ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Γιόνσον: Δίκαια πρώτος ο Ολυμπιακός

Γιόνσον: Δίκαια πρώτος ο Ολυμπιακός
Ο Μάρκους Γιόνσον μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, εξήρε τον Άλμπερτ Ριέρα, ενώ σχολίασε την πρώτη θέση των ερυθρολεύκων στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Γαύρο»:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα δεν θα έχουμε εύκολη αποστολή. Ο Ολυμπιακός είναι ποιοτική ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και με κάποιους ακόμη που ξεχωρίζουν και ανεβάζουν επίπεδο όλο τον σύλλογο. Γενικά κόντρα στις μεγάλες ομάδες, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να σταθούμε αξιοπρεπώς. Αυτό θα προσπαθήσουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

Για τον Αλμπέρτ Ριέρα:

«Έχει απίστευτη ποιότητα ως παίκτης και μπορεί να κάνει φοβερά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Να σκοράρει, να πασάρει, να βγάλει ασσίστ, να βγάλει σέντρες, να τρυπήσει με μια ντρίπλα την αντίπαλη άμυνα. Είναι εξαιρετικός».

Για την θέση του Ολυμπιακού στην βαθμολογία:

«Νομίζω πως ο Ολυμπιακός είναι δίκαια εκεί που είναι. Έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχει δείξει σπουδαία πράγματα μέσα στο γήπεδο και του αξίζει να είναι στην κορυφή. Είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα και νομίζω ότι είναι απίθανο να χάσει τον τίτλο. Θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο την Κυριακή».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...