ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Mε τις μηχανές σβηστές...

Ο Νεστέροβιτς σε προσπάθειά του απέναντι στην Σαρλερουά... Την τρίτη νίκη του σε τέσσερις αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα πέτυχε απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να... ιδρώσουν επικράτησαν 86-78 της Σαρλερουά και υποχρέωσαν τους Βέλγους στην τέταρτη ήττα τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

Κορυφαίος από τον Ολυμπιακό, που κράτησε το απόρθητο του ΣΕΦ για 18ο διαδοχικό αγώνα στην Ευρωλίγκα, ο Νεστέροβιτς με 18 πόντους, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ο Σπανούλης με 15. Ο Κρις Χιλ με 14 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Σαρλερουά.

Εκτός αποστολής έμεινε Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στους προσαγωγούς και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. «Κλειδί» στην νίκη του Ολυμπιακού, η γραμμή ψηλών του, καθώς Νεστέροβιτς, Νίλσεν, Μπουρούσης και Μαυροκεφαλίδης σημειώσαν πάνω από τους μισούς πόντους του Ολυμπιακού (44 από τους 86).

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το δυναμικό ξεκίνημα του στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στη συνέχεια με συντήρηση δυνάμεων έφτασε στη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα κατώτερης δυναμικότητας. Χάρη στις εκτελεστικές ικανότητες του Σπανούλη και με την «ερυθρόλευκη» φροντ λάιν (Νεστέροβιτς, Νίλσεν) να βγάζει... φωτιές ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με 23-8.
Ο Νεστέροβιτς σε προσπάθειά του απέναντι στην Σαρλερουά
Ωστόσο, λάθη, έλλειψη διάρκειας και επιπόλαιες επιθέσεις συνέβαλαν ώστε οι φιλοξενούμενοι να τρέξουν ένα σερί 8-0 και να μειώσουν με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου σε 23-16. Η αντεπίθεση της βελγικής ομάδας συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, όταν Ρίντικ μείωσε στους 5 πόντους (25-20, στο 12'). Ωστόσο, Μπουρούσης κοντά στο καλάθι και Κέσελ από τα 6.75 έδωσαν τις απαραίτητες ανάσες ώστε ο Ολυμπιακός να ξεφύγει και πάλι με 34-25, ενώ Σπανούλης και Νίλσεν κράτησαν τη διαφορά για τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το τέλος του ημιχρόνου 42-33.

Το ίδιο σκηνικό και στην τρίτη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στα ριμπάουντ και να κρατάει την Σαρλερουά σε απόσταση ασφαλείας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 32' μετά από λέι απ του εκπληκτικού και σήμερα στα αμυντικά του καθήκοντα Λούκας ο Ολυμπιακός έδωσε στη διαφορά τη μέγιστη τιμή της (69-50). Το +19 οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» και πάλι σε αμέλεια της αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας τους, χωρίς ωστόσο να βρεθούν σε δυσμενή θέση. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Ιβκοβιτς στο +8 (86-78).
Μόνο όφελος η νίκη
Τα δεκάλεπτα: 23-16, 42-33, 64-50, 86-78
Διαιτητές: Αρτεάγκα (Ισπανία), Τσικόρια (Ιταλία), Σαμπέτα (Ιταλία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντούσαν Ιβκοβιτς): Νεστέροβιτς 18, Σπανούλης 15 (1), Μπουρούσης 7, Κέσελ 3 (1), Πελεκάνος, Μαυροκεφαλίδης 7, Νίλσεν 12 (1), Παπανικολάου 7 (1), Τεόντοσιτς 10 (2), Λούκας 7 (1).
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ (Τζιοβάνι Μπότσι): Χιλ 14, Γκομίς 13 (1), Μπρόιλς 12 (2), Χάμιλτον 1, Ράιτ 11, Γκριν 8 (1), Ρίντικ 6, Μαλέτ 10 (2), Σαντιάγκο 3.
Read more!

Και πάλι εκτός Γαλλίας Σισέ και Γκοβού

Εκτός των κλήσεων για την Εθνική Γαλλίας ενόψει του φιλικού με την Αγγλία έμειναν και πάλι ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Σίντνεϊ Γκοβού.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός, Λοράν Μπλαν, δεν συμπεριέλαβε στις επιλογές του τους δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπως και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.
Ειδικά για τον Σισέ, πάντως, η νέα μη κλήση του μπορεί να δημιουργήσει ερωτηματικά.
Ο "κ. Πρόεδρος", όπως είναι το προσωνύμιο του, προτίμησε να κλείσει και τα πάλι τα μάτια στο εξαιρετικό ξεκίνημα που έχει κάνει ο Τζιμπρίλ Σισέ στο πρωτάθλημα και επέλεξε για τη γραμμή κρούσης των τρικολόρ τους Μπενζεμά, Γκαμέιρο, Οαρό, Παγέτ και Ρεμί.
Read more!

Σενάρια για Βίλαντ και Ολυμπιακό

Για την απόκτηση του Γιόχαν Βίλαντ ενδιαφέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ολυμπιακός.

Σενάρια για Βίλαντ
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος" ο 29χρονος τερματοφύλακας των Δανών βρίσκεται στην λίστα των ερυθρολεύκων, οι οποίοι έχουν εντυπωσιαστεί με τις επιδόσεις του Σουηδού πορτιέρο στους αγώνες Champions League.

O Βίλαντ έχει συμβόλαιο με την Κοπενχάγη μέχρι το 2013 και κοστολογείται κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση, η οποία και θα εξεταστεί με προσοχή από τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν το κρύβουν, ότι ψάχνουν στην αγορά για έναν ικανό τερματοφύλακα, προκειμένου να αντικαταστήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον Αντώνη Νικοπολίδη.
Read more!

«Η ΑΕΚ θέλει Μόρα…

... αλλά για το καλοκαίρι», δήλωσε ο μάνατζερ του Έλληνα κεντρικού αμυντικού της Μπολόνια - «Τον πελάτη μου έχουν προσεγγίσει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός», δήλωσε, ενώ αποκάλυψε πως έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με δύο Ιταλικές ομάδες

Την επιθυμία του Βαγγέλη Μόρα να επιστρέψει στην Ελλάδα εξέφρασε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Γιώργος Καζιάνης, μιλώντας στο ThePlayer.gr. Ο Έλληνας μάνατζερ τόνισε πως για το Μόρα έχουν ενδιαφερθεί τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός με το Παναθηναϊκό, αλλά για το καλοκαίρι, όταν και θα μείνει ελεύθερος.

Βέβαια και θέλει να επιστρέψει, αλλά εφόσον δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση. Για τον παίκτη είχαν ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ τον ήθελαν αλλά για το καλοκαίρι. Βέβαια, όπως προείπα ο Βαγγέλης θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να συνεχίσει να τον καλεί ο κύριος Σάντος στην Εθνική.  Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις», τόνισε ο εκπρόσωπος του έμπειρου κεντρικού αμυντικού της Μπολόνια.
Όσο για το αν υπάρχει για το Μόρα κάποια πρόταση από Ευρωπαϊκό σύλλογο, ο κ. Καζιάνης, αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και μιλάει με δύο Ιταλικούς συλλόγους:
«Για τον Βαγγέλη ενδιαφέρονται δύο ιταλικές ομάδες και για αυτό τον λόγο έφυγα από το Άμστερνταμ όπου βρισκόμουν και ήρθα στην Ιταλία για να συζητήσω μαζί τους. Ο Ολυμπιακός το ξέρει αλλά τελικά μάλλον το ενδιαφέρον του ήταν φιλολογικό, αφού από την διοίκηση τον θέλουν αλλά δεν ξέρω αν τον θέλει και ο προπονητής.  Πλέον δύσκολα να μην υπογράψει ο Βαγγέλης σε μια από τις δύο ομάδες της Ιταλίας. Ο Ολυμπιακός αργεί αφού τον θέλει για το καλοκαίρι, ενώ ο Μόρας θέλει να αλλάξει ομάδα τώρα για να πάρει λεπτά συμμετοχής  και να μπορεί να παίζει στην Εθνική.  Βέβαια, όσον αφορά τους «ερυθρόλευκους», όπως προείπα μπορεί να μην είναι στις άμεσες ανάγκες του προπονητή η απόκτηση αμυντικού». Read more!

