ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Φέρτε Μόγια στο λιμάνι!

Αφού ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, εμείς προτείνουμε να αποκτήσει τον Μιγκέλ Μόγια της Βαλένθια για χάρη της κοπέλας του, Πατρίτσια Ρουίζ, που είναι το πιο διάσημο paddock girl στον κόσμο.
Η «καυτή» Πατρίτσια κράταγε την ομπρέλα του Βαλεντίνο Ρόσι στους αγώνες του Moto GP, όταν αγωνιζόταν με τη Yamaha ενώ είναι αεροναυπηγός στο επάγγελμα. Αν πατήσει το πόδι της στο Καραϊσκάκη, θα γίνει… χαμός και μπορείτε να δείτε το γιατί στο αφιέρωμα του sportdog με βίντεο και φωτογραφίες.
Πηγή gazzetta
Read more!

«Δεν σώζει την χρονιά η 2η θέση»

Ως ευκαιρία να παίξει ο Παναθηναϊκός σε μια μεγάλη διοργάνωση και όχι ως εξιλέωση αντιμετωπίζει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος την 2η θέση στο πρωτάθλημα και πρώτη στα πλέι οφ!
Στο περιθώριο της παρουσίας του σε εκδήλωση για τα… αποκαλυπτήρια ενός νέου μοντέλου αθλητικού παπουτσιού ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, σε αυτό της Τετάρτης με την ΑΕΚ και γενικά στα όσα συνέβησαν από την αρχή των πλέι οφ λέγοντας: «Ήταν ένα ματς που είχαμε πολύ άγχος.
Πιέσαμε αρκετά και ήρθε το γκολ. Η συνέχεια είναι δύσκολη και δεν έχει σημασία που δεν θα έχει κόσμο η ΑΕΚ. Είναι ένα ντέρμπι και… παίζουν όλα τα αποτελέσματα.
Όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κερδίσουμε και θα πάρουμε την νίκη. Μετά το άσχημο ξεκίνημα που κάναμε δεν είχαμε πολλά περιθώρια. Δεν χάσαμε όμως την πίστη και δικαιωθήκαμε. Βέβαια ο Παναθηναϊκός κυνηγάει το πρωτάθλημα και το κύπελλο και η 2η θέση δεν σώζει την χρονιά. Όμως υπάρχει ευκαιρία να παίξουμε σε μια μεγάλη διοργάνωση».
Όσο αφορά την συνύπαρξη του με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» ο Χριστοδουλόπουλος τόνισε πως είναι «Τυχερή η Ελλάδα που έπαιξε εδώ ένας τέτοιος παίκτης. Μακάρι να έρθουν κι άλλοι στο μέλλον», ενώ σχετικά με τις σχέσεις των παικτών με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αρκέστηκε να πει: «Είδατε τι έγινε στο γκολ του Σισέ στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου».
Πηγή gazzetta
Read more!

«Είστε το μέλλον του Ολυμπιακού»

«Είστε το μέλλον του Ολυμπιακού»
Συγχαρητήρια στις ομάδες κάτω των 17 και 13 ετών του Ολυμπιακού για τις διακρίσεις τους μοίρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. «Είστε το μέλλον του Ολυμπιακού. Όραμά μου είναι σύντομα 7-8 από εσάς να μπείτε στην πρώτη ομάδα», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στους «μικρούς». Η μεν ομάδα Κ-17 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος νικώντας στον τελικό τον Παναθηναϊκό (5-2), η δε Κ-13 κατέκτησε ένα διεθνές τουρνουά αποκλείοντας στα ημιτελικά τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1) και νικώντας στον τελικό στα πέναλτι τη Χέρτα Βερολίνου (9-8). 

