ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Η Κυριακή του Ματέος

Η Κυριακή του ΜατέοςΤο απόγευμα της Κυριακής (16:00) αναμένεται να πατήσει στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Νταβίντ Ματέος, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο εξάμηνος δανεισμός του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 23χρονος Ισπανός αμυντικός αμέσως μετά την έλευσή του στη χώρα μας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις μαζί με τον Ναμπίλ Μπάχα και στη συνέχεια αμφότεροι θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με την «Ένωση» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την αντίστοιχη της Ρεάλ για τον εξάμηνο δανεισμό του Ματέος με ένα ποσό το οποίο δεν θα ξεπερνά τις 250.000 ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να επεκτείνει για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία του με την ελληνική ομάδα.
Πηγή gazzeta Read more!

«Ζεστάθηκε» η F150!

«Ζεστάθηκε» η F150! (video)
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η νέα Ferrari κατά την παρουσίαση της στο Μαρανέλο αν και στάσιμη. Ωστόσο, ο Φερνάντο Αλόνσο είχε την ευκαιρία να κάνει τους πρώτους του γύρους με το καινούριο μονοθέσιο της σκουντερία στην πίστα Φιοράνο. 






Ο Ισπανός βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της F150, κάνοντας αρκετούς γύρους, για διαφημιστικούς λόγους. Η πραγματική δράση αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Φεβρουαρίου στην πίστα της Βαλένθια. 

«Όταν έφτασα εδώ το 2010 βρήκα ένα τελείως διαφορετικό μονοθέσιο από αυτό που οδήγησα πριν λίγο. Φέτος συμμετείχα και εγώ και νομίζω πως το οδηγικό μου στυλ επηρέασε την εξέλιξη του μονοθεσίου. Τώρα ξέρω καλύτερα την ομάδα και μπορώ να τους πιέσω περισσότερο», τόνισε ο Αλόνσο. 



Πηγή sport-fm Read more!

Επιθετικά διλήμματα

Επιθετικά διλήμματα
Αναποφάσιστος για τον ποιον παίκτη θα χρησιμοποιήσει ως «αιχμή» της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Μικρότερο το δίλημμα για την δεξιά θέση με τον Ζαϊρί να παρουσιάζεται ως φαβορί. «Κίτρινος» πυρετός στους Πειραιώτες. Προτεραιότητα ο Μιραλάς. 

Η περίοδος «ξηρασίας» που περνάει ο Κέβιν Μιραλάς έχει προβληματίσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσον αφορά την γραμμή κρούσης που θα παρατάξει κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ισπανός, αν δεν αλλάξει τα πλάνα του σε σχέση με τον αγώνα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, θα διατηρήσει τον Μάρκο Πάντελιτς στην κορυφή, περνώντας τον Κέβιν Μιραλάς στα δεξιά, ενώ ίσως αφήσει κι έναν από τους δύο εκτός ενδεκάδας. Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε το πιθανότερο σενάριο είναι υπέρ του Βέλγου, ο οποίος ταιριάζει περισσότερο στη φυσιογνωμία του ματς, αφού ο Βόλος δεν παίζει «ταμπουρωμένα» και θα υπάρξουν κενοί χώροι για αντεπιθέσεις, τους οποίους μπορεί να εκμεταλλευτεί με την ταχύτητά του. 

Από την άλλη πλευρά, η καλή κατάσταση του Ζαουάντ Ζαϊρί του δίνει το προβάδισμα για τη θέση στα δεξιά (αν δεν προτιμηθεί ο Μιραλάς), έναντι του Γιάννη Φετφατζίδη. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν «καπαρωμένες», με τον Πάρντο στην εστία, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μπράβο μπροστά του, Ιμπαγάσα, Μοντέστο κεντρικά χαφ και τους Ριέρα αριστερά και Φουστέρ στον άξονα. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Πόρτα στην Ρεάλ για Φορλάν»

