ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τέλος από ΑΕΚ ο Παυλής

Τη λύση του συμβολαίου του Μιχάλη Παυλή ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε το τελευταίο διάστημα στον Εθνικό Αστέρα, με τη μορφή δανεισμού από την «Ένωση» και πλέον θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας. 
Τέλος από ΑΕΚ ο ΠαυλήςΗ ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Παυλή και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή sport-fm

Read more!

«Πολύ κοντά στον Άρη ο Γκροσίτσκι»

Με το ένα πόδι στον Άρη βρίσκεται ο Καμίλ Γκροσίτσκι, σύμφωνα με τον πολωνικό Τύπο, αλλά και με τον μάνατζέρ του, Μάριους Πιεκάρσκι. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα της χώρας, η Γιαγκελόνια έχει μείνει ικανοποιημένη από την πρόταση των «κιτρίνων», οι Πολωνοί γράφουν πως φτάνει τις 900.000 ευρώ, αλλά αποκλείεται να φτάνει σε τόσο μεγάλα ύψη. 
«Πολύ κοντά στον Άρη ο Γκροσίτσκι»Ο πρόεδρος της Γιαγκελόνια επιβεβαιώνει την ύπαρξη πρότασης, ενώ ο ατζέντης του 22χρονου αριστερού μεσοεπιθετικού κάνει λόγο για επικείμενη συμφωνία. «Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Απομένει να ρυθμίσουμε κάποιους όρους για το συμβόλαιο του Καμίλ», δήλωσε στην Πολωνία ο μάνατζερ του Γκροσίτσκι. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Πλήγμα» με Ουρτάδο

Την κατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη περίμενε να δει στην προπόνηση της Δευτέρας ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ώστε να ξέρει αν θα τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ηρακλή, αλλά του προέκυψε ο τραυματισμός του Ουρτάδο, για να του.. χαλάσει τα σχέδια. 
«Πλήγμα» με ΟυρτάδοΟ αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού αισθάνθηκε μια ενόχληση στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να εξακριβωθεί για τι ακριβώς πρόκειται. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μυϊκή ρήξη, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του κόντρα στον «Γηραιό». 

Από την άλλη πλευρά καλύτερα ήταν τα νέα από τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ναι μεν ακολούθησε μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, αλλά εκφράζεται αισιοδοξία για συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα του δευτέρου γύρου της Σούπερ Λίγκας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Έλληνα μπακ, αφού με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Μοντέστο και Μέλμπεργκ δυσκολεύεται στον καταρτισμό της αμυντικής του τετράδας. 

Μια πιθανή σύνθεση είναι με Γκαλίτσιο δεξιά, Αβραάμ Παπαδόπουλο με Ποτουρίδη στο κέντρο της άμυνας και Ραούλ Μπράβο ή Χολέμπας αριστερά. Αν αγωνιστεί τελικά ο Τοροσίδης, υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει τη θέση του Ουρτάδο δίπλα στον Ιμπαγάσα και όχι την κανονική του ως δεξιός μπακ. Σε διαφορετική περίπτωση, όλα δείχνουν πως φανέλα βασικού θα πάρει ο Γιάννης Παπαδόπουλος. 

Από εκεί και πέρα αριστερά θα ξεκινήσει ο Ριέρα, ο Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης με τον Φουστέρ πίσω του και όπως πάντα η θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού έχει τρεις υποψήφιους. Ο Βαλβέρδε δεν έχει δείξει τις προθέσεις του, ωστόσο ο Ζαϊρί φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα και να ακολουθούν ως επιλογές οι Ρόμενταλ, Φετφατζίδης. 

Οι Πειραιώτες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00. 

Πηγή sport-fm Read more!

Στο ίδρυμα «Ελπίδα» ο Ολυμπιακός

Στο ίδρυμα «Ελπίδα» ο Ολυμπιακός
Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Ολυμπιακός. Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» βρέθηκαν στο ίδρυμα «Ελπίδα». «Είστε άνθρωπος με ευαισθησία και ήθος», είπε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Δωρεά 20.000 ευρώ έκαναν οι Πειραιώτες. 

Από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, το «παρών» έδωσαν οι Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Μοντεστό, Γ. Παπαδόπουλος, Μέγιερι, Νέμεθ, Ποτουρίδης, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, ενώ εκεί ήταν και οι Βαλβέρδε, Μώραλης, Μητρόπουλος. 

«Ο αθλητισμός πρέπει να είναι κοντά σε τέτοια θέματα. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε χαρά στα παιδιά και δύναμη για τον Γολγοθά που περνάνε. Εδώ μέσα γίνεται ο πραγματικός αγώνας, όπου δίνονται μαθήματα ζωής, με τα δικά μας αγωνιστικά προβλήματα να φαίνονται ασήμαντα», είπε ο Αντώνης Νικοπολίδης και αναφερόμενος στο ίδρυμα, τόνισε: «Είναι ένα εκπληκτικό εγχείρημα. Πραγματικά είναι ένα έργο ζωής και ήταν κάτι που έλειπε από εδώ». 

Από την πλευρά του, ο κ. Παπασάββας, διευθυντής του ιδρύματος, δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την επίσκεψη και για τη δωρεά (σ.σ. 20.000 ευρώ). Ενημερώσαμε τους παίκτες για τον αγώνα ζωής που κάνουν τα παιδιά εδώ. 

Ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για καθήκον των «ερυθρολεύκων»: «Ο Ολυμπιακός ήρθε να κάνει το καθήκον του, να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς σήμερα είναι μια μέρα που δεν υπάρχουν χρώματα». Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη απευθυνόμενη στον «ισχυρό άνδρα» της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, τόνισε: «Είστε ένας άνθρωπος με ευαισθησία, αλληλεγγύη και ήθος».

