ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

«Θέλετε Μόντριτς; Εξήντα και δικός σας!»

Με το τεράστιο ποσό των 60 εκατ. ευρώ κοστολογεί τον Λούκα Μόντριτς η Τότεναμ, καθώς ο Κροάτης έχει μπει για τα καλά στο «μάτι» του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος τον βλέπει σαν αντικαταστάτη του Πολ Σκόουλς.
«Θέλετε Μόντριτς; Εξήντα και δικός σας!»



Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον της για τον Μόντριτς και ο Φέργκιουσον σκέφτεται να προσφέρει στα «σπιρούνια» περίπου 40 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.
Οι ιθύνοντες της Τότεναμ, όμως, είναι διατεθειμμένοι να τον πουλήσουν ακόμα πιο ακριβά, καθώς όχι μόνο είχαν ξοδέψει πάρα πολλά για τον αποκτήσουν από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2008, αλλά ο Μόντριτς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Λονδρέζους πέρσι το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος της Τότεναμ δήλωσε: «Ο Μόντριτς δεν θα πάει πουθενά και αν η Γιουνάιτεντ πραγματικά ενδιαφέρεται, η τιμή του ξεκινά από τα 60 εκατ. ευρώ».
Για τον Βαλκάνιο πλεϊμέικερ, ενδιαφέρον έχουν εκφράσει εκτός από τους «κόκκινους διαβόλους», η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι.
Πηγή Gazzeta
Read more!

Ακόμη περιμένει ο Μπλάνκο

Παρόλο που η ΑΕΚ αποφάσισε να κάνει νέα πρόταση στον Μπλάνκο, η κατάθεση της καθυστερεί με αποτέλεσμα να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα ο κίνδυνος να χαθεί ο παίκτης ως ελεύθερος.
Ακόμη περιμένει ο Μπλάνκο



Μπορεί η ΑΕΚ να αποφάσισε να κάνει βελτιωμένη πρόταση στον Ίσμαελ Μπλάνκο, ωστόσο ακόμη και μέχρι σήμερα δεν την έχει καταθέσει.
Ο Αργεντινός περιμένει ακόμη μέχρι και σήμερα για να κατατεθεί η πρόταση που θα αγγίζει τα 600.000 ευρώ, όμως αυτό δεν έχει γίνει.
Μάλιστα κανένας από την ΑΕΚ δεν έχει καν επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του παίκτη, Χουάν Μπέρος, παρόλο που ο Αδαμίδης είχε ενημερώσει την περασμένη εβδομάδα τον Μπλανκο για τη νέα πρόταση.
Είναι προφανές ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να βιαστεί καθώς ο Αργεντινός μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει άμεσα και δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, μεταξύ τον οποίων είναι και ο Παναθηναϊκός.
Πηγή Gazzeta
Read more!

Τι τρέχει με Μπουρούση-ΠΑΟ;

Ο Μπουρούσης είναι το πρόσωπο των ημερών στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Όχι μόνο των προηγούμενων αλλά και των... επόμενων μετά την είδηση που τον φέρνει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό!
Τι τρέχει με Μπουρούση-ΠΑΟ;

Η περίπτωσή του είχε ακουστεί έντονα για το τριφύλλι και προ διετίας. Πριν ανανεώσει δηλαδή το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο όσα συμβαίνουν τελευταία μάλλον επανέφεραν την σκέψη του για μετακόμιση στο ΟΑΚΑ, τουλάχιστον σύμφωνα αποκλειστικό δημοσίευμα του sportdog. Ήδη μάλιστα ο ατζέντης του είχε την πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό.  

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.
Πηγή gazzeta Read more!

«Μανόλο, προχώρα»!

«Μανόλο, προχώρα»!
Έναν καφέ με τους μετόχους είχε ζητήσει -ως προϋπόθεση για να μείνει και του χρόνου- ο Μανόλο Χιμένεθ, ολόκληρο… δείπνο του παρέθεσε σήμερα η ΑΕΚ!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πέτρος Παππάς, ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης και άλλα στελέχη της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης γευμάτισαν με τον Ισπανό το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να του εκφράσουν τη στήριξή τους -αλλά και την πίστη πως μπορεί να οδηγήσει την «Ένωση» σε Κύπελλο και Champions League! 

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα -και περισσότερο η τραγική εικόνα που τα συνόδευσε- αν μη τι άλλο είχαν προκαλέσει προβληματισμό στην ΑΕΚ. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είχαν προκαλέσει αμφιβολίες για τις ικανότητες του Μανόλο Χιμένεθ. 

Θέλοντας, λοιπόν, να το… υπενθυμίσουν στον Ισπανό, αλλά και να συζητήσουν μαζί του όλα τα αγωνιστικά θέματα που απασχολούν την «Ένωση», οι Πέτρος Παππάς και Σταύρος Αδαμίδης (παρόντων και των Καπετανάκη, Κοσμάτου και Κασνακίδη) γευμάτισαν με τον Ανδαλουσιανό. 

Εκεί, λοιπόν του εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή στο πρόσωπό του και του έδωσαν το ελεύθερο να προχωρήσει σε όποιες κινήσεις πιστεύει εκείνος ότι πρέπει να γίνουν για να βγει η ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Του ξεκαθάρισαν, δε, την πίστη ότι μπορεί (και πρέπει) να καταφέρει την επιστροφή της «Ένωσης» στους τίτλους (μέσω του Κυπέλλου), αλλά και την -πολύ σημαντική για τα ταμεία- έξοδο στο Champions League (μέσω των play-off). 

