ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Να βάλουν μπροστά τις μηχανές...

Ο Νίκος Νιόπλιας τα λέει με τον Γιώργο Καραγκούνη Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έθελξε με την απόδοση του στο Περιστέρι, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε, τη νίκη δηλαδή. Ο προβληματισμός στην ομάδα είναι έντονος για τις άσχημες εμφανίσεις και εκεί έχει πέσει η προσοχή του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα κατακτά το τρίποντο, προσφέροντας και θέαμα.

Το θετικό για τους "πράσινους" είναι πως ακόμα και όταν δεν παίζουν καλά, μπορούν να βάζουν στο σακούλι τους, τους τρεις βαθμούς. Στο στρατόπεδο των νταμπλούχων υπάρχει η αισιοδοξία πως όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα ανεβάζει την απόδοση της και στον κρίσιμο δεύτερο γύρο θα είναι έτοιμη για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες, ανταμείβοντας και τους φιλάθλους με όμορφο θέαμα.

Επίσης στον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του, αλώβητος, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στους "πράσινους" να περάσουν μπροστά στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...