«Βόμβα» με Ούντριχ ο Πανελλήνιος

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Σάμο Ούντριχ (31χρ., 1,95 μ.) πραγματοποίησε ο Πανελλήνιος, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr...

Ο Σλοβένος διεθνής γκαρντ συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των «Ολυμπιονικών» και αναμένεται να πάρει τη θέση του Νταμίρ Ράντσιτς στο ρόστερ της ομάδας.
«Βόμβα» με Ούντριχ ο Πανελλήνιος
Ο Ούντριχ αγωνίζεται στη θέση «2», είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της χώρας και αδερφός του Μπένο Ούντριχ που αγωνίζεται στους Σακραμένο Κινγκς.

Την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα της Τσιμπόνα με την οποία συμμετείχε και στην Ευρωλίγκα, έχοντας 7 πόντους και 2,2 ασίστ κατά μέσο όρο. Γενικά είναι ένας πολύ ποιοτικός και έμπειρος περιφερειακός παίκτης, με έφεση στο σκοράρισμα. Ακόμη έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις: Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Εστουντιάντες, Χάποελ Τελ Αβίβ και Γρανάδα. Read more!

«Ελπίζω να παίξω στο παγκόσμιο του 2014»


Ο Τσάβι εκδήλωσε την επιθυμία του να αγωνιστεί με την Ισπανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014, εάν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ συνέκρινε τον τρόπο παιχνιδιού της Ρεάλ με τον δικό τους.
«Ελπίζω να παίξω στο παγκόσμιο του 2014»
Τις φήμες που τον ήθελαν να σταματάει από την Εθνική διέψευσε ο μέσος της Μπαρτσελόνα Τσάβι, που δήλωσε πως ελπίζει να παίξει με τους Φούριας Ρόχας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.
«Για μένα η Εθνική είναι μια τιμή, και αυτό έλεγα πάντα. Ο στόχος και η ελπίδα μου είναι να παίξω στο EURO 2012 και το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014».
Στη συνέχεια έκανε σύγκριση του στιλ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα: «Παίζουν καλά, αλλά είναι πολύ ξεκάθαρο. Εμείς παίζουμε πιο ώριμα γιατί έτσι μας αρέσει να παίζουμε. Έχουν παίκτες που παίζουν με τον τρόπο τους, που είναι τελείως διαφορετικός από τον δικό μας». Read more!

Έτοιμος για απαντήσεις

Τα όσα ειπώθηκαν χθες στην Παιανία δεν έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας... Ο Σίντνεϊ Γκοβού βρέθηκε στο στόχαστρο και υποσχέθηκε στον Κάρλος Φρέιτας ότι θα δείξει ποιος είναι στη συνέχεια.

Οι κουβέντες του Κώστα Αντωνίου αλλά και οι απαντήσεις από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι λίγο ως πολύ γνωστές. Ο Σίντνεϊ Γκοβού ήταν ένας από αυτούς που μίλησε κυρίως με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού, Κάρλος Φρέιτας.

«Η εικόνα σου δεν είναι αυτή που πρέπει και υπάρχει προβληματισμός, διότι περιμένει πολλά η ομάδα από εσένα. Εχει δαπανήσει ένα μεγάλο μέρος από το μπάτζετ της και καταλαβαίνεις ότι η προσφορά σου δεν είναι μέχρι στιγμής ανάλογη αυτής της επένδυσης» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος στον Γκοβού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και το Goal.

Ο Γάλλος άσος έδειξε έτοιμος να δώσει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, αναγνωρίζοντας ότι προς το παρόν δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα... «Είναι αλήθεια ότι προς το παρόν δεν έχω δείξει τίποτα και δεν έχω προσφέρει. Αλλά η χρονιά είναι ακόμα στην αρχή της και δεν ξέχασα το ποδόσφαιρο. Θα δείξω ποιος είμαι, να είναι σίγουροι» , ήταν τα λόγια του. Read more!

Επιστρέφει με ΑΕΚ ο Ιμπαγάσα

Πάνω στον Αριέλ Ιμπαγάσα έχει πέσει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, προκειμένου να επισπευσθεί η επιστροφή του στη δράση.
Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος αποτελεί μαζί με τον Κέβιν Μιραλάς τις πολυτιμότερες μέχρι τώρα, προσθήκες του Θρύλου, έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου, έτσι ώστε, να δώσει το "παρών" στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά είχε διαρρεύσει, πως o πρώην άσος της Βιγιαρεάλ θα προλάβαινε ακόμα και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο, καθώς ακόμα δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα η αποθεραπεία του.
Επιστρέφει με ΑΕΚ ο Ιμπαγάσα
Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών, ο έμπειρος επιτελικός χαφ, θα μπορεί να συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Βάσκος περιμένει με ανυπομονησία τον Ιμπαγάσα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως η ομάδα με τον λάτιν επιτελικό μέσο, στην σύνθεση της είναι πιο δημιουργική και θεαματική. Read more!

Ο Άγκερ... είναι στη λίστα!

Μέχρι να κλείσει κάποιον θα ακουστούν πολλά ονόματα. Ο Ντάνιελ Άγκερ της Λίβερπουλ είναι το τελευταίο που προστέθηκε στη λίστα της Ιντερ, η οποία αναζητά στόπερ για να καλύψει το κενό του Σάμουελ.

Ο Άγκερ... είναι στη λίστα!
Μετά τον τραυματισμό του Βάλτερ Σάμουελ, ο Μπενίτεθ έχει έναν λιγότερο αμυντικό στη διάθεσή του, καθώς ο 32χρονος αμυντικός θα επιστρέψει σε έξι μήνες με ρήξη συνδέσμων. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Mirror, ο Δανός διεθνής είναι στις επιλογές του Ισπανού προπονητή για να αποκτηθεί από τους Νερατζούρι. Από την πλευρά του ο Άγκερ έχει χάσει μεγάλο διάστημα της σεζόν εξαιτίας τραυματισμού στη γάμπα, όμως ο Μπενίτεθ θεωρεί ότι τον Ιανουάριο θα έχει επιστρέψει...
Read more!

Θέλει Μπρένο η Τσέλσι

Τον 21χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Μπάγερν θέλει η Τσέλσι, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Ο Βραζιλιάνος είναι τραυματίας από τον προηγούμενο Μάρτη, αλλά θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα.
Θέλει Μπρένο η Τσέλσι
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Τσέλσι ενδιαφέρεται ακόμη για τον Μπρένο παρά τον μακροχρόνιο τραυματισμό που είχε.
Ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως αν δεν παίζει στην Μπάγερν θα αναζητήσει αλλού την τύχη του και οι μόλις 13 συμμετοχές του από το 2007 δείχνουν πως οι Βαυαροί δεν τον υπολογίζουν και έτσι ίσως η Τσέλσι να καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Read more!

