ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Νέα απώλεια για Τότεναμ!

Την ευκαιρία να πλησιάσει  στην τετράδα της κορυφής έχασε η Τότεναμ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σάντερλαντ στο Λονδίνο. Η Στόουκ κατάφερε να κερδίσει 3-2 την Μπέρμιγχαμ.
Νέα απώλεια για Τότεναμ!
Ακόμα μια απώλεια για την Τότεναμ, η οποία δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Σάντερλαντ, παρά το γεγονός πως την υποδεχόταν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Μπορεί οι «πετεινοί» να είχαν την υπεροχή, όμως το 1-1 αφήνει και… ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, αφού ο Μαλμπράν ανατράπηκε από τον Γκόμες στις καθυστερήσεις και δεν κατόρθωσε να σκοράρει. Ο Φαν ντερ Φάαρτ στο 65’ άνοιξε το σκορ, όμως δυο λεπτά αργότερα ο Ασαμόα ισοφάρισε για τη Σάντερλαντ.

Ήταν κοντά σε μια εύκολη νίκη η Στόουκ, αφού ως το 71’ ήταν μπροστά στο σκορ με δυο γκολ κόντρα στη Μπέρμιγχαμ, ωστόσο ως το 85’ φλέρταρε με την… αυτοκτονία. Στο συγκεκριμένο λεπτό έδωσε τη λύση ο Ουάιτχεντ, ο οποίος αφού εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας, αλλά και τη λάθος τοποθέτηση του Φόστερ έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα, βγάζοντας την προσωρινά από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού. Προβάδισμα είχαν δώσει οι Χουτ (44΄),  Φούλερ (72΄), με την Μπέρμιγχαμ να ισοφαρίζει με τέρματα  Φέιχι (74΄),  Τζερόμ (76΄). Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ντάρμπισιρ ήταν στην αποστολή, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Στόουκ Σίτι-Μπέρμιγχαμ       3-2
(44΄ Χουτ, 72΄ Φούλερ, 85΄ Ουάιτχεντ - 74΄ Φέιχι, 76΄ Τζερόμ)

Τότεναμ-Σάντερλαντ           1-1
(65΄ Φαν ντερ Φάαρτ - 67΄ Ασαμόα Γκιάν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...