
Ο Δημήτρης Σαραβάκος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός σαν σύνολο είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, ενώ δίνει μηδαμινές ελπίδες στους «πράσινους» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94,6:
-Για τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια:
«Στα τελευταία παιχνίδια ο Παναθηναϊκός δείχνει άλλη συμπεριφορά. Τον βλέπουμε να τρέχει περισσότερο, κάτι που δεν είχαμε δει στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Χθες, βέβαια, μετά το γκολ του Σκόκο προβλημάτισε λίγο. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο. Εκεί άργησε να αντιδράσει και να συνέλθει και θα μπορούσε να είχε δεχθεί την ισοφάριση. Βλέπω αλλαγές, αλλά βλέπω και μεγάλο πάθος των παικτών. Χθες φάνηκε πως η ομάδα ήθελε πολύ το παιχνίδι».
-Για τις απουσίες:
«Σίγουρα του έλειπαν ο Νίνης και ο Ζιλμπέρτο Ζίλβα. Με τις προσθήκες θα ήταν καλύτερος».
-Υπάρχει ποιοτική διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό:
«Ο Ολυμπιακός σαν σύνολο είναι καλύτερος, πιο δεμένος. Και προσαρμόστηκε πιο εύκολα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.
Στον Παναθηναϊκό ξέρουν… Θέλουν μόνο τη νίκη. Διαφορετικά, μόνο με δώρο του Ολυμπιακού υπάρχει ακόμη πιθανότητα για πρωτάθλημα. Έτσι παίζει ρόλο η προετοιμασία, το πώς θα έχει προετοιμαστεί ψυχολογικά για να αντιμετωπίσει την ατμόσφαιρα και ό,τι επικρατεί στο Καραϊσκάκη. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει το μεγάλο του όπλο, τον Σισέ και τις στημένες φάσεις που θα έχει. Εάν δουλέψει σε αυτά, τότε έχει τύχη.
Ο ΠΑΟ είναι επτά βαθμούς πίσω. Είμαι όμως και θέμα γοήτρου. Παίζουν για την Ιστορία και φυσικά παίζεται και το πρωτάθλημα, το οποίο ουσιαστικά τελειώνει το πρωτάθλημα εάν δεν νικήσει. Πρέπει να παίξει ελεύθερος. Πολλά θα παιχθούν στο χώρο του κέντρο… Πρέπει να είναι έτοιμος για την ατμόσφαιρα που θα βρει στο Καραϊσκάκη.
-Ποιες ομάδες ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα:
«Δείγματα καλά έχει δείξει η Καβάλα, από πέρσι και συνεχίζει και φέτος, αλλά όχι σε ίδιο επίπεδο. Πολύ καλά δείγματα έχει δείξει ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Τσιώλης έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο. Υπάρχουν Έλληνες προπονητές που έχουν δουλέψει πολύ και με μικρό μπάτζετ, και έχουν δέιξει ότι ξέρουν να φτιάχνουν ομάδες αλλά και να διαλέγουν παίκτες. Και παίζει ρόλο και η αξία αλλά και το ήθος που έχουν οι παίκτες».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ποινή... κόσμου κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, την οποία θα εκτίσει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή. Έτσι, θα υποδεχθεί με κόσμο τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου.
Ποινή... κόσμου κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Με γεμάτες τις εξέδρες θα υποδεχτεί η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ την «Ένωση» για τα επεισόδια στον επαναληπτικό προημιτελικό του θεσμού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την ποινή αυτή οι «κιτρινόμαυροι» θα την εκτίσουν με τον Πανιώνιο την ερχόμενη αγωνιστική, ενώ θα κληθούν να βγάλουν από τα ταμεία τους και το ποσό των 100.000 ευρώ. Η ΑΕΚ μετά την απολογία ζήτησε από την επιτροπή να βγει η απόφαση σήμερα, όπως κι έγινε, ώστε να έχει κόσμο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Στην απολογία της η Ένωση στάθηκε στο γεγονός ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο για κατηγορίες ευρείας κλίμακας επεισοδίων, ενώ στηρίχθηκε και στο δεδικασμένο που υπάρχει φέτος, όταν Άρης καιΠαναθηναϊκός για ευρείας κλίμακας επεισόδια τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική. Η ΑΕΚ ζήτησε να της επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο, αφού η πλευρά της εξήγησε ότι η έκθεση της Αστυνομίας δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έγραψαν ο διαιτητής, ο παρατηρητής και ο 4ος στις δικές του εκθέσεις και βάσει του κανονισμού η έκθεση της Αστυνομίας είναι συμπληρωματική.

Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» τόνισαν ότι η έκθεση της Αστυνομίας λέει ότι στις 19.30 έγιναν επεισόδια, ενώ η Ένωση να τονίζει ότι η ευθύνη της ξεκινάει από τη στιγμή που έρχονται οι αποστολές, οι οποίες έφτασαν στο ΟΑΚΑ στις 19.40. Για την εισόδο των φιλάθλων η ΑΕΚισχυρίστηκε ότι οι οπαδοί ήθελαν να κρεμάσουν ένα πανό στις πινακίδες, κάτι που αρνήθηκε η ιδιωτική ασφάλεια του γηπέδου, ενώ γι' αυτά που έγιναν στο τέλος του αγώνα  ισχυρίστηκε πως ό,τι έγινε συνέβη μακριά από το ΟΑΚΑ.
Πηγή gazzeta Read more!

Ανοικτό το πρωτάθλημα για Μαϊκόν

Ανοικτό το πρωτάθλημα για Μαϊκόν
Ο δεξιός μπακ της Ίντερ, Μαϊκόν πιστεύει ότι οι νερατζούρι μπορούν ακόμη να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αν κερδίσουν την Φιορεντίνα, ενώ παραδέχθηκε ότι προτιμάει η ομάδα του να κυνηγάει στο σκορ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο κανάλι της Ίντερ:

«Η Γιουβέντους άξιζε να πάρει το προβάδισμα, κοιτάζοντας το πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το ημίχρονο, μας άξιζε η νίκη καθώς έπαιζαν πίσω από την μπάλα. Η μπάλα απλά δεν μπήκε στα δίχτυα απόψε, καθώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς αυτό το απόγευμα. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλύτερα. Είμαστε χαλαροί και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να προχωρήσουμε. Το παιχνίδι με την Φιορεντίνα θα είναι καθοριστικό για το πρωτάθλημα. Γενικά μου αρέσει όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ γιατί σημαίνει ότι πρέπει να τα δώσω όλα. Δυστυχώς όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες με μαρκάρουν καλά και δεν με αφήνουν να τους περάσω».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Αποθέωσε τον διαιτητή ο Μουρίνιο

Αποθέωσε τον διαιτητή ο Μουρίνιο
Ο Ζοσέ Μουρίνιο είπε τα καλύτερα λόγια για τον διαιτητή της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Εσπανιόλ, Ματέου Λοχάζ, τονίζοντας ότι τον θεωρεί ως τον κορυφαίο διαιτητή στην ισπανική Λίγκα, παρόλο που έκανε λάθη.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι με την Εσπανιόλ ο Μουρίνιο είχε να πει τα καλύτερα λόγια για τον διαιτητή της αναμέτρησης, παρόλο που θεώρησε ότι έκανε κάποια λάθη στον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα ήθελα να βλέπω τον Ματέου Λοχάζ σε κάθε παιχνίδι. Ίσως έκανε λάθος με την κόκκινη κάρτα ή με το πιθανό πέναλτι, αλλά είναι ένας πολύ καλός διαιτητής με μια φιλοσοφία που μου αρέσει πολύ και έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στα παιχνίδια».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Πρόβλημα με Ντιόπ

Πρόβλημα με Ντιόπ
Σε απεικονιστικό έλεγχο θα υποβληθεί ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ ο αποχώρησε από το ντέρμπι με κάκωση στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού. Αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή, στην Ισπανία οι Μπαχά και Ματέος.Με πρόβλημα αποχώρησε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Σενεγαλέζος άσος θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα τη κάκωσης που υπέστη στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίασαν οι Ναμπίλ Μπαχά και Νταβίντ Ματέος, οι οποίοι πήραν άδεια και βρίσκονται στην Ισπανία για προσωπικούς λόγους.

Όσον αφορά αυτούς που αγωνίστηκαν την Κυριακή, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, με τον Σάββα Γκέντσογλου να συνεχίζει τη φυσιοθεραπεία του.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 10:30 το πρωί, αφού για την Τρίτη είναι προγραμματισμένο ρεπό.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Δεν θέλω τον Σισέ στον Ολυμπιακό!»

«Δεν θέλω τον Σισέ στον Ολυμπιακό!»
Γκολ με τον Παναθηναϊκό για να... τρελαθεί θέλει να πετύχει ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος τόνισε πως δεν θα ήθελε τον Τζιμπρίλ Σισέ στον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής από την παραμονή του στη χώρα μας.Αναλυτικά τα όσα είπε στον Ελεύθερο Τύπο ο μέσος του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ:

- Πώς σε έπεισε ο Βαλβέρδε να έρθεις στην Ελλάδα;

«Μου είπε πως είναι τεράστια ευκαιρία για την καριέρα μου. Ο Ολυμπιακός πάει για πρωτάθλημα, ενώ του χρόνου θα παίξει στο Champions League, το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Μου μίλησε και για τον απίστευτα εκδηλωτικό κόσμο του Ολυμπιακού. Όλο αυτό το πακέτο με δελέασε».