Πηγή sport-fm Read more!

Φήμες για Παναθηναϊκό και Μπέγκιτς

Για την απόκτηση του Μίρζα Μπέγκιτς φέρεται να έχει επιδείξει ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός. Ο Σλοβένος σέντερ (2,21μ.) έμεινε ελεύθερος από τη Ζαλγκίρις Κάουνας λόγω διαμάχης της λιθουανικής ομάδας με τους μάνατζέρ του για μία οφειλή και διεκδικείται από αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπεσίκτας. 

Πάντως η υπόθεσή του δεν έχει τελεσιδικήσει, αφού οι δύο πλευρές είναι στα δικαστήρια και η FIBA θα επιληφθεί της υπόθεσης, που μπορεί να… σύρει σε χρονική διάρκεια. 

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παίκτη, πιθανότατα για τη φροντ λάιν που αποδυναμώθηκε μετά τον τραυματισμό του Άλεξ Μάριτς, ο οποίος θα μείνει εκτός παρκέ τουλάχιστον μέχρι το Μάρτιο. 

Ο Μπέγκιτς είχε φέτος 9,7 πόντους (72,5% στις βολές, 56,7% στα δίποντα), 4,8 ριμπάουντ και 2,3 τάπες κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. 

Πηγή sport-fm Read more!

Κασάνο και με τη «βούλα»

Κασάνο και με τη «βούλα»
Την απόκτηση του Αντόνιο Κασάνο από την Σαμπντόρια ανακοίνωσε κι επίσημα η Μίλαν. Ο Ιταλός επιθετικός προπονείται ήδη με τους «ροσονέρι» στο Ντουμπάι, όπου κάνουν μια μίνι προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του ιταλικού πρωταθλήματος. 

Ο Κασάνο έφυγε από την Σαμπντόρια, επειδή δεν αγωνιζόταν από τον Οκτώβριο εξαιτίας μιας διαμάχης του με τον πρόεδρο της ομάδας, Ρικάρντο Γκαρόνε. 

Ο διεθνής στράικερ είναι πολύ πιθανό πλέον να πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή με τους Μιλανέζους την Πέμπτη, κόντρα στην Κάλιαρι. 


Πηγή sport-fm Read more!

Στα αστέρια της 10ετίας ο Ζιλμπέρτο

Στην 75η θέση της κατάταξης των 100 παικτών βρίσκεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό Guerin Sportivo.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος σουπερστάρ των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται στην 75η θέση της κατάταξης του εν λόγω περιοδικού. Τη σκόνη του… τρώνε οι Ριβάλντο (85ος) και Γιάγια Τουρέ (87ος) και έτσι ο μύθος περί του μεγαλύτερου ονόματος που πάτησε ποτέ το πόδι του στην Ελλάδα… καταρρίπτεται, με τον τέως αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας να δείχνει τη δυναμική του όλα αυτά τα χρόνια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!
Για την ιστορία, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Λίο Μέσι και στη δεύτερη ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Πηγή Leoforos
Read more!

Επιστρέφει ο Γκρέταρσον!

Επιστρέφει ο Γκρέταρσον! Μετά από 10ήμερη άδεια στην Ισλανδία ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και πάλι στην Αθήνα.






Στην Αθήνα βρίσκεται ξανά ο Άρναρ Γκρέταρσον μετά από την απόλαυση μίας 10ήμερης άδειας. Ο Ισλανδός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πήγε στην πατρίδα του, περνώντας οικογενειακά τόσο τις ημέρες των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς. Αποχώρησε στις 23 Δεκεμβρίου και αύριο θα βρίσκεται στο γραφείο του, όμως προκαλεί εύλογη απορία πως ενώ η ΑΕΚ σε μία εποχή που καίγεται για μεταγραφές, ο τεχνικός της διευθυντής όχι μόνο απουσίαζε, αλλά πήρε μεγαλύτερη άδεια και από τον προπονητή και τους παίκτες! Ίσως φαίνεται ότι ο Αρναρ Γκρέταρσον λειτουργεί ακόμη ερασιτεχνικά (μετά από ένα χρόνο σε αυτό το πόστο στην ΠΑΕ), με τις ευλογίες φυσικά της διοίκησης. Αντί λοιπόν ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ να τρέχει περισσότερο απ' όλους για την υλοποίηση μεταγραφικών υποθέσεων της ομάδας (ο Χιμένεθ είχε ζητήσει να γίνουν κινήσεις ενίσχυσης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα), ο Γκρέτασον κοιτούσε τα... φαξ από το σπίτι του στην Ισλανδία για 10 ολόκληρες ημέρες. Πρώτος έφυγε, τελευταίος επιστρέφει, ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι «τρέχει» τις μεταγραφές της ΑΕΚ.
 Πηγή aek365
Read more!

Επικίνδυνη έξοδος

Οι γιορτές πέρασαν πλέον και ήδη εδώ και δυο μέρες οι παίκτες του "Δικεφάλου", προπονούνται σε φουλ ρυθμούς για να είναι πανέτοιμοι το βράδυ της Τετάρτης   που όπως είναι γνωστό θα αντιμετωπίσουν στις  Σέρρες τον Πανσερραϊκό.
Ο αγώνας έχει πολλές ιδιαιτερότητες και υψηλό βαθμό δυσκολίας για τους παίκτες του Μάκη Χάβου αφού όπως φάνηκε στις τελευταίες προπονήσεις, το προπονητικό team της ομάδας δε θα έχει στη διάθεσή του όλα τα όπλα.

