ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

«Παπ» ο τυχερός

Ο Δημήτρης Παπανικολάου ήταν ο τυχερός στο Περιστέρι, αφού του έτυχε το φλουρί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας...


«Παπ» ο τυχερός

Μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής προπόνησης οι «πρίγκιπες» έκοψαν τη βασιλόπιτα παρουσία παικτών, τεχνικού επιτελείου ενώ από πλευράς διοίκησης το «παρών» έδωσαν ο επίτιμος πρόεδρος Πέτρος Μουγιάκος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Στέφανος Κιουριτζόγλου και ο Θανάσης Παπαδήμας. Ο «Παπ» ήταν ο τυχερός αφού βρήκε το φλουρί στο δικό του κομμάτι και κέρδισε ένα ρολόι χειρός.
«Η ελπίδα είναι κάτι επίκτητο. Όλοι πρέπει να κάνουμε την προσπάθειά μας για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Καλή χρονιά σε όλους και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να μπει σε περαιτέρω ανοδική πορεία», δήλωσε ο Πέτρος Μουγιάκος.
Από την πλευρά του ο Στέφανος Κιουριτζόγλου αναφερόμενος στα μέλη της ομάδας είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που κάνετε καθώς και για την υπομονή σας. Η ομάδα είναι κόσμημα για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ακόμη και τα προβλήματα».
Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, την Παρασκευή επέστρεψε στην Αθήνα ο Μάικ Κινγκ και τέθηκε στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...