- Κάνεις πολλά μέσα στο γήπεδο. Τι πιστεύεις ότι κάνεις καλύτερα;

«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεις το ίδιο καλά και με την μπάλα και χωρίς αυτή. Ο προπονητής μού ζητάει να μαρκάρω, να συμμετέχω στο δημιουργικό κομμάτι και να ψάχνω το γκολ. Μου αρέσει πολύ να βγάζω ασίστ και αυτό κάνω καλά».

- Ξέρεις τον Όσκαρ που αμφισβητήθηκε πολύ όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό; Ένιωσες και εσύ την αμφισβήτηση στην αρχή της χρονιάς;

«Τον ξέρω. Είμαι διαφορετικός ποδοσφαιριστής. Δεν λέω καλύτερος ή χειρότερος. Λέω διαφορετικός. Είναι λογικό να μη με γνωρίζει ο κόσμος, αλλά δεν πρέπει να κρίνεις κάποιον χωρίς να του έχεις δώσει τα χρονικά περιθώρια να δείξει ποιος είναι.
Δεν ήταν σωστό που δέχθηκα κριτικές στην αρχή. Τώρα, ύστερα από όσα έχω κάνει στο γήπεδο, με βλέπουν στο δρόμο και μου ζητάνε αυτόγραφο. Δίνω τις απαντήσεις μου στο γήπεδο».

- Πώς θα πανηγυρίσεις το πρωτάθλημα;

«Θα είναι το πρώτο μου εφόσον το πάρουμε. Θα είναι πολύ συγκινητικό για μένα. Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω. Είναι όπως όταν σκοράρεις. Πριν βάλεις το γκολ, δεν ξέρεις πώς θα το πανηγυρίσεις».

- Έχεις σκοράρει εναντίον της Μπαρτσελόνα. Αν το κάνεις κατά του ΠΑΟ, θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση;

«Ναι! Θα είναι πολύ σημαντικό αυτό το γκολ. Η αίσθηση θα είναι τρομερή. Εκεί... θα τρελαθώ!»

- Πού θα το αφιερώσεις;

«Μα στον κόσμο της ομάδας, που εκείνη τη στιγμή θα είναι στα ουράνια».

- Τι απαντάς σε όσους λένε ότι δεν μπορείτε να πάρετε ντέρμπι φέτος;

«Το παραδέχομαι, αλλά το πρωτάθλημα είναι κούρσα αντοχής και όχι ταχύτητας. Θέλουμε τα ντέρμπι, αλλά περισσότερο θέλουμε το πρωτάθλημα».

- Ποιος είναι ο MVP ως τώρα στον Ολυμπιακό;

«Στον Ολυμπιακό είμαστε καλοί ως σύνολο. Αν πρέπει όμως οπωσδήποτε να πω ένα όνομα, τότε θα διάλεγα τον Μιραλάς».

- Ποιον αντίπαλο ξεχωρίζεις;

«Ο Σισέ είναι ζωτικός ποδοσφαιριστής για τον ΠΑΟ. Τον κρατάει... ζωντανό».

- Θα τον ήθελες στον Ολυμπιακό;

«Όχι, οι επιθετικοί μας φτάνουν».

- Ευστόχησες σε πέναλτι που έχασαν μεγάλα ονόματα στον Ολυμπιακό; Έχεις πιο κρύο αίμα από όλους;

«Το μυστικό είναι να ξέρεις πώς θα το εκτελέσεις από πριν. Αν αρχίσεις να αμφιβάλλεις πριν το χτυπήσεις, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες αποτυχίας. Διατηρώ την ψυχραιμία μου και εκτελώ με ηρεμία».

- Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σε εντυπωσίασε στον Ολυμπιακό;

«Από την προετοιμασία του πρώτου αγώνα με τον Ηρακλή, ένιωσα κατευθείαν την πίεση του αποτελέσματος. Κατάλαβα ότι στον Ολυμπιακό είναι τεράστιο θέμα όταν χάνεις ένα παιχνίδι και πρέπει να κερδίζεις πάντα, πάντα, πάντα! Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις ομάδες όπου αγωνιζόμουν στο παρελθόν».

- Μετά τον Ολυμπιακό πού θα ήθελες να παίξεις;

«Από όνειρο και μόνο, θα ήθελα να παίξω στην Μπαρτσελόνα. Αλλά δεν το βλέπω πολύ πιθανό. Είναι μάλλον δύσκολο να δω τον εαυτό μου με τη φανέλα της Μπάρτσα. Άλλωστε περνάω φανταστικά στον Ολυμπιακό. Νόμιζα ότι θα ήταν δύσκολο να αφήσω την οικογένειά μου, τη χώρα μου, αλλά με όσα ζω εδώ δεν το μετανιώνω! Είμαι σε μια ομάδα όπου αισθάνομαι ότι με αγαπάνε».

