ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Να γιατί αθωώθηκε ο Σισέ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Να γιατί αθωώθηκε ο Σισέ!
Το gazzetta αποκαλύπτει γιατί η υπόθεση του Σισέ μπαίνει στο αρχείο, καθώς ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι τιμωρίας και πάει στο Καραϊσκάκη. Δείτε αποκλειστικά το έγγραφο του εισαγγελέα.

Ο κ. Φάκος, όπως αναλύει και στο επίσημο έγγραφο που βρήκε το gazzetta και σας παρουσιάζει, αθωώνει τον ποδοσφαιριστή, εξηγώντας πώς ο ίδιος απευθύνθηκε σε α’ ενικό πρόσωπο με την υβριστική δήλωση, χωρίς να θίξει την τιμή και την υπόληψη άλλου ατόμου.

Συνυπολογίζοντας το παθητικό της πρότασης ( δηλαδή ότι το υπέστη ο ιδιος) αλλά και ότι όπως η κοινή λογική ορίζει, ο ποδοσφαιριστής δεν έβγαζε λόγο σε «άμβωνα» αλλά σε ποδοσφαιρική συνέντευξη Τύπου, και λαμβάνοντας υπ' όψιν την ψυχολογία της στιγμής που διακατείχε ως άτομο τον ποδοσφαιριστή, δηλαδή την εσωτερική του απογοήτευση και ένταση, έκρινε ότι δεν συνέτρεχε λόγος να τιμωρηθεί ο Σισέ.

Την απόφαση αυτή την πήρε ο κ. Φάκος έκρινε λαμβάνοντας υπ' όψιν και την ανθρώπινη διάσταση του αθλητού, ενώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι εφόσον ο διαιτητής της συγκεκριμένης συνάντησης Παππάς δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα, καθώς ο Σισέ είπε την επίμαχη φράση στην συνέντευξη Τύπου, ο μοναδικός που είχε αρμοδιότητα να τον τιμωρήσει ήταν ο αθλητικός εισαγγελέας, ο οποίος πλέον βάζει την υπόθεση στο αρχείο.

Δείτε αποκλειστικά στο image gallery του gazzetta, το έγγραφο με το οποίο ο εισαγγελέας εξηγεί το σκεπτικό του!!!


«Απαράδεκτος ο Ολυμπιακός»

Ο Ανδρέας Φάκος μίλησε στον Sentra 103,3 για τις δηλώσεις του Σισέ και την υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς:

Για τον Σισέ: «Πήραμε τις δηλώσεις και εγώ προσωπικά έκρινα πως όπως τις είχε εκφέρει δεν συνιστούσαν αδίκημα για να ασκήσουμε αυτεπάγγελτα ποινική δίωξη. Εχω γράψει σε έγγραφο το σκεπτικό μου επακριβώς, υπάρχει στην ΕΠΟ».

Για την υπόθεση Μιραλάς και την έφεση που άσκησε ο ίδιος: «Ηρθε στην ΕΠΟ η απόφαση αυτή τις πρώτες απογευματινές ώρες της Παρασκευής. Στη συνέχεια η ενδιαφερόμενη ΠΑΕ, του Ολυμπιακού, μου ζήτησε να ασκήσω έφεση εγώ, όπως είχα δικαίωμα.

Παραλλήλως είχε κάνει έφεση και ο Ολυμπιακός, η οποία όμως ήταν απαράδεκτη επειδή ο νόμος λέει ότι πρέπει να είναι πάνω από δύο αγωνιστικές η τιμωρία για να έχει δικαίωμα να κάνει έφεση. Εγώ ή έπρεπε με βάση την έφεση του Ολυμπιακού να την απορρίψω ή να την κάνω δεκτή εξηγώντας γιατί.

Με βάση το φύλλο αγώνα, ο διαιτητής έγραψε ότι ο Μιραλάς αντίκρισε κόκκινη κάρτα επειδή απώθησε βιαίως αντίπαλο. Του επεβλήθη δύο ημέρες αποκλεισμού ενώ με ορθή εκτίμηση των περιστατικών, όπως τα έγραψε ο διαιτητής και σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να του επιβληθεί μια αγωνιστική και πρόστιμο 80 ευρώ.

Είχε γίνει λάθος εκτίμηση των περιστατικών που έγραψε ο διαιτητής. Το είχαν πάει σε άλλη διάταξη προφανώς. Ότι ήταν εξύβριση. Δεν ήταν όμως. Τουλάχιστον έτσι εγώ το εξέλαβα. Ηταν όπως έγραψε ο διαιτητής, απώθησε βιαίως, δεν εξύβρισε».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...