ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ανεβαίνει ο Ουρτάδο


Κάθε μέρα που περνά, η επιστροφή του Μοϊσές Ουρτάδο πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά, αφού ο Ισπανός άσος έχει μπει πλέον σε ρυθμούς προπονήσεων. Φουλάρει και ο Ποτουρίδης, ενώ ο Ραούλ Μπράβο έχει πάρει άδεια.Η προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" για το μεγάλο ντέρμπι στο "Καραϊσκάκη" ξεκίνησε την Δευτέρα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βλέπει τα προβλήματά του να λύνονται σιγά σιγά.Αναφερόμαστε φυσικά στους τραυματίες, όπου ανεβάζουν ρυθμούς και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να τεθούν στην διάθεση του Ισπανού προπονητή, κάτι που θα του λύσει τα χέρια.Συγκεκριμένα, ο μόνιμος τραυματίας Μοϊσές Ουρτάδο, μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπόνησης. Την Δευτέρα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, δίχως να αντιμετωπίσει πρόβλημα και στην συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.Σε καλύτερη κατάσταση είναι πλέον και ο Γιάννης Ποτουρίδης, που έκανε ατομικό και ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο. Δεν θα αργήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός.
Κατά τ' άλλα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ουσιαστικά δηλαδή, η προετοιμασία για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον "αιώνιο" αντίπαλο ξεκινά από την Τρίτη στις 10:30.
Αξίζει να σημειωθεί, πως από του Ρέντη έλειπε ο Ραούλ Μπράβο, καθώς βρίσκεται στην πατρίδα του, για προσωπικό του λόγο. Ο Ισπανός αμυντικός θα επιστρέψει το απόγευμα και θα μεταβεί στο Ρέντη προκειμένου να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να ενταχθεί στην προπόνηση της ομάδας.
Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...