Εκτός για έξι βδομάδες ο Σνάουτσνερ

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ποζάρει στηνΤούμπα Δυσάρεστο νέο προέκυψε στον ΠΑΟΚ, μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ για τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με την Καβάλα.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης φανέρωσε μερική ρήξη έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο, γεγονός που σημαίνει πως ο Πολωνός ακραίος αμυντικός θα μείνει αναγκαστικά εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Ιωση, ακόμη, ταλαιπωρεί τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ και ενοχλήσεις στη γάμπα τον Πάμπλο Κοντρέρας, γεγονός που εμπόδισε την παρουσία αμφότερων στη σημερινή προπόνηση.

Εκτός προετοιμασίας για δύο-τρεις μέρες, εξαιτίας κάκωσης στην ποδοκνημική, θα μείνει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Ο Στέλιος Μαλεζάς, ακόμη, αποχώρησε προληπτικά από τη σημερινή προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα.
Read more!

Ο Κάκος σφυρίζει στο ντέρμπι των "δικεφάλων"

Ο Αναστάσιος Κάκος Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας θα διευθύνει το ντέρμπι των "δικεφάλων", ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας για τη 10η ημέρα της Σούπερ Λίγκας. Στο Παγκρήτιο και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Εργοτέλης-Ολυμπιακός θα σφυρίξει ο Γιάχος.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  • Τούμπας 19.30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
    Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)




  • Παγκρήτιο 17.15 Εργοτέλης-Ολυμπιακός
    Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος (Χίου)




  • Κέρκυρας 17.15 Κέρκυρα-Ξάνθη
    Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)




  • Νέας Σμύρνης 15.00 Πανιώνιος-Ατρόμητος
    Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)




  • ΟΑΚΑ 19.30 Παναθηναϊκός-Λάρισα
    Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

    15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ




  • Αστέρα Τρίπολης 17.15 Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα
    Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)




  • Δημοτικό Σερρών 19.30 Πανσερραίκός-Ολυμπιακός Βόλου
    Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Μακεδονίας)




  • Καυτανζόγλειο 19.30 Ηρακλής-Αρης
    Διαιτητής: Γιώργος Σταθόπουλος (Αχαίας)



  • Read more!

    Πέντε μήνες εκτός ο Φρέι!

    Πέντε μήνες εκτός ο Φρέι
    Σε επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε την Τετάρτη ο Σεμπαστιάν Φρέι. Η διοίκηση της Φιορεντίνα ανακοίνωσε πως ο Γάλλος τερματοφύλακας υποβλήθηκε επιτυχώς στην εγχείρηση και θα χρειαστεί να περάσουν πέντε μήνες, ώστε να επανέλθει στα γήπεδα.
    Ο 30χρονος υπέστη ρήξη συνδέσμων στο δεξί γόνατο στις 3 του μήνα.
    Read more!

    Κάρολ όπως… Ντρογκμπά!

    Κάρολ όπως… Ντρογκμπά!
    Την καλύτερη άποψη για τον Άντι Κάρολ έχει σχηματίσει ο Κάρλο Αντσελότι. Σε δηλώσεις του στη «Sun» ο τεχνικός της Τσέλσι μιλάει για τον επιθετικό της Νιούκαστλ, σαν να τον έχει ήδη στην ομάδα του! Αναλώνεται σε συγκρίσεις με έναν παίκτη με τον οποίο μπορεί να συμπληρώσει ή να… αντικαταστήσει στο μέλλον. Τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.

    «Ο Κάρολ είναι πολύ καλός επιθετικός. Είναι νέος και έχει όλα τα φόντα με σκληρή δουλειά και προπόνηση να φτάσει στο επίπεδο του Ντρογκμπά. Είναι όμως διαφορετικοί παίκτες. Ο Ντιντιέ είναι δυνατός και προικισμένος με την ικανότητα να σκοράρει γκολ με πολλούς τρόπους, ενώ ο Κάρολ είναι πολύ καλός στο παιχνίδι όμως γενικά έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης», τονίζει χαρακτηριστικά ο Αντσελότι.
    Read more!

    Τη νέα χρονιά επιστρέφει ο Μπάλακ


    Ο Μίκαελ Μπάλακ άρχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά η επιστροφή του στην ενεργό δράση αργεί ακόμα. Μόλις τέσσερα ματς στη Μπουντεσλίγκα πρόλαβε να δώσει με τη Λεβερκούζεν ο 34χρονος μέσος, πριν τραυματιστεί (ξανά) τον περασμένο Σεπτέμβριο.

    Αυτή τη φορά το πρόβλημα ήταν στην κνήμη και όχι στον αστράγαλο, το οποίο τον είχε υποχρεώσει να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής. Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπάγερ στο μέσον του Νοεμβρίου, όμως η κατάστασή του αποδείχθηκε πιο σοβαρή κι έτσι θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2010.

    Οι γιατροί πιστεύουν πως θα έχει την ευκαιρία να αποθεραπευτεί πλήρως κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής στη Γερμανία και να επιστρέψει πανέτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, στις 15 Ιανουαρίου 2011, όταν θα έχει πλέον συμπληρώσει τέσσερις μήνες απουσίας.
    Read more!

    Αμφίβολος ο Μέλμπεργκ με Εργοτέλη

    Ο Μέλμπεργκ σε προσπάθεια του στο φιλικό με τη Λα Κορούνια Οίδημα μαλακών μορίων στη δεξιά πτέρνα είναι το πρόβλημα που αποκόμισε ο Όλοφ Μέλμπεργκ από το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, όπως διαπιστώθηκε μετά από μαγνητική τομογραφία στη οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός των "ερυθρολεύκων" παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα της 9ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με την συμμετοχή του σε αυτόν να εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες.
    Read more!

    Ατομικό για Σκόκο, Ντιόπ

    Ο Σκόκο στην προπόνηση της ΑΕΚ Με τους Σκόκο και Ντιόπ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" γυμνάστηκαν κανονικά, ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, η κατάσταση όσων προέρχονται από τραυματισμό θα επανεκτιμάται σε καθημερινή βάση από το ιατρικό επιτελείο. Αύριο οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν εκ νέου στις 10:30.
    Read more!

    Αλέγκρι: «Μάχη για 95 λεπτά»

    Η Μίλαν φιλοξενεί απόψε την Παλέρμο και ο προπονητής των «ροσονέρι», Μαξ Αλέγκρι τόνισε πως πρόκειται για το πιο κρίσμο ματς της σεζόν μέχρι τώρα και πρέπει οι παίκτες του να παλέψουν για 95 λεπτά.
    Αλέγκρι: «Μάχη για 95 λεπτά»
    Ο Ιταλός τεχνικός θέλει και βελτίωση στην άμυνα, καθώς οι Μιλανέζοι δέχονται φτηνά γκολ: «Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα. Στα τελευταία τρία ματς δεχτήκαμε έξι γκολ και τα περισσότερα από αυτά μπορούσαμε να τα αποφύγουμε, ήταν φτηνά. Αυτό με την Παλέρμο είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής και αν το κερδίσουμε, θα μας επιτραπεί να πάμε στο ντέρμπι με την Ίντερ με περισσότερη ηρεμία. Πρέπει να παλέψουμε για 95 λεπτά και η Παλέρμο είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος, ικανός να μας κάνει τη ζημιά». Read more!

    Aλλαγή... πλεύσης από Άντονι

    Οι Νάγκετς μετρούν ρεκόρ 4-4 στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ, με τον Καρμέλο Άντονι να δηλώνει ευτυχισμένος με την τρέχουσα πορεία των «Σβόλων», αλλά και την παραμονή του στο Ντένβερ...
    Ευτυχισμένος με την παραμονή του στο Ντένβερ εμφανίζεται πλέον ο Καρμέλο Άντονι
    Ο 25χρονος All Star φόργουορντ των Νάγκετς, που μετρά φέτος 24,1 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ κατά μέσο όρο, μιλώντας για την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας του Ντένβερ, σχολίασε: «Αν το ρεκόρ μας ήταν 0-7, τότε ίσως όλα να ήταν διαφορετικά. Τώρα όμως είμαι ευτυχισμένος στην ομάδα. Το ζητούμενο είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά. Τώρα, παίζουμε καλά και δείχνουμε πως έχουμε μέλλον. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να φύγω...» Read more!