Την πόρτα της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ντιέγκο Φορλάν χτύπησε η Ρεάλ πριν αποκτήσει τον Αντεμπαγιόρ. Ο ίδιος ο Ουρουγουανός αποκάλυψε ότι υπήρξε επαφής, όμως ο μάνατζέρ του έριξε πόρτα.
«Πόρτα στην Ρεάλ για Φορλάν»

Οι Μερένχες έψαχναν επιθετικό μετά τον τραυματισμό του Ιγουαΐν και πριν καταλήξουν στον Αντεμπαγιόρ μίλησαν με άνθρωπο της διοίκησης της Ατλέτικο. «Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε επαφή με τον Μιγκέλ Ανχελ Χιλ Μαρίν και εκείνος αρνήθηκε την προσφορά. Ο Χιλ Μαρίν μίλησε με τον μάνατζέρ μου και του είπε ότι δεν δέχεται την πρόταση. Ολα τα υπόλοιπα είναι απλά φημολογία» ήταν τα λόγια του Φορλάν, για τον οποίο εκτός από την Ρεάλ είχε ενδιαφερθεί και η Γιουβέντους.
Πηγή gazzeta Read more!

«Τέλος» ο Φρέιτας

«Τέλος» ο Φρέιτας
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Κάρλος Φρέιτας. Σύμφωνα με πληροφορίες τουNOVAΣΠΟΡ FM 94.6 ο Πορτογάλος υπέβαλε στη διοίκηση την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, η οποία και έγινε δεκτή. 

Η επίσημη ανακοίνωση για το «διαζύγιο» μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Κάρλος Φρέιτας αναμένεται μέχρι το βράδυ και πιθανότατα μετά από το σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη. 

Ο λόγος που ώθησε τον Φρέιτας στην παραίτηση είναι τα δημοσιεύματα του Τύπου που ασκούσαν έντονη κριτική για τη δουλειά του στην ομάδα. Τα περισσότερα από αυτά, ουσιαστικά, έκαναν λόγο για μηδενική προσφορά του Πορτογάλου.

Πηγή sport-fm Read more!

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται…»

Ανακοίνωση με την οποία φέρεται κατά όσων τον κατηγόρησαν για τη χρονική στιγμή που ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κρίστιαν Νέμεθ από τον Ολυμπιακό εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. «Λυπούμαστε πολύ που δεν ρωτήσαμε τους οπαδικούς δημοσιογράφους πότε έπρεπε να την ανακοινώσουμε, αν έπρεπε να αποκτήσουμε το συγκεκριμένο παίκτη και γιατί» αναφέρει χαρακτηριστικά. 
«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται…»
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: 

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στον αυριανό αγώνα, πιθανόν να υπάρξει το πρώτο sold out και για αυτό το λόγο δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια (αν και εφόσον υπάρχουν) θα διατεθούν από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, την Κυριακή μέχρι τις 13:30.

Ο αυριανός αγώνας αποτελεί μία ευκαιρία οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να αποδείξουν με έργα και όχι με λόγια, ότι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μπορούν να συνυπάρξουν … φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες!

Ο αυριανός αγώνας λοιπόν, ας αποτελέσει την αρχή για την απομάκρυνση της βίας από τα γήπεδα.

ΥΓ. Σχετικά με τη μεταγραφή του Κριστιάν Νέμεθ λυπούμαστε πολύ που δεν ρωτήσαμε τους οπαδικούς δημοσιογράφους πότε έπρεπε να την ανακοινώσουμε, αν έπρεπε να αποκτήσουμε το συγκεκριμένο παίκτη και γιατί. Όλα αυτά όμως αφορούν τους «γιαλαντζί» παράγοντες που τους ενδιαφέρει η επικοινωνιακή πολιτική τους και όχι εμάς, που λειτουργούμε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας μας.

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται…
» 

Πηγή sport-fm Read more!

