ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Δώρο ο Φορλάν σε Ρεάλ!

Μπορεί να είναι η αιώνια εχθρός της, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης να προτείνει στη Ρεάλ έναν από τους καλύτερους παίκτες της. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος, άνθρωπος των «ροχιμπλάνκος» πρότεινε στη «βασίλισσα» τον Ντιέγκο Φορλάν με τα μισά χρήματα της ρήτρας του!

Δώρο ο Φορλάν σε Ρεάλ!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, η Ρεάλ μπορεί να αποκτήσει τον Ουρουγουανό με μόλις 18 εκατομμύρια ευρώ. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχουν παίξει, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει η Marca, οι κακές σχέσεις που έχει ο Φορλάν με τον προπονητή της ομάδας, Κίκε Σάντσεθ Φλόρεθ, ο οποίος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Ουρουγουανού άσου.

Ο άνθρωπος που μετέφερε την πρόθεση της διοίκησης της Ατλέτικο Μαδρίτης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μειωθούν κι άλλο τα χρήματα που θα μπορούσαν να ανοίξουν το δρόμο για τη μεταγραφή του Ντιέγκο Φορλάν.

Αν τελικά η πρόταση αυτή ισχύει, τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για τους διοικούντες της Ατλέτικο, αφού οι οπαδοί δεν θα δουν με καλό μάτι ένα από τα δύο μεγάλα αστέρια της ομάδας (ο άλλος είναι ο Αγκουέρο) να μετακομίζει στην άλλη πλευρά της Μαδρίτης. 

Εκτός της Ρεάλ Μαδρίτης, για τον Φορλάν φέρονται να ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, όπως η Γιουβέντους, η Τότεναμ, αλλά και η Λίβερπουλ, ενώ και ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή στο Νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...