Ο Νταβίντ Φουστέρ στη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε και για τις εντυπώσεις του από τη ζωή στην Ελλάδα: «Μου αρέσει πάρα πολύ το κλίμα, οι ανοιχτοί άνθρωποι που μοιάζουν με τους Ισπανούς, οι συνήθειές σας. Με τρελαίνει η κίνηση και ο τρόπος που... οδηγείτε εδώ. Είχα ήδη ένα μικρό ατύχημα. Όλοι οι Έλληνες οδηγείτε και μιλάτε στο κινητό τηλέφωνο. Είναι απίστευτο!»

- Η ελληνική κουζίνα σού αρέσει;

«Δοκίμασα μουσακά και μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά είναι βαρύ φαγητό και σου κάθεται στο στομάχι».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Πρωτοκλασάτες» απουσίες για Σίτι!

 «Πρωτοκλασάτες» απουσίες για Σίτι!
Χωρίς τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον Νάιτζελ ντε Γιονγκ θα παραταχθεί στο «Κλ. Βικελίδης» την Τρίτη η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας.Το απόγευμα της Δευτέρας θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για το παιχνίδι με τον Άρη, στο πλαίσιο των «32» του Europa League.
Οι Άγγλοι έρχονται χωρίς τους τραυματίες Μάριο Μπαλοτέλι και Νάιτζελ ντε Γιονγκ, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν και έμειναν στο νησί.

Στις 20:00 αναμένεται να παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου από τον τεχνικό των «Πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι, ενώ νωρίτερα στις 17:00 θα μιλήσει ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Το AEL FC Arena έγινε Μαντριγάλ!

Το AEL FC Arena έγινε Μαντριγάλ!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας την επίθεση που έγινε σε Βολιώτη δημοσιογράφο στο «AEL FC ARENA». Μάλιστα, η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει ως... Μαντριγάλ το γήπεδο των «βυσσινί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε χθες στις δημοσιογραφικές θέσεις του AEL FC ARENA (ΜΑΝΤΡΙΓΑΛ), ο Βολιώτης δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργούλας και η οποία προκάλεσε τον τραυματισμό του, καθώς και τον προπηλακισμό όλων των δημοσιογράφων από το Βόλο και με επιστολή της προς τον Εισαγγελέα Λάρισας και τον Αθλητικό Εισαγγελέα ζητά να βρεθούν οι δράστες καθώς και οι ηθικοί αυτουργοί.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με νέα ανακοίνωσή της αύριο, Τρίτη, θα πάρει θέση για όλους και για όλα».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Σεξ στην εξέδρα! *ΒΙΝΤΕΟ*

Bαρέθηκαν το θέαμα και έγιναν ...θέαμα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Σεξ στην εξέδρα έκανε ένα ζευγάρι που βαρέθηκε το θέαμα στο γήπεδο. Τα μικρά παιδάκια να κλείσουν λίγο τα ματάκια και οι μεγαλύτεροι ας τα γουρλώσουν...Σίγουρα δεν είναι σε κάποια κερκίδα αγώνα της superleague, όπου ο κόσμος έχει βαρεθεί από το φτωχό θέαμα και το έχει ρίξει σε άλλου είδους… συναναστροφές.

Όπως και να έχει το σεξ σε κερκίδες δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Το είδαμε κι αυτό, όμως. Έστω κι αν δεν φαίνονται και πολλά, πολλά.

Σε ποδοσφαιρικό γήπεδο ένα ζευγάρι από τους θεατές κάνει δημοσίως σεξ κι έπειτα κάθεται να απολαύσει τον αγώνα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
http://www.metacafe.com/watch/1375/public_sex_at_stadium/ Read more!

Και τώρα οι δυο τους!

Και τώρα οι δυο τους!
Το επερχόμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος. Το gazzetta.gr αναλύει το πρόγραμμα των δύο ομάδων μετά από αυτό...Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει στο ντέρμπι του Σαββάτου τότε η υπόθεση τίτλος θα λάβει και επίσημα τέλος, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων θα αυξηθεί στους 10 βαθμούς, επτά αγωνιστικές πριν από τη λήξη της σεζόν. Ακόμα και με ισοπαλία οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι αγκαλιά με τον τίτλο, αφού θα πρέπει να υπερασπιστούν τη διαφορά 7 βαθμών σε ισάριθμους αγώνες.

