ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Οι "καυτές" διακοπές του Ινιέστα!


Διακοπές αλά... ιταλικά έχει το φετινό καλοκαίρι για τον Αντρές Ινιέστα, με τον άσο της Μπαρτσελόνα να επιλέγει τη Σαρδηνία για μερικές ημέρες χαλάρωσης συντροφιά με την εντυπωσιακή σύντροφό του, Άννα Ορτίς (photos).
Ο Αντρές Ινιέστα θα πρέπει να θεωρείται ένας από τους σύγχρονους "Μίδες" στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα, με τις χαρές που έχει γευτεί σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο να είναι αμέτρητες τους 12 τελευταίους μήνες.

Και αυτό γιατί μετά από μία εντυπωσιακή εκκίνηση τον περασμένο Ιούλιο, όταν και χάρισε με δικό του γκολ στην Ισπανία το πρώτο Μουντιάλ της ιστορίας της, αναδείχτηκε πρωταθλητης Ισπανίας και Ευρώπης με τη Μπαρτσελόνα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είδε πριν δύο μόλις μήνες τη γέννηση της κόρης του, Βαλέρια.

Μετά από όλες αυτές τις μαγικές εικόνες ήρθε και η στιγμή της απόλυτης χαλάρωσης και αγρανάπαυσης για τον 27χρονο Ισπανό μέσο, ο οποίος διάλεξε για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του έναν από τους ιδανικότερους ταξιδωτικούς προορισμούς στον κόσμο, τη Σαρδηνία.

Το κοσμοπολίτικο ιταλικό νησί δεν φιλοξένησε φυσικά μόνο τον Ινιέστα αλλά και την 26χρονη πανέμορφη σύζυγό του, Άννα Ορτίς, η οποία παρά το ότι γέννησε μόλις λίγους μήνες πριν, "έγραψε" στον φωτογραφικό φακό με το καλογραμμωμένο σώμα της.

Όπως καταλαβαίνετε, οι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν το ζεύγος σε τρυφερές στιγμές στη Σαρδηνία, με τον Ινιέστα και την Ορτίς να μην μη δείχνουν πάντως καθόλου '"ενοχλημένοι" από την παρουσία τους...
Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...