Σίγουρα δε θα φωνάξουν "παρών" στην αναμέτρηση  ο ανέτοιμος  Βλάνταν Ίβιτςκαθώς και οι τραυματίες Βιτόλο (εκτίει και ποινή τιμωρίας) και Μπουσαϊντί. Απών επίσης θα είναι ο τιμωρημένος με κάρτες Βιεϊρίνια, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οΜουσλίμοβιτς και Κουτσιανικούλης.
Όπως φάνηκε στις τελευταίες δύο προπονήσεις, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δοκίμασε διάφορα σχήματα και παίκτες, ώστε να καλύψει τα σημαντικά κενά και να παρουσιάσει μια όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμη 11άδα. Το αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό με το υπάρχον ρόστερ, θα φανεί το βράδυ της Τετάρτης...
Ασφαλώς η ομάδα πρέπει να μείνει μακριά από την έντονη φημολογία που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, για το σοβαρό ενδεχόμενο δηλαδή να μπουν στην ΠΑΕ οι Άραβες και να μην αποπροσανατολιστεί σε καμιά περίπτωση από το στόχο που έχει τεθεί για το ματς των Σερρών. Αυτός δεν είναι άλλος από νίκη και μόνο νίκη...
Μην ξεχνάμε ακόμα τις μετριότατες έως προβληματικές εμφανίσεις με τις οποίες ο ΠΑΟΚ έκλεισε το 2010, που ελπίζω να ήταν μια κακή παρένθεση και τίποτε άλλο. Τώρα σε όλα αυτά αν προσθέσει κανείς και το αυξημένο κίνητρο των αντιπάλων να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ, καταλαβαίνουμε όλοι το πόσο δύσκολο είναι το ματς!
Στον αντίποδα όλων αυτών υπάρχει ο 12ος παίκτης της ομάδας, που θα μετατρέψει για μια φορα ακόμα το γήπεδο των Σερρών σε ... Τούμπα, σπρώχνοντας με το μοναδικό τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει τους παίκτες προς το τρίποντο της νίκης, μιας νίκης που θα αποτελέσει το καλύτερο εφαλτήριο για τον "Δικέφαλο του Βορρά" ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας που τον περιμένει στο αμέσως προσεχές διάστημα...
Πηγή paokmania
Read more!

Χρόνια Πολλά σε Κέσελ!

Χρόνια Πολλά σε Κέσελ!
Ο Μάρκο Κέσελ συμπλήρωσε σήμερα 23 χρόνια ζωής και γιόρτασε τα γενέθλιά του στο ΣΕΦ προσφέροντας γλυκά στους συμπαίκτες του λίγο πριν συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον Κολοσσό.

Ο γεννηθείς τη δεύτερη μέρα του 1988 Σέρβος φόργουορντ είχε την τιμητική του στην προπόνηση της Κυριακής και μοίρασε γλυκά στους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο των Πειραιωτών. 

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο (17:00, ΕΤ1) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού άπαντες επέστρεψαν σε καλή κατάσταση την Πρωτοχρονιά μετά το διήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Ίβκοβιτς.
Πηγή gazzeta Read more!

Μόνο... σενάρια!

Το leoforos.gr υπενθυμίζει τα κατά καιρούς δημοσιεύματα προς τον Σισέ, που παραμένουν... σενάρια, καθώς ο Τζιμπρίλαρος δεν φεύγει από το Τριφύλλι!


Ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009! Η άφιξη του μεγαλύτερου επιθετικού που πάτησε ποτέ το πόδι του για να αγωνιστεί στην πατρίδα μας ήταν γεγονός. Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Παναθηναϊκού είναι κατά καιρούς στόχος ομάδων του εξωτερικού και συγκεκριμένα ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.
Λίγους μήνες μετά!
Από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε από τους οπαδούς του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, με τη σχέση που τον διέπει πλέον με αυτούς να είναι αμοιβαία και αιώνια πιστή. Άλλωστε πολλάκις το έχει δηλώσει και ο ίδιος.
Τον πρώτο καιρό αμφισβητήθηκε από την κάθε είδους άμπαλη Κασσάνδρα. Ότι σκοράρει μόνο άμα του έρθει η μπάλα στα πόδια, ότι σκοράρει και ματώνει τα δίχτυα μόνο με τις μικρές ομάδες, και άλλα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ακούγονταν σχεδόν σε καθημερινή βάση.
Το γκολ στην πρεμιέρα με τον Εργοτέλη ήταν η αφετηρία. Τα δύο γκολ στην Καβάλα αλλά και στη Λάρισα τον έβαλαν αυτόματα στην καρδιά των οπαδών, και στο γκολ με τον Πανιώνιο ο ίδιος χτυπόυσε την καρδιά του με το τριφύλλι, δείχνοντας ότι είναι ήδη ένα με αυτούς!
Το κάθε γκολ του προκαλούσε παράνοια… κόλλημα με την πάρτη του αλλά και ανατριχίλα! Πώς να χάσεις το πρωτάθλημα όταν έχεις τέτοια παικτούρα στο ρόστερ σου; Το νταμπλ ήρθε ύστερα από 6 χρόνια ανομβρίας και ο ίδιος υποσχέθηκε ανάλογη συνέχεια και φέτος.
Ενδιαφέρον από τρεις
Από το καλοκαίρι του 2009 έως και σήμερα τρεις είναι οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την πάρτη του Τζιμπρίλαρου! Μπλάκμπερν, Άστον Βίλα και Λίβερπουλ έχουν κοιτάξει ξεχωριστά την περίπτωσή του.
Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα… πουλήσει αυτούς που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν! Το leoforos.gr υπενθυμίζει τις περιπτώσεις στις οποίες ο Γάλλος σουπερστάρ αναφέρθηκε ως μεταγραφικός στόχος ομάδων από την Πρέμιερ Λιγκ.
Εν αρχή ην η Μπλάκμπερν
Στο στόχαστρο της Μπλάκμπερν βρέθηκε, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, τον περασμένο Μάρτιο. Στις 27 Μαρτίου εκθέτουν τις δηλώσεις του Αλαρντάις για επιθετική προσθήκη:
Η περίπτωση του Γάλλου επιθετικού του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, φέρεται να απασχολεί έντονα τον τεχνικό της Μπλάκμπερν, Σαμ Άλαρντάις