Αν όμως ο Παναθηναϊκός κερδίσει, τότε το πρωτάθλημα θα πάρει και πάλι φωτιά. Η διαφορά θα πάει στους 4 βαθμούς και η υπόθεση τίτλος θα παραμείνει ανοιχτή. Ο Ολυμπιακός έχει 4 από τα 7 ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν θεωρητικά δυσκολότερο πρόγραμμα.

Η ομάδα του Βαλβέρδε παίζει μετά το ντέρμπι, με τον Πανιώνιο που μάχεται για την παραμονή του, στη Νέα Σμύρνη. Τα άλλα δύο ματς που θα κληθεί να δώσει μακριά από την έδρα της είναι με ΠΑΟΚ (26η) και Ατρόμητο (29η). Παράλληλα, έχει και το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (27η), ενώ στο Καραϊσκάκη θα υποδεχθεί Εργοτέλη, Καβάλα και Λάρισα.

Από την άλλη, η ομάδα του Φερέιρα έχει περισσότερους αγώνες μακριά από το ΟΑΚΑ, αλλά με πιο βατούς αντιπάλους. Τα εκτός έδρας ματς που θεωρούνται επικίνδυνα για το «τριφύλλι» είναι με Ηρακλή (26η) και Ολυμπιακό Βόλου (30ή), ενώ θα φιλοξενηθεί και από τη Λάρισα και τον Πανσερραϊκό. Στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν Ατρόμητο (24η), Κέρκυρα (27η) και Αστέρα Τρίπολης (29η).
Αναλυτικά το πρόγραμμα


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Πανιώνιος (εκτός)

Ατρόμητος (εντός)


Εργοτέλης (εντός)

Λάρισα (εκτός)


ΠΑΟΚ (εκτός)

Ηρακλής (εκτός)


ΑΕΚ (εντός)

Κέρκυρα (εντός)


Καβάλα (εντός)

Πανσερραϊκός (εκτός)


Ατρόμητος (εκτός)

Αστέρας Τρίπολης (εντός)


Λάρισα (εντός)

Ολυμπιακός Βόλου (εκτός)


Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Διαψεύδει για Φάμπρεγας η Ρεάλ

Διαψεύδει για Φάμπρεγας η Ρεάλ
Σε διάψευση των δημοσιευμάτων περί ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Σεσκ Φάμπρεγας προέβη η διοίκηση της «Βασίλισσας» μέσω του τεχνικού διευθυντή της, Χόρχε Βαλντάνο.«Ποτέ δεν κάναμε πρόταση για τον Φάμπρεγας και ουδέποτε ήρθαμε σε επαφή με τους ανθρώπους της Άρσεναλ. Έχουμε καλή σχέση με την Άρσεναλ σαν σύλλογοι και για τον λόγο αυτό δεν θέλουμε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ, Χόρχε Βαλντάνο.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Η χειρότερη ΑΕΚ της 15ετίας

Η χειρότερη ΑΕΚ της 15ετίας
Οι αριθμοί μπορεί να μην είναι το απόλυτο κριτήριο, όμως πολλές φορές λένε την αλήθεια. Οπως παρουσιάζει το gazzetta, η φετινή ΑΕΚ με τις 9 ήττες κάνει τη χειρότερη πορεία της, τα τελευταία 15 χρόνια!Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει φτάσει αισίως τις 9 ήττες στο πρωτάθλημα 8 αγωνιστικές πριν την λήξη του. Με την ήττα από τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ ξεπέρασε το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ της την τελευταία 15ετία, το οποίο είχε σημειωθεί την σεζόν 1999/00 όταν και είχε τελειώσει το πρωτάθλημα με 8 ήττες.

Η αμέσως χειρότερη επίδοση είχε σημειωθεί τις σεζόν 2003/04 και 2009/10 όπου είχε συνολικά 7 ήττες. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το αρνητικό ρεκόρ της ΑΕΚ μπορεί να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού συμπλήρωσε ήδη 9 ήττες έχοντας να δώσει ακόμα 8 αγώνες.

Δείτε στο παρακάτω πινακάκι τη θέση της ΑΕΚ και τις ήττες της στο πρωτάθλημα τα τελευταία 15 χρόνια.

ΣΕΖΟΝ

ΘΕΣΗ

ΗΤΤΕΣ

2009/10

4η

7

2008/09

4η

3

2007/08

2η

6

2006/07

2η

4

2005/06

2η

5

2004/05

3η

2

2003/04

4η

7

2002/03

3η

4

2001/02

2η

6

2000/01

3η

7

1999/00

3η

8

1998/99

2η

5

1997/98

3η

4

1996/97

2η

6

1995/96

2η

3


Πηγή gazzetta.gr
Read more!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Να γιατί αθωώθηκε ο Σισέ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Να γιατί αθωώθηκε ο Σισέ!
Το gazzetta αποκαλύπτει γιατί η υπόθεση του Σισέ μπαίνει στο αρχείο, καθώς ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι τιμωρίας και πάει στο Καραϊσκάκη. Δείτε αποκλειστικά το έγγραφο του εισαγγελέα.