«Ζήτησα να σας δω όλους μαζί για να σας συγχαρώ. Πρώτα από όλα την ομάδα Κ-17 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την Κ-13 για το Κύπελλο που πήρε στο διεθνές τουρνουά στη Βαρσοβία. Για μένα έχει μεγάλη σημασία να ρίξουμε το βάρος στις ακαδημίες. Είστε το μέλλον του Ολυμπιακού. Όραμά μου είναι και το είχα πει όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό να δω σε λίγα χρόνια 7-8 παιδιά δικά μας να παίζουν στην επαγγελματική ομάδα, να πονάνε τη φανέλα του Ολυμπιακού και να είναι περήφανοι για αυτό. Έχουν γίνει αλλαγές και θα συνεχίσουν να γίνονται για να χτίσουμε το μέλλον του Ολυμπιακού. Στόχος μου είναι σε τρία χρόνια να έχουμε παίκτες στην επαγγελματική ομάδα. Η προσφορά μας ως ΠΑΕ είναι ότι κάνουμε δεκτό το αίτημα των προπονητών της Κ-17 να γίνει προετοιμασία το καλοκαίρι εκεί που θέλουν και στους μικρούς να κλείσουμε ένα πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά, γιατί πρέπει ο Ολυμπιακός να μετάσχει σε αυτά για να παίρνει εμπειρίες. Όποτε θέλετε, να κανονίσετε να πάτε κάπου με τους προπονητές σας για να γιορτάσετε», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 


Απευθυνόμενος στην ομάδα Κ-17 είπε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα που πήρατε το πρωτάθλημα. Να συνεχίσετε έτσι. Πολλοί από σας θα πάτε στην Κ-20 του χρόνου και πρέπει να το πάρετε σοβαρά για να συνεχίσετε στην επαγγελματική». 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, Τάσος Μητρόπουλος, Νίκος Βαμβακούλας και Γιάννης Μώραλης.


Πηγή sport-fm

Read more!

Κορυφαίος της Bundesliga ο Σαχίν!

Καλύτερος παίκτης στην Bundesliga αναδείχθηκε στην ψηφοφορία των συντακτών του Kicker ο Νούρι Σαχίν της Ντόρτμουντ, ο οποίος έχει ήδη πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Οπως προέκυψε από τις ψήφους των συντακτών του περιοδικού Kicker, ο Τούρκος κεντρικός μέσος αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του γερμανικού πρωταθλήματος με 46,1%, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ακόμη ένας άσος της Μπορούσια, ο Μάριο Γκέτσε, με 18,7%. Στην τρίτη θέση πλασαρίστηκε ο Αρτούρο Βιδάλ της Λεβερκούζεν, με τους Αριέν Ρομπέν και Μάριο Γκόμες της Μπάγερν Μονάχου να κλείνουν την πεντάδα.

Ο τερματοφύλακας της Σάλκε, Μανουέλ Νόιερ, που είναι στο επίκεντρο των μεταγραφικών σεναρίων και οδεύει προς Βαυαρία, αναδείχθηκε κορυφαίος με 70%, ενώ ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, ήταν ο καλύτερους σύμφωνα με τους Γερμανούς φιλάθλους.
Πηγή gazzetta
Read more!

«Δεν χρειάζονται μεταγραφές για διαρκείας»

«Δεν χρειάζονται μεταγραφές για διαρκείας»
Με σλόγκαν, «Απόλαυση… Διαρκείας» η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2011-12 σε εκδήλωση που έγινε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος». 

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν οι Γιάννης Μώραλης, Κούλης Δουρέκας, Τάσος Μητρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές: Αριέλ Ιμπαγάσα, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης. 

Ο Γιάννης Μώραλης μιλώντας στους δημοσιογράφους στάθηκε στο γεγονός ότι η διάθεσή τους θα αρχίσει νωρίτερα, σε σχέση με κάθε άλλη σεζόν… 

«Το κάναμε γιατί θέλουμε να οργανώσουμε καλύτερα την νέα αγωνιστική σεζόν», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους οπαδούς της ομάδας… «Οι οπαδοί μας έχουν αποδείξει πως δεν χρειάζονται μεταγραφές για να πάρουν διαρκείας και να είναι δίπλα στους παίκτες». 