«Έχουμε ανάγκη από ένα στράικερ. Η προτεραιότητα για την επόμενη σεζόν είναι ένας φορ. Σε όλο το πρωτάθλημα είχαμε πρόβλημα στο γκολ», ανέφερε ο προπονητής των «Ρόδων», δίνοντας τροφή για μεταγραφικά σενάρια, που στην προκειμένη περίπτωση εμπλέκουν  τον Σισέ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το calcionews24.com, ο Τζιμπρίλ Σισέ αλλά και ο Ίβιτσα Όλιτς της Μπάγερν Μονάχου ήταν τα δύο ονόματα που γούσταρε και ήθελε τρελά ο Αλαρντάις.
Βίλα… ελέω Ουγέ
Στις 16 Νοεμβρίου έλαβε χώρα ένα ακόμα δημοσίευμα. Ο Τζιμπρίλαρος βρίσκεται στο στόχαστρο της Άστον Βίλα και συγκεκριμένα του τεχνικού της ομάδας Ζεράρ Ουγέ.
Το france football αναφέρει επί του θέματος:
«Αρχικά ο Ουγιέ ήθελε στον Γκιγιέμ Οαρό της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η περίπτωσή του θεωρείται πολύ δύσκολη, με αποτέλεσμα να στραφεί στον Τζιμπρίλ Σισέ τον οποίο ήθελε να πάρει στη Βίλα και τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Eφόσον ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου, μείνει εκτός Ευρώπης, θα ανοίξει ο δρόμος για τη μεταγραφή, καθώς ο Σισέ ποτέ δεν έκρυψε πως η παραμονή του στην Ελλάδα είχε σαν απώτερο στόχο την επιστροφή του στην Premier League. Ο Σισέ πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα. Ήδη φέτος έχει πετύχει οκτώ γκολ σε εννέα ματς και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ομάδας του Μπέρμιγχαμ».

Απομένει να φανεί το κόστος με βάση το οποίο θα διαπραγματευτούν οι δύο ομάδες τη μεταγραφή. Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε έναντι 8,5 εκατ. από τη Μαρσέιγ και η διοίκησή του τον κοστολογεί στα 15 εκατ. προκειμένου να μην τον χάσουν εύκολα. Πάντως στα τέλη Σεπτεμβρίου ο μάνατζέρ του είχε δηλώσει πως πολύ δύσκολα θα φύγει ο πελάτης του από τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη».

Τελευταία η Λίβερπουλ
Κατά καιρούς η Λίβερπουλ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Τζιμπρίλαρο. Το σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, το οποίο διαβάσατε στο leoforos.gr, αναφέρει:
«Ο Τζιμπρίλ κοιτάζει την επιστροφή του στη Λίβερπουλ. Ο πρώην σταρ του Άνφιλντ θέλει να επιστρέψει στη Λίβερπουλ. Ο Σισέ είχε υπογράψει στη Λίβερπουλ με προπονητή τον Ζεράρ Ουγιέ για 14 εκατομμύρια λίρες το 2004 και τώρα παίζει στον Παναθηναϊκό».
Παράλληλα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του 29χρονου στράικερ, ο οποίος αναφέρει:
«Στη Λίβερπουλ δεν είχα την ευκαιρία μου, στη Σάντερλαντ πέρασα καλά και φαντάζομαι την επιστροφή μου στη Λίβερπουλ».
Πηγή leoforos
Read more!

Φλερτάρει με καμπάνα ο Bowyer

Μπορεί το σκορ και η εικόνα του αγώνα να ήταν ξεκάθαρη για την Arsenal, που με το 3-0 επί της Birmingham δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της, αλλά η υπόλοιπη δράση δεν ήταν και τόσο…καθαρή.

Ο Lee Bowyer συνελήφθη από τον τηλεοπτικό φακό να χτυπάει δύο φορές εκτός φάσης τον Bacary Sagna, συμπεριφορά που δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται ο διαιτητής Peter Walton. Ωστόσο, αυτό δεν διέφυγε της προσοχής της Ομοσπονδίας που θα έρθει σε συνεννόηση με τον διαιτητή και ακολούθως θα δράσει αναλόγως.

Ακόμα όμως και αν ο Walton δηλώσει πως δεν είχε εικόνα των συμβάντων, τότε η Ομοσπονδία έχει την εξουσία να επιληφθεί μόνη του ζητήματος και να κατηγορήσει τον 34χρονο για βίαιη συμπεριφορά. 

Για το περιστατικό πάντως μίλησαν οι Arsene Wenger και Alex McLeish, χωρίς πάντως και οι ίδιοι να έχουν καλή εικόνα. Όπως ανέφερε ο πρώτος: “Δεν θέλω να μιλήσω γιατί δεν είχα καλή εικόνα και δεν έχω παρακολουθήσει κανένα replay. Ήταν δύσκολες φάσεις αυτές των Fabregas (από τον Roger Johnson) και Sagna (από τον Lee Bowyer)”, ενώ ο Σκοτσέζος τεχνικός των Blues δήλωσε λακωνικά πως δεν είχε δει το παραμικρό.



Πηγή english football Read more!