Από την πλευρά του, ο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρωτοβουλία της διοίκησης -αλλά και από το ότι αυτή «επικυρώθηκε» και από την παρουσία του μεγαλομετόχου. Αφού επιφυλάχθηκε, δε, πως η ομάδα θα παλέψει σκληρά τους φετινούς στόχους, άφησε να εννοηθεί πως εκείνοι που θα τεθούν για τη συνέχεια θα εξαρτηθούν από τα εχέγγυα που θα δοθούν προσεχώς από τη διοίκηση. 

Πηγή sport-fm Read more!

Πράσινο ηφαίστειο στο ΟΑΚΑ

Πράσινο ηφαίστειο στο ΟΑΚΑ
Πρωτοφανή συσπείρωση στον κόσμο του Παναθηναϊκού έχουν φέρει όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια και κυρίως μετά τη λήξη του ντέρμπι της ντροπής. Καυτή αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο, με τους οπαδούς να «τριφυλλιού» να θέλουν να αποθεώσουν τους παίκτες και παράλληλα να πραγματοποιήσουν ειρηνικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας. 

Στην ΠΑΕ υπάρχει η σκέψη για το ματς με τους Περιστεριώτες να υπάρξει γενική είσοδος 10 ευρώ προκειμένου οι κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου να φιλοξενήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους σε μια προσπάθεια να ακουστεί η φωνή για αλλαγή -επιτέλους- στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, με ανακοίνωση του ο Ενιαίος Φορέας καλεί τους φιλάθλους σε μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού και μέσω αυτής να μεταβεί ο κόσμος στο γήπεδο. 

Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας θα θελήσουν να κάνουν μια προσπάθεια για να μεταπειστεί ο Τζιμπρίλ Σισέ και να μην εγκαταλείψει την Ελλάδα στο τέλος της σεζόν. Πάντως, ο Γάλλος δύσκολα θα αλλάξει τη γνώμη του, αφού δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι τέτοια φαινόμενα, όπως αυτά που έζησε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» συμβαίνουν το 2011 σε ευρωπαϊκή χώρα. Πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον επιθετικό των «πρασίνων», πέρα από τις επίσημες καταγγελίες στην UEFA, κυρίως για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκε, να σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο υποβολής μήνυσης κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Δεν τελείωσε τίποτα»

Η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπορεί να αύξησε την διαφορά των δύο ομάδων στους δέκα βαθμούς, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει σε καμία περίπτωση οι παίκτες του να χαλαρώσουν και να μείνουν στην νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου. Επιστρέφει ο Μοϊσές ενόψει Πανιωνίου. «Τρέλανε» τους Γάλλους με την εμφάνισή του στο ντέρμπι ο Ζαϊρί. 
«Δεν τελείωσε τίποτα»


Το μόνο που δεν θέλει ο Βαλβέρδε από τους παίκτες του είναι να δει εικόνα χαλάρωσης στα επόμενα παιχνίδια. Για τον λόγο αυτό πλέον προσπαθεί να τους έχει προσηλωμένους στις υποχρεώσεις της ομάδας. Αυτό το έδειξε και με πράξεις πριν από την προπόνηση της Τρίτης. 

Ο Ισπανός προπονητής μάζεψε τους παίκτες του πριν την έναρξη των ασκήσεων και τους μίλησε για λίγα λεπτά... «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ας έχουμε την διαφορά. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Μην γκρεμίσουμε ότι έχουμε χτίσει μέχρι τώρα», τόνισε. 

Παράλληλα, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην παρασυρθούν από την γενικότερη τάση των ημερών και ασχοληθούν με τις τιμωρίες και τις κλήσεις σε απολογία. «Εμείς έχουμε τις προπονήσεις μας και τους αγώνες μας. Αυτό πρέπει να μας απασχολεί και τίποτα άλλο», είπε στους ποδοσφαιριστές του, αφήνοντας τους στην συνέχεια να αρχίσουν τις ασκήσεις. 

Είναι δεδομένο πως ο Βαλβέρδε θα συνεχίσει να κάνει «πλύση» εγκεφάλου στους παίκτες του καθώς το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η βαθμολογική διαφορά μπορεί να δίνει ένα αβαντάζ στους Πειραιώτες, όσο όμως υπάρχουν κρίσιμα παιχνίδια (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) τόσο ο έμπειρος τεχνικός θα κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα. 

Πηγή sport-fm Read more!

Δέκα μέρες off ο Τσάβι

Δέκα μέρες off ο Τσάβι
Τα προβλήματα συνεχίζονται για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε τον Τσάβι να μένει εκτός για περίπου δέκα ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα δύο επόμενα ματς πρωταθλήματος.Μετά τους Πουγιόλ και Βαλντές, η Μπαρτσελόνα χάνει και τον άλλο της αρχηγό. Ο Τσάβι έχει ενοχλήσεις στον τένοντα και το ιατρικό τιμ αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο να ξεκουραστεί και να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Ο Καταλανός μέσος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στον τένοντα, για αυτό ο Γκουαρδιόλα αποφάσισε να ακολουθήσει τη... συμβουλή των γιατρών. Έτσι, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ισπανίας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου χαφ για τα ματς με Μαγιόρκα και Βαλένθια, στα οποία θα λείπουν και οι Πουγιόλ και Βαλντές. Από την αναμέτρηση με τους νησιώτες θα απουσιάσει και ο Ντάνι Άλβες λόγω καρτών!