Ο Γιάννης Μώραλης έκανε γνωστό ότι η απόφαση της διοίκησης να διατηρήσει ίδιες τις τιμές με αυτές των περσινών καρτών διαρκείας… «Πέρσι είχαμε ένα άριστο Καραϊσκάκη, με εξαίρεση –για να μην λέτε ότι τα λέω- ένα δίλεπτο με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε προσαρμόσει τις τιμές ανάλογα με την κρίση. Κρατήσαμε τις τιμές στα ίδια επίπεδα, για να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που πέρυσι στάθηκαν δίπλα μας. Οι όποιες αυξήσεις γίνονται για νέους κατόχους και αυτές δεν είναι μεγάλες, για να σεβαστούμε τους νέους κατόχους. Θα έχουμε διαφορετική πολιτική και στα απλά εισιτήρια των αγώνων. Οι τιμές είναι καλές και για έναν ακόμη λόγο», σχολίασε και συνέχισε: 

«Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στο Champions League και θα δώσει το λιγότερο 22 αγώνες. Φέτος, γενικά είχαμε καλή συμπεριφορά από τον κόσμο, με εξαίρεση το δίλεπτο μετά τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν δώσαμε ματς κεκλεισμένων των θυρών. 
Είμαστε μία οικογένεια. Νιώθουμε όλοι μια οικογένεια. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι. Τα τελευταία 15-20 χρόνια νιώθουμε έτσι και έτσι θα συνεχίσουμε, με απόλαυση για το γήπεδο». 

Ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που θα τεθούν προς διάθεση στους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» ανέρχεται στις 18.000. Ο Γιάννης Μώραλης ενημέρωσε ότι ο αριθμός αυτός δεν μπορεί γίνει μεγαλύτερος λόγω της χωρητικότητας του γηπέδου αλλά και του γεγονότος ότι θα πρέπει να αφεθούν θέσεις και για οπαδούς που δεν θα αγοράσουν διαρκείας αλλά και για τους οπαδούς των άλλων ομάδων. 

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Μώραλης έκανε γνωστό ότι στην περίπτωση που εξαντληθούν και η ζήτηση είναι αυξημένη, τότε, θα ‘’ανοίξουν’’ κι άλλες δύο θύρες. 


Πηγή sport-fm

Read more!

Η Αλ Αχλί θέλει Σισέ

Η Αλ Αχλί θέλει Σισέ
Στο στόχαστρο της Αλ Αχλί έχει μπει ο Τζιμπρίλ Σισέ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Αζερμπαϊτζάν, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Φαΐκ Γκουσεΐνοφ δήλωσε «η Αλ Αχλί χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση και οι εκπρόσωποι της ομάδας έκαναν πρόταση στον Σισέ». 

Η δήλωση αυτή έγινε στο «extraTime.az», αλλά πολύ δύσκολα ο Σισέ θα δεχτεί να μετακομίσει στο Ντουμπάι, παρά το γεγονός πως η πρόταση, εάν όντως έγινε, θα αποφέρει πολλά χρήματα στον Γάλλο επιθετικό. 

Κι αυτό, γιατί ο στράικερ των «πράσινων» παραμένει φιλόδοξος και εάν φύγει θα το κάνει για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η σε μια σοβαρή ομάδα που θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. 


Πηγή sport-fm

Read more!

Επίσημα στην Ρεάλ ο Καγεχόν!

Την απόκτηση του Χοσέ Καγεχόν από την Εσπανιόλ ανακοίνωσε μέσω του site της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 24χρονος επιθετικός είναι η τρίτη μεταγραφή για τους Μερένχες μετά τους Σαχίν και Αλτιντοπ.
Από τις 4 Μαΐου είχε γραφτεί στα Μέσα Ενημέρωσης της Ισπανίας ότι ο 24χρονος περιφερειακός επιθετικός θα επιστρέψει στους Μερένχες από τους οποίους είχε ξεκινήσει την καριέρα τους και πλέον αποτελεί την τρίτη μεταγραφή μετά από αυτές των Νούρι Σαχίν (Μπορούσια Ντόρτμουντ) και Χαμίτ Αλτιντόπ (Μπάγερν Μονάχου). O Καγιεχόν έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ και το 2008 μετακόμισε στην Εσπανιόλ με την οποία πραγματοποίησε 95 εμφανίσεις και πέτυχε 10 γκολ.
Πηγή gazzetta
Read more!