Πρώτος στόχος επετεύχθη

Προσπαθώντας να βρουν ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και σκληρότητα στο σασί του μονοθεσίου της Φεράρι, οι άνθρωποι της ομάδας πέτυχαν.
Η Φεράρι ανακοίνωσε ότι το νέο πλαίσιο σκόρπισε με ικανοποίηση τους ανθρώπους σχεδίασης και εξέλιξης της ομάδας, περνώντας τα τεστ με επιτυχία.
Στόχος βέβαια της εταιρίας είναι να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό αυτοκίνητο που να είναι σε θέση να κερδίσει την κάτοχο του τίτλου, Ρέντ Μπουλ, γι αυτό χρησιμοποιούν την κορυφαία τεχνολογία υλικών ώστε να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Πηγή novasports

Read more!

Πρώτοι οι Έλληνες


Στο ισπανικό τουρνουά παίδων της Γουαδαλαχάρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κερδίζοντας τα περισσότερα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Στο τελευταίο ματς η Ελλάδα νίκησε την "οικοδέσποινα" Ισπανία με 3-1 (25-15, 25-13, 21-25, 25-21) αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, κάτι που θέλησε να σχολιάσει και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάκης Δημητριάδης:

"Αυτή η ομάδα είναι μια ελπίδα για το ελληνικό βόλεϊ και πρέπει να φροντίσουμε να δώσουμε στα παιδιά τις ευκαιρίες που χρειάζονται. Το λέω συνεχώς. Κάναμε πολύ καλή δουλειά εδώ, αλλά μην ξεχνάμε πως στόχος μας είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στο τουρνουά αυτό είδαμε απλά δείγματα της αξίας αυτής της ομάδας".

Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει την Δευτέρα (3/1) για το Στέινμπρουν της Αυστρίας, όπου θα δώσει τους επίσημους αγώνες της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Τα αποτελέσματα της Εθνικής Παίδων στο ισπανικό τουρνουά:
    Δευτέρα
    Τυνησία-Ελλάδα 1-3 (19-25, 25-20, 18-25, 12-25)
    Ελλάδα-Ισπανία Β' 3-0 (25-22, 25-22, 26-24)
    Τρίτη
    Ελλάδα-Ισπανία Α' 1-3 (21-25, 24-26, 20-25)
    Ελλάδα-Πορτογαλία 3-0 (25-12, 25-18, 25-15)
    Τετάρτη (τελικός)
    Ελλάδα-Ισπανία Α' 3-1 (25-15, 25-13, 21-25, 25-21)

Πηγή novasports
Read more!

Σωτήρας Σόλιντ

Στα μάτια του Τροντ Σόλιντ είδαν τον σωτήρα οι άνθρωποι της Λιρς, οι οποίοι ανακοίνωσαν και επίσημα την πρόσληψη του. Στόχος η αποφυγή του υποβιβασμού, πράγμα δύσκολο αφού βρίσκονται μόλις στην προτελευταία θέση.
Σωτήρας Σόλιντ
Η συνεργασία τους θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι και μετά οι δύο πλευρές θα το ξανασυζητήσουν.

Ο παλιός προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει τι έχει να αντιμετωπίσει αλλά πήρε το ρίσκο να καθοδηγήσει την Λιρς και να την βγάλει από την δύσκολη βαθμολογική θέση. Είναι η τρίτη ομάδα του βελγικού πρωταθλήματος που αναλαμβάνει τις τύχες της μετά τις Γάνδη και Μπριζ και γενικά η όγδοη στην καριέρα του (συμπληρώνουν Μπόντο Γκλιμτ, Ρόζενμποργκ, Ολυμπιακός, Χερενφέιν και Αλ Αχλί).
Πηγή sport-fm
Read more!

"Θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς, σε συνέντευξη στη «Sportski Zurnal» δηλώνει-κρατώντας αγκαλιά την αγαπημένη του Μάγια Ογκνιένοβιτς-πως θέλει τίτλους.

«Στο τέλος της καριέρας κάθε παίκτη δεν μετρούν τόσο τα ατομικά βραβεία, αλλά οι τίτλοι που έχεις κατακτήσει. Περισσότερο από την αναγνώριση στο πρόσωπό μου θα προτιμούσα να είχα κατακτήσει ένα πρωτάθλημα. Αυτό θα ήταν σωστό. Είμαι τώρα στον τέταρτο χρόνο μου στον Ολυμπιακό κι έχουμε κατακτήσει μόνο το Κύπελλο Ελλάδος. Είμαστε διψασμένοι για όλους τους τίτλους σε συλλογικό επίπεδο κι αυτό είναι το μόνο που σκεφτόμαστε».
«Φυσικά και αυτά τα πράγματα χαλούν τη χρονιά. Τέτοια πράγματα δεν πρέπει να γίνονται στο γήπεδο. Ειδικότερα για το τουρνουά Ακρόπολις, αυτό που συνέβη δημιούργησε μία άσχημη εικόνα για όλους μας. Θα προσπαθήσω να μην ξανασυμβεί ποτέ. Μόνοι οι παίκτες ξέρουν τι ένταση υπάρχει στο γήπεδο, ακόμη και σε ένα φιλικό παιχνίδι. Κάποιες φορές συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Όμως, ειλικρινά, ελπίζω να μη συμβεί κάτι τέτοιο ξανά στην καριέρα μου».
«Δεν ξέρω αν σκέφτεσαι κάτι εκείνη την ώρα. Σίγουρα ο παράγοντας τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Όταν σούταρα δεν πίστευα πως η μπάλα θα κατέληγε στο καλάθι. Το μέγεθος της επιτυχίας που μας έφερε αυτή η νίκη το καταλάβαμε μόνοι μετά από δύο μέρες».
«Ειλικρινά, δεν ξέρω από πριν τι θα κάνω. Κάποιες φορές πιστεύω πως γίνεται κατά τύχη, αλλά αποδεικνύεται πως δεν είναι έτσι. Απλώς παίζω, προσπαθώ να διαβάζω την αντίπαλη άμυνα και ελπίζω να κάνω το σωστό. Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να καθορίσουν ένα παιχνίδι. Ο Βελίτσκοβιτς, ο Ράσιτς, ο Σαβάνοβιτς, ο Κρστιτς. Το απέδειξαν τόσο στο Μουντομπάσκετ, το έχουν αποδείξει και με τις ομάδες τους. Και στον Ολυμπιακό ένας παίκτης που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο σε οποιαδήποτε στιγμή είναι ο Σπανούλης».
«Προτιμώ τις ασίστ από τους πόντους. Το πρώτο πράγμα που έμαθα όταν άρχισα να παίζω μπάσκετ ήταν ότι όταν δίνεις μία ασίστ κάνεις δύο ανθρώπους ευτυχισμένους. Αυτόν που σκοράρει, αλλά και τον εαυτό σου». 
Πηγή novasports
Read more!