Στο προσκήνιο ο Στεκέλενμπουργκ

Ο Μαάρτεν Στεκέλενμπουργκ είναι στην κορυφή της λίστας για την αντικατάσταση του Έντβιν Φαν ντερ Σαρ. Τι είπε το μέλος του τιμ της Γιουνάιτεντ, Ρενέ Μέουλενστιν, για τον γκολκίπερ του Άγιαξ.
Στο προσκήνιο ο Στεκέλενμπουργκ

«Πράγματι ο Στεκέλενμπουργκ είναι στην κορυφή της μεταγραφικής μας λίστας. Έχει συζητηθεί πολύ το θέμα του αντικαταστάτη του Φαν ντερ Σαρ και ο σερ Άλεξ έχει αναφέρει το όνομα του Στεκέλενμπουργκ στον Έντβιν παίρνοντας θετικές συστάσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.
Πηγή gazzeta Read more!

«Το μυαλό σας στην Ξάνθη»

«Το μυαλό σας στην Ξάνθη»
Συγκεντρωμένους στο σημερινό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη (19:30, ΝΕΤ/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ να παραμείνουν οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει ότι με το μυαλό των περισσοτέρων να «τρέχει» στον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο, ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξει νέα απώλεια βαθμών, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη έδρα όπως των Ακριτών. Ψάχνουν τη «χρυσή» τομή με Μπάχα. 

Διττής σημασίας νίκη θέλει να πάρει σήμερα η ΑΕΚ στα Πηγάδια. Η «Ένωση» ψάχνει τον καλύτερο τρόπο για να ξεπεράσει την «τεσσάρα» της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό Βόλου και να πάει με φουλ ψυχολογία στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και να μην χάσει κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία, το οποίο ίσως μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό ενόψει πλέι οφ. «Να είστε συγκεντρωμένοι στην Ξάνθη. Μετά θα έχουμε τέσσερις μέρες να προετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό» τόνισε στους παίκτες του. 

Από την πλευρά του ο Χιμένεθ μπορεί να είχε κάνει σχέδια για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες κόντρα στους Ακρίτες, αλλά ο ίδιος δήλωσε: «Θα βάλω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα». Ωστόσο ο Ισπανός προπονητής έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών, κυρίως στην άμυνα, όπου δεν είναι διαθέσιμοι οι Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας και Γεωργέας. Επίσης εκτός πλάνων είναι και ο Μπλάνκο, όπως και ο Μπερνς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική Αυστραλίας. 

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου», όμως, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα στα χαφ Μίτσελ και μάλιστα ως βασικό. Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Χιμένεθ, η «Ένωση» θα έχει σχήμα με Σάχα στα δοκάρια, Γιάχιτς, Νασούτι, Ντιόπ, Νταντόμο στην άμυνα, Καφέ, Μίτσελ (ή Γκέντσογλου) στο κέντρο και Λαγό, Έντερ, Γκερέιρο, Σκόκο στην επίθεση. 

Πηγή sport-fm Read more!

Συμφωνία για Σουάρες!

Λίβερπουλ και Άγιαξ κατέληξαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Λουίς Σουάρες, μία κίνηση που καθιστά αμφίβολο το μέλλον του Φερνάντο Τόρες στην ομάδα.

Λίγες ώρες μετά την πρόταση της Τσέλσι για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες, την αρνητική απάντηση των «κόκκινων» και την επιθυμία του Ισπανού επιθετικού να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ κατέθεσε πρόταση στον Άγιαξ ύψους 25 εκατ. ευρώ, που μπορεί να φτάσουν τα 26,5 με τα μπόνους, για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες. 

Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της ολλανδικής ομάδας, ενώ ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Άγγλους εδώ και αρκετές ημέρες και αναμένεται στο Λίβερπουλ, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του 24χρονου επιθετικού καθιστά αμφίβολη την παραμονή του Τόρες στην ομάδα, χωρίς κάτι να είναι οριστικό.
Πηγή gazzeta Read more!