Ο Τριτσώνης στο ντέρμπι

Ο Σταύρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάχος στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου.
Το σημαντικότερο ματς της Τετάρτης θα σφυρίξει ο Τριτσώνης με βοηθούς τους Ακρίβο και Ευθυμιάδη (Πιερίας), ενώ τέταρτος ρέφερι θα είναι ο Μήτσιος.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου με διαιτητή τον Γιάχο του συνδέσμου Χίου, έχοντας ως βοηθούς τους Φαντόπουλο και Μπιτσίδη, ενώ τέταρτος είναι ο Χαραλαμπίδης.
Πηγή gazzetta
Read more!

«Επέστρεψα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»

«Επέστρεψα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»
Η ανάγκη να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή και το φιλόδοξο πρότζεκτ που του παρουσίασε ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν οι λόγοι που έπεισαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να επιστρέψει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» το περασμένο καλοκαίρι. 

«Ήξερα πως η υπόθεση θα έχει θετική κατάληξη», είπε ο Βάσκος. 

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova: 

«Η αλήθεια είναι πως όταν πήγα στη Βαρκελώνη για να διαπραγματευτώ και να συζητήσω με τον πρόεδρο, είχα στο μυαλό μου πως η υπόθεση θα είχε θετική κατάληξη. Είχα αποφασίσει πως ασχέτως του αν η πρόταση ήταν καλή, προσωπικά ήθελα να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Μου εξήγησε το πλάνο του για την ομάδα, μου εξήγησε πως ήθελε να επιστρέψει η ομάδα στα πρωταθλήματα μακροπρόθεσμα και όχι άμεσα και σύντομα, ζήτησε τη βοήθειά μου, μια και ο Ολυμπιακός ήταν σε δύσκολη κατάσταση. Είχα δώσει μια συνέντευξη τον περασμένο Ιούνιο και όταν με ρώτησαν αν θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό, απάντησα αρνητικά, αλλά όταν συναντήθηκα με τον πρόεδρο ένιωσα την υποχρέωση να βοηθήσω. Δεν είχα γνωρίσει ποτέ τον πρόεδρο και ήθελα να τον συναντήσω, ήξερα πως το ρόστερ διέθετε πολλούς καινούργιους ποδοσφαιριστές και πως ο πρόεδρος επιθυμούσε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με στιλ παιχνιδιού εφάμιλλο με εκείνο της προηγούμενης θητείας μου στον Ολυμπιακό, ένα στιλ που θα μας οδηγούσε σε πρωταθλήματα όχι όμως σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Τελικά οι χρόνοι μειώθηκαν και η επιτυχία ήρθε απ' την πρώτη χρονιά». 

Για το σερί νικών μετά την ήττα από τον Ηρακλή και την ομαλή αλλαγή τερματοφυλάκων: 

«Ακολούθησε ένα εξαιρετικό σερί νικών και εμείς προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της έδρας μας, όπως είχαμε κάνει και την προηγούμενη χρονιά μου στην ομάδα. Εκτός απ' τον παράγοντα έδρα, θέλαμε να ενισχύσουμε την άμυνα μας και ήταν κάτι εφικτό, γιατί διαθέτουμε ποιοτικούς αμυντικούς. Όταν λοιπόν η ομάδα δέχεται πολύ δύσκολα γκολ, κερδίζεις σε αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε πως το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μας έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε αυτό το σερί, γιατί παίξαμε πολύ καλά και ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας. Με τον Νικοπολίδη είχαμε συζητήσει και μου είχε πει πως αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά κι έτσι θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στον Πάρντο να βοηθήσει την ομάδα αλλά με ομαλό τρόπο, χωρίς να περιμένουμε τη στιγμή που ο Νικοπολίδης θα είχε κάποιο πρόβλημα, θα έκανε λάθη ή θα έφτανε σε σημείο δύσκολο για εκείνον. Αποφασίσαμε να το κάνουμε νωρίς και όχι να περιμένουμε την τελευταία στιγμή». 

