ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Δεν ενδιαφέρεται για τη Ferrari o Φέτελ!

Δεν ενδιαφέρεται για τη Ferrari o Φέτελ!
Δεν κρατιέται ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος ανυπομονεί να βρεθεί ξανά στο μονοθέσιο του. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής ξέρει πως η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη, ωστόσο έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του, την οποία δεν θέλει να αποχωριστεί. 

«Δεν μπορώ να περιμένω για να μπω στο μονοθέσιο. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε. Θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, είναι πολύ οι υποψήφιοι. Ο Φερνάντο θα είναι ξανά επιθετικός, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τη McLaren και τη Mercedes. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως ένα αουτσάιντερ μπορεί να προκαλέσει εκπλήξεις», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου της Red Bull, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις φήμες που τον θέλουν στη Ferrari, 

«H Ferrari είναι ένας μύθος, όπως και η Mercedes και κάθε πιλότος θέλει να τρέξει για έναν μύθο, κάποια στιγμή στην καριέρα του. Αλλά είμαι χαρούμενος στη Red Bull, επειδή μου έχουν δώσει ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο και αισθάνομαι πολύ καλά με την ομάδα», συμπλήρωσε ο Φέτel.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...