ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Η άλωση του Σαν Μαμές

Ο Αντριάν, ο Αρανθουμπία και ο διαιτητής Ρουμπίνος Πέρες έδωσαν τη νίκη στη Λα Κορούνια με 2-1 επί της Μπιλμπάο, η οποία γνώρισε την πρώτη της απώλεια στο «Σαν Μαμές» από τον Σεπτέμβριο!


Η άλωση του Σαν Μαμές
Πέντε διαδοχικές νίκες μετρούσε η Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», με την τελευταία απώλεια να είναι απέναντι στην  Μπαρτσελόνα τον Σεπτέμβριο. Το σερί αυτό έλαβε τέλος, με την Λα Κορούνια να επικρατεί 2-1 και να απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Αντριάν άνοιξε το σκορ στο 22' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ τα πράγματα χειροτέρεψαν για την Μπιλμπάο όταν ο Σαν Χοσέ είδε ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα για φάουλ έξω από την περιοχή. Οι Βάσκοι, πάντως, είχαν καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν ενώ τα χαμόγελα άρχισαν να επιστρέφουν όταν ο Ροντρίγκες είδε την δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με αποτέλεσμα να επανέρθει η αριθμητική ισορροπία.

Στο δεύτερο μέρος, η Λα Κορούνια αιφνιδίασε πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ, σε μία από τις ελάχιστες καλές της στιγμές! Το σουτ του Αντριάν κόντραρε στον Χουρπέγκι και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0! Στη συνέχεια, η απογοητευμένη Μπιλμπάο είχε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να πετύχει την ανατροπή.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, η πίεση των Βάσκων εγκλώβισε την Λα Κορούνια και ο Γιορέντε με κοντινή κεφαλιά στο 86' έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Η Μπιλμπάο βγήκε όλη μπροστά, όμως ο Ρουμπίνος Πέρες και ο Αρανθουμπία δεν της επέτρεψαν να κάνει την ανατροπή. Ο πρώτος δεν είδε το καθαρό πέναλτι σε χέρι του Πάμπλο ενώ ο δεύτερος ήταν ο φύλακας άγγελος της εστίας των φιλοξενούμενων, χαρίζοντας τη νίκη στην Λα Κορούνια με την εκπληκτική απόκρουση στο φάουλ του Γκαμπιλόνδο στις καθυστερήσεις και στερώντας από την πρώην του ομάδα τον βαθμό. Για την ιστορία, η Μπιλμπάο έμεινε και με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Ουστάριθ.



Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...