    Νέα απώλεια για Τότεναμ!

    Την ευκαιρία να πλησιάσει  στην τετράδα της κορυφής έχασε η Τότεναμ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σάντερλαντ στο Λονδίνο. Η Στόουκ κατάφερε να κερδίσει 3-2 την Μπέρμιγχαμ.
    Νέα απώλεια για Τότεναμ!
    Ακόμα μια απώλεια για την Τότεναμ, η οποία δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Σάντερλαντ, παρά το γεγονός πως την υποδεχόταν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Μπορεί οι «πετεινοί» να είχαν την υπεροχή, όμως το 1-1 αφήνει και… ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, αφού ο Μαλμπράν ανατράπηκε από τον Γκόμες στις καθυστερήσεις και δεν κατόρθωσε να σκοράρει. Ο Φαν ντερ Φάαρτ στο 65’ άνοιξε το σκορ, όμως δυο λεπτά αργότερα ο Ασαμόα ισοφάρισε για τη Σάντερλαντ.

    Ήταν κοντά σε μια εύκολη νίκη η Στόουκ, αφού ως το 71’ ήταν μπροστά στο σκορ με δυο γκολ κόντρα στη Μπέρμιγχαμ, ωστόσο ως το 85’ φλέρταρε με την… αυτοκτονία. Στο συγκεκριμένο λεπτό έδωσε τη λύση ο Ουάιτχεντ, ο οποίος αφού εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας, αλλά και τη λάθος τοποθέτηση του Φόστερ έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα, βγάζοντας την προσωρινά από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού. Προβάδισμα είχαν δώσει οι Χουτ (44΄),  Φούλερ (72΄), με την Μπέρμιγχαμ να ισοφαρίζει με τέρματα  Φέιχι (74΄),  Τζερόμ (76΄). Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ντάρμπισιρ ήταν στην αποστολή, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

    Στόουκ Σίτι-Μπέρμιγχαμ       3-2
    (44΄ Χουτ, 72΄ Φούλερ, 85΄ Ουάιτχεντ - 74΄ Φέιχι, 76΄ Τζερόμ)

    Τότεναμ-Σάντερλαντ           1-1
    (65΄ Φαν ντερ Φάαρτ - 67΄ Ασαμόα Γκιάν) Read more!

    Πρόβλημα και με τον Ραούλ Μπράβο

    Ριέρα και Ραούλ Μπράβο στην προπόνηση του Ολυμπιακού Πρόβλημα με τον Ραούλ Μπράβο προέκυψε στην πρωϊνή προπόνηση του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ο Ισπανός αμυντικός τραυματίστηκε και αποχώρησε. Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού της ομάδας είναι ότι πιθανότατα έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού δικεφάλου μηριαίου.

    Ο Μπράβο θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε εξετάσεις. Στο μεταξύ, ο Νέμεθ που δέχθηκε μια γονατιά κατά τη διάρκεια της προπόνησης αισθάνεται ενόχληση στον τετρακέφαλο. Η κατάσταση του Ούγγρου θα αξιολογηθεί την Πέμπτη.

    Από εκεί και πέρα, ο Μέλμπεργκ, του οποίου το αιμάτωμα στην φτέρνα έχει υποχωρήσει εντελώς, συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί και το οποίο θα συνεχίσει το απόγευμα, όπως και ο Ιμπαγάσα. Ο δεύτερος υποβλήθηκε χθες σε υπερηχογραφικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση ο τραυματισμός του.

    Ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης και αύριο αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.
    Read more!

    Μάρκοβιτς: «Έξω οι γκέι από την Εθνική Κροατίας»!

    φυλόφιλων έβαλε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κροατίας, Βλάτκο Μάρκοβιτς.
    Μάρκοβιτς: «Έξω οι γκέι από την Εθνική Κροατίας»!
    «Όσο είμαι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, δεν υπάρχει περίπτωση γκέι παίκτης να αγωνιστεί με τη φανέλα της Κροατίας», ξεκαθάρισε ο Μάρκοβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ''Vecernji List''!

    Ο Μάρκοβιτς προκάλεσε ακόμα περισσότερο όταν ρωτήθηκε για το αν έχει ποτέ συναντήσει ομοφυλόφιλο ποδοσφαιριστή: «Όχι, ευτυχώς, μόνο οι υγιείς άνθρωποι παίζουν ποδόσφαιρο»! Read more!

    Παρακολουθεί τον "Φέτφα" η Γιουνάιτεντ


    Τα... θαύματα του Γιάννη Φετφατζίδη έφτασαν μέχρι και την Αγγλία. Το όνομα του νεαρού άσου του Ολυμπιακού είναι γραμμένο στο μπλοκάκι του συνεργάτη του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος θα βρίσκεται στα επίσημα του ΟΑΚΑ στις 27/11 για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

    Ο Φετφατζίδης με τις εμφανίσεις του στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά και με την Εθνική μας ομάδα έχει κάνει αρκετές ομάδες να στρέψουν τα βλέμματα πάνω του και πλέον έχει την ευκαιρία στην αναμέτρηση με την Ενωση να κάνει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιο έντονο.
    Read more!

    Δώρο ο Φορλάν σε Ρεάλ!

    Μπορεί να είναι η αιώνια εχθρός της, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης να προτείνει στη Ρεάλ έναν από τους καλύτερους παίκτες της. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος, άνθρωπος των «ροχιμπλάνκος» πρότεινε στη «βασίλισσα» τον Ντιέγκο Φορλάν με τα μισά χρήματα της ρήτρας του!

    Δώρο ο Φορλάν σε Ρεάλ!
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, η Ρεάλ μπορεί να αποκτήσει τον Ουρουγουανό με μόλις 18 εκατομμύρια ευρώ. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχουν παίξει, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει η Marca, οι κακές σχέσεις που έχει ο Φορλάν με τον προπονητή της ομάδας, Κίκε Σάντσεθ Φλόρεθ, ο οποίος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Ουρουγουανού άσου.

    Ο άνθρωπος που μετέφερε την πρόθεση της διοίκησης της Ατλέτικο Μαδρίτης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μειωθούν κι άλλο τα χρήματα που θα μπορούσαν να ανοίξουν το δρόμο για τη μεταγραφή του Ντιέγκο Φορλάν.

    Αν τελικά η πρόταση αυτή ισχύει, τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για τους διοικούντες της Ατλέτικο, αφού οι οπαδοί δεν θα δουν με καλό μάτι ένα από τα δύο μεγάλα αστέρια της ομάδας (ο άλλος είναι ο Αγκουέρο) να μετακομίζει στην άλλη πλευρά της Μαδρίτης. 

    Εκτός της Ρεάλ Μαδρίτης, για τον Φορλάν φέρονται να ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, όπως η Γιουβέντους, η Τότεναμ, αλλά και η Λίβερπουλ, ενώ και ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή στο Νησί.
    Read more!

    Θέλει Χόντα η Λίβερπουλ


    Μάχη με τη Μίλαν ετοιμάζεται να δώσει η Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ιάπωνα διεθνή άσου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κεϊσούκε Χόντα. Ο 24χρονος άσος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Ρόι Χόγκτσον έχει ζητήσει την απόκτησή του.

