ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

«Το μυαλό σας στην Ξάνθη»

«Το μυαλό σας στην Ξάνθη»
Συγκεντρωμένους στο σημερινό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη (19:30, ΝΕΤ/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ να παραμείνουν οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει ότι με το μυαλό των περισσοτέρων να «τρέχει» στον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο, ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξει νέα απώλεια βαθμών, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη έδρα όπως των Ακριτών. Ψάχνουν τη «χρυσή» τομή με Μπάχα. 

Διττής σημασίας νίκη θέλει να πάρει σήμερα η ΑΕΚ στα Πηγάδια. Η «Ένωση» ψάχνει τον καλύτερο τρόπο για να ξεπεράσει την «τεσσάρα» της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό Βόλου και να πάει με φουλ ψυχολογία στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και να μην χάσει κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία, το οποίο ίσως μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό ενόψει πλέι οφ. «Να είστε συγκεντρωμένοι στην Ξάνθη. Μετά θα έχουμε τέσσερις μέρες να προετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό» τόνισε στους παίκτες του. 

Από την πλευρά του ο Χιμένεθ μπορεί να είχε κάνει σχέδια για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες κόντρα στους Ακρίτες, αλλά ο ίδιος δήλωσε: «Θα βάλω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα». Ωστόσο ο Ισπανός προπονητής έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών, κυρίως στην άμυνα, όπου δεν είναι διαθέσιμοι οι Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας και Γεωργέας. Επίσης εκτός πλάνων είναι και ο Μπλάνκο, όπως και ο Μπερνς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική Αυστραλίας. 

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου», όμως, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα στα χαφ Μίτσελ και μάλιστα ως βασικό. Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Χιμένεθ, η «Ένωση» θα έχει σχήμα με Σάχα στα δοκάρια, Γιάχιτς, Νασούτι, Ντιόπ, Νταντόμο στην άμυνα, Καφέ, Μίτσελ (ή Γκέντσογλου) στο κέντρο και Λαγό, Έντερ, Γκερέιρο, Σκόκο στην επίθεση. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...