ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Φλερτάρει με καμπάνα ο Bowyer

Μπορεί το σκορ και η εικόνα του αγώνα να ήταν ξεκάθαρη για την Arsenal, που με το 3-0 επί της Birmingham δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της, αλλά η υπόλοιπη δράση δεν ήταν και τόσο…καθαρή.

Ο Lee Bowyer συνελήφθη από τον τηλεοπτικό φακό να χτυπάει δύο φορές εκτός φάσης τον Bacary Sagna, συμπεριφορά που δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται ο διαιτητής Peter Walton. Ωστόσο, αυτό δεν διέφυγε της προσοχής της Ομοσπονδίας που θα έρθει σε συνεννόηση με τον διαιτητή και ακολούθως θα δράσει αναλόγως.

Ακόμα όμως και αν ο Walton δηλώσει πως δεν είχε εικόνα των συμβάντων, τότε η Ομοσπονδία έχει την εξουσία να επιληφθεί μόνη του ζητήματος και να κατηγορήσει τον 34χρονο για βίαιη συμπεριφορά. 

Για το περιστατικό πάντως μίλησαν οι Arsene Wenger και Alex McLeish, χωρίς πάντως και οι ίδιοι να έχουν καλή εικόνα. Όπως ανέφερε ο πρώτος: “Δεν θέλω να μιλήσω γιατί δεν είχα καλή εικόνα και δεν έχω παρακολουθήσει κανένα replay. Ήταν δύσκολες φάσεις αυτές των Fabregas (από τον Roger Johnson) και Sagna (από τον Lee Bowyer)”, ενώ ο Σκοτσέζος τεχνικός των Blues δήλωσε λακωνικά πως δεν είχε δει το παραμικρό.



Πηγή english football

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...