ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

«Mε τη μαγκιά μας θα νικήσουμε!»

«Mε τη μαγκιά μας θα νικήσουμε!»
Τη σιγουριά του ότι το βράδυ του Σαββάτου η διαφορά από τον Παναθηναϊκό θα πάει στο +10 εξέφρασε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της «Θύρας 7»!

«Μην... τσιμπάτε στις προκλήσεις!»

O πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ξεκαθάρισε προς τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του πως δεν «πρέπει να... τσιμπήσουμε σε προκλήσεις». Ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ τους κατέστησε σαφές πως περιμένει κόσμια συμπεριφορά από μέρους τους.

Ο Μαρινάκης διευκρίνισε πως δεν θέλει καμία ακρότητα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη: «Στηρίξτε την ομάδα με τον τρόπο που εσείς ξέρετε. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ' άλλα.

Θα πρέπει να εμψυχώσουμε όπως μπορούμε τους παίκτες μας. Να φανούμε φιλόξενοι και μην γίνει κανένα παρατράγουδο», σχολίασε σχετικά.

Από εκεί και πέρα σχετικά με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τους είπε μεταξύ άλλων: «Έχουμε καλύτερη ομάδα και θα κερδίσουμε! Πιστεύω ότι εμείς θα νικήσουμε. Είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάμε σαν να μην υπάρχει το +7. Θα το αντιμετωπίσουμε σοβαρά και υπεύθυνα».

Ικανοποίηση για τη συνεργασία

Εκτός αυτού ο Μαρινάκης δεν έκρυψε το πόσο ευχαριστημένος είναι από την συνεργασία με τη «Θύρα 7». «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία που έχουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα», υπογράμμισε σχετικά.

Αναλυτικά ο Μαρινάκης τόνισε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα μας, η οποία απέδειξε και με τη νίκη της στο 'Κλεάνθης Βικελίδης', ότι όλα όσα έλεγαν περί αδυναμίας της να κερδίσει δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και ντέρμπι, είναι παραμύθια.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από ακρότητες. Θα κερδίσει με την μαγκιά του γιατί είναι καλύτερη ομάδα. Θέλουμε μια δυνατή ατμόσφαιρα, θέλουμε να είστε, όπως σε όλα τα παιχνίδια, στο πλευρό των παικτών μας, αλλά σε κόσμια πλαίσια όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Θα πρέπει να μην απαντήσετε σε προκλήσεις, εάν προκληθείτε. Δεν το έχουμε ανάγκη. Έχουμε καλύτερη ομάδα. Δεν πρέπει να υπάρξουν περιστατικά που θα εκθέσουν το σύλλογο.

Πάμε πολύ καλά και έχουμε κόσμια συμπεριφορά τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός ξέρει να φιλοξενεί και θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία που μας πρόσφεραν στον πρώτο γύρο, τόσο στην αποστολή μας όσο και στους επισήμους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ».

Από τη μεριά τους οι οργανωμένοι εξέφρασαν και αυτοί την ικανοποίησή τους για την συνεργασία που έχουν με την ΠΑΕ και δεσμεύτηκαν πως θα συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα όσο περισσότερο μπορούν και χωρίς να δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα. Η συνάντηση των δύο πλευρών που έγινε σε πολύ καλό κλίμα το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9.
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...