    Θέλει Χόντα στη «μηχανή» της η Λίβερπουλ
    Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών ειδικά στο χώρο της επίθεσης, και μετά τον Πογκρέμπνιακ το επόμενο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια είναι αυτό του Ιάπωνα Κεϊσούκε Χόντα. Ο 24χρονος άσος μετακόμισε τον Δεκέμβριο του 2009 στη Μόσχα από την Φένλο κι με την παρουσία του έχει αναγκάσει και την Μίλαν να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

    Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι στόχος του κάποια στιγμή είναι να αγωνιστεί στο «Άνφιλντ», αφού δηλώνει οπαδός της Λίβερπουλ με τις απαιτήσεις των Ρώσων να φτάνουν στα 10,5 εκατ. ευρώ.
    Read more!

    Αδαμίδης: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του κ. Μαρινάκη»!

    Το φως της δημοσιότητας είδε η επιστολή του Σταύρου Αδαμίδη κατά του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία και έγινε θέμα στο χθεσινό Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος!

    Η επιστολή -η οποία δημοσιεύτηκε στο aek365.gr- του προέδρου της ΑΕΚ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

    «…είναι, τουλάχιστον, απαράδεκτο ένας Πρόεδρος της Super League να συμπεριφέρεται με όρους εξέδρας και να επιδίδεται ενδεδυμένος τον μανδύα του θεσμικού παράγοντα σε προσπάθειες εκφοβισμού διαιτητών για να ικανοποιήσει τα οπαδικά αισθήματα…»!

    Διαβάστε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα της επιστολής του Σταύρου Αδαμίδη στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

    «…περιμέναμε δε ότι ο κ. Μαρινάκης, όπως όλοι οι προκάτοχοί του στα λίγα χρόνια ζωής του Συνεταιρισμού, θα αποδεικνυόταν στην πράξη ένας Πρόεδρος όλων των ομάδων της Super League, που θα ενεργούσε με βάση το συμφέρον του Συνεταιρισμού και θα εξέφραζε όλα τα μέλη του. Δυστυχώς, πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε ότι η πραγματικότητα απείχε πάρα πολύ από τις προσδοκίες όλων μας. Ο κ. Μαρινάκης από την πρώτη στιγμή επιδόθηκε σε μία προσπάθεια συστηματικής εκμετάλλευσης της θέσης του και του αυξημένου κύρους που αυτή του προσδίδει, προκειμένου, για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ομάδας του και μόνο, με αποκορύφωμα τις συστηματικές και επαναλαμβανόμενες απαράδεκτες παρεμβάσεις του στα ζητήματα της Διαιτησίας. Από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές δεν δίστασε να μιλήσει για ''εγκλήματα κατά της Ελλάδας'' (!!!) εξαιτίας διαιτητικών λαθών που δεν τον ικανοποιούσαν και που δεν είχαν σχέση με την ομάδα του, επιδεικνύοντας, όμως, μία επιλεκτική ευαισθησία στο ζήτημα των ''εγκλημάτων'', αφού προφανώς τα όσα συνέβαιναν σε άλλους αγώνες, πλην αυτών που τον ενδιέφεραν, δεν τον προβλημάτιζαν ιδιαιτέρως…»!
    Αδαμίδης: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του κ. Μαρινάκη»!
    «…είναι, τουλάχιστον, απαράδεκτο ένας Πρόεδρος της Super League να συμπεριφέρεται με όρους εξέδρας και να επιδίδεται ενδεδυμένος τον μανδύα του θεσμικού παράγοντα σε προσπάθειες εκφοβισμού διαιτητών για να ικανοποιήσει τα οπαδικά αισθήματα, είτε του ιδίου, είτε των φιλάθλων της ομάδας του. Και μάλιστα, αδιαφορώντας για την επίπτωση που αυτό μπορεί να έχει σε συνθήκες καλλιέργειας οπαδικής πόλωσης στους κάθε λογής ανεγκέφαλους που επιζητούν μόνο ηθική νομιμοποίηση για τις ανοησίες τους…
    »

    Read more!

    Ελ Ζαρ: "Ελπίζω να μείνει ο Χάβος"

    Από την άφιξη του Ελ Ζαρ στη Θεσσαλονίκη Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον προπονητή που του ταιριάζει και αυτός είναι ο Μάκης Χάβος, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ελ Ζαρ. "Είναι ο κατάλληλος προπονητής για τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να μείνει", τόνισε ο Μαροκινός, ο οποίος αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας του, αλλά και για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

    Η συνέντευξη του Ελ Ζαρ στην εφημερίδα Σπορ του Βορρά:

    Όταν ήρθες στον ΠΑΟΚ, η ομάδα βρισκόταν μέσα σε μια δύσκολη αγωνιστική κρίση. Τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα με ένα σερί νικών. Πώς βλέπεις τη συνέχεια;

    "Πράγματι, έτσι είναι τα πράγματα. Καταφέραμε όμως να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση. Έχουμε κάνει ένα καλό σερί νικών και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι καλό να νικάμε για την ψυχολογία τόσο τη δική μας όσο και για τον κόσμο. Για όλους. Γι αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα τελευταία αποτελέσματα, γιατί κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο".

    Ποια η άποψή σου για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Περίμενες ότι θα έχει τόσους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όσους τη Δευτέρα στην Καβάλα;

    "Δεν περίμενα να έρθουν τόσοι πολλοί! Οι φίλαθλοι μάς δίνουν δύναμη, γιατί μας ωθούν, ώστε να παίζουμε καλά και να τους ικανοποιούμε. Είναι πολύ καλό για τους ποδοσφαιριστές να έχει τέτοιους οπαδούς στο πλευρό του. Είναι ένα έξτρα κίνητρο. Είναι υπέροχοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Είναι πάντα δίπλα μας. Μας ακολουθούν παντού. Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιους οπαδούς και όπως μας ευχαριστούν και μας στηρίζουν, θέλουμε να κάνουμε και εμείς κάτι ανάλογο".

    Ο Ελ Ζαρ τι λέει για τον Ελ Ζαρ και σε τι κατάσταση βρίσκεται;

    "Είναι πολύ σημαντικό ότι παίρνω παιχνίδια, γιατί στην Λίβερπουλ δεν είχα συνεχόμενους αγώνες στα πόδια μου. Τώρα σε κάθε ματς ανεβάζω στροφές. Σε κάθε αγώνα προσπαθώ να βελτιώνομαι και το γεγονός ότι ταυτόχρονα νικάμε κι όλας είναι και αυτό πολύ σημαντικό. Από πλευρά φυσικής κατάστασης βρίσκομαι σε πολύ καλό σημείο. Πιστεύω όμως ότι μπορώ να γίνω ακόμα καλύτερος. Πάντα μπορείς να βελτιώνεσαι. Αυτό που θέλω πολύ για παράδειγμα, είναι να βάλω γκολ. Μου αρέσει αυτό και αυτό μου λείπει, το γκολ με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα".

    Δηλαδή θα σκοράρεις στην Τούμπα με την ΑΕΚ;

    "Μακάρι να σκοράρω μέσα στην έδρα μας. Όμως το σημαντικό είναι να κερδίσουμε"!

    Ποια η άποψή σου για την ΑΕΚ; Θα την νικήσετε το Σάββατο;

    "Την έχω δει στον αγώνα με την Άντερλεχτ. Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Άλλωστε παίζουμε στην έδρας. Ο προπονητής που έχουμε τώρα μας έχει οδηγήσει σε καλά αποτελέσματα και θέλουμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ, γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ χαρούμενοι με αυτόν. Είναι ο κατάλληλος προπονητής για να οδηγήσει την ομάδα και προσωπικά ελπίζω να παραμείνει.Δεν φοβόμαστε κανέναν, πόσω μάλλον όταν παίζουμε στην έδρα μας".