Ο κ. Φάκος, όπως αναλύει και στο επίσημο έγγραφο που βρήκε το gazzetta και σας παρουσιάζει, αθωώνει τον ποδοσφαιριστή, εξηγώντας πώς ο ίδιος απευθύνθηκε σε α’ ενικό πρόσωπο με την υβριστική δήλωση, χωρίς να θίξει την τιμή και την υπόληψη άλλου ατόμου.

Συνυπολογίζοντας το παθητικό της πρότασης ( δηλαδή ότι το υπέστη ο ιδιος) αλλά και ότι όπως η κοινή λογική ορίζει, ο ποδοσφαιριστής δεν έβγαζε λόγο σε «άμβωνα» αλλά σε ποδοσφαιρική συνέντευξη Τύπου, και λαμβάνοντας υπ' όψιν την ψυχολογία της στιγμής που διακατείχε ως άτομο τον ποδοσφαιριστή, δηλαδή την εσωτερική του απογοήτευση και ένταση, έκρινε ότι δεν συνέτρεχε λόγος να τιμωρηθεί ο Σισέ.

Την απόφαση αυτή την πήρε ο κ. Φάκος έκρινε λαμβάνοντας υπ' όψιν και την ανθρώπινη διάσταση του αθλητού, ενώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι εφόσον ο διαιτητής της συγκεκριμένης συνάντησης Παππάς δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα, καθώς ο Σισέ είπε την επίμαχη φράση στην συνέντευξη Τύπου, ο μοναδικός που είχε αρμοδιότητα να τον τιμωρήσει ήταν ο αθλητικός εισαγγελέας, ο οποίος πλέον βάζει την υπόθεση στο αρχείο.

Δείτε αποκλειστικά στο image gallery του gazzetta, το έγγραφο με το οποίο ο εισαγγελέας εξηγεί το σκεπτικό του!!!


«Απαράδεκτος ο Ολυμπιακός»

Ο Ανδρέας Φάκος μίλησε στον Sentra 103,3 για τις δηλώσεις του Σισέ και την υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς:

Για τον Σισέ: «Πήραμε τις δηλώσεις και εγώ προσωπικά έκρινα πως όπως τις είχε εκφέρει δεν συνιστούσαν αδίκημα για να ασκήσουμε αυτεπάγγελτα ποινική δίωξη. Εχω γράψει σε έγγραφο το σκεπτικό μου επακριβώς, υπάρχει στην ΕΠΟ».

Για την υπόθεση Μιραλάς και την έφεση που άσκησε ο ίδιος: «Ηρθε στην ΕΠΟ η απόφαση αυτή τις πρώτες απογευματινές ώρες της Παρασκευής. Στη συνέχεια η ενδιαφερόμενη ΠΑΕ, του Ολυμπιακού, μου ζήτησε να ασκήσω έφεση εγώ, όπως είχα δικαίωμα.

Παραλλήλως είχε κάνει έφεση και ο Ολυμπιακός, η οποία όμως ήταν απαράδεκτη επειδή ο νόμος λέει ότι πρέπει να είναι πάνω από δύο αγωνιστικές η τιμωρία για να έχει δικαίωμα να κάνει έφεση. Εγώ ή έπρεπε με βάση την έφεση του Ολυμπιακού να την απορρίψω ή να την κάνω δεκτή εξηγώντας γιατί.

Με βάση το φύλλο αγώνα, ο διαιτητής έγραψε ότι ο Μιραλάς αντίκρισε κόκκινη κάρτα επειδή απώθησε βιαίως αντίπαλο. Του επεβλήθη δύο ημέρες αποκλεισμού ενώ με ορθή εκτίμηση των περιστατικών, όπως τα έγραψε ο διαιτητής και σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να του επιβληθεί μια αγωνιστική και πρόστιμο 80 ευρώ.

Είχε γίνει λάθος εκτίμηση των περιστατικών που έγραψε ο διαιτητής. Το είχαν πάει σε άλλη διάταξη προφανώς. Ότι ήταν εξύβριση. Δεν ήταν όμως. Τουλάχιστον έτσι εγώ το εξέλαβα. Ηταν όπως έγραψε ο διαιτητής, απώθησε βιαίως, δεν εξύβρισε».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

ΠΑΟ - ΑΕΚ 3-1 *ΒΙΝΤΕΟ*

Αυτή η τριάρα μετράει! (video)
Τα 3 γκολ στο κύπελλο δεν έφταναν! Τώρα όμως ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-1 την ΑΕΚ, έφερε την διαφορά από τον Ολυμπιακό στο -7 και πάει στο Καραϊσκάκη για την τελευταία «ζαριά» της χρονιάς!