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ντεσάμπ: «Κράτησα τον λόγο μου»!

Ντεσάμπ: «Κράτησα τον λόγο μου»!
Στην αποκάλυψη πως το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ για τον ίδιο για να μείνει στη Γαλλία και τη Μαρσέιγ, προέβη ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο Γάλλος τεχνικός της ομάδας της Μασσαλίας μίλησε στην έκδοση Sun, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Θα σας πω την αλήθεια. Το σκέφτηκα περισσότερο από δύο δευτερόλεπτα. Δεν θα κρυφτώ. Δεν δέχεσαι κάθε μέρα πρόταση από τη Λίβερπουλ. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά είχα συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ και είχα δώσει το λόγο μου ότι θα το εξαντλήσω. Ήθελα να τιμήσω τους παίκτες μου, τη διοίκηση, τον πρόεδρο. Άλλωστε όταν έφτασε η πρόταση της Λίβερπουλ, είχαμε ήδη ξεκινήσει προετοιμασία και είχα ολοκληρώσει το πλάνο μου για τη νέα σεζόν».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Γκατούζο: «37.000... σφαλιάρες!»

Γκατούζο: «37.000... σφαλιάρες!»
Ο Τζενάρο Γκουτούζο σχολίασε την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών που του επέβαλε η UEFA για το επεισόδιο με τον Τζο Τζόρνταν, συγκρίνοντας τη με ποινή φυλάκισης ενός μήνα, ενώ σχολίασε και το γιατί δεν θα πάει στον επαναληπτικό στο Λονδίνο.

Αμετανόητος έδειξε ο Ρίνο Γκατούζο σε συνέντευξή του σε ιταλικό κανάλι. Ο Γκατούζο δεν έδειξε να έχει καταλάβει τον λόγο για τον οποίο τιμωρήθηκε, καθώς με τα λόγια του ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως σε περίπτωση που νιώσει ότι δεν του δείχνουν σεβασμό στο μέλλον θα έχει την ίδια αντίδραση.

«Ντρόπιασα τον εαυτό μου, αλλά ο σεβασμός είναι σημαντικός», είπε ο Ιταλός μέσος και συνέχισε: «Μου έδωσαν μια ποινή πέντε αγώνων, όμως για μένα μοιάζει σαν ένας μήνας στη φυλακή. Θέλω να παρακολουθήσω το δεύτερο παιχνίδι, αλλά με συμβούλευσαν να μην το κάνω καθώς θα υπάρχουν 37.000 οπαδοί εκεί και θα γύριζα στο Μιλάνο πιθανότατα με το πρόσωπό μου πρησμένο από 37.000… σφαλιάρες!»

Στη συνέχεια ο Γκατούζο μίλησε για αυτά που του είπε ο Κασάνο, γνωστός και αυτός για τον ιδιόμορφο χαρακτήρα του, αλλά και για το επεισόδιο που δεν έδειξαν οι κάμερες μεταξύ του μέσου της Μίλαν και του Μπασόνγκ της Τότεναμ:

«Ο Αντόνιο Κασάνο μου είπε: Τι καταπληκτικό παράδειγμα που έθεσες! Πρέπει να γίνω ο μέντοράς σου! Το μότο μου είναι "δείξε σεβασμό σε αυτούς που δείχνουν σεβασμό σε εσένα". Πήγα προς τον Τζο Τζόρνταν μετά τη λήξη και έβγαλε τα γυαλιά του δείχνοντας ότι δεν με υπολογίζει και άρχισε να με βρίζει. Ο Μπασόνγκ ανακατεύτηκε και μου είπε "εγώ και εσύ". Οπότε αντέδρασα και βρεθήκαμε στη φυσούνα».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Πάντιτς: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο»

Πάντιτς: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο»
Ο πρώην μέσος του Πανιωνίου, Μιλίνκο Πάντιτς, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιλίνκο Πάντιτς στον «Πρωταθλητή»:

Για το Πανιώνιος – Ολυμπιακός: «Δυστυχώς, δεν βλέπω πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι τόσο όσο θα ήθελα. Ξέρω τι γίνεται και πως έχουν τα πράγματα, όμως δεν έχω τη δυνατότητα να βλέπω συχνά αγώνες. Για τον Πανιώνιο το ματς της Κυριακής θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος φέτος και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Θα πάρει ξανά το πρωτάθλημα και εύκολα. Είναι τεράστιο κλαμπ. Δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Διαθέτει ηρεμία, ισχυρή διοίκηση, οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Έχει πολλούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά και δεν τους συναντάς σε άλλα ελληνικά σωματεία. Παίκτες όπως οι Πάντελιτς, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, ακόμη και ο Φουστέρ που με έχει εντυπωσιάσει. Είναι πρώτος στο πρωτάθλημα, κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι και θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος όμως είναι ομάδα που μάχεται και δεν παραδίδεται σε κανέναν. Θα παλέψει και ελπίζω να τα καταφέρει. Η απόσταση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έχει μικρύνει πλέον από τους υπόλοιπους. Όταν έπαιζα εγώ, ήταν διαφορετικό το ποδόσφαιρο. Ούτε ισοπαλία δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι θα πάρουμε από τον Ολυμπιακό. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ο Βαλβέρδε είναι από την κορυφαία σχολή προπονητών, αυτή της Ισπανίας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Εθνικής τους ομάδα πήρε το Μουντιάλ, πιο πριν το Ευρωπαϊκό και οι ομάδες τους κάνουν τρομερά πράγματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εδώ η μπάλα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σε καθημερινή βάση.