    Από τους αγώνες που έχεις αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ, ποιος ήταν αυτός που όταν τελείωσε, ήσουν πιο χαρούμενος από όλους τους υπόλοιπους;

    "Ο αγώνας που έχω δώσει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ως τώρα είναι αυτός που μου έχει μείνει περισσότερο χαραγμένος στο μυαλό είναι αυτός με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αυτό διότι σε αυτό το ματς είχαν έρθει από τη Γαλλία στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ο πατέρας μου και ο θείος μου και σίγουρα ήμουν ικανοποιημένος που κερδίσαμε και τους δώσαμε και αυτούς ικανοποίηση".
    Read more!

    Πέρασαν από το Μαϊαμι οι Τζαζ

    Κιριλένκο και Τζέιμς σε φάση από το παιχνίδι Μαϊαμι-Γιουτα Οι Τζαζ αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμα και με 19 πόντους, κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από το Μαϊαμι, επικρατώντας των Χιτ στην παράταση με 116-114. Ο Μίλσαπ με 46 πόντους και το καλάθι στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Για τους ηττημένους ο Ουέιντ είχε 39 πόντους ξαθ ι Τζέιμς 20, αλλά με 5/17 δίποντα.

    Ούτε οι Κλίπερς κατάφεραν να σταματήσουν τους Χόρνετς (101-82), οι οποίοι πανηγύρισαν την έβδομη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια. Μία περισσότερη και το απόλυτο έχουν οι Λέικερς. Οι πρωταθλητές αν και δυσκολεύτηκαν, στο τέλος κατάφεραν και επικράτησαν των Τίμπεργουλβς με 99-94. Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Μπράιαντ με 33 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Λαβ είχε 23 πόντους και 24ριμπάουντ!

    Οι Πέισερς πυροβολούσαν από το τρίποντο και διέλυσαν τους Νάγκετς με 144-113. Ο Ντανλίβι πέτυχε 31 πόντους με 6/10 τρίποντα, ενώ ο Κόλισον είχε 29 πόντους και 4/5 τρίποντα.

    Ιντιάνα-Ντένβερ 144-113
    Νιού Τζέρσεϊ-Κλίβελαντ 91-93
    Μαϊάμι-Γιούτα 114-116 (παρ.)
    Νέα Ορλεάνη-ΛΑ Κλίπερς 101-82
    Μιλγουόκι-Νέα Υόρκη 107-80
    ΛΑ Λέικερς-Μινεσότα 99-94
    Πόρτλαντ-Ντιτρόιτ 100-78
    Read more!

    «Είναι ηλίθιοι στη Σίτι»

    Ηλίθια χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Σίτι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός αναφέρθηκε στο πόστερ που είχαν βγάλει οι πολίτες πριν από δύο χρόνια με το πρόσωπο του Κάρλος Τέβεζ και καλωσόριζε το κόσμο στο Μάντσεστερ.

    «Είναι ηλίθιοι στη Σίτι»
    «Εκείνη την εποχή ήταν χαζό και νομίζω πως το ξέρουν καλά και οι άνθρωποι της Σίτι», ανέφερε αρχικά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να συνεχίσει λέγοντας:

    «Ίσως να είχε αξία για ορισμένους οπαδούς, αλλά όχι για όλους. Άλλοι θα αισθανόντουσαν ντροπή. Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα κέρδιζαν περισσότερους πόντους από εμάς. Οι οπαδοί της Σίτι θα προτιμούσαν ένα τρόπαιο να παρελάσει στους δρόμους της πόλης. Έφτασαν στο σημείο να κάνουν τατουάζ νικητές Ευρωπαϊκού Κυπέλλου».
    Read more!

    Να βάλουν μπροστά τις μηχανές...

    Ο Νίκος Νιόπλιας τα λέει με τον Γιώργο Καραγκούνη Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έθελξε με την απόδοση του στο Περιστέρι, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε, τη νίκη δηλαδή. Ο προβληματισμός στην ομάδα είναι έντονος για τις άσχημες εμφανίσεις και εκεί έχει πέσει η προσοχή του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα κατακτά το τρίποντο, προσφέροντας και θέαμα.

    Το θετικό για τους "πράσινους" είναι πως ακόμα και όταν δεν παίζουν καλά, μπορούν να βάζουν στο σακούλι τους, τους τρεις βαθμούς. Στο στρατόπεδο των νταμπλούχων υπάρχει η αισιοδοξία πως όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα ανεβάζει την απόδοση της και στον κρίσιμο δεύτερο γύρο θα είναι έτοιμη για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες, ανταμείβοντας και τους φιλάθλους με όμορφο θέαμα.

    Επίσης στον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του, αλώβητος, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στους "πράσινους" να περάσουν μπροστά στην κούρσα του πρωταθλήματος.
    Read more!

    Για πάντα στο λιμάνι!

    Για πάντα στο λιμάνι!
    Η πρόθεση του Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη έχει μεταφερθεί στον μάνατζερ του. Πλέον, ο 25χρονος, σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας, κάνει ένα βήμα πιο κοντά και δηλώνει… «Η παραμονή μου στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της καριέρας μου δεν είναι μακριά από αυτό που θέλω ή αισθάνομαι».

    Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του διεθνούς ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων»:

    Μέχρι στιγμής έχεις πετύχει 3 γκολ σε 9 αγώνες αν και δεν είσαι επιθετικός. Θεωρείς ότι ένα από τα προτερήματα του φετινού Ολυμπιακού είναι ότι μπορούν να σκοράρουν παίκτες από όλες τις θέσεις;

    «Πιστεύω και εγώ ότι όντως αποτελεί ένα από τα βασικά προτερήματα της ομάδας μας αυτό. Άλλωστε έχει αποδειχθεί στα μέχρι τώρα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, καθώς έχουν ήδη σκοράρει οκτώ παίκτες. Όσον αφορά εμένα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα και όταν μου δίνεται η ευκαιρία μέσα στο παιχνίδι να πετύχω γκολ, προσπαθώ να μην την χάσω».

    Εντός έδρας έχετε 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες με γκολ 14-1. Θεωρείς ότι το Καραϊσκάκη αλλά και η δύναμη του κόσμου σας δίνει μεγάλη ώθηση;

    «Κοιτάξτε, σίγουρα το Καραϊσκάκη και ο κόσμος μας δίνουν μια πολύ μεγάλη ώθηση και παράλληλα λειτουργούν υπέρ μας επηρεάζοντας και την ψυχολογία του κάθε αντιπάλου μας, ωστόσο εμείς προσπαθούμε να παίζουμε το ίδιο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας».

    Πως βλέπεις μέχρι στιγμής το φετινό πρωτάθλημα; Ποια είναι τα στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει από το περσινό;

    «Έχουμε διανύσει σχεδόν το ένα τρίτο του πρωταθλήματος και μπορούμε να πούμε ότι από αυτά που έχουμε δει έως τώρα πρόκειται για ένα δυνατό πρωτάθλημα με κύριο συστατικό του τις ανατροπές που έχουν γίνει σε αρκετά παιχνίδια. Για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με ασφάλεια για τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με το περσινό πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να δούμε την εξέλιξή που θα έχει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου».