Ενδεκάδα... νοσοκομείου!
Με την τύχη του-και πως να κάνει διαφορετικά- τα είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός εκτός από τα δεδομένα προβλήματα(Σπυρόπουλος, Γκαρσία, Γκοβού, Καρνέζης, Μπουμσόνγκ) αντιμετώπισε και δύο της τελευταίας στιγμής! Και μάλιστα με ενδεκαδάτους παίκτες. Οff o Ζιλμπέρτο που ανέβασε ξανά πυρετό αλλά και ο Νίνης με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.
Ενδεκάδα ανάγκης, λοιπόν, από τον 64χρονο τεχνικό με Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, αριστερά τον Ιωαννίδη, δεξιά τον Βύντρα και τους Καντέ, Σαριέγκι κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Σιμάο σε ρόλο «κόφτη», έχοντας μπροστά του Κατσουράνη και Καραγκούνη. Λέτο αριστερό εξτρέμ, Λάζαρος δεξί και στην κορυφή του 4-3-3 ο Σισέ.

Αλχημείες και Σκόκο στον πάγκο!Σίγουρα, λίγοι ήταν οι φίλοι της ΑΕΚ που δεν... πάγωσαν στην ανάγνωση της ενδεκάδας που προτίμησε ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Ισπανός άφησε τον Νάτσο Σκόκο στον πάγκο, προτιμώντας τον Μπαχά για την κορυφή και τον Μίτσελ σε ρόλο δεξιού χαφ.Ο Σαχά ξεκίνησε στη «κιτρινόμαυρη» εστία, με Καράμπελα αριστερά, Γιάχιτς δεξιά και Δέλλα, Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Ντιόπ, Μάκος τα αμυντικά χαφ, ο Λυμπερόπουλος σε ελεύθερο ρόλο, αριστερό «φτερό» ο Λαγός, δεξί ο Μίτσελ και στην κορυφή του 4-4-1-1 ο Μπαχά.

Δικαιοσύνη με «Κάτσο»!

Στις δηλώσεις τους όλη την εβδομάδα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκαθάριζαν πως δεν έχουν ξεχάσει τι έγινε στο Κύπελλο. Το πως είχαν... πατήσει την «Ένωση» αλλά αποκλείστηκαν στο φινάλε.Έχοντας στο μυαλό τους αυτό ακριβώς το ματς, οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά και πίεσαν από το πρώτο λεπτό την «Ένωση» που όπως σε όλα τα ντέρμπι μπήκε για να παίξει σε παθητικό ρόλο και να κυνηγήσει κάτι καλό στις αντεπιθέσεις.

Με έναν Σιμάο να... δαγκώνει τα πάντα στη μεσαία γραμμή και τους Ιωαννίδη, Λέτο από αριστερά να έχουν άψογη συνεργασία οι πρωταθλητές είχαν την υπεροχή αλλά εκτός από το τετ-α-τετ του Σισέ(φανταστική πάρε-βάλε μπαλιά του Καραγκούνη) που «έβγαλε» ο Σάχα δεν δημιούργησαν μεγάλες φάσεις απέναντι σε μια ΑΕΚ που... ψαχνόταν στο γήπεδο, έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και δεν είχε πλάνο στο παιχνίδι της.

Στο τέλος του ημιχρόνου οι παίκτες του Φερέιρα αύξησαν την πίεση τους, ο Παμπορίδης... χαρίστηκε την κόκκινη του Ντιόπ στο 44' και στιγμές αργότερα ο Κώστας Κατσουράνης απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό! Μισό γκολ η κεφαλιά-ασίστ του Σαριέγκι, ιδανικό τελείωμα από τον διεθνή μέσο που σε τέτοιες φάσεις είναι... μανούλα.

«Πράσινο» πάρτι με... παρεμβολή Νάτσο!

Ο Παναθηναϊκός είχε την... φορά από το γκολ στο φινάλε και μπήκε για να καθαρίσει το παιχνίδι! Φαινομενικά το έκανε και μάλιστα πολύ γρήγορα. Στο 51' ο Σισέ έφυγε στη κόντρα σαν... νταλίκα με σπασμένα φρένα, πήρε παραμάζωμα την άμυνα της ΑΕΚ και σέρβιρε το γκολ στον Βύντρα, ο οποίος... εκτέλεσε τον Σάχα.

