ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Βραζιλία για τέλος του ΣΚ!

251 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ Χ 3,30

252 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΣΑΝΤΟΣ Χ  3,35
253 ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ-ΣΕΑΡΑ Χ 3,25

Σύστημα 2-3
Read more!

"Έκλεισε" φιλικό με Πενιαρόλ!


Θερμό θα'ναι το φετινό καλοκαίρι για τους οπαδούς του Άρη, καθώς εκτός από τη Μπόκα Τζούνιορς θα αντιμετωπίσει και την ιστορική Πενιαρόλ στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Στο Καρπενήσι από την Παρασκευή οι "κίτρινοι".

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι "έκλεισε" η διοίκηση του Άρη, με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να δοκιμάζει τις δυνάμεις στις 26 Ιουλίου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον κορυφαίο σύλλογο της Ουρουγουάης, Πενιαρόλ.

Αυτό φυσικά μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλεί στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχουν την ευκαιρία να δουν διά ζώσης τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Λατινικής Αμερικής βάσει διεθνών τίτλων: τη Μπόκα με τα 7 Κόπα Λιμπερταδόρες και την Πενιαρόλ με τα πέντε.

Πηγή sport24
Read more!

Οι "καυτές" διακοπές του Ινιέστα!


Διακοπές αλά... ιταλικά έχει το φετινό καλοκαίρι για τον Αντρές Ινιέστα, με τον άσο της Μπαρτσελόνα να επιλέγει τη Σαρδηνία για μερικές ημέρες χαλάρωσης συντροφιά με την εντυπωσιακή σύντροφό του, Άννα Ορτίς (photos).
Ο Αντρές Ινιέστα θα πρέπει να θεωρείται ένας από τους σύγχρονους "Μίδες" στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα, με τις χαρές που έχει γευτεί σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο να είναι αμέτρητες τους 12 τελευταίους μήνες.

Και αυτό γιατί μετά από μία εντυπωσιακή εκκίνηση τον περασμένο Ιούλιο, όταν και χάρισε με δικό του γκολ στην Ισπανία το πρώτο Μουντιάλ της ιστορίας της, αναδείχτηκε πρωταθλητης Ισπανίας και Ευρώπης με τη Μπαρτσελόνα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είδε πριν δύο μόλις μήνες τη γέννηση της κόρης του, Βαλέρια.

Μετά από όλες αυτές τις μαγικές εικόνες ήρθε και η στιγμή της απόλυτης χαλάρωσης και αγρανάπαυσης για τον 27χρονο Ισπανό μέσο, ο οποίος διάλεξε για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του έναν από τους ιδανικότερους ταξιδωτικούς προορισμούς στον κόσμο, τη Σαρδηνία.

Το κοσμοπολίτικο ιταλικό νησί δεν φιλοξένησε φυσικά μόνο τον Ινιέστα αλλά και την 26χρονη πανέμορφη σύζυγό του, Άννα Ορτίς, η οποία παρά το ότι γέννησε μόλις λίγους μήνες πριν, "έγραψε" στον φωτογραφικό φακό με το καλογραμμωμένο σώμα της.

Όπως καταλαβαίνετε, οι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν το ζεύγος σε τρυφερές στιγμές στη Σαρδηνία, με τον Ινιέστα και την Ορτίς να μην μη δείχνουν πάντως καθόλου '"ενοχλημένοι" από την παρουσία τους...
Πηγή sport24
Read more!

Επιβεβαιώνει για Γιουβέντους ο Αγκουέρο

Πρόταση από τη Γιουβέντους επιβεβαίωσε ότι έχει στα χέρια του ο Σέρχιο Αγκουέρο. 
Επιβεβαιώνει για Γιουβέντους ο Αγκουέρο
Ο Αργεντινός επιθετικός δεν αναφέρθηκε σε ποσά, τονίζοντας ότι με τις διαπραγματεύσεις ασχολούνται οι μάνατζέρ του, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία επίσημη συμφωνία μέχρι να ολοκληρωθεί η πορεία της Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα. 

«Γνωρίζω για την πρόταση της Γιουβέντους, αλλά μόνο όταν ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου στο Κόπα Αμέρικα θα γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας μου» είπε ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης σε Αργεντινούς δημοσιογράφους, συμπληρώνοντας: 

«Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον ιταλικό σύλλογο, αλλά δεν ξέρω πόσα εκατομμύρια προσφέρουν για τις υπηρεσίες μου. Αυτά είναι πράγματα που μόνο οι μάνατζέρ μου γνωρίζουν. Εγώ ασχολούμαι προς το παρόν μόνο με το Κόπα Αμέρικα. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να νικήσουμε την Τετάρτη (σ.σ. κόντρα στην Κολομβία) και το θέμα της μεταγραφής μου είναι στα χέρια των εκπροσώπων μου». 


Πηγή sport-fm
Read more!

Οι "καυτές" διακοπές του Πουγιόλ!

Καλύτερο μέρος αλλά και... παρέα για αποθεραπεία από τραυματισμό δεν θα μπορούσε να βρει ο Κάρλες Πουγιόλ, με τον αρχηγό της Μπάρτσα να κάνει διακοπές στην Ιμπίθα με την εκρηκτική Μαλένα Κόστα!



To τέλος της σεζόν βρήκε τον Κάρλες Πουγιόλ να αποκτά "προίκα" έναν τραυματισμό στο γόνατο, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει καθόλου να περάσει ένα από ωραιότερα καλοκαίρια της καριέρας του.

Και αυτό γιατί επέλεξε την μαγευτική Ιμπίθα (το νησί της Μεσογείου που συγκεντρώνει πλήθος διασήμων κάθε χρόνο) έχοντας για συντροφιά την αγαπημένη του εδώ και έναν χρόνο, Μαλένα Κόστα, με το συγκεκριμένο νησί να είναι μάλιστα το μέρος που το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2010.

Πηγή sport24
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...