    Με πόσους βαθμούς θεωρείς ότι μπορεί μια ομάδα να αναδειχθεί πρωταθλήτρια και ποιό πιστεύεις ότι είναι το όριο των βαθμών για τη ζώνη του υποβιβασμού;

    «Πιστεύω ότι οι εβδομήντα βαθμοί , λίγο πάνω ή λίγο κάτω μπορούν να αναδείξουν πρωταθλητή. Εμείς δεν μπαίνουμε σε τέτοιους υπολογισμούς και σκέψεις και κοιτάζουμε να ασχολούμαστε μόνο με το παιχνίδι που έχουμε κάθε φορά μπροστά μας. Όσο για το βαθμολογικό όριο που αφορά στην ζώνη του υποβιβασμού ποτέ δεν μπορείς να πεις με ακρίβεια. Εξαρτάται πάντα από το πόσους βαθμούς συγκεντρώνουν οι ομάδες που βρίσκονται λίγο πάνω από το επίπεδο αυτής της ζώνης».

    Ποιο θεωρείς ότι είναι το σημείο «κλειδί» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

    «Ένα πρωτάθλημα κρίνεται πολλές φορές από μικρές και θεωρητικά για πολλούς ασήμαντες λεπτομέρειες, ωστόσο πιστεύω ότι το βασικό «κλειδί» είναι η επιτυχία στα παιχνίδια με τις λεγόμενες «μικρές» ομάδες. Άλλωστε και εμείς πέρυσι εκεί χάσαμε τον τίτλο. Πιστεύω ότι όποιος συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια φτάνει πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

    Θα ήθελες να παραμείνεις μέχρι το τέλος της καριέρας σου στον Ολυμπιακό ή έχεις σκεφτεί να κάνεις το «άλμα» και να αγωνιστείς στο εξωτερικό;

    «Είναι ένα θέμα που ομολογουμένως δεν το έχω σκεφτεί. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά στον Ολυμπιακό και είμαι ευχαριστημένος τόσο από την ομάδα, όσο και από την παρουσία μου εδώ. Σαν σκέψη πάντως η παραμονή μου στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της καριέρας μου δεν είναι μακριά από αυτό που θέλω και αισθάνομαι».

    Ποιόν ποδοσφαιριστή θα ήθελες συμπαίκτη σου στον Ολυμπιακό από ελληνικές ομάδες και γιατί;

    «Δεν θα ήθελα να πω. Δεν πιστεύω ότι είναι δική μου δουλειά να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι Έλληνες και ξένοι ποδοσφαιριστές που παίζουν στη χώρα μας, όμως γι’ αυτά τα θέματα αρμόδιοι είναι η Διοίκηση και ο προπονητής».

    Φέτος, έγιναν αρκετές μεταγραφές και παρόλα αυτά η ομάδα έχει δέσει αρκετά γρήγορα. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

    «Αυτό οφείλεται στην δουλειά που κάνουμε καθημερινά στο Ρέντη, δουλεύοντας πάνω στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής. Επίσης ένας σημαντικός παράγοντας είναι η ποιότητα των παικτών που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του, παίκτες που ταιριάζουν απόλυτα στην συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία».

    Ποια θα ήταν τα 3 πράγματα που θα έκανες για να αντιμετωπίσεις τα φαινόμενα βίας;

    «Η βία είναι όντως μια μάστιγα για τον αθλητισμό, ωστόσο φέτος τα κρούσματα έχουν μειωθεί αισθητά. Πιστεύω ότι χρειάζεται κάτι απλό. Περισσότερη δουλειά στην πρόληψη και στην κατανόηση από μέρους των φιλάθλων ότι η βία όχι μόνο δεν βοηθά κανέναν, αντίθετα δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα που αγαπούν. Το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα, μια απόλαυση, ένας τρόπος διασκέδασης αν θέλετε στον οποίο όλοι θέλουμε να υπάρχει μόνο η ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι στα γήπεδα».

    Τι συμβουλή θα έδινες σε έναν ποδοσφαιριστή που ξεκινάει τώρα την επαγγελματική του καριέρα;

    «Να είναι προσηλωμένος τόσο στους προσωπικούς του στόχους, όσο και σε αυτούς της ομάδας που παίζει. Η καθιέρωση και η καταξίωση έρχονται πιστεύω μέσα από την σκληρή δουλειά, την υπομονή και βέβαια από την αυτοπεποίθηση που πάντα πρέπει να έχει ο καθένας μας».

    Επόμενος αγώνας με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ενας ακόμη «τελικός» και ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου;

    «Τελικοί είναι όλα τα παιχνίδια για εμάς. Στόχος μας όπως και στους μέχρι τώρα αγώνες είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που θα μας φέρουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου».

    Κεφάλαιο Εθνική Ομάδα: Ποιοι είναι στόχοι σου και τι περιμένεις;

    «Η Εθνική ομάδα είναι η ύψιστη τιμή για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή. Και μόνο το να φορέσεις τη φανέλα της είναι ιδιαίτερα σημαντικό, πόσο μάλλον να καθιερωθείς και να έχεις την ευκαιρία να προσφέρεις όσο περισσότερα μπορείς. Στόχος μου, όπως και όλων των παικτών της Εθνικής ομάδας, είναι τώρα η πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012. Έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειάζονται έτσι ώστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο να συμμετάσχει σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση».

    Αγαπημένο...

    Φαγητό: Γεμιστά
    Χρώμα:: Μαύρο-Κόκκινο
    Αυτοκίνητο: smart
    TV-Show: Το νησί
    Χόμπι: Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο
    Τραγούδι: Μου αρέσουν τα ελληνικά και είναι περισσότερα από ένα.

    Read more!

    Μπλαν: «Να προπονήσω τη Γιουνάιτεντ»

    Ναι, δίχως δεύτερη σκέψη θα έλεγε ο Λοράν Μπλαν σε πρόταση να αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είτε αυτό έπρεπε να γίνει άμεσα αντικαθιστώντας τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, είτε κάποτε στο μέλλον. Ωστόσο τονίζει ότι το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σκωτσέζος προπονητής θα ορίσει ο ίδιος τον αντικαταστάτη του.
    Μπλαν: «Να προπονήσω τη Γιουνάιτεντ»
    «Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι ένας θεμέλιος λίθος της Γιουνάιτεντ. Έχει ακόμη το πάθος και θα είναι πολύ δυσάρεστη η στιγμή του αποχωρισμού όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για τον ίδιο. Θα προτείνει μόνος του τον ιδανικό αντικαταστάτη. Μακάρι να είναι εγώ αυτός ή μακάρι να γίνει και μελλοντικά. Σίγουρα με ενδιαφέρει η προοπτική», τονίζει ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γαλλίας και πρώην αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων». Read more!

    Ζιλμπέρτο: «Ίσως να επιστρέψω στη Βραζιλία»


    Ζιλμπέρτο: «Ίσως να επιστρέψω στη Βραζιλία»
    Το συμβόλαιο του Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όπως τονίζει μέσω του Twitter ο Βραζιλιάνος μέσος, είναι πιθανός ο επαναπατρισμός του.

    «Θα δούμε τι θα γίνει όταν το συμβόλαιο μου φθάσει στο τέλος του. Ναι, υπάρχει η πιθανότητα να γυρίσω στην Βραζιλία. Θα πρέπει, όμως, να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Υπομονή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Θα συνεχίσω να παίζω όσο νιώθω καλά. Ίσως, λοιπόν, αυτό να γίνει στην Βραζιλία», είπε ο Ζιλμπέρτο για τον οποίο ενδιαφέρθηκε έντονα η Φλαμένγκο στην τελευταία μεταγραφική περίοδο.

    Στον Παναθηναϊκό δεν «έπιασε», με τις εμφανίσεις όμως που πραγματοποιεί με την φανέλα της Γκρέμιο, ο Γκάμπριελ βρίσκεται στο κατώφλι της εθνικής Βραζιλίας όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη «χώρα του καφέ»: «Το μόνο που ξέρω γι' αυτόν είναι όσα βγαίνουν στις εφημερίδες. Είμαι, όμως, πολύ χαρούμενος για το φίλο μου».