Ο Ερνέστο είναι σοβαρός προπονητής, με τρομερές γνώσεις και από τη στιγμή που είχε ξαναδουλέψει στον Ολυμπιακό και ήξερε τη νοοτροπία, νομίζω ότι όλα τα άλλα ήταν μάλλον εύκολα για αυτόν. Του αρέσει το γρήγορο ποδόσφαιρο κατοχής και αυτό αρέσει πολύ στον κόσμο. Πιστεύω ότι έχει τις ικανότητες και τις γνώσεις να οδηγήσει σε πάρα πολλές επιτυχίες τον Ολυμπιακό».

Για την αλλαγή διοίκησης στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη: «Ο κ. Κόκκαλης έκανε πολλά καλά πράγματα για τον Ολυμπιακό. Ήταν για χρόνια δίπλα στην ομάδα και την οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες. Ο κ. Μαρινάκης είναι η συνέχεια. Τα λεφτά που ρίχνει παίζουν μεγάλο ρόλο. Πρέπει να είναι περήφανοι οι Ολυμπιακοί που έχουν έναν τέτοιο πρόεδρο. Σίγουρα ήρθε για να κάνει κάτι μεγάλο και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Οι μεγάλοι παίκτες κάνουν τις μεγάλες ομάδες και ο κ. Μαρινάκης έδειξε ότι ξέρει να παίρνει τέτοιους στην ομάδα του».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ρόμπεν: «Η Ίντερ δεν είναι η καλύτερη»

Ρόμπεν: «Η Ίντερ δεν είναι η καλύτερη»
Την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει η Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Ίντερ στους «16» της φετινής διοργάνωσης, σύμφωνα με τον Αριέν Ρόμπεν.Ο Ολλανδός άσος της γερμανικής ομάδας τόνισε ότι η Ίντερ δεν είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, λέγοντας: «Η Ίντερ παραμένει ένας σκληρός αντίπαλος, αλλά δεν είναι ο πιο επικίνδυνος. Έχουν αλλάξει πολλά από τον τελικό της Μαδρίτης. Οι πιθανότητες είναι ίδιες. Εμείς δεν μιλάμε για εκδίκηση».

Στη συνέχεια ο Ρόμπεν πρόσθεσε: «Η πραγματική εκδίκηση θα είναι σε έναν άλλο τελικό. Η Ίντερ θα πρέπει να προσέξει τον Φρανκ Ριμπερί. Δεν έπαιξε στη Μαδρίτη. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα όταν ο Φρανκ είναι στο γήπεδο. Έτσι η Ίντερ δεν θα νοιάζεται μόνο για μένα».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Δεν φεύγει άτιτλος ο Νασρί

Δεν φεύγει άτιτλος ο Νασρί
Ο Σαμίρ Νασρί δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Άρσεναλ χωρίς να πάρει ούτε έναν τίτλο. Ο Γάλλος μέσος των Λονδρέζων διασκεδάζει όταν παίζει με τη φανέλα των «κανονιέρηδων».Ο 23χρονος διεθνής άσος της Άρσεναλ είναι ικανοποιημένος στον αγγλικό σύλλογο: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι διασκεδάζω στην Άρσεναλ και το Λονδίνο και νιώθω πως υπάρχουν πολλά ακόμα να κάνω εδώ. Ένας από τους λόγους που ήρθα στην Άρσεναλ, ήταν για να κατακτήσω τίτλους και δεν πρόκειται να φύγω από το σύλλογο χωρίς κανέναν. Στόχος μου είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Θα παίξουμε σαν πρωταθλητές Ευρώπης»

«Θα παίξουμε σαν πρωταθλητές Ευρώπης»
Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα θυμηθεί την περσινή της αίγλη και θα αγωνιστεί ανάλογα, εμφανίστηκε ο προπονητής της Ίντερ, Λεονάρντο, σε συνέντεξή του λίγες ώρες πριν από το ματς με την Μπάγερν στο Μιλάνο.Ο αγώνας για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια μίνι ρεβάνς του περσινού τελικού της Μαδρίτης και οι Βαυαροί βλέπουν τον αγώνα σαν εκδίκηση. Ο τεχνικός των «νερατζούρι» δήλωσε: «Μου αρέσει η επιθετική νοοτροπία της διοργάνωσης. Αγωνίζονται πολύ μεγάλοι παίκτες και πιστεύω πως η ομάδα μου θα εμφανιστεί σαν πρωταθλήτρια. Και οι δυο ομάδες έχουν την ικανότητα να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά ελπίζω πως θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε της αδυναμίες της Μπάγερν και να πάρουμε την πρόκριση. Η Ίντερ είναι πάντα η Ίντερ και η Μπάγερν είναι πάντα η Μπάγερν, αλλά θέλουμε να τους κερδίσουμε».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Δεν φεύγει ο Κακά»

«Δεν φεύγει ο Κακά»
Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Ερνέστο Μπρονζέτι, ανακοίνωσε ότι ο Κακά δεν θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν, θέλοντας να βάλει τέρμα στις φήμες αποχώρησής του.

Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία ήθελαν τον Φλορεντίνο Πέρεθ να θέλει να πουλήσει τον Κακά το καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδα της Ρεάλ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ερνέστο Μπρονζέτι, τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της Βασίλισσας, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα ο μάνατζερ του Κακά είπε:

«Δεν υπάρχει περίπτωση ο Κακά να φύγει από τη Μαδρίτη. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μου το είπε με σιγουριά. Ο πρώην παίκτης της Μίλαν ήταν μία από τις πιο δοξασμένες μεταγραφές που κατάφερε. Φυσικά, η ποδοσφαιρική αγορά μπορεί πάντα να αλλάξει, αλλά από αυτά που γνωρίζω όλες αυτές είναι απλές φημολογίες των εφημερίδων».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Μοντέστο: «Πως κάνουν έτσι»;

Μοντέστο: «Πως κάνουν έτσι»;

Ο Κορσικα«Κι εμείς είχαμε αδικηθεί από τη διαιτησία στο πρώτο ματς (2-1), αλλά δεν αντιδράσαμε με τέτοιο πολεμικό τρόπο», τόνισε ο Φρανσουά Μοντέστο, ενώ πρόσθεσε πως δεν είδε επίθεση σε παίκτες του ΠΑΟ.

Ο Κορσικανός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα footmercato και δήλωσε τα εξής: «Νομίζω ότι πράγματι υπήρχε ένα διαιτητικό λάθος στο γκολ που ακυρώθηκε στον Παναθηναϊκό. Τα διαιτητικά λάθη είναι ανθρώπινα, όμως. Και εμείς αδικηθήκαμε από ένα λάθος του διαιτητή στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, αλλά δεν κάναμε έτσι, Δεν αντιδράσαμε με τέτοιο πολεμικό τρόπο».

Για την επίθεση σε παίκτες του Παναθηναϊκού: «Εγώ δεν είδα να χτυπήθηκαν παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα».

Για τον Τζιμπρίλ Σισέ που προτίθεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα το καλοκαίρι: «Ελπίζω ο Σισέ να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Πηγή gazzetta.gr

νός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα footmercato και δήλωσε τα εξής: «Νομίζω ότι πράγματι υπήρχε ένα διαιτητικό λάθος στο γκολ που ακυρώθηκε στον Παναθηναϊκό. Τα διαιτητικά λάθη είναι ανθρώπινα, όμως. Και εμείς αδικηθήκαμε από ένα λάθος του διαιτητή στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, αλλά δεν κάναμε έτσι, Δεν αντιδράσαμε με τέτοιο πολεμικό τρόπο».

Για την επίθεση σε παίκτες του Παναθηναϊκού: «Εγώ δεν είδα να χτυπήθηκαν παίκτες του

Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα».

Για τον Τζιμπρίλ Σισέ που προτίθεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα το καλοκαίρι: «Ελπίζω ο Σισέ να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Read more!

Σαφάρι τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό

Σαφάρι τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό
Το ενδεχόμενο να φύγει ο Τζόρβας το καλοκαίρι, αναγκάζει τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού να εξετάσουν άλλες περιπτώσεις με τους Κωνσταντόπουλο και Σηφάκη να προβάλλουν σαν πρώτες λύσεις.

Το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον Τζόρβα δεν βρίσκει αρνητικό τόσο τον ίδιο, όσο και τον Παναθηναϊκό και πλέον αναγκαστικά οι πράσινοι εξετάζουν περιπτώσεις τερματοφυλάκων που θα μπορούσαν να καλύψουν την θέση σε περίπτωση που φύγει ο Τζόρβας.

Η πρώτη περίπτωση τερματοφύλακα που εξετάζουν στο Τριφύλλι είναι ο Μιχάλης Σηφάκης του Άρη. Ο έλληνας διεθνής γκολκίπερ θεωρείται ιδανική λύση καθώς δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και είναι σίγουρη και δοκιμασμένη λύση.

Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μην είναι εύκολη αυτή η υπόθεση καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι και το 2012 και δύσκολα οι κίτρινοι θα τον αφήσουν να φύγει χωρίς να ζητήσουν κάποιο ποσό για την μεταγραφή.

Η άλλη περίπτωση που εξετάζεται και είναι σαφώς πιο εφικτή είναι αυτή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου της Κέρκυρας. Ο έλληνας έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις, ωστόσο τα ερωτηματικά σε μια τέτοια κίνηση θα ήταν αρκετά καθώς είναι άγνωστο αν θα ανταποκριθεί ο «Ντίμι» στις απαιτήσεις μιας μεγαλύτερης ομάδας.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Μόρα, Μαλεζά ζήτησε ο Χιμένεθ

Μόρα, Μαλεζά ζήτησε ο Χιμένεθ
Την άμυνα της ΑΕΚ για του χρόνου θέλει να σχεδιάσει ο Μανόλο Χιμένεθ που ζήτησε από την διοίκηση να εντείνει τις προσπάθειες για να παίζουν στην Ένωση ο Βαγγέλης Μόρας και ο Στέλιος Μαλεζάς από το καλοκαίρι.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Score» έχει διαλέξει ποιοι δυο παίκτες είναι αυτοί που θα στελεχώσουν την άμυνα της ΑΕΚ.

