ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

«Είστε το μέλλον του Ολυμπιακού»

«Είστε το μέλλον του Ολυμπιακού»
Συγχαρητήρια στις ομάδες κάτω των 17 και 13 ετών του Ολυμπιακού για τις διακρίσεις τους μοίρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. «Είστε το μέλλον του Ολυμπιακού. Όραμά μου είναι σύντομα 7-8 από εσάς να μπείτε στην πρώτη ομάδα», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στους «μικρούς». Η μεν ομάδα Κ-17 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος νικώντας στον τελικό τον Παναθηναϊκό (5-2), η δε Κ-13 κατέκτησε ένα διεθνές τουρνουά αποκλείοντας στα ημιτελικά τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1) και νικώντας στον τελικό στα πέναλτι τη Χέρτα Βερολίνου (9-8). 

«Ζήτησα να σας δω όλους μαζί για να σας συγχαρώ. Πρώτα από όλα την ομάδα Κ-17 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την Κ-13 για το Κύπελλο που πήρε στο διεθνές τουρνουά στη Βαρσοβία. Για μένα έχει μεγάλη σημασία να ρίξουμε το βάρος στις ακαδημίες. Είστε το μέλλον του Ολυμπιακού. Όραμά μου είναι και το είχα πει όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό να δω σε λίγα χρόνια 7-8 παιδιά δικά μας να παίζουν στην επαγγελματική ομάδα, να πονάνε τη φανέλα του Ολυμπιακού και να είναι περήφανοι για αυτό. Έχουν γίνει αλλαγές και θα συνεχίσουν να γίνονται για να χτίσουμε το μέλλον του Ολυμπιακού. Στόχος μου είναι σε τρία χρόνια να έχουμε παίκτες στην επαγγελματική ομάδα. Η προσφορά μας ως ΠΑΕ είναι ότι κάνουμε δεκτό το αίτημα των προπονητών της Κ-17 να γίνει προετοιμασία το καλοκαίρι εκεί που θέλουν και στους μικρούς να κλείσουμε ένα πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά, γιατί πρέπει ο Ολυμπιακός να μετάσχει σε αυτά για να παίρνει εμπειρίες. Όποτε θέλετε, να κανονίσετε να πάτε κάπου με τους προπονητές σας για να γιορτάσετε», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 


Απευθυνόμενος στην ομάδα Κ-17 είπε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα που πήρατε το πρωτάθλημα. Να συνεχίσετε έτσι. Πολλοί από σας θα πάτε στην Κ-20 του χρόνου και πρέπει να το πάρετε σοβαρά για να συνεχίσετε στην επαγγελματική». 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, Τάσος Μητρόπουλος, Νίκος Βαμβακούλας και Γιάννης Μώραλης.


Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...