ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Πρόβλημα και με τον Ραούλ Μπράβο

Ριέρα και Ραούλ Μπράβο στην προπόνηση του Ολυμπιακού Πρόβλημα με τον Ραούλ Μπράβο προέκυψε στην πρωϊνή προπόνηση του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ο Ισπανός αμυντικός τραυματίστηκε και αποχώρησε. Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού της ομάδας είναι ότι πιθανότατα έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού δικεφάλου μηριαίου.

Ο Μπράβο θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε εξετάσεις. Στο μεταξύ, ο Νέμεθ που δέχθηκε μια γονατιά κατά τη διάρκεια της προπόνησης αισθάνεται ενόχληση στον τετρακέφαλο. Η κατάσταση του Ούγγρου θα αξιολογηθεί την Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα, ο Μέλμπεργκ, του οποίου το αιμάτωμα στην φτέρνα έχει υποχωρήσει εντελώς, συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί και το οποίο θα συνεχίσει το απόγευμα, όπως και ο Ιμπαγάσα. Ο δεύτερος υποβλήθηκε χθες σε υπερηχογραφικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση ο τραυματισμός του.

Ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης και αύριο αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...