Το πάρτι, μόλις είχε αρχίσει στο ΟΑΚΑ, οι οπαδοί ζητούσαν νίκη στο Φάληρο αλλά ο Χιμένεθ είπε να κάνει το... αυτονόητο και να δώσει στην ομάδα του επιθετική ώθηση με τον Σκόκο αντί του Μίτσελ. Ο Αργεντινός περιόρισε τα «ανεβάσματα» του Ιωαννίδη και στη πρώτη ευκαιρία που βρήκε ανοιχτό χώρο, έφυγε σαν... σφαίρα, πέρασε τον Σαριέγκι και πλάσαρε ιδανικά τον Τζόρβα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η «Ένωση» πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, έκλεισε στα καρέ του τον Παναθηναϊκό και... σφυροκοπούσε. Χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Το ματς είχε ξαναγίνει ντέρμπι, το τελευταίο τέταρτο φάνταζε σαν από ταινία του Χίτσκοκ αλλά ο... killer Σισέ είχε αντίθετη άποψη. Ο Καντέ με κούρσα που θα θυμάται για πολλά χρόνια, έστρωσε στον Γάλλο που με διαγώνιο «κεραυνό» έγραψε το 3-1 και έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή.

MAN OF THE MATCH: Για ακόμη μια φορά το πάθος του αρχηγού ξεχείλιζε, για ακόμη μια φορά πήρε στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό. Αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι... ευλογία για το «τριφύλλι». Ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε την ασίστ στο γκολ του Βύντρα με απίστευτη ενέργεια, «σκότωσε» ο ίδιος τον Σάχα για το 3-1 που τελείωσε το παιχνίδι.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ:
Σαν να γύρισε τον χρόνο πίσω απόψε. Ακόμη... τρέχει ο Κατσουράνης, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός στο πλευρό του εξαιρετικού Σιμάο. Καταλυτικός στην πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας που είχε η ομάδα του, ήταν εκείνος που απέδειξε ξανά πως «έχει» το γκολ, βάζοντας σε ρόλο οδηγού τον Παναθηναϊκό. Από την ΑΕΚ, φυσικά, αυτός που με την απόδοση του άλλαξε την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός μείωσε αρχικά το παιχνίδι ενώ ταλαιπώρησε αφάνταστα την αριστερή πτέρυγα του Παναθηναϊκού.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ:
Ο Μανόλο Χιμένεθ. Παρουσίασε μια ομάδα, η οποία πραγματικά δεν ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Δεν του βγήκε ούτε ο Μίτσελ σε ρόλο δεξιού χαφ αλλά ούτε και ο Ναμπίλ Μπαχά, ο οποίος είναι ανέτοιμος. Για έναν ανεξήγητο λόγο άφησε στον πάγκο τον Σκόκο και ο Αργεντινός με το που μπήκε τον εξέθεσε, κάνοντας άνω-κάτω την αριστερά πτέρυγα του Παναθηναϊκού.

Η ΓΚΑΦΑ
: Από γκάφες η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ άλλο τίποτα. Μόνος του ο Κατσουράνης στο 1-0, κούρσα πενηντάρα από τον Σισέ δεν βρίσκεται να τον κόψει κανείς, παιδική αντίδραση και στο σλάλομ του... Καντέ! Ένας Δέλλας δεν φτάνει να παίζει για δύο(ο Μανώλας πολλά λόγια και από μπάλα τίποτα) ενώ και ο Μάκος ανασταλτικά δεν βοήθησε καθόλου.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ:
Δεν απέφυγε τα λάθη. Θα έπρεπε να είχε αποβάλλει τον Ντιόπ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 44' για φάουλ πάνω στον Σιμάο. Από κει και πέρα δεν έκανε κάποιο μεγάλο λάθος. Ο δεύτερος επόπτης, όμως, Γκάγκας και ενώ το σκορ είναι στο 3-1 «κόβει» τον Μπλάνκο στο 79' με οφσάιντ που δεν υπάρχει.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR:
Το αποψινό ντέρμπι ήταν... τελικός για τον Παναθηναϊκό ενόψει Καραϊσκάκη, Οι παίκτες του Φερέιρα είχαν το κίνητρο, είχαν το πλάνο και τις λύσεις για να πάρουν το ματς με το 3-1 να είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ με εξαίρεση ένα τέταρτο μετά το γκολ του Σκόκο ήταν... απούσα από το γήπεδο και έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος όσον αφορά τα πλέι-οφ.
Πλέον, όλα τα βλέμματα στρέφονται στην «αιώνια» μάχη του Σαββάτου. Οι πρωταθλητές πάνε με το -7 στην πλάτη αλλά με την εικόνα που παρουσιάζουν τις τελευταίες αγωνιστικές φαίνονται... έτοιμοι για όλα!

http://www.woop.gr/article/17608/den-paradinetai-me-tipota-video

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...