Οι παίκτες που διάλεξε ο ισπανός τεχνικός είναι έλληνες διεθνείς που η τιμή τους δεν είναι εξωφρενική, ωστόσο για να αποκτηθούν θα πρέπει να ξοδευτούν κάποια χρήματα.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μόρας, τον οποίο ο Χιμένεθ βλέπει σαν ιδανικό αντικαταστάτη του Δέλλα, εάν αυτός δεν συνεχίσει, θα μπορούσε να αποκτηθεί ως ελεύθερος με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για εφικτή συμφωνία εάν η ΑΕΚ προσφέρει ένα συμβόλαιο που θα πλησιάζει τις 400.00 ευρώ συν μπόνους.

Ο Χιμένεθ ζήτησε επίσης να γίνει εκ νέου προσπάθεια το καλοκαίρι για την απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά από τον ΠΑΟΚ. Ο Ζαγοράκης δεν ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όταν η ΑΕΚ πλησίασε τον ΠΑΟΚ το χειμώνα για τον παίκτη, ωστόσο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έκρινε ότι δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για την αντικατάσταση του.

Η Ένωση θα επανέλθει το καλοκαίρι για τον παίκτη, καθώς ο Χιμένεθ έχει καλή άποψη για αυτόν, ωστόσο θα πρέπει να κάνει μια νέα δελεαστική πρόταση καθώς ο Μαλεζάς έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2013. Μπορεί λοιπόν να έχει χάσει την θέση βασικού που είχε ο Μαλεζάς, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα τον ξεπουλήσει.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ταξίδι στο... όνειρο!

Ταξίδι στο... όνειρο!
Ο Άρης ταξιδεύει με πολλές βαλίτσες γεμάτες... όνειρα στο Μάντσεστερ, όπου θα αντιμετωπίσει την Σίτι στον επαναληπτικό του 0-0 για τη φάση των «32» του Europa League.Για το όνειρο!

Θα ήταν υπερβολή να πούμε με την πορεία του φετινού Άρη ότι θα διεκδικήσει το θαύμα με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι. Οι κίτρινοι απέδειξαν φέτος ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα! Μπορεί το «Βιθέντε Καλντερόν» να μην ήταν κατάμεστο όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τεράστια νίκη επί της κατόχου του τροπαίου, μπορεί στο Λεβερκούζεν να γνώρισε την ήττα με 1-0, όμως εκείνη ήρθε στο τέλος σε ένα παιχνίδι που ο Άρης άξιζε πολλά περισσότερα, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στην ήττα από τη Ρόζεμπορκγ στο Τροντχάιμ με 2-1. Οι παίκτες του Άρη έχουν δείξει ότι κανείς δεν μπορεί να τους υποτιμήσει!

Είναι γνωστό ότι οι αγγλικές ομάδες παίζουν με τελείως διαφορετικό ρυθμό στην έδρα τους, είναι επίσης γνωστό ότι το ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι περιέχει κάποιους από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, που αν βρεθούν στη μέρα τους μπορούν να διαλύσουν κάθε αντίπαλο. Ο Άρης, όμως, θα παίξει χωρίς να έχει κάτι να χάσει και θα παλέψει για την πρόκριση στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ Στέιντιουμ».

Είναι... έδρα!

Από το 2003 οι «πολίτες» έχουν μόλις μία ήττα στην έδρα τους στην Ευρώπη από τη Μίντιλαντ το 2008 στο πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA και με τη νίκη τους στη Δανία στα πέναλτι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, ενώ έχουν αναδειχθεί τρεις φορές ισόπαλοι με τις Γκρότσλιν (1-1), Παρί (0-0) και Γιουβέντους (1-1).

Την τελευταία φορά που οι κίτρινοι ταξίδεψαν στην Αγγλία ήταν για την αναμέτρηση με την Μπόλτον του Στέλιου Γιαννακόπουλου, όταν ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σκόραρε στο 2' των καθυστερήσεων για να ισοφαρίσει 1-1, ενώ αν μη τι άλλο η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη Μόσχα και ο τρόπος που τελικά αποκλείστηκε, δείχνει ότι ο Άρης μπορεί να ελπίζει...

Μέσα ο Κόκε, χωρίς Καστίγιο

Ο Κόκε ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για το Μάντσεστερ, όμως το πρόβκλημα της τελευταίας στιγμής για τον Γιάννη Μιχαλήτσο είναι ο Νέρι Καστίγιο, που έμεινε λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής στη Θεσσαλονίκη. Είναι άγνωστο αν ο Έλληνας τεχνικός χρησιμοποιήσει τον Ισπανό επιθετικό στο παιχνίδι, όπου δεν αναμένεται να δούμε πολλές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, που η ομάδα τα πήγε πολύ καλά.

