ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Και τώρα οι δυο τους!

Και τώρα οι δυο τους!
Το επερχόμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος. Το gazzetta.gr αναλύει το πρόγραμμα των δύο ομάδων μετά από αυτό...Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει στο ντέρμπι του Σαββάτου τότε η υπόθεση τίτλος θα λάβει και επίσημα τέλος, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων θα αυξηθεί στους 10 βαθμούς, επτά αγωνιστικές πριν από τη λήξη της σεζόν. Ακόμα και με ισοπαλία οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι αγκαλιά με τον τίτλο, αφού θα πρέπει να υπερασπιστούν τη διαφορά 7 βαθμών σε ισάριθμους αγώνες.

Αν όμως ο Παναθηναϊκός κερδίσει, τότε το πρωτάθλημα θα πάρει και πάλι φωτιά. Η διαφορά θα πάει στους 4 βαθμούς και η υπόθεση τίτλος θα παραμείνει ανοιχτή. Ο Ολυμπιακός έχει 4 από τα 7 ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν θεωρητικά δυσκολότερο πρόγραμμα.

Η ομάδα του Βαλβέρδε παίζει μετά το ντέρμπι, με τον Πανιώνιο που μάχεται για την παραμονή του, στη Νέα Σμύρνη. Τα άλλα δύο ματς που θα κληθεί να δώσει μακριά από την έδρα της είναι με ΠΑΟΚ (26η) και Ατρόμητο (29η). Παράλληλα, έχει και το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (27η), ενώ στο Καραϊσκάκη θα υποδεχθεί Εργοτέλη, Καβάλα και Λάρισα.

Από την άλλη, η ομάδα του Φερέιρα έχει περισσότερους αγώνες μακριά από το ΟΑΚΑ, αλλά με πιο βατούς αντιπάλους. Τα εκτός έδρας ματς που θεωρούνται επικίνδυνα για το «τριφύλλι» είναι με Ηρακλή (26η) και Ολυμπιακό Βόλου (30ή), ενώ θα φιλοξενηθεί και από τη Λάρισα και τον Πανσερραϊκό. Στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν Ατρόμητο (24η), Κέρκυρα (27η) και Αστέρα Τρίπολης (29η).
Αναλυτικά το πρόγραμμα


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Πανιώνιος (εκτός)

Ατρόμητος (εντός)


Εργοτέλης (εντός)

Λάρισα (εκτός)


ΠΑΟΚ (εκτός)

Ηρακλής (εκτός)


ΑΕΚ (εντός)

Κέρκυρα (εντός)


Καβάλα (εντός)

Πανσερραϊκός (εκτός)


Ατρόμητος (εκτός)

Αστέρας Τρίπολης (εντός)


Λάρισα (εντός)

Ολυμπιακός Βόλου (εκτός)


Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...