ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Πράσινο ηφαίστειο στο ΟΑΚΑ

Πράσινο ηφαίστειο στο ΟΑΚΑ
Πρωτοφανή συσπείρωση στον κόσμο του Παναθηναϊκού έχουν φέρει όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια και κυρίως μετά τη λήξη του ντέρμπι της ντροπής. Καυτή αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο, με τους οπαδούς να «τριφυλλιού» να θέλουν να αποθεώσουν τους παίκτες και παράλληλα να πραγματοποιήσουν ειρηνικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας. 

Στην ΠΑΕ υπάρχει η σκέψη για το ματς με τους Περιστεριώτες να υπάρξει γενική είσοδος 10 ευρώ προκειμένου οι κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου να φιλοξενήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους σε μια προσπάθεια να ακουστεί η φωνή για αλλαγή -επιτέλους- στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, με ανακοίνωση του ο Ενιαίος Φορέας καλεί τους φιλάθλους σε μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού και μέσω αυτής να μεταβεί ο κόσμος στο γήπεδο. 

Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας θα θελήσουν να κάνουν μια προσπάθεια για να μεταπειστεί ο Τζιμπρίλ Σισέ και να μην εγκαταλείψει την Ελλάδα στο τέλος της σεζόν. Πάντως, ο Γάλλος δύσκολα θα αλλάξει τη γνώμη του, αφού δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι τέτοια φαινόμενα, όπως αυτά που έζησε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» συμβαίνουν το 2011 σε ευρωπαϊκή χώρα. Πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον επιθετικό των «πρασίνων», πέρα από τις επίσημες καταγγελίες στην UEFA, κυρίως για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκε, να σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο υποβολής μήνυσης κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...