Για την άμυνα του Ολυμπιακού: 

«Είμαστε μια ομάδα που οφείλει να είναι επιθετική, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αμυνόμαστε κάνοντας ταυτόχρονα επίθεση. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όταν ο αντίπαλος μας είναι σε θέση να μας βλάψει. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να στηριζόμαστε σε γρήγορους παίκτες στην άμυνα μας, γιατί βρισκόμαστε κυρίως στην επίθεση και αφήνουμε πολλά κενά στην άμυνα. Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις είναι να βάζεις ένα γκολ περισσότερο απ' τον αντίπαλο. Αν λοιπόν αμύνεσαι καλά και δεν κάνεις λάθη, χρειάζεσαι ένα γκολ για να πάρεις τη νίκη». 

Για τις νίκες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό: 

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει την υποχρέωση να κερδίζει, έτσι οι παίκτες έχουν τη νοοτροπία του νικητή και προσπαθούν γρήγορα να συνέλθουν από άσχημα αποτελέσματα για να επιστρέψουν στις νίκες. Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ήταν δύσκολο και λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά και λόγω της διακοπής γιατί είχαμε μόλις 45 λεπτά στη διάθεση μας για τη νίκη. Είμαστε ωστόσο ευχαριστημένοι που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ ήταν το ίδιο σημαντικά. Με τον Πανιώνιο το σκορ ήταν μεγάλο, όμως το ματς ήταν αμέσως μετά το ντέρμπι και έκρυβε δυσκολίες, ενώ το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολο, ειδικότερα στο δεύτερο μέρος. Κερδίσαμε 3-0 αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε καλό παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικές νίκες. Ήταν πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να κερδίζουμε». 

Για την κριτική μετά από το ντέρμπι και την ήττα από την ΑΕΚ: 

«Η αλήθεια είναι πως μας έβλαψε εκείνο το αποτέλεσμα, δεν μας άρεσε καθόλου. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν παίξαμε καλά, αλλά ούτε η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη. Μας πόνεσε γιατί ήταν ένα παιχνίδι που χάθηκε στο τελευταίο λεπτό από ένα γκολ του Μπλάνκο, αλλά και μετά από ένα χαμένο πέναλτι από πλευράς μας. Με εκείνη την ήττα ολοκληρώθηκε ένα νικηφόρο σερί. Η αλήθεια είναι πως στη συνέχεια τα αποτελέσματα ήταν θετικά, αλλά δημιουργήθηκε ένα κλίμα αμφισβήτησης γιατί εδώ στην Ελλάδα όλοι μεγαλοποιούν την «υπόθεση ντέρμπι». Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το 0-0. Παρόλο που στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μείναμε ικανοποιημένοι με την απόδοση μας, σ' αυτό με την ΑΕΚ ήμασταν απογοητευμένοι». 

Για το ποιος από τους δύο Ολυμπιακούς (2009 και 2011) φέρει τη σφραγίδα του Βαλβέρδε: 

«Και οι δύο! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία απ' τις δύο. Είναι ομάδες μου. Ο Ολυμπιακός πριν από δύο χρόνια τα πήγαινε πολύ καλά στα ντέρμπι. Ήταν μια σκληροτράχηλη ομάδα, δύσκολη να την κερδίσεις. Η φετινή ομάδα ήταν πιο φερέγγυα στην έδρα της, γιατί είχε ρυθμό στο παιχνίδι της. Νομίζω πως φέτος στην έδρα μας ήμασταν πιο άνετοι, πιο δυνατοί στα μεγάλα παιχνίδια με αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αυτό μας βοηθούσε στα μεγάλα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την τύχη να προπονήσω μεγάλους παίκτες και στην τωρινή και στην προηγούμενη ομάδα. Και για τις δύο είμαι υπερήφανος». 