Από την άλλη πλευρά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας, που αναμένεται να είναι πιο επιθετική από εκείνη που είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Ο Μπαλοτέλι, με τον οποίο υπήρξε επεισόδιο μετά την αλλαγή του στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στη Νοτς Κάουντι είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο βασικό σχήμα, ενώ εκτός αναμένεται να μείνουν Μπόατενγκ και Ράιτ Φίλιπς, ενώ υποψηφιότητα θέτουν Μίλνερ και Ντε Γιόνγκ, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Γιόνσον: Δίκαια πρώτος ο Ολυμπιακός

Γιόνσον: Δίκαια πρώτος ο Ολυμπιακός
Ο Μάρκους Γιόνσον μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, εξήρε τον Άλμπερτ Ριέρα, ενώ σχολίασε την πρώτη θέση των ερυθρολεύκων στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Γαύρο»:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα δεν θα έχουμε εύκολη αποστολή. Ο Ολυμπιακός είναι ποιοτική ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και με κάποιους ακόμη που ξεχωρίζουν και ανεβάζουν επίπεδο όλο τον σύλλογο. Γενικά κόντρα στις μεγάλες ομάδες, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να σταθούμε αξιοπρεπώς. Αυτό θα προσπαθήσουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

Για τον Αλμπέρτ Ριέρα:

«Έχει απίστευτη ποιότητα ως παίκτης και μπορεί να κάνει φοβερά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Να σκοράρει, να πασάρει, να βγάλει ασσίστ, να βγάλει σέντρες, να τρυπήσει με μια ντρίπλα την αντίπαλη άμυνα. Είναι εξαιρετικός».

Για την θέση του Ολυμπιακού στην βαθμολογία:

«Νομίζω πως ο Ολυμπιακός είναι δίκαια εκεί που είναι. Έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχει δείξει σπουδαία πράγματα μέσα στο γήπεδο και του αξίζει να είναι στην κορυφή. Είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα και νομίζω ότι είναι απίθανο να χάσει τον τίτλο. Θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο την Κυριακή».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Η κούραση... μπλόκαρε την Τότεναμ!

Η κούραση... μπλόκαρε την Τότεναμ!
Η κούραση έφερε «γκέλα», η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην τετράδα και η Μπλάκπουλ με τη νίκη 3-1 απέδειξε πως… τρελαίνεται απέναντι στους «μεγάλους» της Πρέμιερ Λιγκ.H κούραση από τα συνεχή ματς και οι τραυματισμοί βασικών παικτών «λύγισαν» την Τότεναμ η οποία και γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Μπλάκπουλ. Οι Λονδρέζοι σε εξ' αναβολής ματς ήταν... εκτός γηπέδου και η "γκέλα" τους στέρησε την ευκαιρία να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την καθιέρωση στην τετράδα. Η διαφορά από την Τσέλσι έμεινε στους δυο βαθμούς, με τους «Μπλε»να έχουν ένα ματς λιγότερο.
Στον αντίποδα, η Μπλάκπουλ όπου βρίσκει... μεγάλους τους τιμωρεί και σήμερα με κορυφαίο τον Κάμπελ πήρε νίκη που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Άνταμ στο 18', ο Κάμπελ στο 44' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, και στο 80' ο Όρμεροντ πέτυχε το 3-0. Οι Λονδρέζοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Παβλιουτσένκο.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ποινές σοκ προβλέπει ο νόμος!

Ποινές σοκ προβλέπει ο νόμος!
Σοκ και δέος προκαλούν οι ποινές που προβλέπονται για Μαρινάκη, Μητρόπουλο και Ολυμπιακό αν εφαρμοστούν τα άρθρα με βάση τα οποία κλήθηκαν! Μέχρι κατακύρωση αγώνα στον Παναθηναϊκό προβλέπουν!
Τιμωρίες που δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ στην Ελλάδα «ακουμπάνε» πάνω στις κλήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του γενικού αρχηγού της. Ακόμα και οι πιο... μαλακές είναι σκληρές μπροστά στις συνήθεις τιμωρίες που επιβάλλονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το Leoforos.gr έχοντας... έννομο συμφέρον ξεψάχνισε τα άρθρα.

http://www.leoforos.gr/article/15537/exaphanizodai-vasei-nomou


Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Ναι» Γκερέιρο στη Βραζιλία

«Ναι» Γκερέιρο στη Βραζιλία

το κείμενο αναφέρεται ότι ο Πολωνός θα ήθελε να παίξει ξανά στη Φλαμένγκο, ενώ σε δηλώσεις του ο άσος της ΑΕΚ τονίζει: «Από τότε που ήρθα στην Ευρώπη, παίζω σε διαφορετική θέση, αλλά δεν θα είναι πρόβλημα αν επέστρεφα στη Φλαμένγκο. Σε επίπεδο τακτικής είμαι υπάκουος και κάνω ό,τι μου λέει ο προπονητής μου. Δεν έχω την ίδια ταχύτητα, αλλά έχω περισσότερη εμπειρία», ήταν τα λόγια του Γκερέιρο, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να ξαναπαίξει για την Κορίνθιανς.

