ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Κόλαση, παράδεισος και ξανά κόλαση!

Απίστευτο παιχνίδι στο Λονδίνο, με την Τσέλσι και την Άστον Βίλα να μένουν στο 3-3 έπειτα από ένα θρίλερ! Μέχρι το 84' οι πρωταθλητές έχαναν, πέντε λεπτά αργότερα κέρδιζαν αλλά οι «χωριάτες» στις καθυστερήσεις πήραν το βαθμό!


Κόλαση, παράδεισος και ξανά κόλαση!
Τον Δεκέμβριο του 2007, στην boxing day, Τσέλσι και Άστον Βίλα είχαν χαρίσει ένα μεγάλο παιχνίδι το οποίο έληξε 4-4 έπειτα από το γκολ του Μπάρι στις καθυστερήσεις. Τρία χρόνια μετά, η ιστορία επαναλαμβάνεται, με τους «χωριάτες» να ισοφαρίζουν σε 3-3 με κεφαλιά του Κλαρκ και να παίρνουν τον βαθμό στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου!

Η Τσέλσι ήθελε μόνο νίκη προκειμένου να μην χάσει και άλλο έδαφος, και όλα ξεκίνησαν ιδανικά όταν στο 22' ο Λάμπαρντ ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισαν οι Λονδρέζοι. Ωστόσο τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Γιανκ απάντησε με τον ίδιο τρόπο ενώ λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρος ο Χέσκεϊ σίγησε το Στάμφορντ Μπριτζ γράφοντας το 2-1.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν, έχασαν πολλές ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 84', με κοντινό σουτ του Ντρογκμπά που δεν μπόρεσε να απομακρύνει ο Κουέγιαρ στην γραμμή. Η ολική επαναφορά έγινε στο 89', με πλασέ του Τέρι από την καρδιά της περιοχής, με όλο το Στάμφορντ Μπριτζ να πανηγυρίζει και τον Αντσελότι να είναι ανακουφισμένος.

Ωστόσο, η ομάδα του Ιταλού έμεινε στους πανηγυρισμούς. Η άμυνα κοιμήθηκε στο 91' και άφησε ανενόχλητο τον Κλαρκ να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά και να γράψει το 3-3 που ήταν και το τελικό καθώς ο Ντρογκμπά σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, αποτυγχάνοντας από κοντά να δώσει ξανά το προβάδισμα στην Τσέλσι η οποία πλέον βλέπει την κορυφή να απομακρύνεται.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...