ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Επιθετικά διλήμματα

Επιθετικά διλήμματα
Αναποφάσιστος για τον ποιον παίκτη θα χρησιμοποιήσει ως «αιχμή» της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Μικρότερο το δίλημμα για την δεξιά θέση με τον Ζαϊρί να παρουσιάζεται ως φαβορί. «Κίτρινος» πυρετός στους Πειραιώτες. Προτεραιότητα ο Μιραλάς. 

Η περίοδος «ξηρασίας» που περνάει ο Κέβιν Μιραλάς έχει προβληματίσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσον αφορά την γραμμή κρούσης που θα παρατάξει κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ισπανός, αν δεν αλλάξει τα πλάνα του σε σχέση με τον αγώνα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, θα διατηρήσει τον Μάρκο Πάντελιτς στην κορυφή, περνώντας τον Κέβιν Μιραλάς στα δεξιά, ενώ ίσως αφήσει κι έναν από τους δύο εκτός ενδεκάδας. Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε το πιθανότερο σενάριο είναι υπέρ του Βέλγου, ο οποίος ταιριάζει περισσότερο στη φυσιογνωμία του ματς, αφού ο Βόλος δεν παίζει «ταμπουρωμένα» και θα υπάρξουν κενοί χώροι για αντεπιθέσεις, τους οποίους μπορεί να εκμεταλλευτεί με την ταχύτητά του. 

Από την άλλη πλευρά, η καλή κατάσταση του Ζαουάντ Ζαϊρί του δίνει το προβάδισμα για τη θέση στα δεξιά (αν δεν προτιμηθεί ο Μιραλάς), έναντι του Γιάννη Φετφατζίδη. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν «καπαρωμένες», με τον Πάρντο στην εστία, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μπράβο μπροστά του, Ιμπαγάσα, Μοντέστο κεντρικά χαφ και τους Ριέρα αριστερά και Φουστέρ στον άξονα. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...