Ρέντναπ: «Δεν πωλείται ο Μπέιλ»

Φινάλε στα σενάρια αναφορικά με πώληση του Γκάρεθ Μπέιλ έβαλε με τοποθέτησή του ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ.
Ρέντναπ: «Δεν πωλείται ο Μπέιλ»

Ο Ρέντναπ εμφανίστηκε ξεκάθαρος και τόνισε πως ο 21χρονος άσος δεν πωλείται, μια και είναι αναντικατάστατος:

«Δεν θα πουλήσουμε τον Γκάρεθ Μπέιλ το καλοκαίρι. Είναι θέμα του προέδρου βέβαια, αλλά εγώ θα εκπλαγώ αν πωληθεί για οποιοδήποτε κόστος. Έχουμε σπουδαίους παίκτες στην ομάδα και αν θες να βρεθείς κορυφή πρέπει να τους κρατάς όλους.

Έχουμε 3-4 που κάνουν τη διαφορά και ο Γκάρεθ είναι ένας από αυτούς. Αν τον χάσουμε δεν μπορούμε να τον αναπληρώσουμε. Όποτε παίρνει την μπάλα δημιουργεί ευκαιρία. Κάνει πράγματα που κανείς άλλος δεν μπορεί».
Πηγή gazzeta Read more!

Μένει Ρωσία ο Μπλατ


 Στην τεχνική ηγεσία της Ρωσίας θα παραμείνει ο Ντέιβιντ Μπλατ, σύμφωνα με τη ρωσική ομοσπονδία. Συγκεκριμένα, ο Αλεξάντρ Κράσνενκοφ τόνισε πως το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Αμερικανοισραηλινό τεχνικό, ο οποίος φέρονταν να είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος.
Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας τόνισε για την απόφαση του ΔΣ: «Είχαμε συναντηθεί προ ημερών και μου παρουσίασε κάποια πράγματα για την προετοιμασία της ομάδας για το Ευρωμπάσκετ του 2011. Μου είπε ξεκάθαρα πως θέλει να συνεχίσει να δουλεύει στην εθνική Ρωσίας. Θα του δώσουμε λίγο χρόνο, ίσως πέντε μέρες, για να μας απαντήσει, αν και πιστεύω πως ήδη έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει».
Πηγή novasports
Read more!

Δεν ενδιαφέρεται για τη Ferrari o Φέτελ!

Δεν ενδιαφέρεται για τη Ferrari o Φέτελ!
Δεν κρατιέται ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος ανυπομονεί να βρεθεί ξανά στο μονοθέσιο του. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής ξέρει πως η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη, ωστόσο έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του, την οποία δεν θέλει να αποχωριστεί. 

«Δεν μπορώ να περιμένω για να μπω στο μονοθέσιο. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε. Θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, είναι πολύ οι υποψήφιοι. Ο Φερνάντο θα είναι ξανά επιθετικός, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τη McLaren και τη Mercedes. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως ένα αουτσάιντερ μπορεί να προκαλέσει εκπλήξεις», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου της Red Bull, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις φήμες που τον θέλουν στη Ferrari, 

«H Ferrari είναι ένας μύθος, όπως και η Mercedes και κάθε πιλότος θέλει να τρέξει για έναν μύθο, κάποια στιγμή στην καριέρα του. Αλλά είμαι χαρούμενος στη Red Bull, επειδή μου έχουν δώσει ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο και αισθάνομαι πολύ καλά με την ομάδα», συμπλήρωσε ο Φέτel.

Πηγή sport-fm
Read more!

Με φόρα από το ΟΑΚΑ

Με σκοπό να διατηρήσει την καλή απόδοση, ύστερα από τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός Βόλου αύριο υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι Βολιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου, με τον Σάκη Τσιώλη να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. 
Με φόρα από το ΟΑΚΑ


Στη διάθεση του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται ο Ούμπιντες, ο οποίος φαίνεται να ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στην χθεσινή προπόνηση. 

Οι 19 εκλεκτοί που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι εξής: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Μόνχε, Μπερτόλντι, Μάρτιν, Ντολέζαι, Ζελέσι, Τόμας, Αλβάρεζ, Ακόστα, Ζέρης, Καπετάνος, Μητρόπουλος, Αναστασίου, Ρόκας, Σολάκης, Ούμπιντες, Μπρέσκα και Γκότοβος.