«Αν φορούσα ξανά τη φανέλα της Κορίνθιανς, θα φθειρόμουν. Σε κάθε ματς θα έπρεπε οπωσδήποτε να είμαι ο καλύτερος γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα εμφανίζονταν όλα τα αρνητικά που είχα κάνει», τόνισε ο άσος της ΑΕΚ αναφερόμενος στην αποβολή του για χτύπημα στον Ντ' Αλεσάντρο, που είχε κοστίσει τον αποκλεισμό της Κορίνθιανς από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Στις 6 Μαρτίου ο τελικός»

«Στις 6 Μαρτίου ο τελικός»
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με νέες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί οριστικά στις 6 Μαρτίου. «Δεν υπάρχει περίπτωση αναβολής», δήλωσε χαρακτηριστικά.Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ σε δηλώσεις του στον αθλητικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως δεν πρόκειται να υποχωρήσουν μπροστά στην οργανωμένη αλητεία:


«Θα γίνει οριστικά στο Ελληνικό 6 Μαρτίου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αναβολής. Είναι θέμα φιλοσοφίας. Φυσικά και παρακολουθούμε και αξιολογούμε τα όσα έγιναν, ωστόσο είναι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε μπροστά στην οργανωμένη αλητεία. Δεν θα καθορίσουν οι ανεγκέφαλοι πώς θα κινηθούμε».

…για το θέμα των εισιτηρίων:

«Αυτό θα πρέπει αν το αποφασίσουν αυτοί που έχουν την ευθύνη για την φύλαξη και την δημόσια τάξη. Αύριο θα γίνει μία ευρεία σύσκεψη και εκεί θα καθοριστεί το θέμα σχετικά με τον κόσμο. Αν ήταν στο χέρι μας θα θέλαμε να διοργανώσουμε έναν τελικό είτε στο ΟΑΚΑ είτε στο ΣΕΦ που είναι τα μεγαλύτερα και να έχει δικαίωμα να έρθει ο κάθε φίλαθλος. Δυστυχώς, αυτό με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν γίνεται».

...για τα επεισόδια στο ντέρμπι «αιωνίων» στο Καραϊσκάκης:

«Δυστυχώς τίποτα δεν προχωράει και δεν βελτιώνεται. Το ποδόσφαιρο επηρεάζει όλο το αθλητικό σώμα. Ο τρόπος που πάνε να γίνουν αυτές οι παρεμβάσεις δεν είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσουν στην εκτόνωση. Η δραστική παρέμβαση δεν είναι να μετατρέψουμε το πλημμέλημα σε κακούργημα. Δεν λέει τίποτα για τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτά τα επεισόδια. Χρειάζεται πιο ριζικές αποφάσεις, θάρρος και βούληση που δεν βλέπω να υπάρχει. Υπάρχει ομφάλιος λώρος ανάμεσα σε οργανωμένη αλητεία και ΠΑΕ ή ΚΑΕ. Ποιοι δίνουν τα εισιτήρια σε αυτούς του αλήτες που πάνε στα γήπεδα και κάνουν όλα αυτά; Πώς περνάνε όλα αυτά τα… πυρομαχικά. Έχουν πλήρη γνώση οι ΠΑΕ και οι ΚΑΕ. Τον οπαδικό Τύπου ποιός τον χρηματοδοτεί;


Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να γίνει είναι να κοπεί ο ομφάλιος λώρος ΠΑΕ, ΚΑΕ και οργανωμένης αλητείας. Αλλά πώς να γίνει αυτό; Εδώ μετέχουνε μέλη οργανωμένων σε διοικητικά συμβούλια ομάδων».

…για την στάση που κρατάει η ΕΟΚ:

«Δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε. Αξιολογούμε τα γεγονότα, τα παρακολουθούμε, αλλά δεν μπορεί η πολιτεία και οι θεσμοί να υποχωρούν μπροστά στον φόβο της οργανωμένης αλητείας. Αυτοί που έχουμε την ευθύνη είμαστε τα διοικητικά στελέχη που ενθαρρύνουμε τους οργανωμένους για να είμαστε αρεστοί».

Όσο για τον Ηλία Ζούρο και την Εθνική ομάδα:

«Ο Ηλίας Ζούρος είναι μέσα στη λίστα τη μικρή που συζητάμε για την θέση του τεχνικού. Δεν είναι ο μοναδικός».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Δεν τελείωσε τίποτα!»

«Δεν τελείωσε τίποτα!»
O Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκίνησε από την Τρίτη την... επιχείρηση-προσγείωση στους παίκτες του Ολυμπιακού, τονίζοντάς τους πως δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα.Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές του πως «δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα. Έχουμε μία καλή διαφορά, όμως αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να νικήσουμε όσα ματς μας απομένουν». Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει με τίποτα να πάρουν αέρα τα μυαλά των παικτών του και να θεωρήσουν πως όλα έχουν κριθεί και ότι δεν πρέπει να προσέξουν για την συνέχεια.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος ο Ισπανός προσανατολίζεται να ξεκινήσει το ίδιο σχήμα που παρέταξε με τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πανιώνιο με εξαίρεση φυσικά τον Τοροσίδη, την θέση του οποίου λογικά θα καλύψει ο Μανιάτης. Φυσικά θα δει τις επόμενες μέρες την κατάσταση των Μιραλάς, Ραούλ Μπράβο και Ντουντού, που προς το παρόν δεν φαίνεται να εμπνέουν ανησυχία.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...