ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Έτοιμος για απαντήσεις

Τα όσα ειπώθηκαν χθες στην Παιανία δεν έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας... Ο Σίντνεϊ Γκοβού βρέθηκε στο στόχαστρο και υποσχέθηκε στον Κάρλος Φρέιτας ότι θα δείξει ποιος είναι στη συνέχεια.

Οι κουβέντες του Κώστα Αντωνίου αλλά και οι απαντήσεις από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι λίγο ως πολύ γνωστές. Ο Σίντνεϊ Γκοβού ήταν ένας από αυτούς που μίλησε κυρίως με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού, Κάρλος Φρέιτας.

«Η εικόνα σου δεν είναι αυτή που πρέπει και υπάρχει προβληματισμός, διότι περιμένει πολλά η ομάδα από εσένα. Εχει δαπανήσει ένα μεγάλο μέρος από το μπάτζετ της και καταλαβαίνεις ότι η προσφορά σου δεν είναι μέχρι στιγμής ανάλογη αυτής της επένδυσης» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος στον Γκοβού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και το Goal.

Ο Γάλλος άσος έδειξε έτοιμος να δώσει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, αναγνωρίζοντας ότι προς το παρόν δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα... «Είναι αλήθεια ότι προς το παρόν δεν έχω δείξει τίποτα και δεν έχω προσφέρει. Αλλά η χρονιά είναι ακόμα στην αρχή της και δεν ξέχασα το ποδόσφαιρο. Θα δείξω ποιος είμαι, να είναι σίγουροι» , ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...