Πηγή sport-fm Read more!

«Βόμβα» Τόρες στο... Άνφιλντ!

Ο Τόρες έριξε την… βόμβα και πλέον στο «Άνφιλντ» θα ξανασκεφτούν την πρόταση της Τσέλσι για την αγορά του Ισπανού επιθετικού. «Αφήστε με να πάω» τονίζει ο Τόρες. Φήμες για νέα κρούση  60εκατ. λιρών, αλλά και... απάντηση μέχρι τη Δευτέρα.
«Βόμβα» Τόρες στο... Άνφιλντ!


Η Λίβερπουλ αρνήθηκε την πρόταση των 35εκατ. λιρών της Τσέλσι για τον Τόρες, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Ο Ισπανός επιθετικός σύνφωνα με το δημοσίευμα της «Sun» μετέφερε μήνυμα στους «κόκκινους» και τονίζει πως «Αφήστε με να πάω στην Τσέλσι». 

Ο Τόρες αν παραχωρηθεί στους «Μπλε» θα αμείβεται με 150.000 λίρες την εβδομάδα(!), ενώ και στη Λίβερπουλ επικρατεί προβληματισμός. «Δυστυχώς ο Φερνάντο έχει αποφασίσει ότι θέλει να φύγει από τη Λίβερπουλ. Είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για όλους μας, αλλά τώρα θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα αποφασίσει ο σύλλογος» τόνισε πηγή μέσα από την ομάδα της Λίβερπουλ.

Παράλληλα, φήμες κάνουν λόγο για νέα κρούση  60εκατ. λιρών, αλλά και... απάντηση μέχρι τη Δευτέρα από τους «κόκκινους».

Πηγή gazzeta Read more!

Ανακοίνωσε Πατζίνι η Ιντερ

Την απόκτηση του Τζανπάολο Πατζίνι από την Σαμπντόρια ανακοίνωσε η Ιντερ. Ο 26χρονος, κόστισε 12 εκατ. ευρώ συν τον Μπιαμπιανί, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και δήλωσε: «χαρούμενος που είμαι εδώ».
Ανακοίνωσε Πατζίνι η Ιντερ

«Γειά σε όλους τους οπαδούς της Ιντερ, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι πολύ όμορφα εδώ. Είναι μεγάλη έκπληξη και έχω εξαιρετικά συναισθήματα. Εχω έρθει εδώ και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Στο σημαρινό ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τίποτα. Αυτό ήταν κάτι πολύ γρήγορο, κάτι το οποίο δεν περίμενα. Επαναλαμβάνω ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Εχω παίξει με μπλε και μαύρα (Αταλάντα). Τώρα βρήκα ξανά αυτά τα χρώματα. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία και ενθουσιασμός από την πλευρά μου για να τα καταφέρω» ήταν τα λόγια του Ιταλού στράικερ στο κανάλι της Ιντερ.
Πηγή gazzeta Read more!

Μεταγραφή με... 25 αυτοκίνητα!

Μερικοί λένε ότι η οικονομική κρίση δεν αγγίζει το ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα η Βόλφσμπουργκ πρότεινε στο Ανόβερο να της δώσει τον Κρίστιαν Σουλτς με αντάλλαγμα... 25 αυτοκίνητα.
Μεταγραφή με... 25 αυτοκίνητα!

Μπορεί να πούλησε τον Εντιν Τζέκο για 32 εκατ. ευρώ στην Σίτι αλλά και τον Αντρέα Μπαρτσάλι στην Γιουβέντους όμως, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Bild-informationen δεν έχει σκοπό να ξοδεύψει εύκολα το ρευστό. Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι και να πληρώσει σε είδος! Πρώτη κρούση έγινε στο Ανόβερο στο οποίο πρότεινε 25 αυτοκίνητα της χορηγού εταιρίας Volkswagen για πάρει τον αμυντικό, Κρίστιαν Σουλτς.