Με Μπουμσόνγκ για το «διπλό»

Με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στη σύνθεσή του θα παραταχθεί κόντρα στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός. Ο Γάλλος αμυντικός έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης, είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και η παρουσία του στη βασική ενδεκάδα την Τρίτη στα Πηγάδια, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ραντεβού Φρέιτας-Γόντικα για τα μεταγραφικά, στην αναμονή ο Γέντρισεκ. 
Με Μπουμσόνγκ για το «διπλό»Στη τελευταία προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα, ενώ ιδιαίτερο βάρος έδωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στις στημένες φάσεις και στην τακτική. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καντέ, Σιμάο και Πετρόπουλος. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την SKODA Ξάνθη, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Εκτός έμειναν οι: Καντέ, Σιμάο, Πετρόπουλος, που αντιμετωπίζουν τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών, καθώς και οι Ιωαννίδης, Δημούτσος. 

Πηγή sport-fm Read more!

Τέλος στα σενάρια

Ο Χουάν Πάμπλο Μοντόγια έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Φόρμουλα 1.

Μπορεί να είχε πολύ καλή παρουσία πίσω από τα τιμόνια των Γουίλιαμς και Μακλάρεν που αγωνιζόταν μέχρι το 2006 στην Φόρμουλα 1, όμως ο Κολομβιανός πιλότος θέλησε να τοποθετηθεί στις φήμες για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, όπως έκανε και Μίκαελ Σουμάχερ ένα χρόνο νωρίτερα.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά σχολίασε:

"Πολλοί είναι αυτοί που μου λένε ότι πρέπει να επιστρέψω στην Φόρμουλα 1, αλλά εγώ περνάω πολύ καλά. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξω γνώμη. Παρακολουθώντας τους τελευταίους αγώνες δεν είδα καμία αξιοσημείωτη αλλαγή, αφού παραμένει ένα γρήγορο μονοθέσιο που δεν μπορεί να προσπεράσει. Κάποιοι αναφέρουν ότι οι πίστες ευθύνονται γι αυτό, αλλά αυτό το πράγμα εμένα μου δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή".

Πηγή novasports Read more!

Περιμένει προτάσεις ο Τζιμπούρ


Ως ελεύθερος πλέον, ο Ράφικ Τζιμπούρ, περιμένει τις προτάσεις των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ο Αλγερινός επιθετικός δεν ανανέωσε την συνεργασία του με την ΑΕΚ, παρότι υπήρξε πριν λίγους μήνες προφορική συμφωνία των δυο πλευρών και πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί, χωρίς την συγκατάθεση της Ένωσης με όποια ομάδα επιθυμεί. Ήδη, αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, ενώ και από το ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει ανεπίσημο ενδιαφέρον.
Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν ομάδα από τη Γαλλία και τη Γερμανία να έχουν εντάξει τον παίκτη στη μετεγγραφική τους λίστας. Τόσο οι Γάλλοι, όσο και οι Αλγερινοί υπογραμμίζουν πως ο παίκτης έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας από κάποια γερμανική ομάδα, με τις Στουρτγάρδη και Ανόβερο να είναι οι δυο βασικοί υποψήφιοι, ενώ οι Νανσί και Τουλούζ μελετούν την περίπτωση του παίκτη της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να του καταθέσουν και αυτές πρόταση συνεργασίας.
Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει μέσα στους επόμενους μήνες να έρθει σε συμφωνία με τον Τζιμπούρ προκειμένου να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της. Ο Αλγερινός επιθετικός θέλει αύξηση των ετήσιων αποδοχών του, την ίδια στιγμή που η διοίκηση της ΑΕΚ προσπαθεί να βρει την "χρυσή τομή" και με τον Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίος επίσης είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του σε άλλη ομάδα.
Πηγή novasports
Read more!

Ο Πετσαουιόλι νέος τεχνικός της Χόφενχαϊμ

Ο Μάρκο Πετσαουιόλι είναι ο αντικαταστάτης του Ραλφ Ράνγκινκ στον πάγκο της Χόφενχαϊμ. Ο Ράνγκινκ αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω της απόφασης της διοίκησης να πουλήσει τον Λουίς Γκουστάβο στην Μπάγερν Μονάχου.
Ο Πετσαουιόλι νέος τεχνικός της Χόφενχαϊμ
Ο 42χρονος νέος τεχνικός της Χόφενχαϊμ ήταν από τον Ιούλιο συνεργάτης του απερχόμενου προπονητή, ενώ νωρίτερα είχε εργαστεί στην Καρλσρούη, την κορεατική Σουόν Μπλούγουινγκς και τις «μικρές» ομάδες της Γερμανίας. Μάλιστα το 2009 κατέκτησε με την ομάδα U-17 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Πηγή gazzeta Read more!

