ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Σαφάρι τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό

Σαφάρι τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό
Το ενδεχόμενο να φύγει ο Τζόρβας το καλοκαίρι, αναγκάζει τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού να εξετάσουν άλλες περιπτώσεις με τους Κωνσταντόπουλο και Σηφάκη να προβάλλουν σαν πρώτες λύσεις.

Το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον Τζόρβα δεν βρίσκει αρνητικό τόσο τον ίδιο, όσο και τον Παναθηναϊκό και πλέον αναγκαστικά οι πράσινοι εξετάζουν περιπτώσεις τερματοφυλάκων που θα μπορούσαν να καλύψουν την θέση σε περίπτωση που φύγει ο Τζόρβας.

Η πρώτη περίπτωση τερματοφύλακα που εξετάζουν στο Τριφύλλι είναι ο Μιχάλης Σηφάκης του Άρη. Ο έλληνας διεθνής γκολκίπερ θεωρείται ιδανική λύση καθώς δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και είναι σίγουρη και δοκιμασμένη λύση.

Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μην είναι εύκολη αυτή η υπόθεση καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι και το 2012 και δύσκολα οι κίτρινοι θα τον αφήσουν να φύγει χωρίς να ζητήσουν κάποιο ποσό για την μεταγραφή.

Η άλλη περίπτωση που εξετάζεται και είναι σαφώς πιο εφικτή είναι αυτή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου της Κέρκυρας. Ο έλληνας έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις, ωστόσο τα ερωτηματικά σε μια τέτοια κίνηση θα ήταν αρκετά καθώς είναι άγνωστο αν θα ανταποκριθεί ο «Ντίμι» στις απαιτήσεις μιας μεγαλύτερης ομάδας.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...