«Υπήρξαν διαπραγματεύσεις με την Βόλφσμπουργκ» είπε ο μάνατζερ του παίκτη, Αρούν Αρσλάν, ο οποίος προειδοποίησε: «Είμαστε μακριά, πολύ μακριά από συμφωνία».
Πηγή gazzeta Read more!

Δια πυρός και σιδήρου


Έστω και δύσκολα, οι Μαϊάμι Χιτ επέστρεψαν στις νίκες, αφού επικράτησαν 88-87 των Ντιτρόιτ Πίστονς. Ο Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε 39 πόντους και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ενώ τον ακολούθησε ο Χάουζ με 15 πόντους για τους νικητές. Από την πλευρά των ηττημένων, ο Γκόρντον είχε 21 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 19-22, 20-20, 25-26, 24-19.
Οι πόντοι:
Χιτ: Τζέιμς 39, Τζόουνς 5, Ιλγκάουσκας 5, Μίλερ 12, Τσάλμερς 8, Χάουαρντ 2, Άντονι 2, Χάουζ 15.
Πίστονς: Πρινς 8, Ντέιε 19, Μονρό 9, Γκόρντον 21, Μακ Γκράντι 14, Ουίλκοξ 10, Βιγιανουέβα 6.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Ιντιάνα Πέισερς-Νιου Τζέρσεϊ Νετς 124-92

Φιλαδέλφεια Σίξερς-Μέμφις Γκρίζλς 94-99

Τορόντο Ράπτορς-Μιλγουόκι Μπακς 110-116

Ατλάντα Χοκς-Νιου Γιόρκ Νικς 111-102

Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ντένβερ Νάγκετς 103-117

Σικάγο Μπουλς-Ορλάντο Μάτζικ 99-90

Οκλαχόμα Θάντερ-Ουάσιγκτον Γουίζαρντς 124-117

Γιούτα Τζαζ-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 108-100

Πηγή novasports
Read more!

Σμαραγδής: «Θέλω χρόνο προσαρμογής»


Χρόνο για να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς θα χρειαστεί ο Νίκος Σμαραγδής. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης του Ηρακλή τόνισε πως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος στην εφετινή σεζόν και πως οι στόχοι του «γηραιού» ταυτίζονται με τους δικούς του. Επίσης, υπογράμμισε πως το γεγονός πως γνωρίζει τους περισσότερους συμπαίκτες του στους «κυανόλευκους» θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί γρήγορα στην ομάδα.
Αρχικά, ο έμπειρος παίκτης τόνισε: «Σίγουρα είναι σημαντικό που ο Ηρακλής βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ωστόσο βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν και έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο. Οι στόχοι της ομάδας ταυτίζονται και με τους δικούς μου στόχους».
Στην συνέχεια, ο Σμαραγδής συμπλήρωσε: «Χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής. Καλές οι προπονήσεις, αλλά μου λείπει το αγωνιστικό κομμάτι. Το θετικό είναι ότι στον Ηρακλή γνωρίζομαι με τους περισσότερους συναθλητές μου και θα με βοηθήσουν σταδιακά να ενσωματωθώ στην ομάδα για να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ μέχρι το τέλος της χρονιάς».
Πηγή Novasports
Read more!

Στην Τούμπα και επίσημα


 Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα είναι από εδώ και στο εξής ο Ετό. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ανακοινώθηκε επισήμως από τον «Δικέφαλο» του Βορρά, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο. Ο 29χρονος αμυντικός είχε αντιμετωπίσει τους «ασπρόμαυρους» στους ομίλους του Europa League, ως ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Άρη, θα τεθεί στη διάθεση του Μάκη Χάβου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Oelilton Araujo dos Santos «Etto». Ο γεννημένος στις 8 Μαρτίου 1981 Βραζιλιανός ποδοσφαιριστής, κάτοχος κροατικής υπηκοότητας, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών. Ο Etto ξεκίνησε την καριέρα του το 2002 αγωνιζόμενος στην Bahia και ακολούθησαν οι: Criciuma (2003), Parana (2004), Atletico Paranaense (2005), ΝΚ Dinamo Zagreb (2005-2011)».
Πηγή novasports
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...