Χωρίς Φλίσκα με Παναθηναϊκό

Χωρίς Φλίσκα με Παναθηναϊκό
Την προσπάθειά της να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και στον δεύτερο γύρο θα ξεκινήσει κόντρα στον Παναθηναϊκό η Skoda Ξάνθη. 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές τους στην διάθεσή του, πλην του τιμωρημένου Κώστα Φλίσκα, ο οποίος εκτίει ποινή τιμωρίας. 

Στην προπόνηση της Δευτέρας, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα της Τρίτης, οι Ακρίτες έκαναν ασκήσεις με μπάλα, με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει τις τελευταίες του οδηγίες στην τακτική και στις στημένες φάσεις. 

Την αποστολή της Skoda Ξάνθης, η οποία θα συγκεντρωθεί το απόγευμα στο ξενοδοχείο, απαρτίζουν οι: Αντεφέμι, Αλτιπαρμακόφσκι, Μπόατενγκ, Μπούγκα, Γκσπούρνιγνκ, Τζάγκι, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Πίντο, Πόι, Κιντάνα, Στιούαρτ, Βάλλας, Βασιλακάκης, Καθάριος, Κομεσίδης, Κωστούλας, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Σουάνης.

Πηγή sport-fm Read more!

«Νυχτερίδα» ο Ραμί

«Νυχτερίδα» ο Ραμί
Την απόκτηση του Αντίλ Ραμί από τη Λιλ ανακοίνωσε η διοίκηση της Βαλένθια, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. 

Ο Γάλλος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4.5 ετών με τις «νυχτερίδες», με το κόστος της μεταγραφής να ξεπερνάει τα έξι εκατομμύρια ευρώ. 

Ο 25χρονος μπακ έχει πέντε συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας, ενώ με τη Λίλ αγωνίστηκε σε 104 αγώνες, σκοράροντας επτά φορές. 




Πηγή sport-fm Read more!

Πολύ σκληρό για να πεθάνει...

Πολύ σκληρό για  να πεθάνει...
Τι και αν βρέθηκε 20 πόντους πίσω, το Μαϊάμι κατάφερε να επικρατήσει των Ουόριορς και να σημειώσει τη 17η νίκη στα 18 τελευταία παιχνίδια. Νέα παράσταση από τους Σπερς.

Παρότι βρέθηκε πίσω 20 πόντους έχοντας μάλιστα δεχτεί 72 στο πρώτο ημίχρονο, το Μαϊάμι με αντεπίθεση διαρκείας και τους Big Three σε μεγάλη ημέρα έφτασε στη νίκη. Αυτή ήταν η 17η στα 18 τελευταία παιχνίδια.

Νέα παράσταση από τους Σπερς που συνέτριψαν τους Οκλαχόμα με 101-74, ενώ οι Μάβερικς είδαν στην ήττα τους από τους Μπακς και τον Μπάτλερ να τραυματίζεται και να προστίθεται στους Νοβίτσκι και  Μάριον. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Νιου Ορλίνς Χόρνετς 81-92
Γιανγκ 24, Λιούις 14, ΜακΓκι 12 (12 ριμπ.), Γουόλ 12 (10 ασίστ)-Αρίζα 22, Οκαφόρ 17 (15 ριμπ.), Πολ 13 (12 ασίστ), Τζακ 12, Μπελινέλι 11, Γουέστ 10.

Σικάγο Μπουλς-Κλίβελαντ Καβαλίερς 100-91
Ρόουζ 28 (11 ασίστ), Ντενγκ 23, Μπούζερ 20 (11 ριμπ.), Τόμας 5 (13 ριμπ.), Μπρούερ 8-Χίκσον 21, Τζέιμισον 19, Πόου 14, Σέσιονς 13, Χάρις 11.

Μαϊάμι Χιτ-Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 114-107
Τζέιμς 25 (10 ασίστ), Ουέιντ 25, Μπος 20 (11 ριμπ.), Τζόουνς 13, Αρόγιο 11-Ράιτ 30, Έλις 25, Κάρι 15, Λι 13 (12 ριμπ.).

Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Νιου Τζέρσεϊ Νετς 103-88
Λοβ 23 (10 ριμπ.), Μίλιτσιτς 16, Ουέμπστερ 10, Μπίσλεϊ 10, Ρίντναουρ 9, Πέκοβιτς 8-Βούγιατσιτς 22, Άουτλο 17, Χάρις 16, Χάμφρις 12 (14 ριμπ.).

Σαν Αντόνιο Σπερς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 101-74
Ντάνκαν 21, Χιλ 16, Πάρκερ 14 (10 ασίστ), Μπλερ 12, Τζινόμπιλι 9, Τζέφερσον 8-Ντουράντ 16, Ιμπάκα 14 (13 ριμπ.), Χάρντεν 12, Γουέστμπρουκ 8.

Μιλγουόκι Μπακς-Ντάλας Μάβερικς 99-87
Μπόικινς 26, Σάλμονς 21, Ιλιάσοβα 16 (17 ριμπ.), Μαγκέτι 9, Μπόγκουτ 8-Μπαρέα 29, Κιντ 14, Τσάντλερ 11, Στίβενσον 8.

Ντένβερ Νάγκετς-Σακραμέντο Κινγκς 104-86
Μπίλαπς 22, Σμιθ 17, Άντονι 16 (10 ριμπ.), Νενέ 16 (14 ριμπ.), Φορμπς 11, Άντερσεν 7 (11 ριμπ.)-Τόμπσον 17, Κάζινς 16, Λάντρι 13, Έβανς 12, Γκαρσία 10.