    Read more!

    Ρανιέρι: «Καλώς να έρθει ο Αντσελότι»

    Χαριτολογώντας αντιμετώπισε το σχόλιο του Κάρλος Αντσελότι ότι θέλει να αναλάβει κάποτε τη Ρόμα, ο Κλαούντιο Ρανιέρι. «Θα πάω να τον πάρω από το αεροδρόμιο!», τόνισε νυν τεχνικός των «τζιαλορόσι».
    Ρανιέρι: «Καλώς να έρθει ο Αντσελότι»
    Ο Ιταλός προπονητής της Τσέλσι είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θα ήθελε κάποτε στο μέλλον να αναλάβει την Ρόμα. Ο Ρανιέρι βρίσκεται υπό πίεση στο σύλλογο μετά τη μέτρια χρονιά. Η ομάδα είχε ένα άσχημο ξεκίνημα, όμως τώρα δείχνει να έχει βρει τα πατήματα της και τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων.

    Ο προπονητής του συλλόγου μόνο ως αστείο πήρε την πρόταση του Αντσελότι και αφού είπε ότι θα πάει να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο, συνέχισε: «Θα ήμουν το πρώτο άτομο που θα χαιρόταν από τον ερχομό του».
    Read more!

    Θέλουν πριμ οι Γάλλοι για το Μουντιάλ



    Ο Νικολά Σαρκοζί με την Κάρλα Μπρούνι Έχουν περάσει τεσσερισήμισι μήνες από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, όμως οι Γάλλοι διεθνείς εξακολουθούν να προκαλούν αγανάκτηση στους συμπατριώτες τους. Μετά την επονείδιστη παρουσία τους στα γήπεδα της "μαύρης ηπείρου", που είχε προκαλέσει μέχρι και την αντίδραση του Προέδρου της χώρας, Νικολά Σαρκοζί, οι "τρικολόρ" που μετείχαν στην αποστολή "ξαναχτύπησαν", ζητώντας την καταβολή πριμ για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, στην οποία η γαλλική ομάδα κατέγραψε μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες στην ιστορία της.
    Οι παίκτες της εθνικής, παρά την αρνητική απόδοσή τους, ζητούν να τους καταβληθεί το πριμ συμμετοχής τους στο τουρνουά. Να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των διεθνών που ταξίδεψαν στη Νότια Αφρική έχει αρνηθεί, τουλάχιστον ως τώρα, να υπογράψει προς τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δήλωση παραίτησης από το πριμ.
    Read more!

    Εκτός για έξι βδομάδες ο Μοντολίβο

    Ο Μούτου πανηγυρίζει με τους Ντοναντέλ και Μοντολίβο Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο μέσος της Φιορεντίνα, Ρικάρντο Μοντολίβο. Ο Ιταλός διεθνής έπρεπε να αφαιρέσει ένα θραύσμα από κόκαλο στον αστράγαλό του, καθώς είχε περιέλθει σε μια αρκετά επώδυνη κατάσταση. Η επέμβαση, την οποία πραγματοποίησε ο καθηγητής Βαν Ντε, στέφθηκε από επιτυχία. Ο Μοντολίβο θα επιστρέψει την Πέμπτη στη Φλωρεντία για να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης. Η πρόγνωση για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στις υποχρεώσεις της ομάδας του εκτιμά ότι θα χρειαστεί χρόνος 5-6 εβδομάδων
    Read more!

    Τρεις οπαδοί οδηγούνται στο αυτόφωρο

    Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Περιστερίου Τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού οδηγούνται σήμερα στο αυτόφωρο μετά τη σύλληψή τους κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν, την Δευτέρα στις 11 το βράδυ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα επεισόδια, σύμφωνα με την αστυνομία προκάλεσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού που με περίπου 150 δίκυκλα έφυγαν από το Περιστέρι, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας του με τον Ατρόμητο, και πήγαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με σκοπό να συγκρουστούν με οπαδούς της ΑΕΚ που επέστρεφαν από το Ολυμπιακό Στάδιο.

    Οταν έφτασαν στη λεωφόρο Δεκελείας, άρχισαν αντεγκλίσεις με άτομα που βρίσκονταν στις καφετέριες αλλά τελικά δεν κατάφεραν να συναντηθούν με τον μπλοκ των οπαδών της ΑΕΚ, λόγω επέμβασης της αστυνομίας.

    Δυνάμεις των ΜΑΤ εμπόδισαν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, μικροσυμπλοκές και καταδίωξη, κατά την οποία οι χούλιγκανς εγκατέλειψαν 22 μοτοποδήλατα και τράπηκαν σε φυγή.

    Οι αστυνομικοί έκαναν συνολικά 43 προσαγωγές νεαρών, από τους οποίους συνελήφθησαν οι τρεις. Στην κατοχή των δύο βρέθηκαν πιστόλια φωτοβολίδων και στην κατοχή του ενός μικροποσότητα ναρκωτικών.

    Επεισόδια δημιουργήθηκαν και πριν τον αγώνα Ατρομήτου- Παναθηναϊκού, όπου οπαδοί του ΠΑΟ προξένησαν φθορές σε καφετέρια και σε άλλα καταστήματα, γύρω από παλιό σύνδεσμο του Ολυμπιακού όπου πήγαν για να δημιουργήσουν επεισόδια.

    Μετά την "επέλαση" οι νεαροί απομακρύνθηκαν χωρίς να συλληφθεί κανείς.

    Πηγή, ΑΠΕ
    Read more!

    Αρθροσκόπηση ο Ντιόγκο

    Ο Κοκότοβιτς στον πάγκο του Πανσερραϊκού Σε αρθροσκόπηση στο γόνατο υποβλήθηκε ο Ντιόγκο. Του έγινε συρραφή μηνίσκου και καθαρισμός χόνδρου με απόλυτη επιτυχία και έτσι άρχισε να μετράει αντίστροφα για την επανένταξή του τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις. Από την άλλη ο Τάσος Παπάζογλου υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική στο γόνατο και την Τετάρτη θα του γίνει επανεξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς, ενώ ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο Τάντιτς, ο οποίος αύριο θα πάρει μέρος κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.

    Την Τρίτη ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Ντράγκαν Κοκότοβιτς προπόνησε το πρωί τους παίκτες που είχαν λίγη συμμετοχή, ενώ το απόγευμα σε ρυθμό αποθεραπείας όλη την ομάδα.

    Την τετάρτη -τέλος- το πρωί θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.
    Read more!

    Πρώτη για Ρόσι με Ducati


    Πρώτη για Ρόσι
    Τις πρώτες δοκιμές με την Ducati πραγματοποίησε σήμερα ο Βαλεντίνο Ρόσι στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια.

    Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι θα οδηγεί για λογαριασμό της Ducati από την επόμενη χρονιά και σήμερα πραγματοποίησε τις πρώτες του δοκιμές με την ιταλική ομάδα. Ο «Γιατρός» ανέβηκε στη μαύρη(!) μοτοσικλέτα, που του έδωσε η ομάδα και ντυμένος στα μαύρα και στα κίτρινα έκανε οχτώ γύρους στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια, προκειμένου να πάρει μια πρώτη… γεύση από την Ducati.

    Έτσι, άρχισε μια νέα πρόκληση για τον 9 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή σε όλες τις κατηγορίες αγώνων μοτοσικλέτας και αναμένεται να δούμε αν θα τα πάει εξίσου καλά με τη Fiat Yamaha, με την οποία κατέκτησε τους τέσσερις από τους εφτά τίτλους στο Moto GP.
    Read more!

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...