ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

«Δεν σώζει την χρονιά η 2η θέση»

Ως ευκαιρία να παίξει ο Παναθηναϊκός σε μια μεγάλη διοργάνωση και όχι ως εξιλέωση αντιμετωπίζει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος την 2η θέση στο πρωτάθλημα και πρώτη στα πλέι οφ!
Στο περιθώριο της παρουσίας του σε εκδήλωση για τα… αποκαλυπτήρια ενός νέου μοντέλου αθλητικού παπουτσιού ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, σε αυτό της Τετάρτης με την ΑΕΚ και γενικά στα όσα συνέβησαν από την αρχή των πλέι οφ λέγοντας: «Ήταν ένα ματς που είχαμε πολύ άγχος.
Πιέσαμε αρκετά και ήρθε το γκολ. Η συνέχεια είναι δύσκολη και δεν έχει σημασία που δεν θα έχει κόσμο η ΑΕΚ. Είναι ένα ντέρμπι και… παίζουν όλα τα αποτελέσματα.
Όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κερδίσουμε και θα πάρουμε την νίκη. Μετά το άσχημο ξεκίνημα που κάναμε δεν είχαμε πολλά περιθώρια. Δεν χάσαμε όμως την πίστη και δικαιωθήκαμε. Βέβαια ο Παναθηναϊκός κυνηγάει το πρωτάθλημα και το κύπελλο και η 2η θέση δεν σώζει την χρονιά. Όμως υπάρχει ευκαιρία να παίξουμε σε μια μεγάλη διοργάνωση».
Όσο αφορά την συνύπαρξη του με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» ο Χριστοδουλόπουλος τόνισε πως είναι «Τυχερή η Ελλάδα που έπαιξε εδώ ένας τέτοιος παίκτης. Μακάρι να έρθουν κι άλλοι στο μέλλον», ενώ σχετικά με τις σχέσεις των παικτών με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αρκέστηκε να πει: «Είδατε τι έγινε στο γκολ του Σισέ στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου».
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...