Γιούτα Τζαζ-Μέμφις Γκρίζλις 98-92
Μίλσαπ 22 (10 ριμπ.), Ουίλιαμς 19, Χέιγουορντ 13, Τζέφερσον 11, Μπελ 10-Ράντολφ 27 (16 ριμπ.), Μέιο 18, Κόνλεϊ 17, Γκασόλ 16.
Πηγή gazzeta Read more!

Νασρί: «Εμπιστοσύνη στον εαυτό μου»

Νασρί: «Εμπιστοσύνη στον εαυτό μου»
Το 13ο γκολ του Σαμίρ Νασρί στην Πρέμιερ Λιγκ συνδυάστηκε με νίκη απέναντι στην Μπέρμιγχαμ, με τον Γάλλο άσο να τονίζει πως πλέον έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. 

«Έχω μια φυσιολογική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς στην προετοιμασία. Οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε να βρίσκομαι σε καλή θέση στο γήπεδο, έτσι μπορώ να σκοράρω και αυτό προκαλεί εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Έτσι προσπαθώ, έχω τις ευκαιρίες μου και προς το παρόν είμαι σίγουρος για εμένα και αυτό είναι καλό και για την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Πηγή gazzeta Read more!

Ο Μουρίνιο θέλει τον Γκέκα!

Ο Μουρίνιο θέλει τον Γκέκα!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Ρεάλ του Μουρίνιο ενδιαφέρεται για επιθετικό και ανάμεσα στους στόχους περιλαμβάνεται και ο Φάνης Γκέκας, που είναι πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα.

Ο Ιγκουαΐν θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε επέμβαση και θα απουσιάσει για σημαντικό διάστημα από τους αγώνες. Έτσι, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η Ρεάλ θέλει είτε τον Κλόζε της Μπάγερν είτε τον Γκέκα της Άιντραχτ!

Μέσα στο άρθρο γίνεται αναφορά στα φετινά επιτεύγματα του Γκέκα (14 γκολ σε 17 ματς), στην ηλικία του (30) και στο γεγονός ότι τον Ιούνιο του 2012 λήγει το συμβόλαιό του με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Πηγή gazzeta Read more!

Προς Μπεσίκτας ο Εζέ

Προς Μπεσίκτας ο Εζέ
Η Κίμκι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Ευρωλίγκα και ο Μπένζαμιν Εζέ είναι έτοιμος να αποχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη και την Μπεσίκτας.

Η ρωσική ομάδα έκανε αρκετά μεγάλο άνοιγμα για να προκριθεί στους ομίλους της Ευρωλίγκα και να κερδίσει μια θέση στο TOP16. Παρόλα αυτά, δεν τα κατάφερε και έτσι αρκετοί παίκτες της άρχισαν να σκέπτονται την επόμενη μέρα. 

Ο Αφρικάνος σέντερ με ιταλικό διαβατήριο μετά από εξαετή θητεία στη Σιένα δοκίμασε την τύχη του στο ρωσικό πρωτάθλημα με την Κίμκι, αλλά δεν φαίνεται να έμεινε ικανοποιημένος. Ο Εζέ λοιπόν, είναι κοντά στη λύση του συμβολαίου του και προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, η οποία αναμένεται να του καταθέσει πρόταση.


Πηγή gazzeta Read more!

Κόλαση, παράδεισος και ξανά κόλαση!

Απίστευτο παιχνίδι στο Λονδίνο, με την Τσέλσι και την Άστον Βίλα να μένουν στο 3-3 έπειτα από ένα θρίλερ! Μέχρι το 84' οι πρωταθλητές έχαναν, πέντε λεπτά αργότερα κέρδιζαν αλλά οι «χωριάτες» στις καθυστερήσεις πήραν το βαθμό!


Κόλαση, παράδεισος και ξανά κόλαση!
Τον Δεκέμβριο του 2007, στην boxing day, Τσέλσι και Άστον Βίλα είχαν χαρίσει ένα μεγάλο παιχνίδι το οποίο έληξε 4-4 έπειτα από το γκολ του Μπάρι στις καθυστερήσεις. Τρία χρόνια μετά, η ιστορία επαναλαμβάνεται, με τους «χωριάτες» να ισοφαρίζουν σε 3-3 με κεφαλιά του Κλαρκ και να παίρνουν τον βαθμό στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου!

Η Τσέλσι ήθελε μόνο νίκη προκειμένου να μην χάσει και άλλο έδαφος, και όλα ξεκίνησαν ιδανικά όταν στο 22' ο Λάμπαρντ ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισαν οι Λονδρέζοι. Ωστόσο τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Γιανκ απάντησε με τον ίδιο τρόπο ενώ λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρος ο Χέσκεϊ σίγησε το Στάμφορντ Μπριτζ γράφοντας το 2-1.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν, έχασαν πολλές ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 84', με κοντινό σουτ του Ντρογκμπά που δεν μπόρεσε να απομακρύνει ο Κουέγιαρ στην γραμμή. Η ολική επαναφορά έγινε στο 89', με πλασέ του Τέρι από την καρδιά της περιοχής, με όλο το Στάμφορντ Μπριτζ να πανηγυρίζει και τον Αντσελότι να είναι ανακουφισμένος.

Ωστόσο, η ομάδα του Ιταλού έμεινε στους πανηγυρισμούς. Η άμυνα κοιμήθηκε στο 91' και άφησε ανενόχλητο τον Κλαρκ να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά και να γράψει το 3-3 που ήταν και το τελικό καθώς ο Ντρογκμπά σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, αποτυγχάνοντας από κοντά να δώσει ξανά το προβάδισμα στην Τσέλσι η οποία πλέον βλέπει την κορυφή να απομακρύνεται.

Πηγή gazzeta Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...