Για το ποια «φωτογραφία» του φετινού πρωταθλήματος κρατάει: 

«Όλοι ονειρευόμαστε τη φωτογραφία στην οποία σηκώνουμε την κούπα, όλοι αυτή θέλουν όταν αρχίσει η σεζόν, αλλά για να φτάσεις εκεί προηγούνται άλλες. Φωτογραφίες νίκης αλλά και φωτογραφίες ήττας. Δεν μ' ενοχλεί τόσο πολύ όταν χάνουμε, γιατί και απ' τις ήττες μαθαίνουμε».

Πηγή sport-fm Read more!

Πήρε Γιάνσεν ο Άγιαξ

Πήρε Γιάνσεν ο Άγιαξ
Τον Τεό Γιάνσεν από την Τβέντε απέκτησε ο Άγιαξ. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας θα καταβάλουν 3,2 εκατ. ευρώ για τον 29χρονο μέσο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο. 

Ο Γιάνσεν, που μετρά πέντε συμμετοχές με την εθνική Ολλανδίας, προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην οποία πανηγύρισε το Κύπελλο με την Τβέντε. Στο πρωτάθλημα είχε 30 συμμετοχές και 13 γκολ, σε Champions League και Europa League είχε 3 τέρματα σε 11 εμφανίσεις, ενώ σκόραρε 4 φορές σε ισάριθμες παρουσίες στο Κύπελλο.

Πηγή sport-fm Read more!

Μουρίνιο ο μεγάλος στόχος της Τσέλσι!

Μπορεί ο Βίλα Μπόας να είναι το μεγάλο φαβορί για τους μπουκ για να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη έκπληξη. Και αυτό γιατί η Τσέλσι θα προσπαθήσει να φέρει πίσω τον Ζοσέ Μουρίνιο!
Οι «μπλε» βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού μετά την απόλυση του Κάρλο Αντσελότι και ο μεγάλος στόχος είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο πάγος μεταξύ Ρόμαν Αμπράμοβιτς και Ζοσέ Μουρίνιο έχει λιώσει και ο Ρώσος μεγιστάνας ετοιμάζεται να τον φέρει ξανά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε μια προσπάθεια να πάρει επιτέλους το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μουρίνιο δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες στη Μαδρίτη μετά την αποτυχία σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ φήμες θέλουν να βρίσκεται στα μαχαίρια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι στόχος του κάποια στιγμή είναι να επιστρέψει στην Αγγλία και δεν αποκλείεται η στιγμή αυτή να είναι το φετινό καλοκαίρι.
Πηγή gazzetta
Read more!

Στη Γκρέμιο ο Ζιλμπέρτο!

Στη Γκρέμιο ο Ζιλμπέρτο!
Είναι οριστικό και επίσημο. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γκρέμιο. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος μέσος, που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε και θα γίνει συμπαίκτης του Γκάμπριελ μέχρι το Δεκέμβριο του 2012. 

Τη συμφωνία ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου ο πρόεδρος, Πάουλο Οντόνε. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συμφωνία. Έχουμε δεσμευτεί να ενισχύσουμε κι άλλο την ομάδα μας και να κάνουμε μία καλή πορεία στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα», τόνισε σχετικά. 

Σύμφωνα με τον Τύπο της Βραζιλίας, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στη χώρα του καφέ, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. «Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τώρα είναι αθάνατος! Ο αμυντικός μέσος συμφώνησε για την επιστροφή του στη Βραζιλία και θα αγωνιστεί για τη Γκρέμιο! Συγχαρητήρια Ζίμπα!», ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του Ζιλμπέρτο, Πάουλο Βιλιένα. 

Στην ιστοσελίδα της Γκρέμιο μίλησε και ο Γκάμπριελ για το νέο του συμπαίκτη. «Είναι ένας σούπερ επαγγελματίας, μία πολύ θετική προσθήκη για την ομάδα μας και ένας ηγέτης. Δεν είναι τυχαίο που έπαιξε για δέκα χρόνια στην Ευρώπη και την εθνική Βραζιλίας, όπου ήταν και αρχηγός».

Πηγή sport-fm

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...